Hepinize günaydın güzel annişler:)
Biri beni doyursun artık 7:00'da kalktım az sonra 3. kahvaltımı edeceğim. Ballı-kaymaklı ekmeğe taktım kafayı, hayır olsun yani:))) Azıcık benim de midem bulansa da şu iştah biraz azalsa süper olacak.
Kanı bugün verebildim kızlar.
Yine negatif. Muayene oldum kist vs yok.
8. günüm geçeli bugün.
Doktor 10 gün daha olmazsan tekrar kan ver dedi.
ekledim canımm :)))hemen yazıyorum nektarcım
yaş 30
ikinci gebelik
sat 11 ekim
bdt 18.07.2014
bursa
ne güzel kaynaşmışız ebe hemşirelerleBugün ben de aile hekimime gittim kaydımı yaptırdım ebe hemşire çok ilgilendi benimle sağolsun içimi de rahatlattı.... İlk aylarda sık doktora gidilmesi iyi değil dedi, 15 aralıkta git kesin duyarsın bebeğin kalp atışını dedi, daha erken gider de duyamazsan git sonra gel diyecek ya da canın sıkılacak dedi... Onun dediğini yapacağım bekleyeceğim doktora gitmek için....
İlginç canım yaa hormon değerlerine de baksalardı keşke neden gecikti ki? Mevsim değişikliği mi acaba? Biraz daha bekle bakalım
Kizlar sizdede kasik agrisi varmi ?
Eksik yazmış olabilirim canım..duzelteyim :)kızlar sayfaları mümkün olduğunca atlamadan takip etmeye çalışıyorum,
ya gözden kaçmış yada bir-kaç taneden fazla eksik bilgi yazdıysanız eklememişimdir..
Tekrar yazar mısınız? :))))))))
bende gülerken var canım :) kahkaha atmadan gülemediğim için birazcık ağrıyor hemen susuyorum :) :) :) ALLAH ağlatmasın
ekledim canımm :)))
ne güzel kaynaşmışız ebe hemşirelerle
Annem de bana sürekli söylüyor, bukadar sık kontrol iyi değil gitme.. 2-3 hafta sonra git artık diye
Bu cumartesi de gideyim inş, kafamdakiler netleşsin ben de ikili teste kadar 3 hafta fln gitmem dayanabilirsem tabi
ekledim canımm :)))
ne güzel kaynaşmışız ebe hemşirelerle
Annem de bana sürekli söylüyor, bukadar sık kontrol iyi değil gitme.. 2-3 hafta sonra git artık diye
Bu cumartesi de gideyim inş, kafamdakiler netleşsin ben de ikili teste kadar 3 hafta fln gitmem dayanabilirsem tabi
Merhaba bayanlar ben 2. bebeğime hamileyim kısmetse. 4+3 olduk bugün.benim sormak istediğim ilk hamileliğimde o kadar çok korkuyorduk ki dakka başı doktorda alıyorduk soluğu.şimdi aynı durumda olmak istemiyorum. ilk kontrol için 6+2 günlük için randevu aldım kalp atışları ve kese için.ancak acaba 8 haftalık mı gitsem diyorum.sizler 2. çocukta nasıl davrandınız hangi sıklıkla doktora gittiniz.
kızlarr fenayım kusmaktan içim dışıma çıktı
Ağlamaktan helal oldum allahım ,
Kızlar dua edin bana lütfen yine kahverengi lekem var, ama bu defa damla değil, arada devam ediyor damla damla.. Hemen doktora koştum doktor ultrasonda keseyi falan gördü 14 mm kesem ama kalp atışı alamadı 5+5 de zaten kalp duyulur mu ki dedim, 10 gün önce Hcg değerin 1000 çıkmış, şimdi baya olmuştur zaten kalbin duyulması gerekiyor 6000 hcg de, protestan verdi, kan testi yaptık sonucu bekliyoruz progesteron için( allahım sen yardım et çok korkuyorum (((
Canım aynı günlerdeyiz..Benim de bugün başladı sabah tan beri 3 defa oldu şimdi biraz daha iyiyim :)
bugün çok sevinçliyim hala hamile miyim diyordum? belirtiler yoğunlaşınca seviniyorum..
şuan ise çok uyku bastırdı.