2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bendensin bende ballı kaymaklı ekmek vurgunu yapıyorum aynı temenniden bende alıyım bir fincan

Kanı bugün verebildim kızlar.
Yine negatif. Muayene oldum kist vs yok.
8. günüm geçeli bugün.
Doktor 10 gün daha olmazsan tekrar kan ver dedi.

sıcak suyla banyo yap hatta mümkünse sıcak küvete bir süre otur tabi sıcak derken ılıktan bir tık yukarı olsun vücudunuz gevşetir olacaksan olursun.

hemen yazıyorum nektarcım
yaş 30
ikinci gebelik
sat 11 ekim
bdt 18.07.2014
bursa
ekledim canımm :)))

ne güzel kaynaşmışız ebe hemşirelerle
Annem de bana sürekli söylüyor, bukadar sık kontrol iyi değil gitme.. 2-3 hafta sonra git artık diye
Bu cumartesi de gideyim inş, kafamdakiler netleşsin ben de ikili teste kadar 3 hafta fln gitmem dayanabilirsem tabi

Ha buarada 25 yasindayim ikinci hamileligim sad 20-10-2013 dogum tarihi 27-07-2014 hollandada yasiyorum

Merhaba bayanlar ben 2. bebeğime hamileyim kısmetse. 4+3 olduk bugün.benim sormak istediğim ilk hamileliğimde o kadar çok korkuyorduk ki dakka başı doktorda alıyorduk soluğu.şimdi aynı durumda olmak istemiyorum. ilk kontrol için 6+2 günlük için randevu aldım kalp atışları ve kese için.ancak acaba 8 haftalık mı gitsem diyorum.sizler 2. çocukta nasıl davrandınız hangi sıklıkla doktora gittiniz.

kızlar sayfaları mümkün olduğunca atlamadan takip etmeye çalışıyorum,
ya gözden kaçmış yada bir-kaç taneden fazla eksik bilgi yazdıysanız eklememişimdir..
Tekrar yazar mısınız? :))))))))
Eksik yazmış olabilirim canım..duzelteyim :)

Yaş 28
İkinci bebeğim
İstanbul
Sat: 18 ekim
Bdt: 25 temmuz

İlgine tşkler cnm ..
bende gülerken var canım :) kahkaha atmadan gülemediğim için birazcık ağrıyor hemen susuyorum :) :) :) ALLAH ağlatmasın

Ya bende onu soracaktım. ..dun bende gülerken sag tarafima zank die bi ağrı saplandı sustum hemen.. korktum...bi tek bana oluo saniodum...arada bi bicak saplanmasi gibi oluo..seninde mi ole...kasık agrim hafifledi ama hizli kalkinca da ayni agri girio kisa sureli...

Canim beni de ekle listeye
Sat 5 ekim
Bdt 12 temmuz
Ikinci bebegim gaziantep
Adim gul
Yasim 26

bende lıstede yokummmmm
sat 27 eylul
ilk bebegım
yas 22
sıvas
bnide eklermısın nektarcım

Son düzenleme:

tşk ederim nektarcım

Kizlar sizdede kasik agrisi varmi ?

bende var çok fenayım çok korkuyorumda sağlı sollu batıyo

benimde 2. bebeğim ilk gebeliğe göre çok çok daha relaksım randevumu bile 7.haftama aldım

Kızlar nasılsınız? Bende durumlar aynı hala doktora gıtmedım acıkcası gıtmekte ıstemıyorum. Sankı doktor kotu bırsey soyleyecek gıbıme gelıyor. Annemde gıdelım dıyor. Bu modda doguma anca gıderım doktora ben D

Ağlamaktan helal oldum allahım ,
Kızlar dua edin bana lütfen yine kahverengi lekem var, ama bu defa damla değil, arada devam ediyor damla damla.. Hemen doktora koştum doktor ultrasonda keseyi falan gördü 14 mm kesem ama kalp atışı alamadı 5+5 de zaten kalp duyulur mu ki dedim, 10 gün önce Hcg değerin 1000 çıkmış, şimdi baya olmuştur zaten kalbin duyulması gerekiyor 6000 hcg de, protestan verdi, kan testi yaptık sonucu bekliyoruz progesteron için ( allahım sen yardım et çok korkuyorum (((

kızlarr fenayım kusmaktan içim dışıma çıktı

Canım aynı günlerdeyiz..Benim de bugün başladı sabah tan beri 3 defa oldu şimdi biraz daha iyiyim :)
bugün çok sevinçliyim hala hamile miyim diyordum? belirtiler yoğunlaşınca seviniyorum..
şuan ise çok uyku bastırdı.

canım benim allah yardımcın olsun inşallah duyarsın sesini bende bugün çok kötüyüm sanki sancım var... bende aynı korkuları yaşıyorum rabbim yardım etsin

büyük iştahla yediğim her şeyi çıkarıyorum yanımda poşet :)

Kızlar bende hç bulanti yok
ama cok fena uyku bastiriyo yorgunluk hali war hele uyku okadar cok etkiliyoki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…