2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bende hç bulanti yok:nazar:
ama cok fena uyku bastiriyo yorgunluk hali war hele uyku okadar cok etkiliyoki beni

ben de sen gibiydim ama bugün fenayım bulantıdan dedim ya sanki sancım var ben gaz diye geçiştridm ama benim neredeyse 8. haftaya gelecek bilmiyorum ne olacak

Hıc tadım yok hamılelıgın tadını bıle cıkaramıyorum. Canım sıkılıyor. En cok duzene sakınlıge ıhtıyacım olan zamanlar bırde. Rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun.

kızlarr ii akşamlar benm son adet tarihim 1 ekimdi ama bnm adet düzensizliğim var ve geç yumurtam çatlıyo herneyse ben hamileyim şu anda allaha şükür ama ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için içimde hep bi korku var çok kötü günler geçirdim düşükten 7 ay sonra hamile kalabildim 1.5 senede denedik olmadı ama şimdi hamileyim çok şükür allahım dualarımı kabul etti şu an kaç haftalık hamileyim bilmiorum doktora dün gttm kan değerim 7154 çıktı kese de göründü 9,6mm fakat yolk salc görnmedi kalp atışıda yok doktorum iyi bakalım haftaya gel boyutuna bakalım bdahaki hafta kalp atışına bakarız dedi ama ben korkuyorm ters bişey olcak diye dua edelim birbirimize kızlar ve ayrıca bnm kafama takan kan değerine göre kese boyuta küçükmü

Ağlamaktan helal oldum allahım ,
Kızlar dua edin bana lütfen yine kahverengi lekem var, ama bu defa damla değil, arada devam ediyor damla damla.. Hemen doktora koştum doktor ultrasonda keseyi falan gördü 14 mm kesem ama kalp atışı alamadı 5+5 de zaten kalp duyulur mu ki dedim, 10 gün önce Hcg değerin 1000 çıkmış, şimdi baya olmuştur zaten kalbin duyulması gerekiyor 6000 hcg de, protestan verdi, kan testi yaptık sonucu bekliyoruz progesteron için :KK43:( allahım sen yardım et çok korkuyorum :KK43:(((

Tatlım değerin çıktımı aslıında daha küçük bebişin amaaaannn bu dr ları çok mu takıyoruz ne için rahat olmazsa yarın başka bi dr a git inş sorun olmaz canım.

Kızlar dua edin bana lütfen yine kahverengi lekem var, ama bu defa damla değil, arada devam ediyor damla damla.. Hemen doktora koştum doktor ultrasonda keseyi falan gördü 14 mm kesem ama kalp atışı alamadı 5+5 de zaten kalp duyulur mu ki dedim, 10 gün önce Hcg değerin 1000 çıkmış, şimdi baya olmuştur zaten kalbin duyulması gerekiyor 6000 hcg de, protestan verdi, kan testi yaptık sonucu bekliyoruz progesteron için :KK43:( allahım sen yardım et çok korkuyorum :KK43:(((

mandalinacım içini ferah tut cnm benim ilk gebeliğimde pembe lekelenmem vardı dr progestan verdi ama fitil gibi kullandırdı şükürler olsun yavrumada bişeycik olmadı :KK16:

arkadaşlar affınıza sığınarak bişeyler yazmak istiyorum kızmayın bana :18:
şimdi topikteki 2. gebeliği olanlar hak verirmi bilmem ama sizleri (haklı olarak çünkü bende ilkinde öyleydim) çok evhamlı görüyorum ne olur iyi düşünün kalbinizi güzel tutun herşey güzel olsun :KK16:
netten çok fazla okumayın daha da endişelendiriyor insanı
evet 7 haftadan önce kalp atışlarını çoğu dr duymuyo
evet bizler ne kadar meraktan çatlasak ta yaklaşık 1 aylık sirkülerle kontrole çağırıyo drler

daha çok şey var aslında da aklıma gelmiyo inanın sizler yazdıkça üzülüyorum ilkinde bizde her fırsatta drye koşuyoduk şimdi eşimde de bende de garip bir rahatlık var hepimiz güzel günler görelim inş yavrularımızı ramazan bereketiyle kucağımıza alalım inş bakın ne kadar güzel bir ayda evlerimiz şenlenecek :nazar:

Canım aynı kaderdeyiz ben Eylül ayında kürtaj oldum canlanmadı bebeğim 7 haftalıktı o zamanda kahve lekeyle başlamıştı kırmızıya döndü ve gitti..şimdi yine hamile kaldım benimde salı günü kahve lekelenmem oldu pembeye dönüktü çok korktum doktorumu aradım progestan verdi ve bebeaspirini yatıcaksın dedi salıdan beri sadece tuvalete kalkıyorum progestanıda alttan fitil şeklinde atıyorum doktorum daha etkili dedi salı gününden beri lekem falan olmadı ama ara ara kasık ve bel ağrım oluyo bugün beta hcg yaptırdım 4+4 günlük hamileyim 541 çıktı sonuç daha yüksek çıkabilirdi ama napalım hayırlısı cnm ptesi kontrolüm var belli olucak bakalım Allah'ın takdiri ilaçlarını kullan ve yat cnm kendini üzmemeye çalış Allah ol derse olur...

nagieyman hanım bence normal siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz ben de ilkinde böyle olmuştum diye bizim de ilk tabi içimizde korkumuz var hele benim gibi 30 yaşında biri için ben sadece sağlıklı bebeği bir an önce almak istiyorum ne kadar da 20 yaşındaki biri gibi ne zamanım ne de enerjim var.

nagieyman hanım bence normal siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz ben de ilkinde böyle olmuştum diye bizim de ilk tabi içimizde korkumuz var hele benim gibi 30 yaşında biri için ben sadece sağlıklı bebeği bir an önce almak istiyorum ne kadar da 20 yaşındaki biri gibi ne zamanım ne de enerjim var.

misss hanım bende anormal demedim sadece sizleri azıcık rahatlatmaya çalıştım yanlış anlaşılmaktan da korkarak yazdım ama yinede yanlış anlaşıldı galiba :44:

kızlar bu sağlıkla doğsun iki yaşına bassın hemen ikinciyi yapacağım tabi rabbim nasip ederse :) sonra o iki yaşına bassın eğer sağlık durumum ve maddi durumum el verirse üçüncüyü de yaparım 40a kadar yolu var :KK70:

arkadaşlar affınıza sığınarak bişeyler yazmak istiyorum kızmayın bana :18:
şimdi topikteki 2. gebeliği olanlar hak verirmi bilmem ama sizleri (haklı olarak çünkü bende ilkinde öyleydim) çok evhamlı görüyorum ne olur iyi düşünün kalbinizi güzel tutun herşey güzel olsun :KK16:
netten çok fazla okumayın daha da endişelendiriyor insanı
evet 7 haftadan önce kalp atışlarını çoğu dr duymuyo
evet bizler ne kadar meraktan çatlasak ta yaklaşık 1 aylık sirkülerle kontrole çağırıyo drler

daha çok şey var aslında da aklıma gelmiyo inanın sizler yazdıkça üzülüyorum ilkinde bizde her fırsatta drye koşuyoduk şimdi eşimde de bende de garip bir rahatlık var hepimiz güzel günler görelim inş yavrularımızı ramazan bereketiyle kucağımıza alalım inş bakın ne kadar güzel bir ayda evlerimiz şenlenecek :nazar:

Cok haklisin canim kendmzi de parcalasak olmasi gereken neyse o oluyor. En guzeli bebeklerimiz icin stressiz gunlr gecrmeye calismak. Bnm de bi dahaki randevum 21aralikta.coj sabirsizlaniyorum hatta dayanamam baska bi dr a gderm arada diyorum ama aslinda cok fazla ultrason da iyi deil.

Bi de su var bnce bebegn hareketlerini hissetmye baslasak bu kadar evhamli olup da ha birw gormk istemeyz sanirim :)) insallah o gunleri de gorelim hep beraber yaa:KK16::KK16:

misss hanım bende anormal demedim sadece sizleri azıcık rahatlatmaya çalıştım yanlış anlaşılmaktan da korkarak yazdım ama yinede yanlış anlaşıldı galiba :44:

yok canım yanlış anladılmadın ben sadece bu evhamın neden kaynaklandığını açıklamaya çalıştım kendime göre. Benim içimdeki korkular bunlar ve bunu ancak sağlıkla doğacak bir bebek giderir. Ben bebek düşürmekten korkmuyorum sadece kardeş için de zaman kalsın istiyorum

kızlar bu sağlıkla doğsun iki yaşına bassın hemen ikinciyi yapacağım tabi rabbim nasip ederse :) sonra o iki yaşına bassın eğer sağlık durumum ve maddi durumum el verirse üçüncüyü de yaparım 40a kadar yolu var :KK70:

Ayy aynı benim gibi düşünüyosun benim kız 3 aylıkken üniversiteye gittim annecim sağolsun gözü gibi bakıyordu bende 2 yıl sonra bi tane daha yaparım dedim nerdeeee benimkinin gecesi gündüzü yoktu o ağlarken uykusuzluktan ölen ben onunla beraber ağlıyordum geçn sene bile çok yaramazdı ama şimdi maşallah barrek allah çok akıllı hele abla olcam diyede dahada akıllı davranıyor size tavsiyem çocuklarınızı doyurun işim var şu bu demeyin onların tek isteiği var özgür olmak şimdi ben onu her türlü etkinliğe götürüyorum varsın cumartesi pazarda uyku olmasın:)

Cok haklisin canim kendmzi de parcalasak olmasi gereken neyse o oluyor. En guzeli bebeklerimiz icin stressiz gunlr gecrmeye calismak. Bnm de bi dahaki randevum 21aralikta.coj sabirsizlaniyorum hatta dayanamam baska bi dr a gderm arada diyorum ama aslinda cok fazla ultrason da iyi deil.

Bi de su var bnce bebegn hareketlerini hissetmye baslasak bu kadar evhamli olup da ha birw gormk istemeyz sanirim :)) insallah o gunleri de gorelim hep beraber yaa:KK16::KK16:

evlimutlu hiç unutmam ben ilkimede ne operasyonlar sonucu kavuştum üstüne lekelenme olunca neler yaşadım hoca dediki ;
bu bebek düşüyosa vardır mutlaka bir sorunu sağlıklı bebek atlamayla zıplamayla düşmez demişti (proflar biraz çatlak oluyoya aynen böyle dedi )

yok canım yanlış anladılmadın ben sadece bu evhamın neden kaynaklandığını açıklamaya çalıştım kendime göre. Benim içimdeki korkular bunlar ve bunu ancak sağlıkla doğacak bir bebek giderir. Ben bebek düşürmekten korkmuyorum sadece kardeş için de zaman kalsın istiyorum

Rabbim herkese hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin kim ne derse desin herkes kendine münhasır duygularla başbaşa şuanda :KK52:

X