- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Burda birsürü hamiş senin için dua ediyor canım, hamilelerin duası kabul olur Allahın izniyle.. Hayırlısı olsun de hep, güçlü ol lütfen
Hepinizden Allah razı olsun.. Rabbim meleklerinizi size bağışlasın inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda birsürü hamiş senin için dua ediyor canım, hamilelerin duası kabul olur Allahın izniyle.. Hayırlısı olsun de hep, güçlü ol lütfen
bugün ben yine hastanedeydim üniv.hastanesinde...
silbaştan tahlillerin yapıldı..
bundan sonra kontrollerim ; kadın doğum + genetik + perinatolog olacak paralel şekilde devam ettim ve edeceğim..
13 ocak a bebeğime karyotip yapılacak(bebeğimin kesesinden amniyosentez sıvısı alınacak) lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebeğimde herhangi bi problem çıkmasın
20-28.haftalarda yani şubat ayında mutlaka obstetrik RDUS yapılacak ,doktorum bunu özellikle vurguladı (ama ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum)
riskli gebelik grubunda olduğum için erken doğum riskim var (7.ayda gibi gelecek yavrum insallah 9.aya kadar dayanabilir bebeğim)
şuan ciddi anlamda çok üzgünüm ,dün çok ağlamıştım artık ağlamak ve üzülmek istemiyorum çünkü bebeğimi strese sokuyorum o zaman
hakkımda hayırlısı olsun ne diyim.................
herkeze hayırlı akşamlar
geçen hafta dr gitmiştik kesemizi görmüştük cuma günü sabah kontrolümüz var kalp atışı için gidicez dr aradım bugün geliyimmi dedim olmaz cuma gel dedi
Onları da düşünmüyor değilim canım.. Şükrediyorum da aslında.. Ama ne yaparsam yapayım içimdeki bir yer kanıyor ya Kabullenemiyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Ne eksiğim vardı ki böyle oldu diyorum.. Eşimin yüzüne bakamıyorum.. O bana hep pozitif oldukça daha çok ağlayasım geliyor.. Gözlerim hep dolu dolu dolanıyorum.. Annemlere bile durumumu anlatırken boğazım düğümleniyor normalmiş gibi konuşmaya çalışıyorum ama telefonu kapatır kapatmaz hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
ya beni ağlattın yaaa ne söylesem ne desem biliyorum dinmicek içindeki fırtına...yaşayan bilir...hassas bir dönemdesin seni anlıyorum Allah'a sıgın bol bol dua et...benim içimde kötü bir his yok senn için...bence güzel haberler alcaksın..herşey senin için çok güzel olcak...ve bebeğini üzdüğün için pişman olcaksın..ayrıca bir eksiğinde yok böyle düşünme...
rabbim inşallah bu içinizdeki güzel temennileri gerçeğe dönüştürsün de bayramım olsun benim ((
amin!...amin!..amin!...inşallahhh canımm
canım ya beni eklemeyi mi unuttun yoksa ben mi göremedim
canım ya beni eklemeyi mi unuttun yoksa ben mi göremedim
bende yokum yazmıştım bilgilerimi ama gözden kaçtı sanırım
kızlar sayfaları mümkün olduğunca atlamadan takip etmeye çalışıyorum,
ya gözden kaçmış yada bir-kaç taneden fazla eksik bilgi yazdıysanız eklememişimdir..
Tekrar yazar mısınız? :))))))))
Kanı bugün verebildim kızlar.
Yine negatif. Muayene oldum kist vs yok.
8. günüm geçeli bugün.
Doktor 10 gün daha olmazsan tekrar kan ver dedi.
Mrb hanimlar bende 47kiloyum zayıflar daha çok kilo alıyor diye biliyorum ben :18:
günaydınlar herkese,
çatlaklardan bahsetmişsiniz ama inanın çatlayacak vucüt çatlıyo ben ilk gebeliğimde neler sürmedim neler ama çatladı en güzel örnek anneleriniz onlar çatladıysa sizlerde de kaçınılmaz son
birde kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı
Kızlar pazartesi nasipse dr a gidicem o zaman 5+6 haftalık olucam kalp atımı için erken dimi???
aşağı yukarı ortalama 1 ay sonraya gün veriyorlar demek ki
Aminnnn... Sizinle anne olmak nasip değilmiş...
10 kişi online gözüküyoruz ama sohbet edemiyoruz
Herseyin hayirlisi canim sagsalim kucagimiza alalimda.....
inanirmisin her hamilelik farkli yeni baska turlu tecrube....
ben ilk hamileligimde cok cahildim 20 yasindaydim hicbirsey bilmezdim.....
bazen diyorum ilki gibi tecrubesiz korkusuz olsaydim.....
suan belki her saniye mi korkuyla yasamazdim.....
acaba bos gebelik mi acaba kanamam olacakmi acaba yine onceki gebeliklerimdeki gibi risk yasayacakmiyim......
Allah hepimize saglikli gebelikler dogumlar nasip etsin.....
her hamileligin farli duygulari var.....
Selamun Aleykum anne adaylari
siteye baktim ama yanlis yerde aramisim 2014 temmuz anneleri burdaymis
InsaAllah 6 temmuz ikinci cocugumuzu kucagimiza alacagiz..
2bucuk yasinda bir oglum var,kardes sart dedik sükür 6ay cabanin ardindan Rabbim cok bekletmedi..
bu gün dr daydik,kalp atislarini gördük MasaAllah
bu arada 7+4 olduk
Allah razı olsun canım çok sağol.. İnsan endişeleniyor işte elimde değil Rabbimden hep hayırlısını istiyorum
Bilmiyorum.. göğüslerimdeki hassasiyet de azaldı.. Biliyorum bıraktı bebeğim beni.. Annesini sevmedi hiç.. Ne yaptım ki ben ((( İçimde bi yer sürekli sızlıyor işte dayanamıyorummmmmmmm (((((((((14:
canım beni de listeye ekler misin
ilk gebelik
van da yaşıyorum son adet tarihim 21 ekim
muhtemel doğum tarihi 29 temmuz 2014 (inş.)
Ben sabah sağlık ocağına gittim, kaydımı yaptırdım. Hemşiremiz çooook tatlı
Epey konuştuk, şubatta tetanoz aşısı için çağıracağını söyledi. Doktorumun istediği testlerin bir kısmını sağlık ocağında yaptırdık, 4 tanesini orada yapmıyolarmış hastaneye gittik 68 tl ye hallettik onları da. Epey uygun oldu.
İdrarımda biraz enfeksiyon çıktı ama günde 2 lt su içmelisin dedi..
Bakalım bununla ilgili cumartesi doktorum ilaç yazacak mı..
Bende haberler böyle..
Kanı bugün verebildim kızlar.
Yine negatif. Muayene oldum kist vs yok.
8. günüm geçeli bugün.
Doktor 10 gün daha olmazsan tekrar kan ver dedi.