2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bugün ben yine hastanedeydim üniv.hastanesinde...

silbaştan tahlillerin yapıldı..

bundan sonra kontrollerim ; kadın doğum + genetik + perinatolog olacak paralel şekilde devam ettim ve edeceğim..

13 ocak a bebeğime karyotip yapılacak(bebeğimin kesesinden amniyosentez sıvısı alınacak) lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebeğimde herhangi bi problem çıkmasın :KK43:

20-28.haftalarda yani şubat ayında mutlaka obstetrik RDUS yapılacak ,doktorum bunu özellikle vurguladı (ama ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum)

riskli gebelik grubunda olduğum için erken doğum riskim var (7.ayda gibi gelecek yavrum :KK43: :KK43: insallah 9.aya kadar dayanabilir bebeğim)

şuan ciddi anlamda çok üzgünüm ,dün çok ağlamıştım artık ağlamak ve üzülmek istemiyorum çünkü bebeğimi strese sokuyorum o zaman :KK43:

hakkımda hayırlısı olsun ne diyim.................

Allah yardımcın olsun canım...kendini üzme, yıpratma ve yorma...sağlıcakla...
herkeze hayırlı akşamlar

geçen hafta dr gitmiştik kesemizi görmüştük cuma günü sabah kontrolümüz var kalp atışı için gidicez dr aradım bugün geliyimmi dedim olmaz cuma gel dedi :KK1:

bende dün dr daydım...keseyi gördük...kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi...bende seniin dediğin gibi 9, gün gelsem olur mu dedim...1 haftadan önce gelme de 9. gün gel dedi :KK1:
Onları da düşünmüyor değilim canım.. Şükrediyorum da aslında.. Ama ne yaparsam yapayım içimdeki bir yer kanıyor ya :KK43: Kabullenemiyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Ne eksiğim vardı ki böyle oldu diyorum.. Eşimin yüzüne bakamıyorum.. O bana hep pozitif oldukça daha çok ağlayasım geliyor.. Gözlerim hep dolu dolu dolanıyorum.. Annemlere bile durumumu anlatırken boğazım düğümleniyor normalmiş gibi konuşmaya çalışıyorum ama telefonu kapatır kapatmaz hıçkıra hıçkıra ağlıyorum :KK43::KK14:

ya beni ağlattın yaaa :KK14: ne söylesem ne desem biliyorum dinmicek içindeki fırtına...yaşayan bilir...hassas bir dönemdesin seni anlıyorum Allah'a sıgın bol bol dua et...benim içimde kötü bir his yok senn için...bence güzel haberler alcaksın..herşey senin için çok güzel olcak...ve bebeğini üzdüğün için pişman olcaksın..ayrıca bir eksiğinde yok böyle düşünme...:KK50:

ya beni ağlattın yaaa :KK14: ne söylesem ne desem biliyorum dinmicek içindeki fırtına...yaşayan bilir...hassas bir dönemdesin seni anlıyorum Allah'a sıgın bol bol dua et...benim içimde kötü bir his yok senn için...bence güzel haberler alcaksın..herşey senin için çok güzel olcak...ve bebeğini üzdüğün için pişman olcaksın..ayrıca bir eksiğinde yok böyle düşünme...:KK50:

Rabbim inşallah bu içinizdeki güzel temennileri gerçeğe dönüştürsün de bayramım olsun benim :KK43:((

Allah yardımcın olsun cnm zorlu ve uzun bir süreç herşey çok güzel olsun inş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

canım ya beni eklemeyi mi unuttun yoksa ben mi göremedim :KK55:

bende yokum yazmıştım bilgilerimi ama gözden kaçtı sanırım :KK34:

kızlar sayfaları mümkün olduğunca atlamadan takip etmeye çalışıyorum,
ya gözden kaçmış yada bir-kaç taneden fazla eksik bilgi yazdıysanız eklememişimdir..
Tekrar yazar mısınız? :))))))))

Kanı bugün verebildim kızlar.
Yine negatif. Muayene oldum kist vs yok.
8. günüm geçeli bugün.
Doktor 10 gün daha olmazsan tekrar kan ver dedi.
:KK31:

kızlar sayfaları mümkün olduğunca atlamadan takip etmeye çalışıyorum,
ya gözden kaçmış yada bir-kaç taneden fazla eksik bilgi yazdıysanız eklememişimdir..
Tekrar yazar mısınız? :))))))))

hemen yazıyorum nektarcım
yaş 30
ikinci gebelik
sat 11 ekim
bdt 18.07.2014
bursa

8. günüm geçeli bugün.

o zaman stresten mi gecikti ki neyse insallah bebiş vardır 10 gun bekle bakalım ,en azından negatif oldugunu öğrendin belkı beynın rahatlar regl olursun

Mrb hanimlar bende 47kiloyum zayıflar daha çok kilo alıyor diye biliyorum ben :18::KK52:

mrb canım kusura bakma msjını yeni gördüm bide ben özelden msj atamıyorum onun için burdan yazıyorum ben biraz önce kontrolden geldim allaha şükür herşey yolundaymış bebeğimin kalbide atmaya başlamış şükürler olsun darısı duymayı bekleyenlerin başına inş ben medlineda ünzile girişgine gidiyorum canım gitmek istersen tavsiye ederim çok memnunum doktorumdan :)

Merhaba kizlar hepimizin bebisi hayirli olsun insallah :nazar: rabbim temmuzda hepimizin kucagini doldursun insallah

günaydınlar herkese,
çatlaklardan bahsetmişsiniz ama inanın çatlayacak vucüt çatlıyo ben ilk gebeliğimde neler sürmedim neler ama çatladı en güzel örnek anneleriniz onlar çatladıysa sizlerde de kaçınılmaz son :KK34:

birde kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı :KK17:

Aynen katılıyorum, vücut çatlamaya müsaitse atır çatır çatlıyorsun. Çünkü o çatlaklar dışarıdan kremle cs ile müdahale edilecek bi durum değil, içeriden, derinden çatlıyor, oraya da kremin, yağın nüfuz etmesi imkansız. Boşuna uğraşmayın derim..

Kızlar pazartesi nasipse dr a gidicem o zaman 5+6 haftalık olucam kalp atımı için erken dimi???

Sanki biraz erken ama madem kontrol süren dahilinde, şansınıd enemekte fayda var:KK66:

aşağı yukarı ortalama 1 ay sonraya gün veriyorlar demek ki

Evet 3 ayı atlattıktan sonra artık ayda bir gidiliyor. Zaten gerek de yok.

Aminnnn... Sizinle anne olmak nasip değilmiş...

Perikanadı gerçekten kendini boşuna heba ediyorsun. Bebeğin seninle hayatım. Göreceksin yarın.

10 kişi online gözüküyoruz ama sohbet edemiyoruz :KK1:

Ben aynız amanda 2009 Eylül annelerindenim. O dönemde bu sitede öyle güzel arkadaşlıklar kurduk ki, hala daha ayda bir defa toplanıp görüşürüz. İlk defa 8-9 aylık hamileyken aynı şehirlerde oturan arkadaşlarla toplanmıştık alışveriş merkezinin birinde. Millet hayret etmişti bizi öyle görünce:))) Sonra bebişler doğup 2-3 aylık olunya yeniden buluşmuştuk toplanıp,Allahım alışveriş merkezi ayağa kalkmıştı siz nasıl denk getirdiniz bu çocukları böyle aynı dönemde falan diye:))) O gün bugündür kaç sene oldu hep beraberiz. Çok güzel dostluklar kurduk, çocuklarımız anne karnından beri arkadaş oldular. Çok güzel duygular. Umarım aynı sıcaklığı burada da yaşarız arkadaşlar.

Herseyin hayirlisi canim sagsalim kucagimiza alalimda.....
inanirmisin her hamilelik farkli yeni baska turlu tecrube....
ben ilk hamileligimde cok cahildim 20 yasindaydim hicbirsey bilmezdim.....
bazen diyorum ilki gibi tecrubesiz korkusuz olsaydim.....
suan belki her saniye mi korkuyla yasamazdim.....
acaba bos gebelik mi acaba kanamam olacakmi acaba yine onceki gebeliklerimdeki gibi risk yasayacakmiyim......

Allah hepimize saglikli gebelikler dogumlar nasip etsin.....
her hamileligin farli duygulari var.....

Doğru hepsi ayrı bir heyecan ve endişe olsa gerek sonuçta belirsizlik neden oluyor buna :KK31:

Selamun Aleykum anne adaylari
siteye baktim ama yanlis yerde aramisim :KK1: 2014 temmuz anneleri burdaymis :KK52:
InsaAllah 6 temmuz ikinci cocugumuzu kucagimiza alacagiz..
2bucuk yasinda bir oglum var,kardes sart dedik sükür 6ay cabanin ardindan Rabbim cok bekletmedi..
bu gün dr daydik,kalp atislarini gördük MasaAllah
bu arada 7+4 olduk

Hayırlı olsun canım ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun umarım rahat hamilelik geçirir rahat doğum yaparsın...:KK34:

Allah razı olsun canım çok sağol.. İnsan endişeleniyor işte elimde değil Rabbimden hep hayırlısını istiyorum :KK43:

Bilmiyorum.. göğüslerimdeki hassasiyet de azaldı.. Biliyorum bıraktı bebeğim beni.. Annesini sevmedi hiç.. Ne yaptım ki ben :KK43:((( İçimde bi yer sürekli sızlıyor işte dayanamıyorummmmmmmm :KK43:(((((((((:-)14:

Canım yapma bu kadar kendine de bebeğine de zarar veriyorsun rahat ol biraz muhakkak geç döllenme ve gelişmesi de geç... Eminim duyacaksın yakında kalp atışlarını :KK34:

canım beni de listeye ekler misin
ilk gebelik
van da yaşıyorum son adet tarihim 21 ekim
muhtemel doğum tarihi 29 temmuz 2014 (inş.)

Hayırlısı olsun canım hoş geldin aramıza :KK34:

Ben sabah sağlık ocağına gittim, kaydımı yaptırdım. Hemşiremiz çooook tatlı :KK16:
Epey konuştuk, şubatta tetanoz aşısı için çağıracağını söyledi. Doktorumun istediği testlerin bir kısmını sağlık ocağında yaptırdık, 4 tanesini orada yapmıyolarmış hastaneye gittik 68 tl ye hallettik onları da. Epey uygun oldu.
İdrarımda biraz enfeksiyon çıktı ama :KK43: günde 2 lt su içmelisin dedi..
Bakalım bununla ilgili cumartesi doktorum ilaç yazacak mı..
Bende haberler böyle..

Her şey iyi gözüküyor tatlım ne güzel ne mutlu sana....

Bugün ben de aile hekimime gittim kaydımı yaptırdım ebe hemşire çok ilgilendi benimle sağolsun içimi de rahatlattı.... İlk aylarda sık doktora gidilmesi iyi değil dedi, 15 aralıkta git kesin duyarsın bebeğin kalp atışını dedi, daha erken gider de duyamazsan git sonra gel diyecek ya da canın sıkılacak dedi... Onun dediğini yapacağım bekleyeceğim doktora gitmek için....

8. günüm geçeli bugün.

İlginç canım yaa hormon değerlerine de baksalardı keşke neden gecikti ki? Mevsim değişikliği mi acaba? Biraz daha bekle bakalım :KK31:

X