merhaba annişler ;
bugün itibariyle ikinci kez hamile olduğumu öğrendimüstelik kızım daha 14 aylık;2012 eylül annesiyim yani beta hcg sonucum 212 çıktı ama dr a henüz gitmedim erken diye..sizce değerim çok mu düşük?? sat:21 ekim
idölümsün ne diim
hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim doğmasını nasip etsin...
kızlar sayfaları mümkün olduğunca atlamadan takip etmeye çalışıyorum,
ya gözden kaçmış yada bir-kaç taneden fazla eksik bilgi yazdıysanız eklememişimdir..
Tekrar yazar mısınız? :))))))))
amin canım çok sağol ilk randevu için acele etmicem bi 15 gün sonra anca anlaşılır kalp atışları e ne de olsa tecrübeliyiz artık..bu arada ben topiki yeni başladım okumaya kaçıncı hafta duymaya başladılar kalp atışlarını:26:
merhaba annişler ;
bugün itibariyle ikinci kez hamile olduğumu öğrendimüstelik kızım daha 14 aylık;2012 eylül annesiyim yani beta hcg sonucum 212 çıktı ama dr a henüz gitmedim erken diye..sizce değerim çok mu düşük?? sat:21 ekim
yaş 27
ikinci gebelik
sat 21 ekim
ankara
merhaba annişler ;
bugün itibariyle ikinci kez hamile olduğumu öğrendimüstelik kızım daha 14 aylık;2012 eylül annesiyim yani beta hcg sonucum 212 çıktı ama dr a henüz gitmedim erken diye..sizce değerim çok mu düşük?? sat:21 ekim [/QUO
msjı 2 kez yazmışım yahu
slm cnm bana yardımcı olursan cok sevinirim bende ankara dayım ve dr konusunda cok karasızım senin dr belli mi önerebilirmisin ?
Kızlar progesteronum >60 çıkmış sizce nasıl 6. Hafta için düşük bi değer mi, doktorum Pazartesi gel dedi
60 ve uzeri normal die duymustum ama net bilgim yok canim. İnsallah bi problem olmadan atlatrsn bu donemi.
bende ankaradayım balgat akrapol e gıdıyordum hamılelık oncesı basladım sımdı daha gıtmedım erken dıye beklıyorum ama ebru hanıma gıdıyorum cokta ılgılı. muayene 50 lıra tahlıllerı baska yerde yaptırabılıyorsunuz.