2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
6+5 cnm yani 7.haaftadayim.benim bulantim bata yakin başlamıştı idrar yolu enfeksiyonu gecirdim tabi o da bulanti yapiyor.simdi ise bebekten bulaniyo.insaallah gecer 3.aya kadar cok korkuyorum surekli bulanacak gibime geliyo.senin de baslamaz insallah dicem ama genelde 7.8.haftalardas basliyo.
Ins geçer canim 3 aydan sonra rabbim korusun yawrulatimizi...bende en çok bulantidan korkuyorum ins hic olmaz ya...
bir yandanda acaba benim niye bulanmiyor diyorum

hayırlısı ile kucağımıza alırız inş :KK49:

kızlar bu arada benim gibi kilolu hamile kalan var mı :KK50:

Tabi ki vaar ama hiç sorun değil eğer ki kilolu hamile kalmak ya da hamilelikte kilo alma korkusu sadece 'estetik' kaygısı içinse
önemli olanın bebeklerimizin sağlığı olduğunu biliyoruz. O nedenle ay totom büyüdü ay yanaklarım elma gibi oldu diye dert etmeyeceğiz. Tek derdimiz sağlıklı ve mutlu bebekler dünyaya getirmek ve yaşasın yemek yemek!

Ins geçer canim 3 aydan sonra rabbim korusun yawrulatimizi...bende en çok bulantidan korkuyorum ins hic olmaz ya...
bir yandanda acaba benim niye bulanmiyor diyorum
Cnm hic düşünme niye bulanmiyor diye.eltimi hic midesi bulanirken gormedim hamileligi boyunca.masallah yedi icti gezdi tosun doğurdu. Keskeee hic bulanmasa zaten hamilelikten once fobim vardi bulantiya karşı. Korkuyordum basimada geldi yani.

kızlar morale ihtiyacım var daha önce de yazmıştım dün dra gittim 0.9 cm olmuş kese çok az gelişmiş dedi öncekinde 0.8 cmdi.Bhcg istedi perşembe 2700dü dün 7300 çıktı.İyi gibi ama kese boyu beni korkuttu acaba gelişmiyor mu? :KK43: bugün de biraz sancım var yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum :KK43:

bugün kalp atışları için doktora gittim. net bişey göremiyorum böyle olmaması gerekiyor dedi ve beni çok acil büyük ultrasona gönderdi.
radyolojinin önünde beklerken 50 yaşıma kadar geldim herhalde. bi ara gözlerim doldu yine mi kürtaj olacağım yine mi hüsran derken içeri girdim radyolog sekreterine 'crl 3.5mm fka pozitif ' dedi. elim ayağım titriyordu doktora kalp atışları var mı diye sordum. umursamaz bi tavırla pozitif dedik yeaa dedi.o an o doktoru boğabilirdim. ama sevincimden koşa koşa kendi doktorumun yanına gittim.tabi ki görüşemedim sorularım havada kaldı yine. sorun şu ki benim hesabıma göre 6+4 olması gerekirken radyolojide 6+0 çıktı.bu 4 günlük fark bir sorun yaratır mı sizce? ve haftasına göre 3.5 mm bana küçük geldi :KK43:

bu televizyonlardaki iyilik perileri doktorlar nerelerde ben çok merak ediyorum hepsi nemrut yahu

hani hormonlar yükseldikce bulantı çoğalıyormus ya o yüzden canım..aman dusunmicem yaa pozitif olcam rabbim korusun
Aynen cnm hiç düşünme. O kadar bekleyisten sonra sukretmek gerekir.ama insaniz cok aciziz daayanamiyoruz işte. Allah herkesin bebeğini korusun ve yardimcisi olsun.doktora gittinmi hiç?

iyi geceler hanımlar...ben daha doktora gitmedim 10 gün sonra anca gidicem inşallah.kasıklarımda hala ağrı oluyor normal oldugunu bildigim halde cok korkuyorum.

X