Ins geçer canim 3 aydan sonra rabbim korusun yawrulatimizi...bende en çok bulantidan korkuyorum ins hic olmaz ya...6+5 cnm yani 7.haaftadayim.benim bulantim bata yakin başlamıştı idrar yolu enfeksiyonu gecirdim tabi o da bulanti yapiyor.simdi ise bebekten bulaniyo.insaallah gecer 3.aya kadar cok korkuyorum surekli bulanacak gibime geliyo.senin de baslamaz insallah dicem ama genelde 7.8.haftalardas basliyo.
hayırlısı ile kucağımıza alırız inş
kızlar bu arada benim gibi kilolu hamile kalan var mı
Cnm hic düşünme niye bulanmiyor diye.eltimi hic midesi bulanirken gormedim hamileligi boyunca.masallah yedi icti gezdi tosun doğurdu. Keskeee hic bulanmasa zaten hamilelikten once fobim vardi bulantiya karşı. Korkuyordum basimada geldi yani.Ins geçer canim 3 aydan sonra rabbim korusun yawrulatimizi...bende en çok bulantidan korkuyorum ins hic olmaz ya...
bir yandanda acaba benim niye bulanmiyor diyorum
bugün kalp atışları için doktora gittim. net bişey göremiyorum böyle olmaması gerekiyor dedi ve beni çok acil büyük ultrasona gönderdi.
radyolojinin önünde beklerken 50 yaşıma kadar geldim herhalde. bi ara gözlerim doldu yine mi kürtaj olacağım yine mi hüsran derken içeri girdim radyolog sekreterine 'crl 3.5mm fka pozitif ' dedi. elim ayağım titriyordu doktora kalp atışları var mı diye sordum. umursamaz bi tavırla pozitif dedik yeaa dedi.o an o doktoru boğabilirdim. ama sevincimden koşa koşa kendi doktorumun yanına gittim.tabi ki görüşemedim sorularım havada kaldı yine. sorun şu ki benim hesabıma göre 6+4 olması gerekirken radyolojide 6+0 çıktı.bu 4 günlük fark bir sorun yaratır mı sizce? ve haftasına göre 3.5 mm bana küçük geldi
hani hormonlar yükseldikce bulantı çoğalıyormus ya o yüzden canım..aman dusunmicem yaa pozitif olcam rabbim korusun
Evet canim 16 kasimda baktirdim. Dusuk muu ? Yarin ilk kez doktora gidecegim
cnm bgün bende keseyi gördüm çok şükür aynıyız sanırım kan değerin kaç ultrasonda kaç mm kesen?
Aynen cnm hiç düşünme. O kadar bekleyisten sonra sukretmek gerekir.ama insaniz cok aciziz daayanamiyoruz işte. Allah herkesin bebeğini korusun ve yardimcisi olsun.doktora gittinmi hiç?hani hormonlar yükseldikce bulantı çoğalıyormus ya o yüzden canım..aman dusunmicem yaa pozitif olcam rabbim korusun
gitmedim canım 29unda 6+2 iken randevum daha çok var yani
benimde gece sol kasik agrim cok oluyor birde çok şişkinlik var
benimde gece sol kasik agrim cok oluyor birde çok şişkinlik var
gazdanda oluyor canım...bu ağrılar şişkinlik geçecek mi acaba
gitmedim canım 29unda 6+2 iken randevum daha çok var yani
gazdanda oluyor canım...bu ağrılar şişkinlik geçecek mi acaba
ben ilcedeyim canim burda iki dr var biri izindeymis biride doğal olarak çok yoğun ve 29una randevu verdi oda...bende tedavi gördüğüm dr dan randevu aldım o daha çok yoğun ama guvendigim bi prof artik beklicem kan tahlilini bile acilde yaptirdim
benim istahim yoook zorla yiyorum... Esin nerde canim ya
bu televizyonlardaki iyilik perileri doktorlar nerelerde ben çok merak ediyorum hepsi nemrut yahu
Aynen cnm ben ozele gidiyorum.enfeksiyon olmustum doktorum cikarken ayaklarima bakti ince corapmi giyorum diye sasirdim çokParayı veren düdüğü çalıyor özelde bu kadar sert ve laubali olacaklarını sanmıyorum