2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
inşallah canım en kısa sürede görürsün. Canını sıkma o sancılar ve akıntılar hepimizde oldu. Aman stres olma kendini eğlendirici şeyler yap film izle arkadaşlarına git aklın hep orda olmasın Rabbim sana sağlıklı bir bebek kucağına almanı nasip etsin inşallah. Hepimiz heyecanla kalp atışlarını bekliyoruz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Rabbim hepimizin hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

benim burnum büyüdü galiba sanırsam bu da erkek demekmiş :KK70:

çin takvimine göre kız
ekşi yediğime göre kız
ağrı sol yanımda kız
çirkinleştim sivilcler bastı yüzümü kız

kız ağırlıkta :KK70:

benim yüzümüde sivilce bastı . aynaya bakmak istemiyorum ya :S:S:S:S ben de diyorum kız eşim dalga geçiyor kız olmasını istediğin için çıkıyor o sivilceler diyor deli :):):)): ama ekşiyi de tatlıyı da yiyorum valla :))))

kızlar bugün gittim doktora ben keseyi görcem diye beklerken bebişimi de gördüm pıtır pıtır atan kalbinide duydum allahıma çok şükür,bana serum takalım dedi yemek yiyemediğim için ama istemedim ve günde 2 litre su muhakkak içeceksin zorla da olsa yemek yiyeyceksin dedi ilaç olarakta dramamine,rennie birde vitamin ilacı verdi benlik bukadar :KK49::nazar:

kızlar bugün gittim doktora ben keseyi görcem diye beklerken bebişimi de gördüm pıtır pıtır atan kalbinide duydum allahıma çok şükür,bana serum takalım dedi yemek yiyemediğim için ama istemedim ve günde 2 litre su muhakkak içeceksin zorla da olsa yemek yiyeyceksin dedi ilaç olarakta dramamine,rennie birde vitamin ilacı verdi benlik bukadar :KK49::nazar:

ahh canım senin adına çok sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah biz de o pıtır pıtır atan kalbi duysak görsekte mutlu olsak :)
yemeğine dikkat et canım mutlaka en azından çorba filan ye aman ihmal etme.

benim yüzümüde sivilce bastı . aynaya bakmak istemiyorum ya :S:S:S:S ben de diyorum kız eşim dalga geçiyor kız olmasını istediğin için çıkıyor o sivilceler diyor deli :):):)): ama ekşiyi de tatlıyı da yiyorum valla :))))
canım ekşi bence kesın değil çunkiiii:)
ben önceki hamileliğimde devamlı ekşili şeyler yerdim ve erkek ti bence bu kesin doğru değil ama herkez daha bi güzelleşmişsin derdi birde sözüm ona kızda mide bulantısı fazla olurmuş arkadaşım kız bebek bekliyordu bulantı yoktu neredeyse benim 8-13 hafta arasında
ne çektim bir ben bilirim aç gezdim açççççç açlık nedir o zaman anlamıştım .:)
şuan a kadarda canım hep ekşi şeyler istiyor ,tatlıyı pek sevmem zaten bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne olucak

ahh canım senin adına çok sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah biz de o pıtır pıtır atan kalbi duysak görsekte mutlu olsak :)
yemeğine dikkat et canım mutlaka en azından çorba filan ye aman ihmal etme.

çok teşekkür edrim canım inşallah duyarsınız sizde o güzel sesi insanın içinde yavrucuğunun kalbinin atması nasıl güzel bir duygu rabbim istiyen herkeze tattırsın.yemek konusunda çook kötüyüm günde 1 ayva yiyebiliyorum oda rahatlatıyor beni

Selam guzel anneler bende 2014 temmuz annesi olucam inşallah s.a.t 14 ekim cuma günü ultrasona girdim alttan baktılar bebek i göremedim kucuk olduğu için 2 hafta daha geçsin gidicem kalp atışı oluşsun istiyorum o zamana kadar.. Bnm ikinci hamileliğim kızım var o da 2010 mart bebeği küçük ablam :) .. şu an 5+2 deyim ağrılarım var adet sancısı gibi arada vurup duruyor bulantım yok suanlik bende de gaz sorunu var bazı geceler uyuyamiyorum :KK43: ..

akşam olunca işyerinde karnım öyle bir acıkıyor kiii bazen anneme sipariş veriyorum kocişle uğrayıp yemek yeyip geçiyoruz eve :) bu günün siparişini söylemeyeyim canınız çekebilir hamişlerim :) :) :)

yaa canım 2.5 paket şaka gibi dimi tabi bu nöbet tuttugum gunlerde dahada artıyordu ve bıcak gibi kestim attım yüzümün rengi geldi bendeki ciğer değil sünger :)

Çok sevindim jeya:)

akşam olunca işyerinde karnım öyle bir acıkıyor kiii bazen anneme sipariş veriyorum kocişle uğrayıp yemek yeyip geçiyoruz eve :) bu günün siparişini söylemeyeyim canınız çekebilir hamişlerim :) :) :)
ben de yapıyorum bunu, gerçi hiç bir şeyi iştahla yemiyorum.
Ben d ecumartesi için 2 sipariş verdimm :KK17:

yaa canım 2.5 paket şaka gibi dimi tabi bu nöbet tuttugum gunlerde dahada artıyordu ve bıcak gibi kestim attım yüzümün rengi geldi bendeki ciğer değil sünger :)
süpersin, okadar çok içerken birden kesmen takdir edilesi :KK9:
doğumdan sonra da böyle devam ett :)))))

Sonn 45 dk, bunaldım, patladımmm :KK31:
akşam olmuyor yaaa :KK43:

evet kızlar narı özellikle bende sordum doktoruma. meyve ve sebzede hiçbir kısıtlama yok. sadece her şeyin fazlası zarar. nar yiyebilirsin ama abartmayada gerek yok dedi. hem narın ne gibi bir zararı olabilir ki. bana saçma geliyor zaten.

şöyleki,narın içindeki bazı maddeler gebelikte bazı anne adayları için düşük tehlikesi olusturabılıyor,nasıl kı nar ve greyfurt kemoterapi hastalarına da yasaktır ki benım doktorumda nar ,maydonzoz,nane yeme dedi

kızlar muayenenize eşiniz girebiliyor mu ?
evettt, eşim özellikle birlikte gitmemizi istiyor.
Geçen hafta bekleme salonunda bırakıp gitti ama ben işe yetişmesi gerektiği için :KK43:
ertesi gün "hadi bugün de başka dr gidelim" diyor.

Onunla gitmek benim de çok hoşuma gidiyor. :KK69:

bugün kalp atışları için doktora gittim. net bişey göremiyorum böyle olmaması gerekiyor dedi ve beni çok acil büyük ultrasona gönderdi.
radyolojinin önünde beklerken 50 yaşıma kadar geldim herhalde. bi ara gözlerim doldu yine mi kürtaj olacağım yine mi hüsran derken içeri girdim radyolog sekreterine 'crl 3.5mm fka pozitif ' dedi. elim ayağım titriyordu doktora kalp atışları var mı diye sordum. umursamaz bi tavırla pozitif dedik yeaa dedi.o an o doktoru boğabilirdim. ama sevincimden koşa koşa kendi doktorumun yanına gittim.tabi ki görüşemedim sorularım havada kaldı yine. sorun şu ki benim hesabıma göre 6+4 olması gerekirken radyolojide 6+0 çıktı.bu 4 günlük fark bir sorun yaratır mı sizce? ve haftasına göre 3.5 mm bana küçük geldi :KK43:

bugün kalp atışları için doktora gittim. net bişey göremiyorum böyle olmaması gerekiyor dedi ve beni çok acil büyük ultrasona gönderdi.
radyolojinin önünde beklerken 50 yaşıma kadar geldim herhalde. bi ara gözlerim doldu yine mi kürtaj olacağım yine mi hüsran derken içeri girdim radyolog sekreterine 'crl 3.5mm fka pozitif ' dedi. elim ayağım titriyordu doktora kalp atışları var mı diye sordum. umursamaz bi tavırla pozitif dedik yeaa dedi.o an o doktoru boğabilirdim. ama sevincimden koşa koşa kendi doktorumun yanına gittim.tabi ki görüşemedim sorularım havada kaldı yine. sorun şu ki benim hesabıma göre 6+4 olması gerekirken radyolojide 6+0 çıktı.bu 4 günlük fark bir sorun yaratır mı sizce? ve haftasına göre 3.5 mm bana küçük geldi :KK43:

Hayırlı olsun, bence beben küçük değil. 4 günlük farkı kapatır öne bile geçer üzülme...:KK16:
Darısı başımızaaa:KK16:

Gözünaydın aradaki farklar zamanla kapanıyormuş canım boyutunu da kafana takma herkeste her duruma göre değişebişiyor önemli olan bebeğinin senle olması

X