- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 909
inş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana, bol bol dinlen bide olumsuz şeyler düşünmemeye bak
yaaa 2.5 pakettt
canına kastın mı var senin kuzum? Bebişini sağlıkla kucağına alınca da içme artık şu zıkkımı(
Allah allah :44: Bal ve pekmezin çok faydalı olduğunu biliyodum ben.
Özellikle limonlu suyuma bal atıyorum bi kaşık, bide pekmezi cevizle karıştırıp bi kaşık almaya çalışıyorum (3-5 günde bir midem isyanlarda olmadığı zaman işte)
çok hoşsunn
canım yaa, ben de merak ettim seni gün boyu
hemen olumsuzluğa kapılma, bir-kaç gün sonra tekrar git doktoruna.
4mm zaten çok minik, belki daha canlanmadı, geç döllenmedir.. :26:
Günaydın
Canım bak ne olursun öyle düşünme tabiki herşeyin hayırlısı fakat dur daha bi bekle inş bebeğin sana sürpriz yapacaktır allah yardımcın olsun.
hakkınızda hayırlı olsun ıns canım ama bence beklemekte fayda var....
Bak canım bende olsam senle aynı üzüntüyü yaşarım saklamaya gerek yok fakat dün komşum öyle diyince anladımki faklılık var inş seninde öyledir canım dualarım seninle.
Kızlar 2 ayrı dr a sordum bu meyve muhabbetini kesinlikle öyle bişey yok diyolar ya arkadaşlar biraz mantıklı olalım biz kendi dr luğumuzu yapalım herşeyin fazlası zarardır bal pekmez nar vs vs yememe saçma olur az az aralıklarla beslenmek en mantıklısı kilo alsak bile emzirirken yağları dışarı atcaz allahın izniyle siz bebişlerinizi besleyin derim hemde nar kuranda geçen şifa meyvelerinden bir tanesidir ki ben kızımda en çok bu meyveyi yedim ve enerji deposu yaaa yiyin gari bişeycik olmaz:)
evet kızlar narı özellikle bende sordum doktoruma. meyve ve sebzede hiçbir kısıtlama yok. sadece her şeyin fazlası zarar. nar yiyebilirsin ama abartmayada gerek yok dedi. hem narın ne gibi bir zararı olabilir ki. bana saçma geliyor zaten.
İnşallah canım sağolasın..
Ben de bekleyeceğim artık.. Umutsuz bir bekleme..
Çok umutlanmak istemiyorum çünkü benim psikolojim çok zayıf daha önce de bunun için tedavi görmüştüm bu yüzden kendimden çok korkuyorum kafayı yicem diye
canım benim, aklından kürtajı çıkart.. çok minik daha bebişin inş bir sonraki kontrolde mutlu edecek seni..İnşallah öyledir canım inşallah
10. haftada kalbinin atmaya başlaması imkansız.Bak canım bende olsam senle aynı üzüntüyü yaşarım saklamaya gerek yok fakat dün komşum öyle diyince anladımki faklılık var inş seninde öyledir canım dualarım seninle.
bana da nar yasak dedi :S:S ama kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum sanırım o nedenle dedi çünkü nar da kan yapar anti oksidan kanı daha da sulandırır diye mi acaba yeme dedi. ama maydonoz salata da yenilir heralde çap çap yemediğin sürece bir zararı olmaz. hepimizin durumları farklı o nedenle hepimizin doktorları kendine göre önlem alıyor. birbirimize faydamız olsun diye bizde burda yazıyoruz bazen insanları tedirgin ediyoruz yazdıklaırmız dolayısıyla:) art niyet yok tabiii bilmemekten hepsi :):):)
Canım şu sabır duasını oku rabbneğfir aleyna sabren ve sebbit akdamena vensurna alel kavmil kafirin bol bol oku sabır dile iyi geliyor birde elini göbişine koy ya mübdi de sürekli inş allah bebişini koruyacaktır
canım benim, aklından kürtajı çıkart.. çok minik daha bebişin inş bir sonraki kontrolde mutlu edecek seni..
nezaman gideceksin tekrar dr?
canım benim, aklından kürtajı çıkart.. çok minik daha bebişin inş bir sonraki kontrolde mutlu edecek seni..
nezaman gideceksin tekrar dr?
10. haftada kalbinin atmaya başlaması imkansız.
10 haftada öğrenmiş olabilir, komşun bilinçi bir kadın mı? kontrollerini aksatmayan fln? :44: çok ilginçç..
benim bebeğim 9+ larda kalbi atmıyor diye alndı ve gittiğim her doktor aynı fikirdeydi.. alınmasından yana
Aklımdan çıkartamıyorum beynimde kabus gibi..Doktorum haftaya çağırdı yine duyamazsak alıcam dedi İkinci gittiğim doktor 5+1 dediği için beklemeye gerek yok kanaman olmadığı için iki gün şans verelim cuma günü gel tekrar bakalım dedi.. Arada kaldım
evet doktordan da kaynaklı olabilşr, alttan falan baktırmadıysa..Tatlım emin ol çok bilinçli bir kadın 9. haftada duymamış dr hatta bunun ilk gebelinde 2,5 aylıkken kalbi durmuş bebğinin kesin bundada böle olucak diye düşündüm dedi bana hatta çok üzülmüş ama bir dahaki hafta duymuş yani 10. hafta dedi bana canım dr danda kaynaklı olabilir elife bak biri duymuyor biride duyuyor inş perikanadınında öyledir diye dua ediyorum.
2. dr üstten baktığı için net görememiştir
alttan bakan doktorun dediği doğrudur herhalde.
Ama istersen pazartesi ilk doktoruna git, 2 günde ne değişir bilmiyorum daha çok takarsın kafana bişi görünmezse..
bebişine zaman tanı.. biliyorum zor sabretmek..
evet doktordan da kaynaklı olabilşr, alttan falan baktırmadıysa..
ama ilk kez duydum 10. haftada kalbin atmaya başlamasını..
şu ilk 3 ay çabucak geçseya[/QU
Aman canım neler duyuyoruz neler ben artık pek şaşırmıyorum açıkçası:) kesinlikle 10 geç bir hafta ama işte allah ol deyince oluyor ahhh bende bebişcanımın tam anlamıyla kesesini görebilseydim hepimizin derdi başka:))) rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Ben de öyle düşünüyorum.. Haftaya salı ya da çarşamba gideyim diyorum kendi doktoruma.. Haftaya da görmezse hemen alalım derse aldırayım mı ki.. O zamana 7+1 felan olacak.. Beklememde fayda olur mu yoksa bana zararı olur mu.. Karmakarışığım...
gbeğim şu anda nerden baksan 3.5 aylık var gibi geçen günlerde azalmıştı folbiol kullandığımdan beri tekrar şişti.Herkeste böylemi ?
Canım son olarak başka bi dr a görünme fırsatın yok mu???
Sana kalp atışları başlamış dediğinde kaç hafta kaç günlüktü canım
Kilo vermen gayet normal. Ben ilk gebeliğimde 2-3 kg vermiştim. Vücut şu anda aşırı enerji harcadığı için kilo vermek doğal.
Kilo almamak içinse şu "iki canlısın çok ye" fikrinden vazgeçmek gerekli. Herzaman ne kadar yiyorsan yine aynı ve az karbonhidratlı beslenmek en güzeli.Tabii tatlı tüketimini de en aza indirmek lazım.
6+0 günlük canım