2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım dr bunlar sana kılo aldırır bebeğe faydası olmaz dıyor ılk gebelıgımdede aynı seyleri söylemişti.azar azar yenılebılır tabı bence dr onlem almaya calısyor abartmayalım diye

Canım bak ne olursun öyle düşünme tabiki herşeyin hayırlısı fakat dur daha bi bekle inş bebeğin sana sürpriz yapacaktır allah yardımcın olsun.

İnşallah canım sağolasın..

hakkınızda hayırlı olsun ıns canım ama bence beklemekte fayda var....

Ben de bekleyeceğim artık.. Umutsuz bir bekleme..

Bak canım bende olsam senle aynı üzüntüyü yaşarım saklamaya gerek yok fakat dün komşum öyle diyince anladımki faklılık var inş seninde öyledir canım dualarım seninle.

Çok umutlanmak istemiyorum çünkü benim psikolojim çok zayıf daha önce de bunun için tedavi görmüştüm bu yüzden kendimden çok korkuyorum kafayı yicem diye

bana da nar yasak dedi :S:S ama kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum sanırım o nedenle dedi çünkü nar da kan yapar anti oksidan kanı daha da sulandırır diye mi acaba yeme dedi. ama maydonoz salata da yenilir heralde çap çap yemediğin sürece bir zararı olmaz. hepimizin durumları farklı o nedenle hepimizin doktorları kendine göre önlem alıyor. birbirimize faydamız olsun diye bizde burda yazıyoruz bazen insanları tedirgin ediyoruz yazdıklaırmız dolayısıyla:) art niyet yok tabiii bilmemekten hepsi :):):)

Canım şu sabır duasını oku rabbneğfir aleyna sabren ve sebbit akdamena vensurna alel kavmil kafirin bol bol oku sabır dile iyi geliyor birde elini göbişine koy ya mübdi de sürekli inş allah bebişini koruyacaktır

İnşallah öyledir canım inşallah
canım benim, aklından kürtajı çıkart.. çok minik daha bebişin inş bir sonraki kontrolde mutlu edecek seni..
nezaman gideceksin tekrar dr?

Bak canım bende olsam senle aynı üzüntüyü yaşarım saklamaya gerek yok fakat dün komşum öyle diyince anladımki faklılık var inş seninde öyledir canım dualarım seninle.
10. haftada kalbinin atmaya başlaması imkansız.
10 haftada öğrenmiş olabilir, komşun bilinçi bir kadın mı? kontrollerini aksatmayan fln? :44: çok ilginçç..

benim bebeğim 9+ larda kalbi atmıyor diye alndı ve gittiğim her doktor aynı fikirdeydi.. alınmasından yana

Canım kesinlikle çok haklısın aslında iyilik olsun diye yazıyoruz seninde dediğin gibi hepimiz farklıyız e dr lrda farklı amannn işte birbirimize fikir verecez ötesi yokk:)))

Not aldım canım okuyacağım çok sağolasın.. Rabbim hayırlısını bilir onu nasip eder.. İnşallah kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum

canım benim, aklından kürtajı çıkart.. çok minik daha bebişin inş bir sonraki kontrolde mutlu edecek seni..
nezaman gideceksin tekrar dr?

Aklımdan çıkartamıyorum beynimde kabus gibi.. Doktorum haftaya çağırdı yine duyamazsak alıcam dedi İkinci gittiğim doktor 5+1 dediği için beklemeye gerek yok kanaman olmadığı için iki gün şans verelim cuma günü gel tekrar bakalım dedi.. Arada kaldım

Tatlım emin ol çok bilinçli bir kadın 9. haftada duymamış dr hatta bunun ilk gebelinde 2,5 aylıkken kalbi durmuş bebğinin kesin bundada böle olucak diye düşündüm dedi bana hatta çok üzülmüş ama bir dahaki hafta duymuş yani 10. hafta dedi bana canım dr danda kaynaklı olabilir elife bak biri duymuyor biride duyuyor inş perikanadınında öyledir diye dua ediyorum.

2. dr üstten baktığı için net görememiştir
alttan bakan doktorun dediği doğrudur herhalde.
Ama istersen pazartesi ilk doktoruna git, 2 günde ne değişir bilmiyorum daha çok takarsın kafana bişi görünmezse..
bebişine zaman tanı.. biliyorum zor sabretmek..

evet doktordan da kaynaklı olabilşr, alttan falan baktırmadıysa..
ama ilk kez duydum 10. haftada kalbin atmaya başlamasını..

şu ilk 3 ay çabucak geçseya

Ben de öyle düşünüyorum.. Haftaya salı ya da çarşamba gideyim diyorum kendi doktoruma.. Haftaya da görmezse hemen alalım derse aldırayım mı ki.. O zamana 7+1 felan olacak.. Beklememde fayda olur mu yoksa bana zararı olur mu.. Karmakarışığım...

Canım son olarak başka bi dr a görünme fırsatın yok mu???

gbeğim şu anda nerden baksan 3.5 aylık var gibi geçen günlerde azalmıştı folbiol kullandığımdan beri tekrar şişti.Herkeste böylemi ?

hamile olduğumu öğrendiğimde herkes soruyordu bana hani vücudunda bir belirti var mı diye ama bende eğer bu bir hamilelik belirtisi ise anormal bir şekilde gaz problemii yaşıyordum ki halen yaşıorum ve bu bence buyuk bir problem ama normalmiş birde bunun için siyah erik yememi söylediler bilgine canım..

Canım son olarak başka bi dr a görünme fırsatın yok mu???

3. olarak bir başka doktora da gitmek istiyorum ama o gücü bulamıyorum kendimde yine aynı kötü haberler duymaktan harap oldum Cumaya gitmek de istiyorum başka bir doktora ne yapacağımı şaşırdım kaldım ((

teşekkürler canım ama hamilelik bu şunu ye bunu ye diyen çok oluyo ne yalan söyleyim korkmuyoda değilim herkez diyo bana tadını çıkar diye ama bebğim içinde sanırım en doğrusu yerken çok abartmamakmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…