2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Senin Sat ın kaçtı canım dün bana doktor 6+1 demesi normal mi anlamadım ah Allah'ım keşke mucize olsa da duyabilsem

sat 30 eylül canım benimki 1 hafta geriden geliyormuş ilk keseyi görmeye gittiğimde 5+3 demişti sata uygun demişti ama 2. gittiğimde 1 hafta geriden geldiğini söyledi benimde 7 haftalık olmam gerekiyordu ama 6 haftalık çıktı ama böyle şeyler olabiliyomuş sonradan kapatıyomuş aradaki farkı canım bence seninde % 100 aynı böyle sakın moralini bozma bence başka bi doktora daha git ve alttan muayene ol

Seni çok iyi anlıyorum canım bizde sana nasıl yardımcı olacağımızı şaşırdık keşke elimden bişey gelsede seni rahatlatabilsem ama her şerde vardır bi hayır sakın umudunu kaybetme.

Benim Sat da 26 eylül.. Ben 34 günde bir adet oluyordum.. Ben de ilk gittiğimde 7 kasımdı 5+3 demişti.. Bu gitmemde dün 7+1 olması lazımken 6+1 çıktı işte.. Ama kalbi atmıyordu bebeğimin.. Zaten doktorum beni hep alttan muayene etti

Kızlar sizinde sağlı sollu ağrı demeyelimde baskı varmı kasıklarınızda çok minik keseyi görmesem ikiz doğurucam derim:)

Seni çok iyi anlıyorum canım bizde sana nasıl yardımcı olacağımızı şaşırdık keşke elimden bişey gelsede seni rahatlatabilsem ama her şerde vardır bi hayır sakın umudunu kaybetme.

Ah canım keşke elimizden elinizden birşey gelse eminim zaten herkes herşeyi yapar Allah razı olsun böyle pozitif olmanız bile kafi.. Rabbim istemişse olacak istememişse olmayacak kader..

Canım benimde oğlum senin gibi 18 kasım da kucağımda olucaktı , 20 haftalıkken kaybettim normal doğumla
beterinde beteri varmış bunu anladım..

(perikanadı)Arkadaşın dediği gibi 8 haftadan sonra da duyulabiliyor,ümidini yitirme.. ALLAH a dua et hayırlısı neyse o olsun ...
şuan ne diyeceğimi şaşırdım inşş kalp atışını duyarsın

Şimdi devletten aldım bu sefer gidicem tüm gücümü toplayıp cuma günü.. Hazır olarak gidicem olumsuz şeyler duymaya..

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah benim yakın bi arkadaşımın bebeğine 8.haftaya kadar hep alıncak gözüyle bakıldı kalp atışı yoktu gelişimi geriydi ama doktor bir hafta daha bekleyelim bir hafta daha bekleyelim derken 8.haftayı doldurduğu günlerde kalp atışını yakaladı ve şimdi üçbuçuk yaşında yaramaz bi oğlu var Rabbim verecekse hiçbişey önüne geçemez vermediyse de senin hayrın içindir canım bolbol oku inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

İnşallah duyarımmm Hep dua ediyorum..
Allahtan dilerim bu sefer bebeğinin kalp atışını duyarsın ve bizede müjdelersin inş.
İnşallah müjdeyle gelirim küçücük bi ihtimal de olsa
Haftaya yine duyamazsak ben de eziyet ama bir hafta daha beklemek istiyorum.. Belki olur ya mıcize olur
İnş güzel haberler getireceksin bize.
Çok dua et, ben de edicem
Allah razı olsun ben çok dua ediyorum herşey güzel olacak inşallah olmazsa da inşallah tekrarını nasip eder Rabbim gebeliğin..

perikanadı sen ne dersen de ben çok eminim sende benim gibi 2. kere gittiğinde duyucaksın kalp atışlarını buna emil ol birde devletteki ultrason aleti de iyimidir acaba orası var işin bence keşke yine özelden randevu alsaydın canım

Canım burda zaten iki tane özel hastane var.. Birine gidiyordum zaten doktorum ordaydı diğerine de dün akşam gittim ordaki doktor da üstten baktı illa alttan bakmam dedi karnım mosmor oldu o kadar bastırdı görmek için o da 5+1 dedi işte.. Şansım yok ki ben de devletten aldım bakalım ne olacak..

Arkadaşlar merhaba sayfalar çok ilerlemiş okudum alıntılayamadım kusura bakmayın.
Ben 10 gün beklemeye karar verdim biraz araştırdım içimi rahatlattım.
Vajinal baktırsaydın diyenler olmuş doktor zorlamayalım deyince ben ısrar etmedim.
Çok kasıyorum kendimi ve canım acıyor sanki. Psikolojik belki de bilmiyorum.

Perikanadı son sayfaları panikle okudum resmen. Sakin olman çok kolay değil biliyorum ama lütfen kötüye odaklanma.
Bebeğin çok küçük olabilir, geç döllenme olabilir her şey olabilir bilmiyorum ama hemen kürtaj falan düşünme.
Ben bu sitede çok kez doktorların alalım dediği bebeklerin sağlıkla büyüdüğünü okudum. Seninki de böyle olabilir belki.
Iki gün sonra gidersin duyulmaz 5 gün sonra duyulur belki. Sana bir zararı yoksa bence bekleyebildiğin kadar bekle.
Çok müdahale eder gibi oldum belki ama üzüldüm gerçekten

sabır et canım çok üzüldüm rabbim ol derse olur dua et bol bol ALLAHdan ümit kesilmez inş hayırlısıyla tutunur bu hayata
sana bir zararı yoksa bekle belki rızkı nasibi olur rabbime emanet olsun.

bende daha kalp atışı için gitmedim 5 haftalıkken gittim doktor 15 gün sonra gel dedi bekliyorum işte inş hayırlı olur bizim için.

merhaba anneler ,
perikanadı kalbini ferah tut her şerde vardır bir hayır inş en kısa zamanda duyulur miniğin kalp atışı sana bir zararı yoksa biraz daha bekle derim ben :44: hakkında hayırlısı olsun inş

ben daha gitmedim drye 7 haftalık olmadan da gitmicem tabi bende ki rahatlık 2. gebelik olduğu için olabilir çünkü ilkinde hemen uçmuştuk drye 15 gün sonra gelin şuan kalp atışı duyamam demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…