- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
Günaydın güzel hamiş arkadaşlarım Bugün de bebişlerimiz bizimle Allaha şükürler olsun
Canım benim inan benim gözlerim doldu şu an çok zor bir durum bu ilk üç ayı sorunsuz atlatmak, öyle mi böyle mi diye diye kendimizi mahvediyoruz, biraz rahat olmamız gerekiyor ama kendimize bunu zor anlatıyoruz... Umarım en yakın zamanda duyarsın bebeğinin kalp atışlarını 4mm söylediğin haftaya göre çok küçük gibi geldi bana belki haftası daha azdır, o yüzden de duyulmuyor olabilir kalp atışları canım yaa başka bir doktora daha mı gitsen :44:
Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm ((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
Canım benim inan benim gözlerim doldu şu an çok zor bir durum bu ilk üç ayı sorunsuz atlatmak, öyle mi böyle mi diye diye kendimizi mahvediyoruz, biraz rahat olmamız gerekiyor ama kendimize bunu zor anlatıyoruz... Umarım en yakın zamanda duyarsın bebeğinin kalp atışlarını 4mm söylediğin haftaya göre çok küçük gibi geldi bana belki haftası daha azdır, o yüzden de duyulmuyor olabilir kalp atışları canım yaa başka bir doktora daha mı gitsen :44: