- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 909
Kizlar ultrason kagidinda kac cm oldugu neresnde yaziyo bisuru rakam war anliyamadm
en altta sağ tarafta yazıyor benım kı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ultrason kagidinda kac cm oldugu neresnde yaziyo bisuru rakam war anliyamadm
Senin Sat ın kaçtı canım dün bana doktor 6+1 demesi normal mi anlamadım ah Allah'ım keşke mucize olsa da duyabilsem
sen haftaya kadar yer bitirirsin kendini :26: cuma 3. bi doktora git olmadıSenin Sat ın kaçtı canım dün bana doktor 6+1 demesi normal mi anlamadım ah Allah'ım keşke mucize olsa da duyabilsem
3. olarak bir başka doktora da gitmek istiyorum ama o gücü bulamıyorum kendimde yine aynı kötü haberler duymaktan harap oldum Cumaya gitmek de istiyorum başka bir doktora ne yapacağımı şaşırdım kaldım ((
sat 30 eylül canım benimki 1 hafta geriden geliyormuş ilk keseyi görmeye gittiğimde 5+3 demişti sata uygun demişti ama 2. gittiğimde 1 hafta geriden geldiğini söyledi benimde 7 haftalık olmam gerekiyordu ama 6 haftalık çıktı ama böyle şeyler olabiliyomuş sonradan kapatıyomuş aradaki farkı canım bence seninde % 100 aynı böyle sakın moralini bozma bence başka bi doktora daha git ve alttan muayene ol
sen haftaya kadar yer bitirirsin kendini :26: cuma 3. bi doktora git olmadı
Seni çok iyi anlıyorum canım bizde sana nasıl yardımcı olacağımızı şaşırdık keşke elimden bişey gelsede seni rahatlatabilsem ama her şerde vardır bi hayır sakın umudunu kaybetme.
en altta sağ tarafta yazıyor benım kı canım
Canım benim nasıl merak ettim seni. bekle biraz daha ama bir arkadaş da demiş ya inan ölmüyorsun sadece acına alışıyorsun. ama 8 haftaya kadar kalp atışlarını duyanlarda var biraz sabır ( vardır her şey de bir hayır ama şartlandırma kendini. kasım da bebeğim kollarım da olacaktı. kasım da tekrar haberini almayı nasip etti Allah.kendini üzmeden her şeyin hayırlısını dile. üzme kendini.inşallah yoluna girecek her şey.
Şimdi devletten aldım bu sefer gidicem tüm gücümü toplayıp cuma günü.. Hazır olarak gidicem olumsuz şeyler duymaya..
Şimdi devletten aldım bu sefer gidicem tüm gücümü toplayıp cuma günü.. Hazır olarak gidicem olumsuz şeyler duymaya..
Canım benimde oğlum senin gibi 18 kasım da kucağımda olucaktı , 20 haftalıkken kaybettim normal doğumla
beterinde beteri varmış bunu anladım..
(perikanadı)Arkadaşın dediği gibi 8 haftadan sonra da duyulabiliyor,ümidini yitirme.. ALLAH a dua et hayırlısı neyse o olsun ...
şuan ne diyeceğimi şaşırdım inşş kalp atışını duyarsın
İnşallah müjdeyle gelirim küçücük bi ihtimal de olsaAllahtan dilerim bu sefer bebeğinin kalp atışını duyarsın ve bizede müjdelersin inş.
Haftaya yine duyamazsak ben de eziyet ama bir hafta daha beklemek istiyorum.. Belki olur ya mıcize olurCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah benim yakın bi arkadaşımın bebeğine 8.haftaya kadar hep alıncak gözüyle bakıldı kalp atışı yoktu gelişimi geriydi ama doktor bir hafta daha bekleyelim bir hafta daha bekleyelim derken 8.haftayı doldurduğu günlerde kalp atışını yakaladı ve şimdi üçbuçuk yaşında yaramaz bi oğlu var Rabbim verecekse hiçbişey önüne geçemez vermediyse de senin hayrın içindir canım bolbol oku inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Allah razı olsun ben çok dua ediyorum herşey güzel olacak inşallah olmazsa da inşallah tekrarını nasip eder Rabbim gebeliğin..İnş güzel haberler getireceksin bize.
Çok dua et, ben de edicem
perikanadı sen ne dersen de ben çok eminim sende benim gibi 2. kere gittiğinde duyucaksın kalp atışlarını buna emil ol birde devletteki ultrason aleti de iyimidir acaba orası var işin bence keşke yine özelden randevu alsaydın canım
Ben de öyle düşünüyorum.. Haftaya salı ya da çarşamba gideyim diyorum kendi doktoruma.. Haftaya da görmezse hemen alalım derse aldırayım mı ki.. O zamana 7+1 felan olacak.. Beklememde fayda olur mu yoksa bana zararı olur mu.. Karmakarışığım...