- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Arkadaşlar merhaba sayfalar çok ilerlemiş okudum alıntılayamadım kusura bakmayın.
Ben 10 gün beklemeye karar verdim biraz araştırdım içimi rahatlattım.
Vajinal baktırsaydın diyenler olmuş doktor zorlamayalım deyince ben ısrar etmedim.
Çok kasıyorum kendimi ve canım acıyor sanki. Psikolojik belki de bilmiyorum.
Perikanadı son sayfaları panikle okudum resmen. Sakin olman çok kolay değil biliyorum ama lütfen kötüye odaklanma.
Bebeğin çok küçük olabilir, geç döllenme olabilir her şey olabilir bilmiyorum ama hemen kürtaj falan düşünme.
Ben bu sitede çok kez doktorların alalım dediği bebeklerin sağlıkla büyüdüğünü okudum. Seninki de böyle olabilir belki.
Iki gün sonra gidersin duyulmaz 5 gün sonra duyulur belki. Sana bir zararı yoksa bence bekleyebildiğin kadar bekle.
Çok müdahale eder gibi oldum belki ama üzüldüm gerçekten
sabır et canım çok üzüldüm rabbim ol derse olur dua et bol bol ALLAHdan ümit kesilmez inş hayırlısıyla tutunur bu hayata
sana bir zararı yoksa bekle belki rızkı nasibi olur rabbime emanet olsun.
merhaba anneler ,
perikanadı kalbini ferah tut her şerde vardır bir hayır inş en kısa zamanda duyulur miniğin kalp atışı sana bir zararı yoksa biraz daha bekle derim ben :44: hakkında hayırlısı olsun inş
ben daha gitmedim drye 7 haftalık olmadan da gitmicem tabi bende ki rahatlık 2. gebelik olduğu için olabilir çünkü ilkinde hemen uçmuştuk drye 15 gün sonra gelin şuan kalp atışı duyamam demişti
Estağfurulah müdahale gibi olur mu? Her ufak şeyden medet umuyorum ben.. Haftaya da duymazsa doktorum hemen alacak ama ben izin vermicem bir hafta daha beklicem.. Olur ya belki mucize olur
En iyisini yaparsın canım. Bekle rabbim mucizeni verir inşallah.. Bu süre içerisinde dua et, Ya Mübdi çek. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Saol canim 12.9mm yazio en altta sagda omu acaba
Kizlar ultrason kagidinda kac cm oldugu neresnde yaziyo bisuru rakam war anliyamadm
İyi akşamlar kızlar
Biz doktora gittik gün içinde rahattım fakat şimdi biraz tedirginim.
Şöyle ki keseyi gördük ama yolk sac ya da embriyo görülmedi.
Doktor vajinal baksak gözükür muhtemelen ama seni zorlamayalım dedi.
Dış gebelik ihtimali yok çok şükür6 haftayla uyumlu kese boyutu 12 mm dedi. 10 gün sonra gel dedi.
Sizce her şey normal mi kızlar?
Kuzular dün dayanmayıp kan vermiştim sonucumu aldım 6757 olmuş yaklaşık 4 haftalık zaten bende ovü kullanmıştım hesaplıyorum çatlamadan sonraki günleri 4 haftaya denk geliyor allahım sana hamd olsun sonsuz şükürler olsun yarabbim hamileliğimin sonuna kadar böle olumlu sonuçlar alırım inş amin:)
Kuzular dün dayanmayıp kan vermiştim sonucumu aldım 6757 olmuş yaklaşık 4 haftalık zaten bende ovü kullanmıştım hesaplıyorum çatlamadan sonraki günleri 4 haftaya denk geliyor allahım sana hamd olsun sonsuz şükürler olsun yarabbim hamileliğimin sonuna kadar böle olumlu sonuçlar alırım inş amin:)
Hayırlı olsun gözün aydınn
hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin yavrularımızı yanlız aklıma bişey takıldı dün benim sonucum 3956 çıktı sata görede 6.haftanın içindeyim senin sonuca bakınca az bence neden ki acaba geç döllenme falan olabilir mi :44:
Yok canım az değil 4 haftalık değerler kişiden kişiye değişiyor sen benden öndesin bir gün bile farediyor benim bat 15 ekimdi:)
Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
Kızlar sizinde sağlı sollu ağrı demeyelimde baskı varmı kasıklarınızda çok minik keseyi görmesem ikiz doğurucam derim:)
hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin yavrularımızı yanlız aklıma bişey takıldı dün benim sonucum 3956 çıktı sata görede 6.haftanın içindeyim senin sonuca bakınca az bence neden ki acaba geç döllenme falan olabilir mi :44:
gerçi belli bir zaman diliminden sonra düşüyomuş tekrar bu değer öylemi acaba :44:
perikandi ümidini kesme hiç rabbime bol bol dua et hayırlısını versin allahım bence geç döllenmedir üzülme bende bugün doktora gittim kanda değerim 7154 çıktı ultrasonla baktı karnımdan keseyi gördük çok şükür 9.6 mm haftaya gel keseye tekrar bakıcam geliştiyse bidahaki haftaya kalp atışına bakmaya gelirsin dedi rabbim hepimizn hakkında hayırlısını nasip etsin bnmde adet düzensizliğim var 1 ekimdi adet günüm ama şu anda 5 haftalık gibi görünüyo haftaya kesin haftasını belirleriz dedi doktorum bakalım nolcak dualarınızı eksik etmeyin kızlar hayırlısı