Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
Canım özel mesaj kutun dolu sanırım yazıyorum gelmiyorgittiğim buranın en iyi özel hastanesi.. Alttan da baktı hatta kalbi atmıyor dedi çok moralim bozuk boğuluyorummm gerçekten öyle kötüyüm ki ((((((((((
Keseden çok bahsetmedi doktor.. Bebeği ölçtü sadece 4 mm .. Bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. 7+1 olması lazım 6+1 dedi.. Haftaya kadar şans verdi bir daha duyamazsa alacakmış(((((((((((Ona güvenmedim başka doktora gittim o da alttan bakmadı illa karından görücem dedi karnımı mosmor etti resmen rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi sağlıklı görünmüyor dedi beynm ağrıyor dünden beri ne yapacağımı şaşırdım..
neden yasakmıs bal recel pekmez.. kendi kılo alımı için mi yoksa bebek için bı sakıncası mı varmıs acaba bizide aydınlatrsan cok sevinirim..
maydonoz yasakmış ben valla çok yedim
tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var
ben kötü yola düşmüşüm kızlarheheheh
Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
canım nektar düzenli takip ediyor forumu sen bilgilerini sırayla yaz o ekler listeye...
inş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana, bol bol dinlen bide olumsuz şeyler düşünmemeye bakcanlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri
yaaa 2.5 paketttgünde 2.5 paket içen ben öğrendiğimden beri ağzıma almadım,bir arkadaşımdan fırt çekeyim dedim iğrenç geldi insallah dogumdan sonrada baslamam
Allah allah :44: Bal ve pekmezin çok faydalı olduğunu biliyodum ben.benım dr beslenme konusunda sunları onerdı
- her gun 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
- peynır,1 yumurta
-3 köfte kadar et
- dıger öğünde sebze yanılecek
-günlük 3 dılım ekmek
-reçel,bal,pekmez,tatlı,dondurma vb seyler yasak
en fazla 11 kılo alınacak dedı
çok hoşsunnmaydonoz yasakmış ben valla çok yedim
tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var
ben kötü yola düşmüşüm kızlarheheheh
canım yaa, ben de merak ettim seni gün boyuDün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
evet kızlar narı özellikle bende sordum doktoruma. meyve ve sebzede hiçbir kısıtlama yok. sadece her şeyin fazlası zarar. nar yiyebilirsin ama abartmayada gerek yok dedi. hem narın ne gibi bir zararı olabilir ki. bana saçma geliyor zaten.
canım sen sakın moralini bozma senin durumun aynı benim gibi olmuş biliyosun benimde cumartesi günü yoktu kalp atışları pazartesi başka hastaneye gittim duyabildim 1-2 gün bekle cnaım ayrıca 2. doktorda cumartesi duyulmaması çok normal bugün başlamış atmaya dedi sakın kötü düşünme canım
perikanadı canım moralını bozma sakın gec döllenme olmuştur belkı ..9 haftaya kadar sabret canım 7 hafta 1 günlükte hemen duyulmaması normal bence..keseyide geç mi görmüştün yada son gittiğinde kesen kac mm dı hatırlıyor musun?
Canım benim yaaa sende ben gibi duygusalsın demek bende geçen hafta çok üzülmüştüm ama yinede rabbim sen hayırlısını ver demiştim sende öyle de canım benim üzülme desemde üzüleceksin biliyorum bak benim altta bir komşum var ocakta doğuracak sohbet ederken bebğinin kalbi 10. haftada atmış bu kişiden kişiye değişir hem sen bakma o dr lara dua et bol bol inş bebeğin seninledir hayırlısıyla.
canım yaa, ben de merak ettim seni gün boyu
hemen olumsuzluğa kapılma, bir-kaç gün sonra tekrar git doktoruna.
4mm zaten çok minik, belki daha canlanmadı, geç döllenmedir.. :26:
Amin inşallah benimledir hiç umudum yok kendimi kürtaja hazırlıyorum((
7+1 olması lazım 6 +1 dedi zaten .. 7 sinde gittiğimde keseyi 6,8 mm felan ölçmüştü dün gittiğimde keseyi değil de embriyoyu ölçtü 4 mm.. Bilemedim
Amin inşallah benimledir hiç umudum yok kendimi kürtaja hazırlıyorum((