2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın güzel hamiş arkadaşlarım Bugün de bebişlerimiz bizimle Allaha şükürler olsun

Canım benim inan benim gözlerim doldu şu an çok zor bir durum bu ilk üç ayı sorunsuz atlatmak, öyle mi böyle mi diye diye kendimizi mahvediyoruz, biraz rahat olmamız gerekiyor ama kendimize bunu zor anlatıyoruz... Umarım en yakın zamanda duyarsın bebeğinin kalp atışlarını 4mm söylediğin haftaya göre çok küçük gibi geldi bana belki haftası daha azdır, o yüzden de duyulmuyor olabilir kalp atışları canım yaa başka bir doktora daha mı gitsen :44:

canım sen sakın moralini bozma senin durumun aynı benim gibi olmuş biliyosun benimde cumartesi günü yoktu kalp atışları pazartesi başka hastaneye gittim duyabildim 1-2 gün bekle cnaım ayrıca 2. doktorda cumartesi duyulmaması çok normal bugün başlamış atmaya dedi sakın kötü düşünme canım

Tüm annişlere günaydın. Şimdiden merak ediyorum kime benziyor çok heyecan verici ...

ve minik ellerini :)

perikanadı canım moralını bozma sakın gec döllenme olmuştur belkı ..9 haftaya kadar sabret canım 7 hafta 1 günlükte hemen duyulmaması normal bence..keseyide geç mi görmüştün yada son gittiğinde kesen kac mm dı hatırlıyor musun?

neden yasakmıs bal recel pekmez.. kendi kılo alımı için mi yoksa bebek için bı sakıncası mı varmıs acaba bizide aydınlatrsan cok sevinirim..

maydonoz yasakmış ben valla çok yedim

tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var
ben kötü yola düşmüşüm kızlar heheheh

benım dr kılo konusunda takıntılı bıraz bebekle ilgisi yok kızlar ben kılo almayım diye yasakladı...

Canım benim yaaa sende ben gibi duygusalsın demek bende geçen hafta çok üzülmüştüm ama yinede rabbim sen hayırlısını ver demiştim sende öyle de canım benim üzülme desemde üzüleceksin biliyorum bak benim altta bir komşum var ocakta doğuracak sohbet ederken bebğinin kalbi 10. haftada atmış bu kişiden kişiye değişir hem sen bakma o dr lara dua et bol bol inş bebeğin seninledir hayırlısıyla.

Kızlar 2 ayrı dr a sordum bu meyve muhabbetini kesinlikle öyle bişey yok diyolar ya arkadaşlar biraz mantıklı olalım biz kendi dr luğumuzu yapalım herşeyin fazlası zarardır bal pekmez nar vs vs yememe saçma olur az az aralıklarla beslenmek en mantıklısı kilo alsak bile emzirirken yağları dışarı atcaz allahın izniyle siz bebişlerinizi besleyin derim hemde nar kuranda geçen şifa meyvelerinden bir tanesidir ki ben kızımda en çok bu meyveyi yedim ve enerji deposu yaaa yiyin gari bişeycik olmaz:)

canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri
inş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana, bol bol dinlen bide olumsuz şeyler düşünmemeye bak

günde 2.5 paket içen ben öğrendiğimden beri ağzıma almadım,bir arkadaşımdan fırt çekeyim dedim iğrenç geldi insallah dogumdan sonrada baslamam
yaaa 2.5 pakettt
canına kastın mı var senin kuzum? Bebişini sağlıkla kucağına alınca da içme artık şu zıkkımı (

Allah allah :44: Bal ve pekmezin çok faydalı olduğunu biliyodum ben.
Özellikle limonlu suyuma bal atıyorum bi kaşık, bide pekmezi cevizle karıştırıp bi kaşık almaya çalışıyorum (3-5 günde bir midem isyanlarda olmadığı zaman işte )
maydonoz yasakmış ben valla çok yedim

tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var
ben kötü yola düşmüşüm kızlar heheheh
çok hoşsunn

canım yaa, ben de merak ettim seni gün boyu
hemen olumsuzluğa kapılma, bir-kaç gün sonra tekrar git doktoruna.
4mm zaten çok minik, belki daha canlanmadı, geç döllenmedir.. :26:

Günaydın

Fatma beyza canım öncelikle geçmiş olsun inş bebeğine bişey olmaz çok kanaması olupta bebişlerine kavuşan anneler var inş sende onlardan olursun.

evet kızlar narı özellikle bende sordum doktoruma. meyve ve sebzede hiçbir kısıtlama yok. sadece her şeyin fazlası zarar. nar yiyebilirsin ama abartmayada gerek yok dedi. hem narın ne gibi bir zararı olabilir ki. bana saçma geliyor zaten.

yok nane yemeyin yok sakız çiğnemeyin yok şunu yok bunu yapmayın öffff çok saçma yaaa size donunan bişey varsa asıl onu yemeyin başka bi forumda bir arkadaşım vardı o hamileliğini öğrendiği zaman kızlar bana muz dokunuyor ama bebeğim için yiyiyorum demişti ben o zaman bile canım bak sana dokunuyorsa onu yeme başka meyve ye demiştim bir hafta sonra soluğu hastanede almış kendisi sonra keşke yemeseydim demiştiii:)) canım yaaa banada salatalık dokunuyor kızlar bende yemiyorum:)

Sana kalp atışları başlamış dediğinde kaç hafta kaç günlüktü canım

7+1 olması lazım 6 +1 dedi zaten .. 7 sinde gittiğimde keseyi 6,8 mm felan ölçmüştü dün gittiğimde keseyi değil de embriyoyu ölçtü 4 mm.. Bilemedim

Amin inşallah benimledir hiç umudum yok kendimi kürtaja hazırlıyorum ((

Amin inşallah benimledir hiç umudum yok kendimi kürtaja hazırlıyorum ((

Bak canım bende olsam senle aynı üzüntüyü yaşarım saklamaya gerek yok fakat dün komşum öyle diyince anladımki faklılık var inş seninde öyledir canım dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…