2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben de artık folbiol kullanmıyorum. Ama kullandığım dönemde benim de aynıydı 3-4 aylık gibi karnım vardı. Doktorum değiştirdi. Şimdi folio içiyorum. İçerisinde folik asit, iyot ve b12 var.Folik asit b12 ile desteklendiğinde aktifleşiyormuş buarada. bilginiz olsun.

cuma merkeze gidecegim doktora ona yazdırayım bari tşekkür ederim bilgin için :)

maydonoz yasakmış ben valla çok yedim

tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var :KK70:
ben kötü yola düşmüşüm kızlar :KK70: heheheh :KK1:

doktoruma sordum maydonoz cekırdek nar düşüge sebep oluyo dıye duymustum ama doktorum alakasınınn olmadıgını söyledi.oturup 4 5 bag maydonoz etkılı olur ddı.kıs aylarındayız malum soguk algınlıgı ıcın ılac kullanmaktansa bitki cayı ıcebilirimiyim dedim
bitkilerin herkesee farklı tepkı verecegınden bahsettı bazıları yararlı olaabilir bazıları farklı seylere yol acabılır o yuzden bıtki caylarına guvenmıyorum dedi. sizlerle paylasmak istedim:KK34:

Arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum... mide bulantısı ve halsizlikle ciddi başım dertte:KK43: aramıza katılanlara hoşgeldin diyorum..
cumartesi kalp atışlarını duyduk muhteşem bir hismiş:KK9: 8 hafta yı dolduruyorum. bide günde 1 - 2 kusmasam süper olcak... öneriniz var mı:KK43:
bu arada bende folio kullanıyorum artık doktor şiddetle onu önerdi. b12 ile folik asit beraber olunca daha iyiymiş...

slm arkadaslar! dun ve bugun bulantilarim ve istifralarim basladi.. zor oluyo tabiki ama icten ice hosuma gitmiyo degil bulantilarim olunca bebegimin varligini hissediyomus gibi oluyorum :) bebegim saglikli olsun da bulantilara raziyim

Merhaba muyom,öncelikle gözün aydın. Adet gecikmesinden bir hafta sonraya tabiki doktorundan randevu alabilirsin. Ama geç döllenme falan olduysa vajinal muayenede görebilirsin anca, sadece karından baktırmak istiyorsan en erken 6. haftayı bekle derim canım ben.

cok tesekur ederim Allha razi olsun oyle yapiyim insallah biraz daha bekliyim kusura bakmayin cevaplar gec oluyo ben canada da yasiyorum saat farki var 1 hafta daha bekliyim 10 gun olsun daha iyi olur insalah :))

Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm :KK43:((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor :KK43:((((((((((((((((((((((((

Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm :KK43:((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor :KK43:((((((((((((((((((((((((

Canım inşallh bu gitmende duyarsınız kalp atışlarını :KK43:

canım kendini bırakma lütfen. inşallah duyarsınız kalp atışını bebişinizin ::KK43:((((((((((

Canım, ölmüyorsun. İnan bana ölmüyorsun. Atmıyor olması da sağlıksız bir gebelik demektir. Allah sana hem sabrını, hem de yeni sağlıklı bebeğini verir. Yeni mutluluklar eski gözyaşlarını unutturuyor. O'na dua et.

Canım benim nasıl merak ettim seni. bekle biraz daha ama bir arkadaş da demiş ya inan ölmüyorsun sadece acına alışıyorsun. ama 8 haftaya kadar kalp atışlarını duyanlarda var biraz sabır :KK43::KK43:( vardır her şey de bir hayır ama şartlandırma kendini. kasım da bebeğim kollarım da olacaktı. kasım da tekrar haberini almayı nasip etti Allah.kendini üzmeden her şeyin hayırlısını dile. üzme kendini.inşallah yoluna girecek her şey.

Canım, ölmüyorsun. İnan bana ölmüyorsun. Atmıyor olması da sağlıksız bir gebelik demektir. Allah sana hem sabrını, hem de yeni sağlıklı bebeğini verir. Yeni mutluluklar eski gözyaşlarını unutturuyor. O'na dua et.
Canım benim nasıl merak ettim seni. bekle biraz daha ama bir arkadaş da demiş ya inan ölmüyorsun sadece acına alışıyorsun. ama 8 haftaya kadar kalp atışlarını duyanlarda var biraz sabır :KK43::KK43:( vardır her şey de bir hayır ama şartlandırma kendini. kasım da bebeğim kollarım da olacaktı. kasım da tekrar haberini almayı nasip etti Allah.kendini üzmeden her şeyin hayırlısını dile. üzme kendini.inşallah yoluna girecek her şey.

Bilmiyorum öyle korkuyorum ki o kadar kötüyüm ki.. Bundan sonra sorun olacakmış gibi geliyor herşeyden korkuyorum artık.. Boğuluyorum.. Çok mu korkunç bişi bu kürtaj of Allah'ımmmmmmmmm :KK43:((((((((

Arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum... mide bulantısı ve halsizlikle ciddi başım dertte:KK43: aramıza katılanlara hoşgeldin diyorum..
cumartesi kalp atışlarını duyduk muhteşem bir hismiş:KK9: 8 hafta yı dolduruyorum. bide günde 1 - 2 kusmasam süper olcak... öneriniz var mı:KK43:
bu arada bende folio kullanıyorum artık doktor şiddetle onu önerdi. b12 ile folik asit beraber olunca daha iyiymiş...

Gözün aydın. pıtpıtları duymak güzel bir duygu gerçekten...Canım ben çıkarmıyorum Allaha şükür ama 24 saat mide bulantısı (zaman zaman artıp, azalan)ve halsizlik var. Ben de folio kullanıyorum. Doktorumda aynı şeyi söyledi bana. Folik asit b12 ile kullanıldığında aktif hale geliyormuş.

Gözünaydın. pıtpıtları duymak güzel bir duygu gerçekten...Canım ben çıkarmıyorum Allaha şükür ama 24 saat mide bulantısı (zaman zaman artıp, azalan)ve halsizlik var. Ben de folio kullanıyorum. Doktorumda aynı şeyi söyledi bana. Folik asit b12 ile kullanıldığında aktif hale geliyormuş.

saol canm senden allah razı olsun zaten ben senin yazını okudum da ondan sonra başka doktora gitmeye karar verdim

Canım özel mesaj kutun dolu sanırım yazıyorum gelmiyor :KK43:gittiğim buranın en iyi özel hastanesi.. Alttan da baktı hatta kalbi atmıyor dedi çok moralim bozuk boğuluyorummm gerçekten öyle kötüyüm ki :KK43:((((((((((

Bilmiyorum öyle korkuyorum ki o kadar kötüyüm ki.. Bundan sonra sorun olacakmış gibi geliyor herşeyden korkuyorum artık.. Boğuluyorum.. Çok mu korkunç bişi bu kürtaj of Allah'ımmmmmmmmm :KK43:((((((((

Senin şu anki acını ne desek avutamayız belki. Ben de Kasım'da kaybettim ilk bebeğimi. O zaman çok ağlamıştım ama şimdi anlıyorum. Bu dünyada nefesi yoksa, sağlıksızsa biz ne yaparsak yapalım kendi istemiyor gelmeyi.

Canım hemen moralini bozma , kalp atışını çok geç duyanlar var. 8-9. haftalarda bile. Hayılısıyla iyi haberlerini bekliyoruz.Buarada kesen ne durumda, düzgün bir şekilde duruyormu? Benim de önceki gebeliğimde kalp atışını duymaya gittiğimde kesenin bozulduğunu görmüştük. Sonrasında da kaybettim zaten.İçerideki embriyo canlanamadığında kese de bozulmaya başlıyor. Büzüşüyor...

Senin şu anki acını ne desek avutamayız belki. Ben de Kasım'da kaybettim ilk bebeğimi. O zaman çok ağlamıştım ama şimdi anlıyorum. Bu dünyada nefesi yoksa, sağlıksızsa biz ne yaparsak yapalım kendi istemiyor gelmeyi.

Evet elimizde hiçbir şey yok.. Rabbim ona can verirse olacak vermezse olmayacak.. Ama yine de insanın canı çok acıyor :KK43:

Canım hemen moralini bozma , kalp atışını çok geç duyanlar var. 8-9. haftalarda bile. Hayılısıyla iyi haberlerini bekliyoruz.Buarada kesen ne durumda, düzgün bir şekilde duruyormu? Benim de önceki gebeliğimde kalp atışını duymaya gittiğimde kesenin bozulduğunu görmüştük. Sonrasında da kaybettim zaten.İçerideki embriyo canlanamadığında kese de bozulmaya başlıyor. Büzüşüyor...

Keseden çok bahsetmedi doktor.. Bebeği ölçtü sadece 4 mm .. Bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. 7+1 olması lazım 6+1 dedi.. Haftaya kadar şans verdi bir daha duyamazsa alacakmış :KK43:(((((((((((Ona güvenmedim başka doktora gittim o da alttan bakmadı illa karından görücem dedi karnımı mosmor etti resmen rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi sağlıklı görünmüyor dedi beynm ağrıyor dünden beri ne yapacağımı şaşırdım..

folbiol kesınlıkle kılo aldırıyor iştah acıcı özelliği var benımde doktorum degıstırdı kalsiyum,b6 b12 folik asit ve bulantı önleyici :)
bende diyorum niye daha şimdiden kilo alıyorum :S:S:S:S folibol kullandığımdan beri hem iştahım hem kilom artmaya başladı ve şişkinlikte cabası. pazartesi ilk iş bunu söylemek olucak.

X