Gunaydin kizlar
Alintilarin bildirileri artik gelmiyor sizde durum nasil??
Ayşe çok güzel bir isim bencede hiç takılma aman herkes bir kulp takar...beğendikleri ismi kendi çocuklarına koysunlar bende Zeynep koyucam inşallah ama yanına ikinci isim olsunmu olmasınmı karar veremedik babamız tek isim iyi diyor ama bana İclal Zeynep yada Zeynep Duru da fena gelmiyo bakalım hayırlısı ömrü bahtı güzel olsun inşallah bebeklerimizin...
teşekkürler canım sağol.
Ayrıntılı benimde 18 aralıkta. Üstten bakıyorlar değilmi bizde görüyoruz renkli mi siyah mı?
kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftalar yapılıyor ayrıntıya gittiğim gün şeker yüklemesi de yaparmı acaba ona göre izin alacağım işyerimden.
Yağmurlu ve soğuk bir İstanbuldan Merhaba kızlar...
Artık evde durmamaya karar verdim =)
Yoksa fena bunalıyorum...
Birazdan eşim beni kV ye bırakacak oradan ip falan alıp, eşimin halasının kızının yanına gidicem =)
Az bebiş seveyim özledim de asyayı...
Sizler ben yokken bol bol yazın ben gelince okurum
Görüşürüz kendinize iyi bakın.
Yağmurlu ve soğuk bir İstanbuldan Merhaba kızlar...
Artık evde durmamaya karar verdim =)
Yoksa fena bunalıyorum...
Birazdan eşim beni kV ye bırakacak oradan ip falan alıp, eşimin halasının kızının yanına gidicem =)
Az bebiş seveyim özledim de asyayı...
Sizler ben yokken bol bol yazın ben gelince okurum
Görüşürüz kendinize iyi bakın.
iyi akşamlar :) biz bebişimizle iyiyiz siz nasılsınız
oyy ne güzel bi çoğunuz ayrıntılıya girdiniz..bana daha çok var :S
güzel haberlerle gelin inşallah :)
bu arada bana tok karnına ve tatlı yiyerek gelin dediler sizede mi öyle söylediler?
ESNEK çalışma süper olacak bizim için canım ya, ücretsiz izin alamam krdi ödüyoruz ki şükürler olsun annem le babannem bakıyor kızıma .buna da gözleri gibi bakıyorlar şüphem olmuyor ama yinede ne çok isterdim ki kendim bakayım..bende devlet memuruyum. doğum izni süresi uzarda esnek çalışma hakkıda verilirse ne iyi olur ... kızım bakıcı elinde büyüdü.çok zor oldu borçlarımızdan dolayı ücretsiz izinde alamamıştım hayırlısı bakalım
açıkta çalışıyorum canım benim .. ikisi bir araya taşınacak kampüs olacak yani.. hayırlısı bakalım...hımm cezaevinde çalışmıyorsun değil mi ? açık mı taşınacak kapalı mı ? Aslında ücretsiz izine ayrılma hakkı var ama ondada çoğu zaman koşullar el vermiyor 6 aya da çıkmadı, süt izni
canımmmm aynen aynen aynen.. geçmiyor..enfeksiyon.. sirke nimet hemde bulunmaz.. dene kesinlikle fayda göreceksinMerhaba kızlar,
Bende gene idrar enfeksiyonu başladı sanırsam dün gece tuvalete kalktıktan sonra yanma oldu bir süre nedir bu çektiğim bu idrar yollarından.İlaç kullanmak istemiyorum zor olsa da dakika başı su içmeye çalışıyorum haliyle tuvaleti de keçi yolu yaptım.Bu enfeksiyon işleri aslında çok canımı sıkıyor sonuçta iyi bir durum değil Allah'a emanet meleğim dua etmekten başka yapacak bir şey yok.İlk 3 ay düşükten korktum şimdide Allah korusun bu enfeksiyonun olumsuz etkilerinden korkuyorumŞu 4 ay hayırlısıyla bir geçse sağ sağlim kucağımda görsem meleğimi...
canım kısmetinde varsa olacaktır ki devlet kurumlarının böle şeylere pek takılmaması lazım hadi hayırlısı inşallah olur..canim mudure aradgnda uyuyordum cuma gunu aksam uzeri.bana ulasamayinca esimi aramis solemis pazartsi gelsn die.ben geri dondugmde bankada degldi ewine gtmis ogun erkenden.mudure ewli ve cocuklu bi bayan.ama bilemiyorm.benim ewli oldgmu bile bile aldilar.digerleri bekar yani.ve dewlet bankasi sonucta..yarina kadar icim icimi yicek.dusunmeyim diorm olmuyo
maşallah tatlım maşallah şükürler olsun yoktan varedeneayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmm minik minik tekmeler yiyorum sankiii
Çok sağolum kızlar...
Özellikle bu dönemler daha çok ilgi istiyormuşuz bunu net anladım
Birde eşimin hala kabullenemediğim bazı davranışları ve yersiz öncelikleri var,
Bunlar iyice gözüme batmaya başladı, sabrım sınırda yani ailemlede pek paylaşamıyorum.
Bu da bende patlama noktasına gelince sinirlerim depreşiyor haklı olarak.
Az daha sabır diyorum bakalım ne olacak =)
Bu günlerde geçer elbet demi bacılarım
Yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın? Güzel haberlerle gel canım:107:
herkese günaydınnn! nasılsınız? raporumun bitmesine 1 hafta kaldı. haftaya bugün hem doktor tekrar rapor verip vermeyeceğine bakalcak hem de ayrıntılı ultrason var. çok merak ediyorum ayrıntılı ultrasonu. dün çook sıkıldım bunaldım... durup dururken ağlamaya başladım. eşim de merak etti noluyo durup dururken diye. ne bileyim içimden geldi ağlamak. evdeyim sıkılmıştım. yapacağım işleri yapamıyordum. eskiden olan moralimi bozan şeyler aklıma geldi. öyle bi ağladım işte açıldım iyi oldu... hormonlardan galiba böyle ağlak oldum...
inşallah bebişini sağlıklı gör tatlım geldiğinde haber ver
tabi ki haklısın cnım bende tutupda bi tuluma 90 lira vermem şahsen..el kadar şeyler bizim kıyafetlerden pahalı:S
peki sen genelde nerden aldın?
kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftalar yapılıyor ayrıntıya gittiğim gün şeker yüklemesi de yaparmı acaba ona göre izin alacağım işyerimden.
Kızlar.Dün maskodan bebek odası takımı aldık.Resmini ekliyorum.Fakat internet sitesindeki resminde beşiği çekmemişler.Ölçüleri büyük.Kendi üretimleri olduğu için.Bayıla bayıla aldım.İnşallah sağlıcakla kullanmakta nasip olur.Beşiği e büyüyen beşik.12 yaşına kadar kullanılıyomuş.
Eki Görüntüle 880219
geçer tabiki canım bende senin gibiyim ilgi bekliyorum benimle ilgilesin istiyorum ama
benim eşim bilgisayar oyunu bağımlısı olduğu için pek ilgi göremiyorum
benim zorumla biraz yanıma geliyo sonra yine aynısı...
aileyle böyle şeyler paylaşılmıyor sen gez dolaş rahatla...
ne güzel bugun gezmeye gidiyomuşsun kafan dağılır oh mis.. :)
iyiyim canım yarın için heyecanlıyım :) inşalah güzel haberlerle gelirim
biz hep evde olduğumuz için bunalıyoruz canım bende bazen senin gibi ağlayabiliyorum
mesela normalde ağlanmayacak şeylere oturup ağlıyorum... hem bebek hemde evde oluşumuz
etkiliyor benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var inşalah plasentamız çıkmıştır ama ben pek
çıkmış gibi hissetmiyorum çünkü azcık yürüsem hemen kasığım sancılanıyor çıksaydı
sancım geçerdi diye düşünüyorum bakalım yarı belli olcak inşalah seninkide benimkide çıkar
rahatlarız...yarını iple çekiyorum :)
inşalah canım tabiki haber veririm hemen yazarım :)
canım benim eşimde aynı senin eşin gibi bilgisayar ve playstation hastası hatta ilk evlendiğimiz zaman birlikte uyumaya geçiyoruz ben uyuyorum bir bakıyorum yanım boş, başlarda çok bozuluyordum, bu ne böyle hep bilgisayar hep playstation başka bir şeyler mi karıştırıyor diye insanın aklına kurt düşüyordu sonra takip ettim bir süre baktım gerçektende oyun oynuyor içim rahatladı, ama yinede sen benimle ilgilenmiyorsun ilgisiz kalıyorum senin eksikliğini felan hissediyorum, diyordum onunda zoruna gitmiş demekki şimdilerde ben tv izlerken o bilgisayardan oyun oynuyorsa 1 saate yakın sonrasında yanıma gelip otuyor, tv izlemese bile ya dizimde uzanıyor ya ben onun dizinde uzanıyorum öyle geçiyor dengeyi tutturduk, sende öyle yap belki işe yarar :)
geçer tabiki canım bende senin gibiyim ilgi bekliyorum benimle ilgilesin istiyorum ama
iyiyim canım yarın için heyecanlıyım :) inşalah güzel haberlerle gelirim
biz hep evde olduğumuz için bunalıyoruz canım bende bazen senin gibi ağlayabiliyorum
mesela normalde ağlanmayacak şeylere oturup ağlıyorum... hem bebek hemde evde oluşumuz
etkiliyor benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var inşalah plasentamız çıkmıştır ama ben pek
çıkmış gibi hissetmiyorum çünkü azcık yürüsem hemen kasığım sancılanıyor çıksaydı
sancım geçerdi diye düşünüyorum bakalım yarı belli olcak inşalah seninkide benimkide çıkar
rahatlarız...yarını iple çekiyorum :)
inşalah canım tabiki haber veririm hemen yazarım :)
merhaba annişlerr
bende cuma günü gidecem dr, bakalım nasılmış miniğim ama bayağı sağlam tekmeler atıyorr, sanırım ultrason içinde randevu verir yanlış hatırlamıyorsam şeker yüklemesi 6. ayda yapılıyordu, ona da bir daha ki aya randevu verir sanırım
o ne güzel kıyafetler oıda takımları alınmış güle güle güzel günlerde kullanın kızlarr
aynen anlattığın gibi benim eşimde, fotokobi gibilermiş :)
benimki geliyo 10 dk duruyo geri gidiyor bazen bu yüzden kavga ettiğimiz
bile oluyor... eskiden daha beterdi uyuyana kadar kalmazdı zorla kaldırırdım
şimdi daha iyi allaha şükür... eskiden beraber film izlerdik ama şimdi benim
yüzümden izleyemiyoruz adam da kendini iyce oyunlara kaptırıyor :)
evet cnm ya tvde nette bebeklerle ilgili bişey görsem bi video falan izlesem hemen gözlerim sulanıyo... evde olmak insanın canını sıkıyo bi vakitten sonra ama artık napalım yata yata büyütücez minikleri:) inş cnm plasenta sorun çıkarmaz artık bakalım bebeişlere bişey olmasın da bekleriz evimizde... hayırlı haberlerle dönersin inş yarın...
inş güzel haberlerle dönersin cnm... benimki de dün öyle tekmeler attı ki çok sağlam tekmelerdi:)
bu arada bana sadece beğenilerin bildirimleri geliyo mesajlarınki gelmiyo. ben de sayfaları takip ederek cvp var mı diye bakmak zorunda kalıyorum. niye böyle ki acaba?
çok şükür benimki bayağa düzeldi :) ben hemen duygusala bağlıyorum wala ben senin için evimi barkımı bıraktım, memleket değiştirdim, arkadaş dostlarımı bıraktım, seninle bu küçücük yere sürüklendim sende benimle ilgilenmezsen ben ne anladım bu evlilikten diye başladım mı suratımı da düşürdüm mmü kopuyor onda bişeler hiç dayanamıyor :) birde gebelikle beraber ben şey yapıyorum ayaklarım çok ağrıyor kemiklerim ağrıyor felan diyip yanımda oturduğu zamanlar masaj yaptırıyorum ya da başım ağrıyor diye :) bazen o kadar ağrımasa bile ağrıyor diyorumyapsın diye çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum, hımm birde şeyi farkettim ama o masaj yapınca ben daha bir rahatlıyorum bebek hareketleniyor gibi geliyor, ama gerçekten öyle rahatsız ya da hasta oldum mu hiç hissetmiyorum, ama çok şükür rahatsam bir sıkıntım yoksa çok net hissediyorum sizlerde deneyin
Ayy cnm super darisi basima :)
Maasallah arkadasim yok yok :)
Cok tatlii gule gule kullansin nehir bebek :)
Yuh artik nelerin hesabini yapmislar!!
şerifeyimişte aramıza hoşgeldin
aysunay canım bebişinin cicileri çok güzel
güzel günlerde giysin inşallah
çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrrçok güzel canım güle güle sağlıkla giysin kızın. panço marka pahalı değilmiydi yaa :107: geçende kızıma (3,5 yaşında) elbise bakiym dedim etikette tamıtamına 140 tl yazıyordu. 1 elbise fiyatına bikaç takım alırım
evet yeterki onlar bi sağsalim doğsunda o bize yeter :)
banada beğeniler geliyor mesajlar gelmiyo dediğin gibi sayfa takibinden bakıyorum
siteden kaynaklı bir sorun var gibi inaşalah çabuk düzeltirler
valla sen işini biliyorsun :) benimki benim hasta olmama alışık olduğu için
şuram ağrıyo buram ağrıyo yapsamda artık hiç tınlamıyor.. alıştı adamcağız
ben gibi çürük bi karsı olunca :) masaj yaptırınca bende çok rahatlıyorum
benim keyfim yerinde olunca oynuyor ama moralim bozuk olsun hiç oynamıyor
o zman çok merak ediyorum keyfim yerine gelince oynamaya başlıyor yaramaz :)
o zman çok seviniyorum heralde hissediyolar...
ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmm minik minik tekmeler yiyorum sankiii
canım benim eşimde aynı senin eşin gibi bilgisayar ve playstation hastası hatta ilk evlendiğimiz zaman birlikte uyumaya geçiyoruz ben uyuyorum bir bakıyorum yanım boş, başlarda çok bozuluyordum, bu ne böyle hep bilgisayar hep playstation başka bir şeyler mi karıştırıyor diye insanın aklına kurt düşüyordu sonra takip ettim bir süre baktım gerçektende oyun oynuyor içim rahatladı, ama yinede sen benimle ilgilenmiyorsun ilgisiz kalıyorum senin eksikliğini felan hissediyorum, diyordum onunda zoruna gitmiş demekki şimdilerde ben tv izlerken o bilgisayardan oyun oynuyorsa 1 saate yakın sonrasında yanıma gelip otuyor, tv izlemese bile ya dizimde uzanıyor ya ben onun dizinde uzanıyorum öyle geçiyor dengeyi tutturduk, sende öyle yap belki işe yarar :)