2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin kizlar
Alintilarin bildirileri artik gelmiyor sizde durum nasil??

Teknik bir sorun varmış, üzerinde çalışıyoruz diyorlardı canım. Herkeste aynı:107:

Prensesin ismi ile yaşasın canım

teşekkürler canım sağol.
Ayrıntılı benimde 18 aralıkta. Üstten bakıyorlar değilmi bizde görüyoruz renkli mi siyah mı?

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftalar yapılıyor ayrıntıya gittiğim gün şeker yüklemesi de yaparmı acaba ona göre izin alacağım işyerimden.

Evet karından baktılar canım. Benimki radyologtu, siyah beyazdı. 10 dk kadar sürdü. Herşeyi inceleyip bir rapor verdi; sorun yok herşey güzel dedi. Şeker yüklemesi 24-28 haftalarda yapılıyor

İyi düşünmüşsün canım, sıkıntın dağılır biraz. İyi eğlenceler:107:

hadi bakalım plan yapmışsın
o zaman size iyi gezmeleeerrr :)

ana öyle bişey söylenmedi ama benim randevum yarın saat öğlen 1 de zaten tok gidicem :)
seninde bişey kalmamış 24 e kadar yolu var ben 23 haftalıkken gitmiş olucam

ESNEK çalışma süper olacak bizim için canım ya, ücretsiz izin alamam krdi ödüyoruz ki şükürler olsun annem le babannem bakıyor kızıma .buna da gözleri gibi bakıyorlar şüphem olmuyor ama yinede ne çok isterdim ki kendim bakayım..
açıkta çalışıyorum canım benim .. ikisi bir araya taşınacak kampüs olacak yani.. hayırlısı bakalım...
canımmmm aynen aynen aynen.. geçmiyor..enfeksiyon.. sirke nimet hemde bulunmaz.. dene kesinlikle fayda göreceksin
canım kısmetinde varsa olacaktır ki devlet kurumlarının böle şeylere pek takılmaması lazım hadi hayırlısı inşallah olur..
ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmm minik minik tekmeler yiyorum sankiii
maşallah tatlım maşallah şükürler olsun yoktan varedene

geçer tabiki canım bende senin gibiyim ilgi bekliyorum benimle ilgilesin istiyorum ama
benim eşim bilgisayar oyunu bağımlısı olduğu için pek ilgi göremiyorum
benim zorumla biraz yanıma geliyo sonra yine aynısı...
aileyle böyle şeyler paylaşılmıyor sen gez dolaş rahatla...
ne güzel bugun gezmeye gidiyomuşsun kafan dağılır oh mis.. :)

Yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın? Güzel haberlerle gel canım:107:

iyiyim canım yarın için heyecanlıyım :) inşalah güzel haberlerle gelirim

biz hep evde olduğumuz için bunalıyoruz canım bende bazen senin gibi ağlayabiliyorum
mesela normalde ağlanmayacak şeylere oturup ağlıyorum... hem bebek hemde evde oluşumuz
etkiliyor benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var inşalah plasentamız çıkmıştır ama ben pek
çıkmış gibi hissetmiyorum çünkü azcık yürüsem hemen kasığım sancılanıyor çıksaydı
sancım geçerdi diye düşünüyorum bakalım yarı belli olcak inşalah seninkide benimkide çıkar
rahatlarız...yarını iple çekiyorum :)

inşallah bebişini sağlıklı gör tatlım geldiğinde haber ver

inşalah canım tabiki haber veririm hemen yazarım :)

tabi ki haklısın cnım bende tutupda bi tuluma 90 lira vermem şahsen..el kadar şeyler bizim kıyafetlerden pahalı:S
peki sen genelde nerden aldın?

Lcw'den aldım zıbınlarını, takımlarını memlekette iken ( Adana ) Çocukistan, Salih bebe diye bir çocuk mağzası var ordan aldığım, butik bebe'den aldığım oldu, ama aldıklarımın hepsi 0-3 Ay böyle dışarı çıkarken giydireceğim çok cicili bicili şeyler yok nasılsa ilk üç ay dışarı çıkarmam diye düşündüğümden ayrıca benim erkek olacağından inan mağazaya girdiğimde hep kız ürünlerine gözüm kayıyor çeşit çok fazla kızlara ama erkek bebekler için pek bişe yok, öğle arası eve gittiğimde marka bebe diye bir siteye baktım ordada çok güzel ürünler var ileri dönemlerde tercih edebilirm

merhaba annişlerr
bende cuma günü gidecem dr, bakalım nasılmış miniğim ama bayağı sağlam tekmeler atıyorr, sanırım ultrason içinde randevu verir yanlış hatırlamıyorsam şeker yüklemesi 6. ayda yapılıyordu, ona da bir daha ki aya randevu verir sanırım
o ne güzel kıyafetler oıda takımları alınmış güle güle güzel günlerde kullanın kızlarr

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftalar yapılıyor ayrıntıya gittiğim gün şeker yüklemesi de yaparmı acaba ona göre izin alacağım işyerimden.

bende 25+1 günlük iken hem şeker yüklemesi yapacaklar hem ayrıntılı yapacaklar ben de çalıştığım için birde hastaneye olan uzaklık göz önüne alınarak bu şekilde randevu verildi.

harika güle güle kullanın inş :)

canım benim eşimde aynı senin eşin gibi bilgisayar ve playstation hastası hatta ilk evlendiğimiz zaman birlikte uyumaya geçiyoruz ben uyuyorum bir bakıyorum yanım boş, başlarda çok bozuluyordum, bu ne böyle hep bilgisayar hep playstation başka bir şeyler mi karıştırıyor diye insanın aklına kurt düşüyordu sonra takip ettim bir süre baktım gerçektende oyun oynuyor içim rahatladı, ama yinede sen benimle ilgilenmiyorsun ilgisiz kalıyorum senin eksikliğini felan hissediyorum, diyordum onunda zoruna gitmiş demekki şimdilerde ben tv izlerken o bilgisayardan oyun oynuyorsa 1 saate yakın sonrasında yanıma gelip otuyor, tv izlemese bile ya dizimde uzanıyor ya ben onun dizinde uzanıyorum öyle geçiyor dengeyi tutturduk, sende öyle yap belki işe yarar :)

aynen anlattığın gibi benim eşimde, fotokobi gibilermiş :)
benimki geliyo 10 dk duruyo geri gidiyor bazen bu yüzden kavga ettiğimiz
bile oluyor... eskiden daha beterdi uyuyana kadar kalmazdı zorla kaldırırdım
şimdi daha iyi allaha şükür... eskiden beraber film izlerdik ama şimdi benim
yüzümden izleyemiyoruz adam da kendini iyce oyunlara kaptırıyor :)

evet cnm ya tvde nette bebeklerle ilgili bişey görsem bi video falan izlesem hemen gözlerim sulanıyo... evde olmak insanın canını sıkıyo bi vakitten sonra ama artık napalım yata yata büyütücez minikleri:) inş cnm plasenta sorun çıkarmaz artık bakalım bebeişlere bişey olmasın da bekleriz evimizde... hayırlı haberlerle dönersin inş yarın...

inş güzel haberlerle dönersin cnm... benimki de dün öyle tekmeler attı ki çok sağlam tekmelerdi:)

bu arada bana sadece beğenilerin bildirimleri geliyo mesajlarınki gelmiyo. ben de sayfaları takip ederek cvp var mı diye bakmak zorunda kalıyorum. niye böyle ki acaba?

çok şükür benimki bayağa düzeldi :) ben hemen duygusala bağlıyorum wala ben senin için evimi barkımı bıraktım, memleket değiştirdim, arkadaş dostlarımı bıraktım, seninle bu küçücük yere sürüklendim sende benimle ilgilenmezsen ben ne anladım bu evlilikten diye başladım mı suratımı da düşürdüm mmü kopuyor onda bişeler hiç dayanamıyor :) birde gebelikle beraber ben şey yapıyorum ayaklarım çok ağrıyor kemiklerim ağrıyor felan diyip yanımda oturduğu zamanlar masaj yaptırıyorum ya da başım ağrıyor diye :) bazen o kadar ağrımasa bile ağrıyor diyorum yapsın diye çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum, hımm birde şeyi farkettim ama o masaj yapınca ben daha bir rahatlıyorum bebek hareketleniyor gibi geliyor, ama gerçekten öyle rahatsız ya da hasta oldum mu hiç hissetmiyorum, ama çok şükür rahatsam bir sıkıntım yoksa çok net hissediyorum sizlerde deneyin

bu arada bana sadece beğenilerin bildirimleri geliyo mesajlarınki gelmiyo. ben de sayfaları takip ederek cvp var mı diye bakmak zorunda kalıyorum. niye böyle ki acaba?

evet yeterki onlar bi sağsalim doğsunda o bize yeter :)
banada beğeniler geliyor mesajlar gelmiyo dediğin gibi sayfa takibinden bakıyorum
siteden kaynaklı bir sorun var gibi inaşalah çabuk düzeltirler

valla sen işini biliyorsun :) benimki benim hasta olmama alışık olduğu için
şuram ağrıyo buram ağrıyo yapsamda artık hiç tınlamıyor.. alıştı adamcağız
ben gibi çürük bi karsı olunca :) masaj yaptırınca bende çok rahatlıyorum
benim keyfim yerinde olunca oynuyor ama moralim bozuk olsun hiç oynamıyor
o zman çok merak ediyorum keyfim yerine gelince oynamaya başlıyor yaramaz :)
o zman çok seviniyorum heralde hissediyolar...

Ayy cnm super darisi basima :)

Maasallah arkadasim yok yok :)

Cok tatlii gule gule kullansin nehir bebek :)

Yuh artik nelerin hesabini yapmislar!!

şerifeyimişte aramıza hoşgeldin

aysunay canım bebişinin cicileri çok güzel
güzel günlerde giysin inşallah

çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Sudenaz canım pançonun internet sitesinden aldım ben bunları normalde çok pahalıdır panço..ama bunların hepsini 100 tl ve kargo bedavaya aldım desem ne dersin
su an 6 ürün daha beğendim mesela lcw da bile tişörtler 10-12 tl pançoda da 12 tl olmuş...

Son düzenleme:

aynen bende senin gibi düşünüyorum, inşallah hep keyiflerimiz yerinde olur hep oynasınlar durmasınlar :) hissetmek harika

ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmm minik minik tekmeler yiyorum sankiii

Tadını çıkar o minik tekmelerin, ileride baya zorlayacak seni "ay ne oluyoruz yahu" moduna kadar gelebilirsin. Benim sıpa dün gece bir uyandı pir uyandı sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu

Allah sizlere sabır versin, iyi tahammül ediyorsunuz. Yardım almayı denediniz mi? İlişki yürümez ki böyle

Konu sahibi dahil herkes facebook grubuna gitmiş ve bu başlığın da anlamı kalmamış....

Arkadaşların hepsi ;

Facebook üzerinde 2014 nisan anneleri diye aratırsanız bulabilirsiniz.

2000 sayfaya yazık etmişsiniz...

Reklam yapmadan 2014 Nisan Anneleri konusunu açmak isteyen açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…