2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar.Dün maskodan bebek odası takımı aldık.Resmini ekliyorum.Fakat internet sitesindeki resminde beşiği çekmemişler.Ölçüleri büyük.Kendi üretimleri olduğu için.Bayıla bayıla aldım.İnşallah sağlıcakla kullanmakta nasip olur.Beşiği e büyüyen beşik.12 yaşına kadar kullanılıyomuş.

Eki Görüntüle 880219

kızımnın odasına çok benziyor, maşallah sağlıkla yatsın kuzucuğunn:nazar:

Allahtan diger testleri devlette yaptırdım..firsat soyguncusu bunlar yaa..

bende sizin yorumlardan sonra hastaneyi aradım özel hastane kastamonu'da hem şeker yüklemesinin hem ayrıntılının ücretlerini sordum, doktor muayenesi ücreti alıyor, doktor gerekli gördüğü takdirde diğerlerinden ayrı ücret almıyoruz dediler, bende şaşırdım, muayene ücreti 47 lira burda, şeker yüklemesi için biz zaten alacakmışız eczaneden, ama 150 diyen arkadaşlardan neyi bahane ederek o kadar alıyorlar anlamadım, neden değişir bu kadar fiyatlar o da akıl işi değil zaten, :KK43:

inş cnm güzel haberlerle geliriz... ben de plasenta previa var. plasentam aşağıda duruyo. kanamam olmuştu bi ay önce doktor bu teşhisi koydu. en son gittiğimden gene rapor verebilirim dedi. çok fazla ayakta kalmak yürümek yasak o yüzden çalışmıyorum. bakalım artık hayırlısı...

ayy canım benim çok geçmiş olsun, çok çok dikkat et allah korusun erken doğum olma riski varmı böyle bir durumda onu da sor doktoruna benim bir arkadaşımında doktor öyle demiş, çok dikkat et sürekli ayakların yukarda dinlen, gerekirse tuvalet dışında ayağa kalkma

Bu arada kızlar dün ablam,ben ve eşim oturup tv izlerken.
Elimle karnımı okşuyordum.
Elimi kasıklarımın üstünde sertlik oluşmuştu oraya koydum ve dalmışım diziye...
Aman birden bir sıçradım =)
Sağlam bir tekme yedim :KK1:
Sıçradım yerimden bir heyecanla =) gözlerde hemen doldu tabi.
Ablam hani nereye vurdu dedi ve elini koydu vurduğu yere..
Sağlam bir tekme daha geldi =)
Ablam benden daha çok heyecanlandı :KK9:
Eşimde niyetlendi bir daha vurur diye, kızım sessiz kaldı =)
Çok güzel bir duyguydu.
Hissetmek ne kadar güzel Yarabbim :KK16:

Ayy cnm super darisi basima :)

13-14tane zıbın uzun ve yorum kollu, 3-4tane burnu kapalı pantolon,penye olanlardan, 6-7 takım alt üst, 2 tane tulum, alt acma minderi, havlu,huggıes 3-6kilo 2li 70 li pakatlerden bebek bezi, 3adet ilk oyuncakları, park beşik, park beşiğin yatağı, annelerimizin bol bol işlediği ve hala işlemekte olan örgüleri hazır bulunmakta. Hımm annem sağolsun 2adet battaniyesi, çorapları, bebek şampuanını dalin marka almış az önce konuştugumda söyledi

Maasallah arkadasim yok yok :)

Cok tatlii gule gule kullansin nehir bebek :)

biz eşimle belinay isminde karar kılmıştık ama dün eşimin ailesi tarafından ufak çaplı bi tepki geldi o nasıl bi isimmiş daha güzel bişey olabilir diye..bide benim annemin adı beyhan ama annem benim için hep anne olduu için adı aklıma bile gelmemişti..kayınvalidemin adıda emine neden eminay koyulmuyo dediler..bende çok sinirlendim ve üzüldüm :KK43:

Yuh artik nelerin hesabini yapmislar!!

nefret ediyorum böyle fesat insanlardan, sen belinay değil beyhan da koyabilirsin bu hak senin sonuçta. eşinin sana destek olması gerekirken o da yanlış bir cümle olmuş bence. kimseyi takma sen içine sineni koy. iki konuşur susar sonra. kayınvaliden sıkıntı etmiyorsa hiç düşünme bile

ben de Ayşe koyucam herkes dalga geçiyor o ne babanne ismi diye ama ben de eşim de takmıyoruz bu isimle seviyoruz bebişimize içimize bu sindi, sen de eşini tatlı bir dilee uyar yengesinin gönlünü alacak diye seni kırmasın. Iy bn de başımda öyle bir görümce var eşim sessiz kalır arada yazık, eve gelince içimi ona döküyorum sonra üzülüyorum

Ayşe çok güzel bir isim bencede hiç takılma aman herkes bir kulp takar...beğendikleri ismi kendi çocuklarına koysunlar bende Zeynep koyucam inşallah ama yanına ikinci isim olsunmu olmasınmı karar veremedik babamız tek isim iyi diyor ama bana İclal Zeynep yada Zeynep Duru da fena gelmiyo bakalım hayırlısı ömrü bahtı güzel olsun inşallah bebeklerimizin...

Günaydın :-) hiç mutlu değilim şuan akşama nerdeyse 15 kişi olcaz yemekte ve benim hiç kalkasim yok :KK43:
Tabi once esimle çıkarız. .butik bebeye uyeyim takip ediyorum fakat mallara guvenipte hic birsey almadım henuz..
En cok kafami kurcalayan bebek arabasi:18::18:

butikbebeden ben kıyafet olarak çok şey aldım bir iki ürün istediğim gibi gelmedi kalitesizdi biraz ama zaten onların fiyatındanda belliydi:)) diğer aldıklarımdan çok memnunum...

Kızlar.Dün maskodan bebek odası takımı aldık.Resmini ekliyorum.Fakat internet sitesindeki resminde beşiği çekmemişler.Ölçüleri büyük.Kendi üretimleri olduğu için.Bayıla bayıla aldım.İnşallah sağlıcakla kullanmakta nasip olur.Beşiği e büyüyen beşik.12 yaşına kadar kullanılıyomuş.

Eki Görüntüle 880219

çok güzel canım güle güle kullansın bebişin...

ayy canım benim çok geçmiş olsun, çok çok dikkat et allah korusun erken doğum olma riski varmı böyle bir durumda onu da sor doktoruna benim bir arkadaşımında doktor öyle demiş, çok dikkat et sürekli ayakların yukarda dinlen, gerekirse tuvalet dışında ayağa kalkma

saol cnm ya eksik olma dikkat ediyorum kendime... iki hafta önce daha kötüydüm. yürürken karnım düşecekmiş gibi geliyordu. ama şimdi hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama gene de dikkat etmek lazım. erken doğum riski var mı bilmiyorum ama doktor riskli gebesin dedi ama bebeğim çok iyiymiş Allah'tan... ona bişey olmasın da bu sıkıntıları çekerim artık diyorum...

Harfi harfine doğru anladın canım bana yemeğe gelecekler.. kv gelecek bamya yapacak..ama kacta gelir orasını bilmem..evi supurup silicem toz alicam yavaş yavaş yaparım artık :KK1::KK1:
Demiii yaaaa bencede o yengeye ........ yemek düşer :KK9::KK9:

canım onların sana değilde senin onlara yemeğe gitmen gerekmiyormu vallahi ben kimseyi bu halimle davet etmiyorum gelelim de demiyorlar genelde annemlerde yiyoruz zaten neyse tatlım bırak iş yapmayı ağır kaldırma sakın senin durumunu biliyorlar sana gelsinler temizliğe
neyse sen yapacaksın sanırım yavaş yavaş yap canım dinlenerek.

teşekkürler canım sağol.
Ayrıntılı benimde 18 aralıkta. Üstten bakıyorlar değilmi bizde görüyoruz renkli mi siyah mı?

Pazarlıkla 3000 tl ye aldık.Satıcı 12 yaş dedi.Ama içine ben bile sığarım :KK1: evlenene kadar yatar.Sonrada gider karısıyla kendine oda alır :KK1:

anladım canım güle güle kullansın bebişin..
bencede yaa adı büyüyen beşikse evlenene kadar kullanması lazım..
bende böyle bi takım ya alcam yada eşime yaptırcam karar veremedim :S

Sizin şehirlerde bir sıkıntı var sanırım canım. Ben Gaziantep'teyim. Başından beri özele gidiyorum. 27 ytl muayene ücreti dışında hiç bir teste ödeme yapmıyoruz. Ayrıca geçen hastanemden mesaj geldi "%200 katkı payı almayacağız" diye. Dolayısıyla bu şehirde özel-devlet çok farklı değil, doktor kalitesi,ilgi ve olanaklar hariç tabi:107:

valla bu benim ikinci hamileliğim canım..ilkinde muayane ücreti 42 tl idi..kürtaj oldum tekrar hamile kaldım..hastaneye bi gittim 60 tl ödemeniz var sinem hanım dediler :S ve tabi ki buna tahliller vs ler dahil değil..
siz daha şanslısınız o zaman maddi anlamda..

Ahhh ahh eşimin amcalari ve halasi yemeğe gelecekler..
Oyyyyy Kıyamam ben size sizin için de ytak keyfi yapabilirim ;-)
Bende 1500 luklerden almam diye düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterecek?
Travel sistem istiyorum beğendiğim 750 800 cvari ama sadece netten baktım birebir gidip tanışmak nasip olmadı henüz kendileryle :-)
Ben doğmadan alırım diye düşünüyorum çünkü eşim daha 40ı çıkmadan bebişi gezdirecegini söylüyooooo :KK52::KK52:[/QUOTy

ooo çok zorr o zaman yemekli misafir ağırlamak ben öyle kalabalık ağırlayamam heralde yemeklerimin ayarı olmaz hiç :)
hiç anlamıyorum ben Travel sistem felan :) ama bebeği eşinin gezdirmesi iyi olur sende kendine vakit ayırırsın :)

bende kalabalık aileden geldiğim için fazla yemek yapma konusunda bi sıkıntım yok ama hem yemek hem tatlı hem ev sil süpür toz al beni zorluyo bu aralar tabi :)
belkide bebiş konusunda eşim benden daha heyecanlıdır o kadar diyim sana :)

kızlar inanın ben verilen paralara acıyorum bu kadar pahalı bişe almayın zaten giyeceği toplamda ne kadar olacak ki bebek hasta olur diye ilk üç ay pek dışarı çıkartacağımızı sanmıyorum sonrasında büyüyecek zaten üstüne yaz ayına denk gelecek, hem ben şöyle düşünüyorum bebekler şimdi ne giydirirsek onu giyerler ama büyüdükçe her şeyin daha iyisini daha kalitesini alacağız zaten yazık paralarımıza inanın ben hiç bir şeyin pahalısını almadım, hep uygundu aldıklarım tek dikkat ettiğim şey %100 pamuk olması o kadar, yeterki sağlıklı büyüsünler o zaman ne güzel ciciler alınır,

tabi ki haklısın cnım bende tutupda bi tuluma 90 lira vermem şahsen..el kadar şeyler bizim kıyafetlerden pahalı:S
peki sen genelde nerden aldın?

bende sizin yorumlardan sonra hastaneyi aradım özel hastane kastamonu'da hem şeker yüklemesinin hem ayrıntılının ücretlerini sordum, doktor muayenesi ücreti alıyor, doktor gerekli gördüğü takdirde diğerlerinden ayrı ücret almıyoruz dediler, bende şaşırdım, muayene ücreti 47 lira burda, şeker yüklemesi için biz zaten alacakmışız eczaneden, ama 150 diyen arkadaşlardan neyi bahane ederek o kadar alıyorlar anlamadım, neden değişir bu kadar fiyatlar o da akıl işi değil zaten, :KK43:

benim arkadaşımda kastamonuda özel hastaneye gidiyo..aynı sizin dediğiniz gibi net 47 lira ödüyo doktr tahlil istiyosa şayet ek bi ücret ödemiyolar..
ben ilk hamileliğimde kürtaj olmadan ayrıntılı usg ye soktular o zaman 15 gibi bi fiyat ödemiştim sanrım tabi o an kafam yerinde değildi nereye ne verdim hiç hatrlamıyorum ama :S

canım onların sana değilde senin onlara yemeğe gitmen gerekmiyormu vallahi ben kimseyi bu halimle davet etmiyorum gelelim de demiyorlar genelde annemlerde yiyoruz zaten neyse tatlım bırak iş yapmayı ağır kaldırma sakın senin durumunu biliyorlar sana gelsinler temizliğe
neyse sen yapacaksın sanırım yavaş yavaş yap canım dinlenerek.

ahhhh yavrum ahhh eşimde bi hala var ki evlerden ırak..
o gelin neden bizi hiç yemeğe çağırmadı demiş geçenlerde..
bende o lafın altında kalırmıyım?
onun gelini beni özel olrak 1 kere çağırmadı ama ben insanım bende kalsın insanlık..
evimi topladım soframı hazrladım üstüne örtü örttüm..
etimi doğradım pirincimi ısladım.. patlıcanları patlattım şimdi karnımı doyuruyorum :S

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftalar yapılıyor ayrıntıya gittiğim gün şeker yüklemesi de yaparmı acaba ona göre izin alacağım işyerimden.

Yağmurlu ve soğuk bir İstanbuldan Merhaba kızlar...
Artık evde durmamaya karar verdim =)
Yoksa fena bunalıyorum...
Birazdan eşim beni kV ye bırakacak oradan ip falan alıp, eşimin halasının kızının yanına gidicem =)
Az bebiş seveyim özledim de asyayı...
Sizler ben yokken bol bol yazın ben gelince okurum :KK19:
Görüşürüz kendinize iyi bakın.:KK16:

X