2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

şeklinde bir mesaj geldi. Öncelikle şunu ifade edeyim, facebook tarafındaki kurduğu gruba üye toplayan 2 kişi ceza aldılar, yani üyelikleri ne silindi ne de donduruldu sadece geçici süre siteye giremeyecekler ve yukarıdaki mesaja cevabım ;

yazdım.

Bakın bir kez daha altını çiziyorum, facebook grupları ile tabi ki devam edin, zira çok özel paylaşımlarınızı orada yapın lakin burada ihmal başlar ise ve sürekli oraya bir çağrı olursa bu nahoş durumda müdahale ederiz. Kasım ayının son haftasında yer alan bu konuda ki mesajlara bir bakın anne adayları ya anne grubunu değiştirmiş ya da ben şu başlıktaydım bari orayı takip edeyim demiş. Bunu defalarca dile getirmişler yapmayın etmeyin diye ama maalesef kimse kulak asmamış...

Facebook başka bir mecradır Kadınlar Kulübü başka orada gerçek kimlikleriniz ile yer alırkan burada nickname ile yazıyorsunuz. Gerçek kimliğini deşifre etmek istemeyenler (ki zaman zaman özel konularını başka kategori de paylaşanlar) orada maalesef deşifre oluyor. Oradan burada ki profiline geçilip sorgulanıyor. Sonra üye başlıyor ama ben gerçek kimliğime ulaşılamaz sandım lütfen üyeliğimi kapatın diye bize mesaj atıyor. Kimliğini biz deşifre etmedik ki ? Biz kim olduğunuzu bile bilmiyoruz. Gerçek isimleriniz orada burada ki isimleriniz sadece lakaplar...

Şimdi yeniliyorum ben burada yazmak istiyorum konuyu da ben devralayım diyen var ise ya yeni konu açsın ya da bana ulaşsın bu konuyu ona devredeyim. Konuyu devralan arkadaşınız hala buradayım demiş ama listeniz en son 1 ay önce güncellenmiş ve bu başlıkta en son 15 gün önce yazmış. Başlığın sahibi her şeye hakim olmalı paylaşımda bulunmalı... yoksa sonuçları bu şekilde oluyor

Hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim

Öncelikle kapatılan sayfamızla ilgili olarak büyük üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum...
İnşallah burada da aynı sorunları yaşamayız.
Hepinize buranın sayesinde çok alıştım kızlar...
Hamileliğim boyunca sizlerden edindiğim bilgilerin haddi hesabı yok.
Herkes birbirinden bir şeyler öğrenir.
Ben bu dostluğun ve arkadaşlığın uzun sürmesini istiyorum...
Yine aynı çatı altında buluşalım.
Topiğimiz hayırlı olsun

çokkkkkkkkkkkkkkkkkk üzüldüm ya ..
her yerin tadı farklı kesinlikle.. ki burası sadece bizlere değil dışardan okuyan bir çok kişiye destek..
hadi toplanalım 4.5 kaç kişi olursak önemli değil biz burdayız ya siz...

Belliydi böyle birşey olacağı aslında o yüzden şaşırmadım.Birşeyi dozunda ayarlamak çok önemli sanırım bunun dozunu biraz kaçırdık.Neyse bu topiğimiz hayırlı uğurlu olsun umarım buna bişey olmaz

aayyy burdasınız çoook üzülmüştüm olley olleyyy. face güzeldir ama rumuzlu yazışmaların nostaljisi ve rahatlığını istediğim için buradayım. tkrr. açana teşekkürler.

Cnm çok teşekkürler. Çok sevindimmm

bende çok üzüldüm kapandığına inşallah bu böyle olmaz face geçelim diyenler lütfen burda da bahsederek bu konuyu da kapatmayalım burdan çok şey öğreniyoruz.

Aynen katiliyorum ben yeni katilmistim araniza gercekten de cok sey ögreniyordumpanikledigim bi cok konuda okuyup ewt öyleymis dedim ve bircok insanin benimle ayni seyleri ayni zamanlarda yasamasi bana ayrica destek veriyordu umarim burada da güzel arkadasliklara devam ederiz ...TEKRAR HAYIRLI OLSUN.

facebook yüzünden mi kapandı arkadaşlar?
ben çok üzüldüm gerçekten. neyse inş yine herkes toplanır.
bu arada facebook a geçipte burayıda takip edenler. lütfen burayı ihmal etmesinler.

hayırlı olsun bakalımmmmmm
pek yazamıyordum ama gün gün takip ediyordum az önce bi şoookkkkkkkkk
neyse ki buralardasınız :))

bu arada siz de her gün endişelenecek bir şey buluyor musunuz
önceden niye hissedemiyorum diyordum şimdi de bu gün niye daha hissetmedim bir şey mi oldu diyorum
kendime de kızıyorum ama gel de bunu bana anlat bu gün net bir his duyamadım daha beklemedeyim :)
azıcık tekmelese de içim rahat etse

bi deeeee cuma günü Fetal ekokardiyografi yaptırıyoruz
yaptıran var mı doktorum tüp bebeklere mutlaka yaptırıyormuş

hayırlı uğurlu olsun.
yazmasam da çok fazla neredeyse her gün girip okuyordum neler olduğunu...
buradaki yazışmaların tadı başka...
gerçek kimliğinizle belki de hiç paylaşamayacağınız konuları bile paylaşıyor
buradan fikir alıyoruz zaman zaman.
tabi ki herkesin kendi tercihi...

inşallah buraya sahip çıkabiliriz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…