--------------------------------
Bu forum haricinde başka bir forumda konuşmanın yasak olduğunu bilmiyorduk.Bu neyin tavırı ki 2014 nisan anneleri topiğini kapatıp bizim üyeliklerimizi donduruyorsunuz.Biz her iki taraftanda paylaşım yapıyorduk.Hadi bizi geçtim facebook üyeliği olmayıp orada hala paylaşımda bulunan arkadaşların ne suçu var.Ortada yapılan bir yanlış var herkes heryerde paylaşım yapabilir bu konuda özgürdür bu yanlışı düzeltip düzeltmemek size kalmış
--------------------------------
Merhaba XXxxx Hanım,
Konuyu kendinize göre yansıtmışsınız. Biz her hangi bir yerde orada paylaşım yapamazsınız diye bir açıklama yaptık mı ? HAYIR, facebook üzerinde grup kuramazsınız diye bir mesajımız var mı ? gene HAYIR.
Ekim ayında bu konuda uyarıda bulunmuştuk bu başlığı bitiriyorsunuz lütfen dengeleri koruyun diye fakat kulak asmamışsınız. Sizlerin yüzünden zaten başlıkta yazanlar, Mart ya da Mayıs annelerine çoktan geçmiş bile. Bu sebeple burada yazanları engelledik düşüncesinde değiliz. Ayrıca burada olmak isteyenlere yeni bir başlık buyrun açın diye de ekleme yaptık.
Öncelikle kapatılan sayfamızla ilgili olarak büyük üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum...
İnşallah burada da aynı sorunları yaşamayız.
Hepinize buranın sayesinde çok alıştım kızlar...
Hamileliğim boyunca sizlerden edindiğim bilgilerin haddi hesabı yok.
Herkes birbirinden bir şeyler öğrenir.
Ben bu dostluğun ve arkadaşlığın uzun sürmesini istiyorum...
Yine aynı çatı altında buluşalım.
Topiğimiz hayırlı olsun
Merhaba değerli anne adayları
öbür konumuz kapandı ama burdan devam edelim:)
evet kapandı malesef
ama başka konu açmak lazım burdan bizi bulamayabilirler tesadüf gördüm bende
neden kapandı orası yaanlamadım ben zaten yeni katılmıştım aranıza