2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ahhhh bu hormonlar veee ahhh bu bebislerimizzz
Benim ayrıntılı usg ye daha çok var yaa (
Ayrıntılı usg ozeldemi yapılacak sizin. ? Eğer ozelse ne kadar ucreti?
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

evet cnm ya tvde bebek görsem bile gözlerim doluyo:)
evet özelde yapılacak ayrıntılı ultrasonumuz. randevu aldığım zaman 25tl demişlerdi. benim gittiğim yer çok uygun normal fiyatlar. inş cnm bebişimizi ayrıntılı ayrıntılı görürüz inş!

Ben 19 haftalıkken rutin kontrolde omurga kaburga eller ayaklarını yüzünü ağzını hep gördüm sagolsun doktorum cok anlayışlı cok ilgili..
25 mi:18:
Bana 150 dediler sanırım

ne yemeği sende mi yemek yiyecekler ve sen hamile halinle 15 kişiye tek başına yemek mi yapacaksın inşallah ben yanlış anlamışımdır tatlım
isim konusunda da sen ne istiyorsan onu koy eşine de tavrını koy ki anlasın o çocuk ikinizin çocuğu yengene ... yemek düşer. sinirlendim bak

Ben 19 haftalıkken rutin kontrolde omurga kaburga eller ayaklarını yüzünü ağzını hep gördüm sagolsun doktorum cok anlayışlı cok ilgili..
Bana 150 dediler sanırım

benim doktorum da öyle çok titiz ayrıntılı herşeyi anlatıyo. ben ısparta da özel bi hastaneye gidiyorum. diğer 2li 4lü testlerimi de çok uygun fiyatlara yaptırdım ve hastaneden de çok memnunum. sen nerdesin istanbulda mı?

Harfi harfine doğru anladın canım bana yemeğe gelecekler.. kv gelecek bamya yapacak..ama kacta gelir orasını bilmem..evi supurup silicem toz alicam yavaş yavaş yaparım artık
Demiii yaaaa bencede o yengeye ........ yemek düşer

benim bebişimin adı Allah nasip ederse ALPER olacak.

Çok güzel isim, adı ile yaşasın meleğin canım

Günaydın, sen neden raporlu idin phlox? Ayrıntılı ultrason çok keyifli, herşeyine bakılıyor; herhangi bir risk olup olmadığı çıkıyor ortaya. 4d daha da keyifli:107: Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

Bana 150 dediler sanırım

Ben de özelde 10 ytl yaptırdım canım. Radyologdu ama yapan.

Kızlar.Dün maskodan bebek odası takımı aldık.Resmini ekliyorum.Fakat internet sitesindeki resminde beşiği çekmemişler.Ölçüleri büyük.Kendi üretimleri olduğu için.Bayıla bayıla aldım.İnşallah sağlıcakla kullanmakta nasip olur.Beşiği e büyüyen beşik.12 yaşına kadar kullanılıyomuş.

Bende 2li ve 3 lü testler için devlete gittim..rutin kontrollerede özele gittim..
Yok canım ank dayım ben..

Ya fiyati ben yanlış anlamış olabilirmiyim acaba arkadaşlar?

Yaa o minicik cici cici şeyleri görünce de insan dayanamaz kii..

aynen öyle görünce alıyorsun ..bende çareyi şu an bebek ürünleri satan mağazalara girmemekte buldum :44: zaten bir sürü şey alıcaz bari biraz uygun fiyata alalım .geçen gün bakmıştım bir tulu 89 tl idi onun gibi kaç tane almam lazım .tanesine bukadar verirsek batarız şimdiden :44: ocak ayının başında aralık sonuna doğru indirimler oluyor ozamanı bekleyeceğim zor da olsa .

inş cnm güzel haberlerle geliriz... ben de plasenta previa var. plasentam aşağıda duruyo. kanamam olmuştu bi ay önce doktor bu teşhisi koydu. en son gittiğimden gene rapor verebilirim dedi. çok fazla ayakta kalmak yürümek yasak o yüzden çalışmıyorum. bakalım artık hayırlısı...

Canım bebişin sağlıklı sihhatli iyi günlerde kullansın inşallah..ne kadara aldınız acaba istemezseniz soylemeyebilirsiniz..
Bu arada anlamadığım bişey var? madem bu büyüyen beşik neden 12 yaşla sınırlı? bizim tanıdık seneler önce almıştı oğlu belki 15yasinda hala kullanabiliyo.

Ya fiyati ben yanlış anlamış olabilirmiyim acaba arkadaşlar?

İstanbul-Ankara'da yaşayıp perinatologa gidecek olan arkadaşlar da çok yüksek rakamlar telaffuz etmişlerdi canım. Doğrudur seninki de.

Çok güzel, güzel günlerde kullanın canım. Hayırlı olsun

Benim de öyleydi de geçti şükür. 22. haftandasın inşallah senin durumun da değişmiştir canım. Güzel haberlerini bekliyorum:107:

Yok artık daha neler? Ne insafsız bu satıcılar yaa el kadar tulum 90 lira olur mu hiç? tabi ki bu kadar abartılı fiyatlara denk gelince insanin kendini frenlemesi lazim bütçesi dahilinde. .

Allahtan diger testleri devlette yaptırdım..firsat soyguncusu bunlar yaa..

Pazarlıkla 3000 tl ye aldık.Satıcı 12 yaş dedi.Ama içine ben bile sığarım evlenene kadar yatar.Sonrada gider karısıyla kendine oda alır

Allahtan diger testleri devlette yaptırdım..firsat soyguncusu bunlar yaa..

Sizin şehirlerde bir sıkıntı var sanırım canım. Ben Gaziantep'teyim. Başından beri özele gidiyorum. 27 ytl muayene ücreti dışında hiç bir teste ödeme yapmıyoruz. Ayrıca geçen hastanemden mesaj geldi "%200 katkı payı almayacağız" diye. Dolayısıyla bu şehirde özel-devlet çok farklı değil, doktor kalitesi,ilgi ve olanaklar hariç tabi:107:

Yok artık daha neler? Ne insafsız bu satıcılar yaa el kadar tulum 90 lira olur mu hiç? tabi ki bu kadar abartılı fiyatlara denk gelince insanin kendini frenlemesi lazim bütçesi dahilinde. .

kızlar inanın ben verilen paralara acıyorum bu kadar pahalı bişe almayın zaten giyeceği toplamda ne kadar olacak ki bebek hasta olur diye ilk üç ay pek dışarı çıkartacağımızı sanmıyorum sonrasında büyüyecek zaten üstüne yaz ayına denk gelecek, hem ben şöyle düşünüyorum bebekler şimdi ne giydirirsek onu giyerler ama büyüdükçe her şeyin daha iyisini daha kalitesini alacağız zaten yazık paralarımıza inanın ben hiç bir şeyin pahalısını almadım, hep uygundu aldıklarım tek dikkat ettiğim şey %100 pamuk olması o kadar, yeterki sağlıklı büyüsünler o zaman ne güzel ciciler alınır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…