--------------------------------
Bu forum haricinde başka bir forumda konuşmanın yasak olduğunu bilmiyorduk.Bu neyin tavırı ki 2014 nisan anneleri topiğini kapatıp bizim üyeliklerimizi donduruyorsunuz.Biz her iki taraftanda paylaşım yapıyorduk.Hadi bizi geçtim facebook üyeliği olmayıp orada hala paylaşımda bulunan arkadaşların ne suçu var.Ortada yapılan bir yanlış var herkes heryerde paylaşım yapabilir bu konuda özgürdür bu yanlışı düzeltip düzeltmemek size kalmış
--------------------------------
şeklinde bir mesaj geldi. Öncelikle şunu ifade edeyim, facebook tarafındaki kurduğu gruba üye toplayan 2 kişi ceza aldılar, yani üyelikleri ne silindi ne de donduruldu sadece geçici süre siteye giremeyecekler ve yukarıdaki mesaja cevabım ;
Merhaba XXxxx Hanım,
Konuyu kendinize göre yansıtmışsınız. Biz her hangi bir yerde orada paylaşım yapamazsınız diye bir açıklama yaptık mı ? HAYIR, facebook üzerinde grup kuramazsınız diye bir mesajımız var mı ? gene HAYIR.
Ekim ayında bu konuda uyarıda bulunmuştuk bu başlığı bitiriyorsunuz lütfen dengeleri koruyun diye fakat kulak asmamışsınız. Sizlerin yüzünden zaten başlıkta yazanlar, Mart ya da Mayıs annelerine çoktan geçmiş bile. Bu sebeple burada yazanları engelledik düşüncesinde değiliz. Ayrıca burada olmak isteyenlere yeni bir başlık buyrun açın diye de ekleme yaptık.
yazdım.
Bakın bir kez daha altını çiziyorum, facebook grupları ile tabi ki devam edin, zira çok özel paylaşımlarınızı orada yapın lakin burada ihmal başlar ise ve sürekli oraya bir çağrı olursa bu nahoş durumda müdahale ederiz. Kasım ayının son haftasında yer alan bu konuda ki mesajlara bir bakın anne adayları ya anne grubunu değiştirmiş ya da ben şu başlıktaydım bari orayı takip edeyim demiş. Bunu defalarca dile getirmişler yapmayın etmeyin diye ama maalesef kimse kulak asmamış...
Facebook başka bir mecradır Kadınlar Kulübü başka orada gerçek kimlikleriniz ile yer alırkan burada nickname ile yazıyorsunuz. Gerçek kimliğini deşifre etmek istemeyenler (ki zaman zaman özel konularını başka kategori de paylaşanlar) orada maalesef deşifre oluyor. Oradan burada ki profiline geçilip sorgulanıyor. Sonra üye başlıyor ama ben gerçek kimliğime ulaşılamaz sandım lütfen üyeliğimi kapatın diye bize mesaj atıyor. Kimliğini biz deşifre etmedik ki ? Biz kim olduğunuzu bile bilmiyoruz. Gerçek isimleriniz orada burada ki isimleriniz sadece lakaplar...
Şimdi yeniliyorum ben burada yazmak istiyorum konuyu da ben devralayım diyen var ise ya yeni konu açsın ya da bana ulaşsın bu konuyu ona devredeyim. Konuyu devralan arkadaşınız hala buradayım demiş ama listeniz en son 1 ay önce güncellenmiş ve bu başlıkta en son 15 gün önce yazmış. Başlığın sahibi her şeye hakim olmalı paylaşımda bulunmalı... yoksa sonuçları bu şekilde oluyor
Hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim