- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
canim mudure aradgnda uyuyordum cuma gunu aksam uzeri.bana ulasamayinca esimi aramis solemis pazartsi gelsn die.ben geri dondugmde bankada degldi ewine gtmis ogun erkenden.mudure ewli ve cocuklu bi bayan.ama bilemiyorm.benim ewli oldgmu bile bile aldilar.digerleri bekar yani.ve dewlet bankasi sonucta..yarina kadar icim icimi yicek.dusunmeyim diorm olmuyo
güle güle sağlıkla kullansın inşallah bebişiniz..ben daha hiç bişey almadım yaa siz nerdeyse ilk zamanda lazım olanların yarısını almışsınız maşallah
Evet canım aldım diğer eksikleride yavaş yavaş alacağım artık
benle alakalı değil canım. yıllar önce özel kliniği varmış oraya gidenler çok memun yeniler ise aynen benim gibi şikayetçi. ilk bebeğim, ilk heyecanım, deneyimsizlik hepsi üst üste ama soru bile sormaya vaktimiz yok. bazen ona da hak vermek istiyorum bütün hastalara o bakmak zorunda ama yine de sinir olmaktan kendimi alamıyorum. büyükşehirde olamamanın eksikliğini çok hissediyorum böyle durumlarda. inşalah hepimiz hayırlısyla hiç sıkıntı yaşamadan kucağımıza alabilir bebeklerimizi.
yok yok yanlş anlama sakın ben seninle alakalı bişeydir demedim..
off offff ahh bu doktorlar..paranla gidip para kazandırdığımız zaman bizden iyi hasta yok :S
kesinlikle çok haklısın herşeyi merak edip sormak istiyosun..
bende bi ara devlte gittim bende devlette aynı sıkıntıyı yaşadım tekrar özele devam ediyorum bu yüzden..
ayyyyyy inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza :)
inşallah canım inşallah:) 23 nisan gibi gelecek benim kızım kısmetse, şimdiden hergün nette kız elbiselerine, hafta hafta gelişimlerine bakıyorum, sürekli kızım kucağımda gibi davranıyorum inanılmaz ve abartılı bir şekilde heyecanlıyım :))
3 gün var aramızda :)
bende bakıyorum ama henüz hiç bişey almadım
sağlıkla kucaklarımıza alıp kokularını içimize bi çeksek Allah'ın izniyle :)
oda doğru tabi canım yaa :)
isim falan düşündünüzmü
down sendromlu bi öğrencim vardı yengesi doğum yapmış,demişti ki öğretmenim yengemin bebeği çıktı senin bebek ne zaman çıkacak :) sanki hissetmiş gibi :) şimdilik erva diyoruz canım. ben eşime sundum beğendiğim isimleri o da eleye eleye erva da kaldı :) siz ne yaptınız buldunzu mu bi isim :)
ayyyy canım benim yaaa :)
bende meslek lisesi çıkışlıyım fakat ünide okuyamadım bölümümü..şuan evdeyim doğumdan sonra bebiş toparlayınca yardımcı öğretmen olarak işe girmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse..
biz Belinay da karar kılmıştık ama dün biraz canım sıkıldı bilmiyorum doğuma kadar ne olur bilmiyorum :S
mrb kizlar..bende nisan annesiyim.size bir sey danismak istiyorum..vakifbank sinavini kazanmistm yazin ama mulakattan elenmistm.snra bebegm geldi ben dersanee yazildm alan.cok istemistm ama olmadi..neyse cuma gunu mudure aradi yedeklerden alindin diye..ben cok stres yaptm hamile oldgmu gorecek bebegm 5 aylik beni almak istemeyecek işe.. 3-3,5 ay snra dogm iznine ayrilcam diye almayacak kesin beni.. :-( kimse yok sorabilecegm.pazartesi gel hem tanisalim hem hangi ewraklari istedigmizi igren dedi mudure hanim..boyle iste yarin saat 2 de gidicem ama icim hic rahat degil..acaba bi fikri olan yada buna benzer bi olaya sahit olan var mii anneler? cok ihtiyacm var fikrinize
ayy ben daha hiç bişey almadım
inşalah canım hakkında hayırlısı olsu:) hayırdır neden canın sıkıldı ki çok güzelmiş belinay isminin anlamı şimdi baktım çok hoşuma gitti
inşalah canım hakkında hayırlısı olsu:) hayırdır neden canın sıkıldı ki çok güzelmiş belinay isminin anlamı şimdi baktım çok hoşuma gitti
günaydın canım çok güzelmiş cicileriniz iyi günlerde kullanın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
'NEHİR'imin cicileri
Eki Görüntüle 878973 Eki Görüntüle 878975 Eki Görüntüle 878977 Eki Görüntüle 878978
herkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
diğer ayların annelerinden de destek alabilirsem tamamlıcam inşallah
okuyanlar mesajı beğenirlerse saymam kolay olacak
şimdiden okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...
oyyy
bundan yaklaşık 1 ay önce bende böyleydim annemle tartıştım ve eşşeklik ettim aramadım annemi kırdığım için annemde beni aramadı 3-4 gün..
benim eşiminde işe gidiş saati belli fakat geliş saati hiç belli olmuyo..
eşimi çok özlüyorum özlediğimi göstermek yerine öfkemi gösteriyorum ve kendimi durduramıyorum :S
elbet geçecektir bu zorlu günlerimizde :18::18:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben heyecanlıyım salı günü ayrıntılı ultrasonumuz var inşalah iyi haberlerle gelirim bebişi çok mereak ediyorum :)
hamilelikten ötürü böyleyiz hassasız canım bende senin gibiyim benim eşim 5-6 gün sabah 7 de gidip gece 1 de geldi hiç yüzünü göremiyordum çok zor oldu daha çok sıkıldım evde akşama kadar tek olduğumuz için akşam eşimiz gelsinde iki muhabbet edelim istiyoruz ilgi bekliyoruz annenle olan durumun düzelmiş buna çok sevindim o seni anlıyordur merak etme... anneler evlatlarına küsmezler.. aslında sen riskli bir hamilelik yaşamıyorsun kursa falan yazıabilirsin hamilelikle alaklı kurslarda oluyor bir bak istersen