2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sen yine de sakin ol düşünme bunları..yarın ola hayrola..
evli olduğunu biliyo biraz ferah tut içini be canım yaa..

yok yok yanlş anlama sakın ben seninle alakalı bişeydir demedim..
off offff ahh bu doktorlar..paranla gidip para kazandırdığımız zaman bizden iyi hasta yok :S
kesinlikle çok haklısın herşeyi merak edip sormak istiyosun..
bende bi ara devlte gittim bende devlette aynı sıkıntıyı yaşadım tekrar özele devam ediyorum bu yüzden..
ayyyyyy inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza :)[/QUOTE]

inşallah canım inşallah:) 23 nisan gibi gelecek benim kızım kısmetse, şimdiden hergün nette kız elbiselerine, hafta hafta gelişimlerine bakıyorum, sürekli kızım kucağımda gibi davranıyorum inanılmaz ve abartılı bir şekilde heyecanlıyım :))

inşallah canım inşallah:) 23 nisan gibi gelecek benim kızım kısmetse, şimdiden hergün nette kız elbiselerine, hafta hafta gelişimlerine bakıyorum, sürekli kızım kucağımda gibi davranıyorum inanılmaz ve abartılı bir şekilde heyecanlıyım :))[/QUOTE]

3 gün var aramızda :)
bende bakıyorum ama henüz hiç bişey almadım
sağlıkla kucaklarımıza alıp kokularını içimize bi çeksek Allah'ın izniyle :)

sağlıkla kucaklarımıza alıp kokularını içimize bi çeksek Allah'ın izniyle :)[/QUOTE]

bebek bu 3 gün 5 gün dinlemez çıkar mı çıkar :) ben de hiç bir şey almadım henüz erken olduğunu düşünüyorum, şubat tatilinde merkeze gidip iğneden ipliğe o zaman almak istiyorum. şimdilik fikrim olsun yeter mantığındanım:)

sağlıkla kucaklarımıza alıp kokularını içimize bi çeksek Allah'ın izniyle :)

bebek bu 3 gün 5 gün dinlemez çıkar mı çıkar :) ben de hiç bir şey almadım henüz erken olduğunu düşünüyorum, şubat tatilinde merkeze gidip iğneden ipliğe o zaman almak istiyorum. şimdilik fikrim olsun yeter mantığındanım:)[/QUOTE]

oda doğru tabi canım yaa :)
isim falan düşündünüzmü

isim falan düşündünüzmü [/QUOTE]

down sendromlu bi öğrencim vardı yengesi doğum yapmış,demişti ki öğretmenim yengemin bebeği çıktı senin bebek ne zaman çıkacak :) sanki hissetmiş gibi :) şimdilik erva diyoruz canım. ben eşime sundum beğendiğim isimleri o da eleye eleye erva da kaldı :) siz ne yaptınız buldunzu mu bi isim :)

herkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
diğer ayların annelerinden de destek alabilirsem tamamlıcam inşallah
okuyanlar mesajı beğenirlerse saymam kolay olacak
şimdiden okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...

isim falan düşündünüzmü

down sendromlu bi öğrencim vardı yengesi doğum yapmış,demişti ki öğretmenim yengemin bebeği çıktı senin bebek ne zaman çıkacak :) sanki hissetmiş gibi :) şimdilik erva diyoruz canım. ben eşime sundum beğendiğim isimleri o da eleye eleye erva da kaldı :) siz ne yaptınız buldunzu mu bi isim :)[/QUOTE]

ayyyy canım benim yaaa :)
bende meslek lisesi çıkışlıyım fakat ünide okuyamadım bölümümü..şuan evdeyim doğumdan sonra bebiş toparlayınca yardımcı öğretmen olarak işe girmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse..
biz Belinay da karar kılmıştık ama dün biraz canım sıkıldı bilmiyorum doğuma kadar ne olur bilmiyorum :S

ayyyy canım benim yaaa :)
bende meslek lisesi çıkışlıyım fakat ünide okuyamadım bölümümü..şuan evdeyim doğumdan sonra bebiş toparlayınca yardımcı öğretmen olarak işe girmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse..
biz Belinay da karar kılmıştık ama dün biraz canım sıkıldı bilmiyorum doğuma kadar ne olur bilmiyorum :S[/QUOTE]

inşalah canım hakkında hayırlısı olsu:) hayırdır neden canın sıkıldı ki çok güzelmiş belinay isminin anlamı şimdi baktım çok hoşuma gitti

inşalah canım hakkında hayırlısı olsu:) hayırdır neden canın sıkıldı ki çok güzelmiş belinay isminin anlamı şimdi baktım çok hoşuma gitti[/QUOTE]

dün eşimin akrabalarıyla beraberdik isim düşündünüz mü dediler Belinayda karar kıldığımızı söyledim..yengelerden biri annenin adı neydi dedi?benim annemin adı Beyhan..annemin adı aklıma gelince yenge çok fesatsın benim aklıma hiç gelmemişti annemin adı dedim..bu sefer dalgaya aldılar neden Eminay değilde Belinay falan diye..
eşime anlattım olanları herkesin içinde yengem sevmediyse değiştiririm dedi..
tabi eve gelince ben sinirlendiğimi söyledim isim koymak annenin hakkıdır yengenin değil dedim..

tatlım mrb.. Bu sorunu bir derdim var'a acsan daha cok bilgi alabilirdin bence.. mutlaka başına benzer şeyler gelen çıkar diye düşünüyorum.. Bebeğini kucağına kısmetiyle sağlığıyla alırsın umarım.. Ancak 3-3.5 ay sonra doğum iznine ayrılacak olman sana eksi puan kazandırabilir.. Bebiğini saklama gibi bir şansın yokum desem ne zamana kadar saklayabilirsin.. Bankada zaten 4 ayda eğitimler filan derken ancak işi öğrenebilirsin.. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.. yarın sonucu bize haber ver lütfen..

inşalah canım hakkında hayırlısı olsu:) hayırdır neden canın sıkıldı ki çok güzelmiş belinay isminin anlamı şimdi baktım çok hoşuma gitti

dün eşimin akrabalarıyla beraberdik isim düşündünüz mü dediler Belinayda karar kıldığımızı söyledim..yengelerden biri annenin adı neydi dedi?benim annemin adı Beyhan..annemin adı aklıma gelince yenge çok fesatsın benim aklıma hiç gelmemişti annemin adı dedim..bu sefer dalgaya aldılar neden Eminay değilde Belinay falan diye..
tabi eve gelince ben sinirlendiğimi söyledim isim koymak annenin hakkıdır yengenin değil dedim..[/QUOTE]

Ayy ne sinir bozucu şey yaaa ahh bu insanlar yokmu hepsi bir tuhaf ima ettiği gibi olsa ne olcak sanki yeterki laf olsun millete ayy çok sinirlendim bn şimdi hiç sevmiorum böyle seyleri bnce sen hiçç morelini bozma istediğin ismi koymakta diret yeterki senin içine sinsin canım bnm

tabi eve gelince ben sinirlendiğimi söyledim isim koymak annenin hakkıdır yengenin değil dedim..[/QUOTE]

nefret ediyorum böyle fesat insanlardan, sen belinay değil beyhan da koyabilirsin bu hak senin sonuçta. eşinin sana destek olması gerekirken o da yanlış bir cümle olmuş bence. kimseyi takma sen içine sineni koy. iki konuşur susar sonra. kayınvaliden sıkıntı etmiyorsa hiç düşünme bile

Son düzenleme:

ben okudum canım...

Çok sağolum kızlar...
Özellikle bu dönemler daha çok ilgi istiyormuşuz bunu net anladım
Birde eşimin hala kabullenemediğim bazı davranışları ve yersiz öncelikleri var,
Bunlar iyice gözüme batmaya başladı, sabrım sınırda yani ailemlede pek paylaşamıyorum.
Bu da bende patlama noktasına gelince sinirlerim depreşiyor haklı olarak.
Az daha sabır diyorum bakalım ne olacak =)
Bu günlerde geçer elbet demi bacılarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…