- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
YavŞ yavaş gördükçe hoşuna gittikçe alırsın zaman var nasılsa :)
dün eşimin akrabalarıyla beraberdik isim düşündünüz mü dediler Belinayda karar kıldığımızı söyledim..yengelerden biri annenin adı neydi dedi?benim annemin adı Beyhan..annemin adı aklıma gelince yenge çok fesatsın benim aklıma hiç gelmemişti annemin adı dedim..bu sefer dalgaya aldılar neden Eminay değilde Belinay falan diye..
eşime anlattım olanları herkesin içinde yengem sevmediyse değiştiririm dedi..
tabi eve gelince ben sinirlendiğimi söyledim isim koymak annenin hakkıdır yengenin değil dedim..
dün eşimin akrabalarıyla beraberdik isim düşündünüz mü dediler Belinayda karar kıldığımızı söyledim..yengelerden biri annenin adı neydi dedi?benim annemin adı Beyhan..annemin adı aklıma gelince yenge çok fesatsın benim aklıma hiç gelmemişti annemin adı dedim..bu sefer dalgaya aldılar neden Eminay değilde Belinay falan diye..
tabi eve gelince ben sinirlendiğimi söyledim isim koymak annenin hakkıdır yengenin değil dedim..
inşalah canım hakkında hayırlısı olsu:) hayırdır neden canın sıkıldı ki çok güzelmiş belinay isminin anlamı şimdi baktım çok hoşuma gitti
Kızlar nasılsınız?
Ben bu aralar çok duygusalım.
Annemle hiç olmadık şekilde tartıştık dün üzdüm sanırım onu:44:
Eşim geldi sakinleştirdi beni sonra birlikte anneme gittik gönlünü aldım.
Bütün gün evde olmak beni çok sıkıyor.
Eşimde yoğun çalışıyor 11:00~23:00 çalışıyor onunda eksikliğini çektim sanırım =(
Kafam,bedenim bütün benliğim çok yorgun.
İnşallah atlatırım bu durumu en kısa sürede
merhabalarr herkesenihayet üye olabildim şu foruma :) kendimi çok yalnız hissediyordum burda bir çok yol arkadaşım olduğunu görmek gerçekten çok ama çok mutlu etti beni
vee benim minik ervam kısmetse nisanın son haftası gelecek teyzeleri :) yalnız ben doktorumu hiç sevmiyorum ve maalesef başka doktor yok burda bu yüzden çok merak etmeme rağmen doktora gitmek istemiyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben heyecanlıyım salı günü ayrıntılı ultrasonumuz var inşalah iyi haberlerle gelirim bebişi çok mereak ediyorum :)
herkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
diğer ayların annelerinden de destek alabilirsem tamamlıcam inşallah
okuyanlar mesajı beğenirlerse saymam kolay olacak
şimdiden okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...
ben de Ayşe koyucam
emir kayra ismini düşünüyoruz.
ayyy inşallah inşallah :)
eşim benden sabırsızdı ama bi fırsatımız olmadı pazartesiden beri alışverişe çıkmak için
nefret ediyorum böyle fesat insanlardan, sen belinay değil beyhan da koyabilirsin bu hak senin sonuçta. eşinin sana destek olması gerekirken o da yanlış bir cümle olmuş bence. kimseyi takma sen içine sineni koy. iki konuşur susar sonra. kayınvaliden sıkıntı etmiyorsa hiç düşünme bile
Günaydınnherkese mutlu pazartesiler öncelikle eşinle de çıkarsın alışverişe, sen çıktığında görür alırsın, internettende bakarsın butik bebe var, ordan aldım bir çok şey çok memnun kaldım gönderiminden felan, küçücük bir şey bile alsan onun heyecanı güzel oluyor :)
bebeğinin adını koyabilen var mı? Acaba....
Ben bir türlü bir isim yakıştıramadı...
Günaydınhiç mutlu değilim şuan akşama nerdeyse 15 kişi olcaz yemekte ve benim hiç kalkasim yok
Tabi once esimle çıkarız. .butik bebeye uyeyim takip ediyorum fakat mallara guvenipte hic birsey almadım henuz..
En cok kafami kurcalayan bebek arabasi:18::18:
ne yemeği var ? ohh sen yatak keyfi yapıyorsun bizler sandalye başında, bilgisayar önüne çok oldu geçeli :) keyfine bak bebeğini de açıktırma fazla :)
Butik bebe'nin malları fena değil denemelik bir şey alıp bakabılırsın fikir oluşması için,
bebek arabasını bende hiç araştırmadım, şimdilik almayı düşünmüyorum ama yaza alırım ancak yazın bebek ile gezmek için akşam yürüyüşleri felan güzel olur, o zaman bakarım ama ben diğer arkadaşlar gibi pahalı bişe almam sanırım 1500 küsürlü fiyatlara almışlar, daha uygun bakarım, gerçi öyle diyorum ama araştırma yapmadığım için belki beğenmem uygun fiyatlılarıda acelesi yok diye düşünüyorum :) onun öncesinde ana kucağı-oto koltuğu almam lazım 0-12 ay bebek için onu da almadım..
herkese günaydınnn! nasılsınız? raporumun bitmesine 1 hafta kaldı. haftaya bugün hem doktor tekrar rapor verip vermeyeceğine bakalcak hem de ayrıntılı ultrason var. çok merak ediyorum ayrıntılı ultrasonu. dün çook sıkıldım bunaldım... durup dururken ağlamaya başladım. eşim de merak etti noluyo durup dururken diye. ne bileyim içimden geldi ağlamak. evdeyim sıkılmıştım. yapacağım işleri yapamıyordum. eskiden olan moralimi bozan şeyler aklıma geldi. öyle bi ağladım işte açıldım iyi oldu... hormonlardan galiba böyle ağlak oldum...
günaydın kızlar bende alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum ..mağazaların indirimini bekliyorum sonuçta daha zaman var biraz daha ucuza alırım :)ancak çatlıyorum