Tebrik ederim iki kız çok iyi anlaşırlar inşallah sağlıcakla al kucağına
çok güzelmiş güle güle giysin
işin zor canım ama sen bizden önce alacaksın kucağına doğal olarak:)
24 e kadar yolu var bebeğin konumu önemli sanırım bence bir hafta sonra kesin hissedersin pıtpıtları
hoş geldin sağlıcakla al kucağına
mutlaka vardır canım pozisyonuna göre göstermeyebiliyor göstermezse kız derler tabi önce hayırlısı sağlıklısı
ilk üç ay uzun kol ikinci üç ay kısa kollu giydiririm tahminim
ya biz şimdi 5aylık hamile miyiz ay ve hafta tutarlı değil 20haftalığım diyorum yani kaç aylık diye sorulunca 5 diyorum doğru mu? Nisan başında bekliyoruz yani dolu dolu 4ayımız var Allaahhhııımmmm çoğu gittiiii
ben 5 ay bitti 6. aya başladım diyorum :) evet çogu gitti ama asıl zor olan kısmı başladı.Namaz kılarken eğilince midem ağzıma geliyo sanki şimdiden.bir iki aya sandalyeyle kılarım herhalde :)
Laf olsun torba dolsun diye yazıyorum ben işte =)
Tabi bizim yaşayamadıklarımızı, giyemediklerimizi bebişlerimiz yaşasın
3-6 ay ağırlıklı al canım, gördüğüm kadarıyla bebeğin 40 ı çıktıktan sonra çok çabuk büyüyor.
O patikli altlar olmuyor bu sefer bebeğe.
Ona göre al, ben öyle yapıyorum.
canım 3-6 ayı bebek doğunca almayı düşünüyorum. gelen hediyeler hep 3-6 ay için oluyor. gelen hediyelere göre eksik kalırsa ozaman alırım. patikli altlar evet olmuyor ama çok ciciydi. :)
Laf olsun torba dolsun diye yazıyorum ben işte =)
Tabi bizim yaşayamadıklarımızı, giyemediklerimizi bebişlerimiz yaşasın
3-6 ay ağırlıklı al canım, gördüğüm kadarıyla bebeğin 40 ı çıktıktan sonra çok çabuk büyüyor.
O patikli altlar olmuyor bu sefer bebeğe.
Ona göre al, ben öyle yapıyorum.
canım 3-6 ayı bebek doğunca almayı düşünüyorum. gelen hediyeler hep 3-6 ay için oluyor. gelen hediyelere göre eksik kalırsa ozaman alırım. patikli altlar evet olmuyor ama çok ciciydi. :)
=)
Bende çok birşey almayacağım beğendiklerimi alıyorum kuzuma.
Dediğin gibi hediye gelen çok olur, ablam şimdiden bir çok şeyini aldı meleğimin.
Babaannesi de patik,hırka,yelek,bere falan örmüş =)
Tamamdır artık.
kızlar demir hapını ihmal edip benim gibi hastanelik olmayın
Kızlar ben çok kapsamlı bir liste hazırlamaya başladım =)
Çok keyifli ve ne lazımsa en az 1 saat fikrim netleşene kadar araştırıyorum =)
Tam anlamıyla bitireyim sizlerle paylaşacağım.
Gözün aydın canım, maşallah meleğine
Geçmiş olsun arkadaşlar. Yatakta rahat edememek çok can sıkıcı gerçekten. İnşallah kısa zamanda rahat pozisyonlar bulursunuz, zira karın büyüdükçe zorlaşacak gibi geliyor. Şişkinliğe gelince esmer, az ama sık yemeye çalış. O zaman o kadar rahatsız etmiyor. Özellikle akşamları ben 7-8'de en geç yemeğimi yemiş oluyorum. Sonrasında sadece yoğurt ya da süt alıyorum biraz. Gece midem boş oluyor, çok rahat ediyorum.
banada uzun geldi zaten yeni doğanların boyu 50 cm oluyor şimdiden 37 çok uzun.eve gelince farkettim rapor kağıdında yazıyordu.baştan ayağa sanırım. seninkine doktor baş popo olarak söylemiştir.maşallah boyu baya uzunmuş :) bizimki cücük gibi seninkinin yanında :)
Kac kilo aldiniz?
Benim de gobegimin cevresine igne batiyor gibi oluyor.
Ben fazla aldim ondan uyuyamadigimi dusunuyorm
bugün ayrıntılı usg var renkli oluyormuş bebeğimizi renkli göreceğim için çok heyecanlıyım ,inşallah sağlıklıdır tek dileğim ..
İnşallah güzel geçer bizede güzel haberler getirirsin
yahuuu benim kizim biraz ciliz mi olacak nee gerci anasi minyon yavrusundan ne bekliosun demii =) aramizda bi kac gun var sadece doktor 200 gr 18 cm yaklasik olarak kesin degil dedi. seninkiyle kiyaslayinca cok az geldi simdi bana ne dersin öyle mii
arkadaslar bebekleriniz kavga haftalik.oldu ve kac gramlar