Merhaba bende aranıza yeni katıldım muhtemel doğum 7 Nisan görünüyor kısmetse şimdilik, 24 yaşındayım ilk gebeliğim 55 kilo ile öğrendim hamile olduğumu şuan 21+4 günlük hamişim kilom bu sabah 58 idi aç karnına, ilk üç ayı biraz iyi biraz sıkıntılı geçirdim düşük tehlikemde vardı ama çok şükür hepsi geride kaldı, şimdilerde genel olarak iyiyim ama artık nefes almalarım zorlaştığını hissediyorum, yorgun oluyorum, çalışan bir bayanım, iş yerim sakin olmasına rağmen çok yoruluyorum, karnım çok genleşiyor, patlayacak gibi oluyor, bende 1 haftadır vazelin sürüyorum biraz masaj yapıyorum, aşırı bir gaz problemim var
sancım yok ama utanıyorum artık o kadar, ayrıntılı ultrasona hala girmedim doktorum 21 Aralık tarihini verdi o zaman 25 haftalık hamile oluyorum sanırım çok geç bir tarih 20+3 günlük ikin gittim en son doktor kontrolüne bebeğin boyunu söylemedi ama kilosu 362 gram dedi, diğer üye arkadaşları okuyunca az olduğunu gördüm
yine yaptığım bir araştırmada pekmezin bebek için iyi olduğunu kilo aldırdığını duydum bugün eşimden pekmez almasınıda istedim sevmem ama en azından sabahları reçel gibi yemeyi düşünüyorum, ayrıca ayrıntılı ultrasona gittiğimde şeker yüklemeside yapacaklar, bakalım bundan sonraki süreçlerde neler bekliyor olacak beni,