2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ihmal etme ilacını

nerde ben ne sırt üstü yatabiliyorum nede sağ tarafıma dönük olarak sıkıntılar başladı

nerde ben ne sırt üstü yatabiliyorum nede sağ tarafıma dönük olarak sıkıntılar başladı

Senin durum aynı ben canım
Göğüs altımdan başalayıp kasıklarıma kadar bir şişkinlik hissine sahibim =)
Az biraz yemeği fazla kaçırayım,balon gibi şişmiş hissediyorum kendimi
Bu bile nasıl bir rahatsızlık =)

HAMİLELİKTE KARINDA ŞİŞKİNLİK, HAZIMSIZLIK, DİSPEPSİ
Dispepsi karın üst bölgesinde rahatsızlık, şişkinlik, ağrı, yanma, bulantı, erken doyma gibi şikayetleri tanımlayan genel bir terimdir. Dispepsi hem toplum genelinde hem de hamilelerde sık rastlanan bir şikayettir. Hamilelikte karında şişlik, aşırı gaz oluşması, mide yanması, hazımsızlık gibi şikayetler çok sık görülür. Bu şikayetlerin çoğunluğu büyüyen rahmin mideyi sıkıştırmasına bağlıdır, bir grup hastada neden gebelikten önce bulunan ülser benzeri bir mide rahatsızlığı olabilir ancak çoğunlukla hiçbir neden bulunamaz. Bazı hamileler zaten gebelikten önce de her zaman bu tür mide-barsak şikayetleri olduğunu ifade ederler. Hamilelikte artan hormonların etkisiyle sindirim sisteminde gevşeme olması da bu şikayetlere zemin hazırlar.
Tam anlamıyla yaşadığım şu şişkinliğin sebebini buldum sanırım.
Aynı tanılar bende mevcut.
Ne yapacağım bu şişkinlik ve tokluk hissini.
Bebeğim aç kalıyor ya =(

Son düzenleme:

:) hastanede sira beklerken bir paket bittercikolata bitirdim ama ise yaramadi :)

maşallah boyu baya uzunmuş :) bizimki cücük gibi seninkinin yanında :)

Eki Görüntüle 873443

Çok tatlı bir resim kızın sana benziyor bence aysunayy

Buda benim prensesim teyzeleri 420 gr 24 cm olmus masallah kizima

Eki Görüntüle 873439 Eki Görüntüle 873440

maşallah çok güzel
22 Kasımda gittiğim kontrolden
bana göre 18.haftaydı ama ultrasonda 19 yazıyodu 18 cm olmuş kuzum

selam kızlar,

Aysun'cum maşallah kuzucuğa çok tatlı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende cinsiyetlerinin öğrendim ikiside kız:)

Tebrik ederim iki kız çok iyi anlaşırlar inşallah sağlıcakla al kucağına

çok güzelmiş güle güle giysin

işin zor canım ama sen bizden önce alacaksın kucağına doğal olarak:)

Ben hala hareketlerini hissedemiyorum =(
21. haftaya girdik...

24 e kadar yolu var bebeğin konumu önemli sanırım bence bir hafta sonra kesin hissedersin pıtpıtları

hoş geldin sağlıcakla al kucağına

Slm güzel hamişler 20. haftasında olupta hala cinsiyetini öğrenemeyen varmı benim gibi ? yarın randevumuz var umarım artık belli olur minnağım.

mutlaka vardır canım pozisyonuna göre göstermeyebiliyor göstermezse kız derler tabi önce hayırlısı sağlıklısı

Slmm kizlar
0-3 ay veya 3-6 ay bebisleri nasil giydirecegiz?
Kolsuz,uzun kol?

ilk üç ay uzun kol ikinci üç ay kısa kollu giydiririm tahminim

Gözün aydın canım, maşallah meleğine

Geçmiş olsun arkadaşlar. Yatakta rahat edememek çok can sıkıcı gerçekten. İnşallah kısa zamanda rahat pozisyonlar bulursunuz, zira karın büyüdükçe zorlaşacak gibi geliyor. Şişkinliğe gelince esmer, az ama sık yemeye çalış. O zaman o kadar rahatsız etmiyor. Özellikle akşamları ben 7-8'de en geç yemeğimi yemiş oluyorum. Sonrasında sadece yoğurt ya da süt alıyorum biraz. Gece midem boş oluyor, çok rahat ediyorum.

Sultan bacım =)
Yine mağazada birşey bırakmamışsın
Bu kadar kıyafeti nasıl giyecek bacım bebiş.
Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.

canım zıbın iç çamaşırı ve battaniye kaldı başka birşey almayacağım kıyafet olarak. anneanneside birşeyler alacakmış daha. bu takımların 3 tanesi 3-6 ay için zaten çok beğendiğim için aldım onları. benim prens biraz şanslı sanırım. benim veliler pek oralı değilde eşimin velileri seferber oldu resmen örgü için. gerekmez düşünmeniz yeter dememize rağmen hepsi örmeye başladıklarını söylediler. ben küçükken bunlara sahip olmadım. bebeğim sahip olsun. :) ben giydiririm her gün farklı giydiririm. ilk zamanlarda bebekler çok kusmaya meyilli olduğu için ben rahat edemem hemen değiştiririm sanırım. bazen ocuk kusuyor sadece siliyorlar ben hiç yapamam sanırım onu mis gibi koksun benim oğlum. bebeğim büyüyünce de ihtiyacı olan birine vereceğim kısmet olursa.

Canım geçmiş olsun.Bende çok şiddetli öksürüyorum özellikle geceleri artıyor.Ayrıca gece terlemelerim oluyor.Haziran ayında zatüre olup atlatmıştım.Şimdi yine oluyorum diye tedirginim.Yarın doktora gideceğim inşallah önemli bir şey değildir.

teşekkür ederim sana da geçmiş olsun.
benim öksürükler çok şiddetli. insallah bebişe zararı yoktur.
doktorum birşey olmaz dedi ama annelik işte.
cuma bir gelseydi prensesimi görürdüm.

Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.

kızlar bugun detaylım vardı herseyımız normal cıktı coook sükür.. 400 gr mızz ve kızz oldugu kesınlestı kocaman bır gobegımız varrrr bacak bacak ustune atmıs vazıyette uyuyoruzzz :)))

Laf olsun torba dolsun diye yazıyorum ben işte =)
Tabi bizim yaşayamadıklarımızı, giyemediklerimizi bebişlerimiz yaşasın
3-6 ay ağırlıklı al canım, gördüğüm kadarıyla bebeğin 40 ı çıktıktan sonra çok çabuk büyüyor.
O patikli altlar olmuyor bu sefer bebeğe.
Ona göre al, ben öyle yapıyorum.

Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.

Canım çok ama çok geçmiş olsun.
İnşallah dediğin gibi değildir, hafif bir soğuk algınlığıdır geçirdiğin =(
İyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar bugun detaylım vardı herseyımız normal cıktı coook sükür.. 400 gr mızz ve kızz oldugu kesınlestı kocaman bır gobegımız varrrr bacak bacak ustune atmıs vazıyette uyuyoruzzz :)))

Maşallah meleğine canım
Artık sende ufaktan başlarsın kıyafet falan almaya =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…