yarın detaylı usg vardı doktora gidecektim. iki gündür de sabah kahvaltı sonrası tüm yediğimi çıkardım temizleyemedim kokusu midemi kaldırdı bıraktım öle okula gittim doktoru aradım ameliyatta idi hemşireyi aradım gelin de muayene olun ihmal etmeyin dedi. gittik çok şükür bebek gayet iyi 21 cm 321 gr ama benim kan ve idrarıma baktı iltihap yok da kan değerlerim geçen aya göre düşmüş eşimde demir hapını almıyor dedi doktor kızdı tabi. yarın yine gideceğim
Benim sadece dönerken ya da daha doğru bir ifade ile "dönmeye çalışırken"kasıklarımda ağrı oluyor. Sırt üstü yatarken tek sorunum nefes alamamam; çok şükür sağa da sola da ağrısız yatabiliyorum:107:
Ben bazen özellikle arıyorum öğreneyim, almaya niyetlenirsem acaba demeyeyim diye. Listeler bir uzun bir uzun sonuna kadar okumaya gücüm yetmiyorÖyle zamanlarda kendi kendime "bezlerim battaniyeye sararım, kim uğraşacak kıyafetle diyorum":118:
Selam canım, nasılsın? Kıymet kim, hayırdır ne oldu?
Gözün aydın canım, maşallah prensesine
nerde ben ne sırt üstü yatabiliyorum nede sağ tarafıma dönük olarak sıkıntılar başladı
Memlekete gittiğimde kontrol için dr gitmiştim daha 13 haftalıkken söylemişti cinsiyetini erkek dedi, bende içten içe kızım olsun istiyordum çok hevesliydim, bebişin fotosunu verirken erkek dediğiniz ama değişebilir daha çok erken cinsiyet tahmini için dedim, doktor ise kesinlikle erkek demişti :) bunun üzerine görev yaptğımız yere geldiğimizde de 2 sefer gittik doktora her ikisinde de erkek dedi, sizin bebişleriniz çok nazlı anlaşılan :) gerçi hiç bir şeyin önemi yok yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar. ama cinsiyetini öğremiyen anneler meyve suyu çikolata yiyin 15 dk yürüyüş yapın dr almadan önce bakın nasıl gösteriyorlarbende ilk öyle öğrendim
benim kız 407 gram boyu da 37 cm olmuş.gözleri çekik ,sana benziyor dedi doktor. kıpır kıpır ,hissediyor musun dedi.yok hissetmiyorum dedim.ilk hamilelikte nazlı hissedilir ,yakında tekmeleirini bile görürsün dedi.
hayırlısı bakalım...
Eki Görüntüle 873443
Çok tatlı bir resim kızın sana benziyor bence aysunayy
Buda benim prensesim teyzeleri 420 gr 24 cm olmus masallah kizima
Eki Görüntüle 873439 Eki Görüntüle 873440
maşallah çok güzel
22 Kasımda gittiğim kontrolden
bana göre 18.haftaydı ama ultrasonda 19 yazıyodu 18 cm olmuş kuzum
selam kızlar,
Aysun'cum maşallah kuzucuğa çok tatlı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende cinsiyetlerinin öğrendim ikiside kız:)
çok güzelmiş güle güle giysinEki Görüntüle 873796 Eki Görüntüle 873813 Eki Görüntüle 873811 Eki Görüntüle 873810 Eki Görüntüle 873809 Eki Görüntüle 873807 Eki Görüntüle 873806 Eki Görüntüle 873804 Eki Görüntüle 873803 Eki Görüntüle 873808 Eki Görüntüle 873801 Eki Görüntüle 873800 Eki Görüntüle 873799 Eki Görüntüle 873798 Eki Görüntüle 873797 Eki Görüntüle 873814
oğluşumun 0-3 ay cicileri...
bir kız bir oğlan kısmetse
son 1 hafta 10 günde inanılmaz ağırlaştım ama. zaten yazan bilgilere göre ikiz hamileleri 20 haftaların sonuna doğru 38-40 haftalık hamile gibi oluyorlarmış. iş yerindeki yorgunluktan şişliklerim oluşmaya başladı ayaklarımda. yani hamileliğin fiziksel sıkıntılarını yaşamaya başladım. gece uykularım da çok bölünüyor, yatamıyorum. ama Rabbime çok şükür, dayanma gücü versin, tek isteğim o
Ben hala hareketlerini hissedemiyorum =(
21. haftaya girdik...
Merhaba bende aranıza yeni katıldım muhtemel doğum 7 Nisan görünüyor kısmetse şimdilik, 24 yaşındayım ilk gebeliğim 55 kilo ile öğrendim hamile olduğumu şuan 21+4 günlük hamişim kilom bu sabah 58 idi aç karnına, ilk üç ayı biraz iyi biraz sıkıntılı geçirdim düşük tehlikemde vardı ama çok şükür hepsi geride kaldı, şimdilerde genel olarak iyiyim ama artık nefes almalarım zorlaştığını hissediyorum, yorgun oluyorum, çalışan bir bayanım, iş yerim sakin olmasına rağmen çok yoruluyorum, karnım çok genleşiyor, patlayacak gibi oluyor, bende 1 haftadır vazelin sürüyorum biraz masaj yapıyorum, aşırı bir gaz problemim varsancım yok ama utanıyorum artık o kadar, ayrıntılı ultrasona hala girmedim doktorum 21 Aralık tarihini verdi o zaman 25 haftalık hamile oluyorum sanırım çok geç bir tarih 20+3 günlük ikin gittim en son doktor kontrolüne bebeğin boyunu söylemedi ama kilosu 362 gram dedi, diğer üye arkadaşları okuyunca az olduğunu gördüm yine yaptığım bir araştırmada pekmezin bebek için iyi olduğunu kilo aldırdığını duydum bugün eşimden pekmez almasınıda istedim sevmem ama en azından sabahları reçel gibi yemeyi düşünüyorum, ayrıca ayrıntılı ultrasona gittiğimde şeker yüklemeside yapacaklar, bakalım bundan sonraki süreçlerde neler bekliyor olacak beni,
Slm güzel hamişler 20. haftasında olupta hala cinsiyetini öğrenemeyen varmı benim gibi ? yarın randevumuz var umarım artık belli olur minnağım.
Slmm kizlar
0-3 ay veya 3-6 ay bebisleri nasil giydirecegiz?
Kolsuz,uzun kol?
yarın detaylı usg vardı doktora gidecektim. iki gündür de sabah kahvaltı sonrası tüm yediğimi çıkardım temizleyemedim kokusu midemi kaldırdı bıraktım öle okula gittim doktoru aradım ameliyatta idi hemşireyi aradım gelin de muayene olun ihmal etmeyin dedi. gittik çok şükür bebek gayet iyi 21 cm 321 gr ama benim kan ve idrarıma baktı iltihap yok da kan değerlerim geçen aya göre düşmüş eşimde demir hapını almıyor dedi doktor kızdı tabi. yarın yine gideceğim
nerde ben ne sırt üstü yatabiliyorum nede sağ tarafıma dönük olarak sıkıntılar başladı
Senin durum aynı ben canım
Göğüs altımdan başalayıp kasıklarıma kadar bir şişkinlik hissine sahibim =)
Az biraz yemeği fazla kaçırayım,balon gibi şişmiş hissediyorum kendimi
Bu bile nasıl bir rahatsızlık =)
Sultan bacım =)
Yine mağazada birşey bırakmamışsın
Bu kadar kıyafeti nasıl giyecek bacım bebiş.
Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.
Srlam anneler bir aydır süren öksürük ve gripten dolayı antibiyotik almaya başladım cuma ayrıntılı ultrason var insalah iyi geçer.bebiş kıyafetleri almaya başlamışsiniz ben yarı yıl tatilinde toplu yapacağım.
Canım geçmiş olsun.Bende çok şiddetli öksürüyorum özellikle geceleri artıyor.Ayrıca gece terlemelerim oluyor.Haziran ayında zatüre olup atlatmıştım.Şimdi yine oluyorum diye tedirginim.Yarın doktora gideceğim inşallah önemli bir şey değildir.
Laf olsun torba dolsun diye yazıyorum ben işte =)canım zıbın iç çamaşırı ve battaniye kaldı başka birşey almayacağım kıyafet olarak. anneanneside birşeyler alacakmış daha. bu takımların 3 tanesi 3-6 ay için zaten çok beğendiğim için aldım onları. benim prens biraz şanslı sanırım. benim veliler pek oralı değilde eşimin velileri seferber oldu resmen örgü için. gerekmez düşünmeniz yeter dememize rağmen hepsi örmeye başladıklarını söylediler. ben küçükken bunlara sahip olmadım. bebeğim sahip olsun. :) ben giydiririm her gün farklı giydiririm. ilk zamanlarda bebekler çok kusmaya meyilli olduğu için ben rahat edemem hemen değiştiririm sanırım. bazen ocuk kusuyor sadece siliyorlar ben hiç yapamam sanırım onu mis gibi koksun benim oğlum. bebeğim büyüyünce de ihtiyacı olan birine vereceğim kısmet olursa.
Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.
kızlar bugun detaylım vardı herseyımız normal cıktı coook sükür.. 400 gr mızz ve kızz oldugu kesınlestı kocaman bır gobegımız varrrr bacak bacak ustune atmıs vazıyette uyuyoruzzz :)))
18-24. haftalar arasında.detaylı ultrason kaçıncı haftadayken çektiriliyor??
18-24. haftalar arasında.
:) hastanede sira beklerken bir paket bittercikolata bitirdim ama ise yaramadi :)