2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar ben çok kapsamlı bir liste hazırlamaya başladım =)
Çok keyifli ve ne lazımsa en az 1 saat fikrim netleşene kadar araştırıyorum =)
Tam anlamıyla bitireyim sizlerle paylaşacağım.

kıymet frambuaz
buraya yazıyor yanı ben varken yazıyordu
bebegınde bır takım sorunlar varmıs
sanırım kendısıde rahatsızmıs
bebegın beynınde ve karnında bısey cıkmıs sanırsam cok net bılmıyorum bız 2010 mart anne whatsap grubunda okudum bu durumu
ne var ne yok dıey gelmıstım belkı ısmını bılmıyorsunuzdur ?

Kızlar merhaba nasılsınızz yahu
ben cok gelmıyorum bazılarınız hassas olabılır sunada bak haset edıyor demesın dıye gelmıyorum ki etmıyorumda
kıymetı duydum cok uzuldum
tam olarak durum nedır ne durumda suanda

mrb hg. cute o şekilde haset edecek kimse olduğunu düşünmüyorum basit bişi olur hepimizi Allah korusun..nasılsın...

kızlar sağlık ocağından ebe aradı beni yarın çağırdı bebeğin kalp atışını duyarsa tetanoz aşısı vurulacak dedi şimdi bebiş 19 haftalık benim kafam karıştı erken olmaz mı diye siz kaçıncı hafta da oldunuz???

canım genelde 20.haftada vuruyolar ama değişiyoda tabi benim ebeye kalsa doğumda vuracak nerdeyse 28. haftaya gün vermişti aramış 30. haftaya alalım dio oldu dedim doğuma girerken vurursun artık 26. haftaya çektim herkes vurunmak istemez sen vurunmaya can atıyosun dedi zamanında olsun dedim...

kızlar demir hapını ihmal edip benim gibi hastanelik olmayın

Geçmiş olsun canım, iyi misin şimdi?

Kızlar ben çok kapsamlı bir liste hazırlamaya başladım =)
Çok keyifli ve ne lazımsa en az 1 saat fikrim netleşene kadar araştırıyorum =)
Tam anlamıyla bitireyim sizlerle paylaşacağım.

Hadi gülüm; senin listeyi bekliyorum o zaman. Kurtar beni kafa karışıklığından. Sorgusuz gidip alacağım ne yazarsan:118:

kıymet frambuaz
bebegın beynınde ve karnında bısey cıkmıs sanırsam cok net bılmıyorum bız 2010 mart anne whatsap grubunda okudum bu durumu

Ben hatırlayamadım arkadaşı ama çok geçmiş olsun, inşallah kendi de bebeği de iyileşir. Allah güç kuvvet ve sabır versin.

kıymet frambuaz

canım merhaba iyisindir inşallah. dediğin kişinin buradakı nicki neydi?

canım genelde 20.haftada vuruyolar ama değişiyoda tabi benim ebeye kalsa doğumda vuracak nerdeyse 28. haftaya gün vermişti aramış 30. haftaya alalım dio oldu dedim doğuma girerken vurursun artık 26. haftaya çektim herkes vurunmak istemez sen vurunmaya can atıyosun dedi zamanında olsun dedim...

evet dediğin gibi 30.hafta çok geç çünkü duyduğuma göre 1 ay sonra tekrar yapılıyormış boşver bence zamanında en iyisi :KK31:

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağından ebe aradı beni yarın çağırdı bebeğin kalp atışını duyarsa tetanoz aşısı vurulacak dedi şimdi bebiş 19 haftalık benim kafam karıştı erken olmaz mı diye siz kaçıncı hafta da oldunuz???

beni de bugün aradı sağlık ocağındaki hemşire o kadar tatlı ki sanki yıllardır tanıyoruz birbirimizi:) tetanozu hatılattı önümüzdeki hafta programımda geleceğim dedim. 20. haftadan sonra arıyorlar sanırım.

Srlam anneler bir aydır süren öksürük ve gripten dolayı antibiyotik almaya başladım cuma ayrıntılı ultrason var insalah iyi geçer.bebiş kıyafetleri almaya başlamışsiniz ben yarı yıl tatilinde toplu yapacağım.

Meraba kızlar.Ben çok giremiyorum sayfaya, bazen okuyup çıkıyorum bu ara çok yoğunum sınav hazırlığım var..

Az önce dokTordan geldim herşey iyi görünüyor.Fakat benim şikayet mi diyim ne diyim bilmiyorum ama bebeğim çok hareket ediyor.Kıpır kıpır hiç durmuyo yerinde..Dışardan bile bazen belli oluyor..

Doktorda bakınca, break dansçı gibi bir saniye durmuyo bide erkek bebeklere çok hareketli derler dedi..Gerçektende baktım bi poposunu bir yüzünü devamlı dönüp durdu..Doğumdan sonrada böyle olursa yandım ben, çalıştığım bütün dersler boşa gidecek: ) Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

Bişeyler almak istedim kızıma ama nerden başlayacağıma karar veremedim.Liste hazırlayn arkadaşlar olursa onların listesinden faydalanabilirim..

Buarada bi arkadaş demir ilacından bahsetmiş.Benim kansızlığım var ve ilaçlarımı kullanmıyorum..Umarım bişey olmaz..

Meraba kızlar.Ben çok giremiyorum sayfaya, bazen okuyup çıkıyorum bu ara çok yoğunum sınav hazırlığım var..

Az önce dokTordan geldim herşey iyi görünüyor.Fakat benim şikayet mi diyim ne diyim bilmiyorum ama bebeğim çok hareket ediyor.Kıpır kıpır hiç durmuyo yerinde..Dışardan bile bazen belli oluyor..

Doktorda bakınca, break dansçı gibi bir saniye durmuyo bide erkek bebeklere çok hareketli derler dedi..Gerçektende baktım bi poposunu bir yüzünü devamlı dönüp durdu..Doğumdan sonrada böyle olursa yandım ben, çalıştığım bütün dersler boşa gidecek: ) Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

Bişeyler almak istedim kızıma ama nerden başlayacağıma karar veremedim.Liste hazırlayn arkadaşlar olursa onların listesinden faydalanabilirim..

Buarada bi arkadaş demir ilacından bahsetmiş.Benim kansızlığım var ve ilaçlarımı kullanmıyorum..Umarım bişey olmaz..

ben gyno ferro sanol kullanıyorum doktor aksatmadan kullanmamı söyledi. çünkü başından beri tahlillerde kanım düşük çıkıyor

ben gyno ferro sanol kullanıyorum doktor aksatmadan kullanmamı söyledi. çünkü başından beri tahlillerde kanım düşük çıkıyor

Benimde düşüktü ama kullanamıyorum ilaç.Unutuyorum fln, ilaç kullanmak hiç bana göre değil.

Haftaya tekrar tahlil yaptırcam ama daha çok düştüğünden eminim:KK43:

Sizede geçmiş olsun buarada,Kaç çıkıyo kanınız?

Benimde düşüktü ama kullanamıyorum ilaç.Unutuyorum fln, ilaç kullanmak hiç bana göre değil.

Haftaya tekrar tahlil yaptırcam ama daha çok düştüğünden eminim:KK43:

Sizede geçmiş olsun buarada,Kaç çıkıyo kanınız?

canım hamileliğimin başında 10.5 ti sonra 11.7 çıktı ama ilacı kullansamda hamilelik ilerledikçe düşmeye başladı 10.9 olmuş. doktorum böyle giderse günde iki taneye çıkaracağım dedi

Son düzenleme:
kızlar demir hapını ihmal edip benim gibi hastanelik olmayın

hayırdır cnm ne oldu da hastenelik oldun???

Srlam anneler bir aydır süren öksürük ve gripten dolayı antibiyotik almaya başladım cuma ayrıntılı ultrason var insalah iyi geçer.bebiş kıyafetleri almaya başlamışsiniz ben yarı yıl tatilinde toplu yapacağım.

geçmiş olsun cnm. ben de iki kere grip ardından öküsürük atlattım. şimdi evdeyim de inş tekrar yakalanmam... ben de bi kaç kıyafet aldım zıbın çorap falan ben de biraz daha beklemek istiyorum alış veriş için...

canım hamileliğimin başında 10.5 ti sonra 11.7 çıktı ama ilacı kullansamda hamilelik ilerledikçe düşmeye başladı 10.9 olmuş. doktorum böyle giderse günde iki taneye çıkaracağım dedi

Kullandıgın halde böyle düşüyosa benim ne olmuştur çok merak ettim şimdi..

10 civarıydı hamileliğimin başındayken..Gerçekten faydalı oldugunu bilsem bi şekilde kullanırmda hep yapay geliyor bana bu ilaçlar..ama mecburen kullanıcam bu gidişşle..

Kullandıgın halde böyle düşüyosa benim ne olmuştur çok merak ettim şimdi..

10 civarıydı hamileliğimin başındayken..Gerçekten faydalı oldugunu bilsem bi şekilde kullanırmda hep yapay geliyor bana bu ilaçlar..ama mecburen kullanıcam bu gidişşle..

aynen banada yapay geliyor ama doktor kesin tembihledi.aksatırsan hiç iyi olmaz dedi. kabızlık yapıyo bende ama mecburen alıyorum birde aç karna alındığı için biraz midemi bulandırıyo. pekmez filanda yiyemiyorum bazen kuru üzüm yiyorum

yarın detaylı usg vardı doktora gidecektim. iki gündür de sabah kahvaltı sonrası tüm yediğimi çıkardım temizleyemedim kokusu midemi kaldırdı bıraktım öle okula gittim doktoru aradım ameliyatta idi hemşireyi aradım gelin de muayene olun ihmal etmeyin dedi. gittik çok şükür bebek gayet iyi 21 cm 321 gr ama benim kan ve idrarıma baktı iltihap yok da kan değerlerim geçen aya göre düşmüş eşimde demir hapını almıyor dedi doktor kızdı tabi. yarın yine gideceğim

X