ara ara bakabiliyorum topiğe..iş yerimde pek giremiyorum ama..fırsat buldukça girmek istiyorum..
gününüz güzel geçsin..bol berektli bir gün olsun..
nasılsınız peki hamiş arkadaşlarım benim..
ben çok şükür çok mutluyum...hergün daha bir heyecanlı mutlu oluyorum..Allah izin verirse anne olucaz ya içim içime sığmıyor..
ilk defa böyle bir mutluluk yaşıyorum..içimde göbeğimde mucizeyi hissettikçe,hayal kurdukça geliceği günleri ...günleri saatleri geçiremiyorum inan..
bizim bebeğmiz hemen olmamıştı bir yıl sonra ancak olabildi )çok şükür)..inanın o kadar beklemiştim ve hamile kaldığımı öğrendiğim gün o kadar mutlu olmuştum ki ama birden bir korku kaplamıştı niyeyse..biraz korkmuştum doğumdan vücudumun değişimden vs...
ama şimdi öylemi...günler geçsin sağlıcakla en normalinden doğurayım onu kucağıma alayım emzireyim koklayım giydiriyim istiyorum..(Allah izin verirse tabi..) Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın..
iş yerinde çok mutlu olduğumu söyleyince kızlar"dur kız nazar etme"diyor..ben herkese söylüyorum çookk mutluyuım içim içe sığmıyor diye:)...
nasip olursa kızım olucak..bu hafta sonu beşiğini aldık..hemen yatak odasına kurduk.(park yatak)..bir hafta kurulu duracak sonra kaldırcaz son aylara kadr..
....acayipppp araştırma yapıyorum kızlar....yatağını,ana kucağını,oto koltuğunu,aklınıza gelicek herşeyi sırayla düşünüp yoğun bir araştırma yapıyorum.;(işin en ekonomik,en pratik ,en kullanışlı ,en uzun süreli ) olanı seçmeye çalışıyorum..uykularım kaçtığıda oluyor..ama seçimlerimden şimdiik memnunun ve pişman olmaycağımı düşünüyorym..,,
kilom gayet sağlıklı gidiyor şimdilik..vücudumla barışığım şu an:) göbeğim çıktı ama hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum..bilmeyen anlamıyor hala hamile olduğumu..birde üstüne zayıflamışın sen diyolar:) bende 5 aylık hamileyim diyince çookk şaşırıyolar..
dr.benden gayet memnun böyle olunca..dikkatli besleniyorum yürüyorum..çok şükür şanslı hamilelik geçirenlerdenim..hamilelğimin başında mide bulantısı vs.sıkıntı yaşamadım..sadece halsizlik uyku hali vardı..bide 14-18 hafta arası şiddetli baş ağrısı...oda oldun dimi...Rabbim herkese benimki gibi hamilelik yaşatsın valla..
ama tabi şimdilik böyle önümüzde 4 ay var ....
çok yazdım..ama yazıcamda kızlar:)