kizllaarrr size de haber vereyim bugun ayrintili incelendi yavrumun organlari saglikliymis veeee cinsiyetini ögrenememistim bugun ögrendim cok sukur allah gönlume göre verdi bir kizim olacak darisi ögrenemeyenlerin basina
Maasallah prensesine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizllaarrr size de haber vereyim bugun ayrintili incelendi yavrumun organlari saglikliymis veeee cinsiyetini ögrenememistim bugun ögrendim cok sukur allah gönlume göre verdi bir kizim olacak darisi ögrenemeyenlerin basina
merhaba kızlar,
bende nisan annelerinden olacağım inş.ikinci hamileliğim,10 aylık bir oğlum var.ve bu bebeğimde kız olacak.peş peşe istedik ikisi aynı anda büyüsün diye...
Ben şu face olayından hiç memnun değilim
Ne güzel hep birlikteydik, dertleşiyorduk heyecanımızı paylaşıyordur...
Neden dağıldı topiğimiz
İçimden girmek bile gelmiyor artık buraya sessiz diye.
Herkesin hayatı feys olmuş zaten bari burası farklı bir ortam sağlıyordu bizlere.
Bende geçiyorum Mart annelerine
Yapacak bir şey kalmadı.
yahuu bu arada bana alintilardan hic haber gelmiyo yaa göremeiorum hep tesaduf sayfayi acarsam göruyorum bana yapilan alintilari görmezsem eger kusuruma bakmayin
merhaba kızlar,
bende nisan annelerinden olacağım inş.ikinci hamileliğim,10 aylık bir oğlum var.ve bu bebeğimde kız olacak.peş peşe istedik ikisi aynı anda büyüsün diye...
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
bu arada niye buradan ayrılıyorsunuz ki bizi adamdan saymıyormusunuz yaww
benim daha önceleri takıldığım halada bakıyorum oraya bir diyet topiği var, biz orda en başta 6 kişiydik ve bir yıldan fazla o şekilde muhabbet ettik, şimdi şimdi kalabalıklaştı ama çok güzeldi hepimiz bişrbirimizi gerçekte tanıyor gibiyiz ve diyet dışında da bir çok şeyi paylaşıyoruz, burasıda öyle olabilir giden gider kalan sağlar bizimdirrr diyorum benn
merhaba kızlar,
Kızlar ben de yarın gidicem doktora sabah önce devlet hastanesine gidicem ma orada ayrıntılı yok dediler bana.
Gidip bir görüneyim.eğer dedikleri gibi ayrıntılı orada yoksa öğleden sonra özel den randevu aldım 70 tl dedi.cd ve fotoğraf dahil..eşimde görmek istiyor bebeğimizi o yüzden aynı gün halletmemiz lazım her zaman izin alamıyoruz işten.21. haftaya girdik erken mi acaba.beni yönlendirecek sürekli bir doktorum olmadığı için. sizin yazdıklarınız ve internetten takip ettiklerimle hareket ediyorum. ama çoğunuz ayrıntılı yaptırdı diye biliyorum...
Ben face kullanmıyorum sürekli girip yazışmaları buradan okuyorum ama.çok tenhalaştığı için diğer topiclerde geziyorum.bakalım doğumlar yaklaştıkça dönenler olacak mı.gerçi sanmıyorum.hayırlısı
benim kızım pek hareket etmiyor bazı günler hiç durmuyor. Bazende 2 gün hiç hissetmiyorum.yarın görcem inşallah meleğimi.
Kızlar ben de yarın gidicem doktora sabah önce devlet hastanesine gidicem ma orada ayrıntılı yok dediler bana.
Gidip bir görüneyim.eğer dedikleri gibi ayrıntılı orada yoksa öğleden sonra özel den randevu aldım 70 tl dedi.cd ve fotoğraf dahil..eşimde görmek istiyor bebeğimizi o yüzden aynı gün halletmemiz lazım her zaman izin alamıyoruz işten.21. haftaya girdik erken mi acaba.beni yönlendirecek sürekli bir doktorum olmadığı için. sizin yazdıklarınız ve internetten takip ettiklerimle hareket ediyorum. ama çoğunuz ayrıntılı yaptırdı diye biliyorum...
Ben face kullanmıyorum sürekli girip yazışmaları buradan okuyorum ama.çok tenhalaştığı için diğer topiclerde geziyorum.bakalım doğumlar yaklaştıkça dönenler olacak mı.gerçi sanmıyorum.hayırlısı
benim kızım pek hareket etmiyor bazı günler hiç durmuyor. Bazende 2 gün hiç hissetmiyorum.yarın görcem inşallah meleğimi.
cuma ayrıntılıya giricem bi an önce cuma olsun istiyorum bu arada felaket derecede uykum var gece hiç uyuyamadım şimdi çekiyorum....
Cnm sen kacinci haftada hissetmeye basladin?
Bende tik yok bugun 18+0 iz
Karnimda kalp atisi,kan akisi gibi seyler hissediyorm ama atiyor muyum acaba sacma mi :)
merhaba kızlar,
merhaba kızlar. geçmişi okuyamadım çok. bugün ne çalışasım ne okuyasım var. öyle bıraksalar beni uyusam mışıl mışıl :)
ctesi detaylı ultrasonumuz vardı. Herbirşeyimiz kontrol edildi çok şükür herşey yolunda.
bugün doğum yapmayı planladığım hastaneye babanemi götürdüm kulaklarına baktırmak için gitmişken de doğum servisine çıktık. çok güzel bir yer yapmışlar çok lüks gerçekten de diğer hastane ile arasında 600 tl fark var. değer mi bu kadar farka bilemiyorum. kararsız kaldım. Doktoruma da karar veremedim zaten
merhaba kızlar...
ben telefondan girdiğim için buraya girmek zor oluyor..o yüzden takip edemiyorum..ama pc geçtiğim sürece takip ediyorum..
bizimde c.tesi ayrıntılımız vardı çok şükür prensesim iyi..24 cm olmuş herşeyi de iyi çıktı bunu da atlattık çok şükür..
ciciler almaya devam..oda baktık çilekte baby cotton çok beğendim sanırım o olacak inşallah..
3 hafta sonra şeker testimiz var inşallah çıkmaz şeker vs..
canım başlangıç içn ben tek takım yenidoğan aldım..ama yenidoğan olmasına rağmen 56 cm yazıyor..bence 50 alma küçük gelebilir..Güzel Anneler Merhaba:)Alisverisler basladimi sizlerde??Erken mi yoksa!! Ama bugün dayanamadim bikac badi aldim bebisime ama karar veremiyorum 50 mi yoksa 56 bedenlemi baslamaliyiz ve neler almaliyiz ilk baslangicta sizlerin fikirlerinizi alabilrmiyim???
canım başlangıç içn ben tek takım yenidoğan aldım..ama yenidoğan olmasına rağmen 56 cm yazıyor..bence 50 alma küçük gelebilir..
56 dan başla..yenidoğan 1o lu hastane çıkışı aldım...gerisi 0-3 ay..
alışveriş içinde erken değil artık..oda bile baktık biz..kıyafet baya aldım hala da dvm ediyorum