Benimde 22 yaşımdayken filan çıktı. İlacı kullanmaya başladığımdan beri çok şükür ağır ataklarım yok. Sabah akşam düzenli alıyorum ilacımı. Önceden karın ağrım biterdi nefes alırken giren bıçaklar başlardı. Onlar biterdi ayağım bacağım şişerdi. Şimdi sadece ağzımda sürekli beyaz yara ve uçuk çıkıyor. Belki sanada ilacın dozu az geliyordur.
Bide bu FMF ataklarını doğum sancısı ile kıyaslayınca, doğum sancısı çok daha az diye duymuştum ne kadarı doğru acaba? Biz bu sancıları çeke çeke alıştık o yüzzden doğum vız gelir gibime geliyo
canım ben 2 tane kullanıyorken rahattım ama şimdi bebek için 1 tane alıyorum bide beni ishal ediyordu onun için 2 ye çıkarmadım aslında 2 tane içsem belkide hiç atak geçirmicem ama işte bi ara bende çok fazla ishal yapmıştı hemde kanlı karın ağrılı yine öyle olursa diye 2 içemiyorum şu hastalığın keşke kökten çözümü olsa... valla ben doğum sancısından falan hiç korkmuyorum biz daha beterlerini çekmişiz ama ben bu gidişle normal doğuramicam sezaryen olacam gibi ama normal doğumdan hiç korkmuyorum bize vız gelir tırs gider