2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar birtane arkadaşımız üçlü taramasının sonucunu yazacaktı yazdı mı ben mi kaçırdım

selam kızlar günaydın :) bugün detaylı ultrasona gidicez çok heytecanlıyım saat nasıl geçicek bilmiyorum :)

Güzel haberlerle gel inşallah

Cumartesi aldığım cicişlerimiz insan herseyi almak istiyor keske hamileler ek 250-300 maaş verilse ne iyi olur

Eki Görüntüle 860650 Eki Görüntüle 860651 Eki Görüntüle 860652

Maşallah annesi hiç eksiği kalmamış minnişinin Güzel günlerde giydir. Nasıl özendim şimdi anlatamam. Bizde hayırlısıyla öğrenelim bir cinsiyetini önümüzdeki ay başlayacağız artık

herkese günaydın... şükür bugün düne göre daha iyiyim dün çok kasık ağrım vardı...

selam kızlar günaydın :) bugün detaylı ultrasona gidicez çok heytecanlıyım saat nasıl geçicek bilmiyorum :)

ayyy hakikaten çok heyecanlı. kaçta randevun canım? dönünce detayları mutlaka yaz, ne kadar sürdü, nasıl baktı vs...

Cumartesi aldığım cicişlerimiz insan herseyi almak istiyor keske hamileler ek 250-300 maaş verilse ne iyi olur

güle güle giydirin inşallah

canım benım gule gule sağlıkla gıysın bebeşim resımlerı cıcışler topiğinede ekle

Sagol canımm Teşekkür ederim orayada ekledim şimdi

Sagol canımm Teşekkür ederim Bizim belli ama sonradan degişecek diye korkuyorum 20dede kız derse emin olacagım o yüzden ne olur ne olmaz ara renkler almaya calıştım

Günaydın güzel hamişler.Detaylı ultrason için randevumu aldım.10 aralıkta gidicem inş.

Günaydın, Gaziantep yanıyor hala orada havalar nasıl?

Hayırlı olsun güzel günlerde giysin canım:107:

Gözün aydın, güzel haberlerle gel canım:107:

Maşallah, iştahımız açılmış mı nedir? Afiyet bal şeker olsun sana da meleğine de

İnsanın içine kurt düşüyor tabiki ama bilmeden olmuş Allah korur canım stres yapmamaya çalış o da etkiler kuzucuğu bazen benzer olaylar yaşanabişiyor hatta bizim kadın doğumcu bir arkadaş hamileyken kızamık geçirdi şükür bir şey olmadı sağlıklı doğurdu inş senin de bi şey olmaz tatlım

Merhaba,

Geçmiş olsun öncelikle. Benim kuzenimde küçükken su çiçeği geçirmemiş bir şekilde hamile iken su çiçeği oldu dr rsikli vs. desede başka bir dr gitti çok şükür nurtopu gibi bir oğlu var.

Teşekkür ederim amin İnşallah

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Bilmiyordum canım ne diyelim Allah yardımcımız olsun .. bol bol dua edelim kuzucuklatımızda olmasın inş...
En çok ondan korkuyorum zaten. Kardeşimde 4 yaşındayken teşhis kondu. Çocuk teşhis konulup ilaca başlayana kadar mahvolmuştu. Çocuklarda çok daha zor. Biz derdimizi anlatabiliyoruz yine. Onlar hiçbişey yapamıyolar. Çaresizce gözünün içine bakıp ağlıyo kuzular

merhabalar... ben kilo almaya hızla devam ediyorum ya bi de evdeyim raporlu olduğum yatmam gerektiği için de hareket edemiyorum. şimdiden on kilo aldım. vücut kitle indeksine göre hamilelikte 18 kilo almam normalmiş ama iştahım da çok açık napalım artık... emzirirken veririm heralde. hamile olmadan önce bana herkes ne kadar zayıfsın ne güzel der dururdu bi de hipotiroidi olduğum için de hızlı kilo aldım sanırım hamilelikte...

Canım ya alıncak galiba bende okadar dikkat ediyorum ama alıyorum bu ara büyüdü diye dahada fazla bişiler yiyorum kuru incir kayısı hergün süt muz portakal nasıl olcak bilmiyorum :44: normalmi onuda bilmiyorum:44:

Canım ya alıncak galiba bende okadar dikkat ediyorum ama alıyorum bu ara büyüdü diye dahada fazla bişiler yiyorum kuru incir kayısı hergün süt muz portakal nasıl olcak bilmiyorum :44: normalmi onuda bilmiyorum:44:

galiba aldığımız kilolar normal. bazılarımız 2 3 kilo falan almışlar. mankenler gibi ne güzel:) ben de hergün süt muz portakal yiyorum:) içim kıyılıyo dayanamıyorum

Merak etme havalar adam gibi sogusun yilan falan kalmaz ortalikta dogru kış uykusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…