Masallah bebisine
saol cnım bayadır yoksun sende bebısın nasıll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah bebisine
ben yaklaşık 18 haftalıkken hissediyordum ama artık çok net hisedebiliyorum uyku hali uyanık halini anlayabiliyorum uyanıkken çok hareketli yaramazım maşallah ama ses seda çıkmayınca uyku hali alıyor ve hiç bir hareketlilik hissetmiyorum sadece arada çok keskin bir ağrı hissediyorum büyük ihtimallede uyurken ki bianlık refleksi diyorum
çok geçmiş olsun...nazara gelmişsin...Kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim, dün misafirim geldi ve yarım saat önce gittiler...
İlk defa geliyorlardı evime çok beğendiler evimi.
Yalnız sapa sağlam olan ben, şu an yataklık haldeyim.
Dün özellikle sağ kalçamda batmalar hissediyordum, bu yerini şiddetli ağrıya ve kasılmalara bıraktı.
Oturup kalktığımda ayaklarım tutmuyormuş gibi oturup yere kaldım...
Çok fenayım ne oldu böyle bilmiyorum.
2 kez farklı saatlerde, servis yapayım derken...
Tabak, bardak elimden kayıp düştü kırıldı.
Gözümle kaşımın arası ve gözlerimin altında kabarcıklar ve kızarıklıklar oluştu..
Kaşıntıdan ölüyorum, vücudumun da bazı bölgelerinde kızarıklıklar var...
Ve şu an fena halsizim grip oluyorum sanırım.
Ne oldu bir kaç saatte anlamadım, perişan bir haldeyim inanın...
Sırf misafirim var diye gitmedim hastaneye, yarın pazartesi poliklinikler açık işinin eri doktorlar bulurum düşüncesindeyim...
Bir kaç saatte olan bu değişiklik hastalık beni tedirgin ediyor.
Bu geceyi nasıl atlatırım bilmiyorum ...
Kızlar hala ağzımın acılığı geçmedi. Ne olacak böyle bilemiyorum. Sanırım doğuma kadar sürecek. Hala ağız acılığı devam eden var mı?
canım samyelişim meraba:) nasılsın?prenses geliyomuş hadi hayırlı olsun bakalım:)slm arkadaşlar bugün dr a gittik eşimle cinsiyetini öğrenmeye prenses geliyomuş :) beni de ekleyin listeye
içime de erkek doğuyodu tam tersi çıktı .
yaa dr umuz ağırlğını söyledi ama boyunu demedi ,ultrason kağıdında neresinde yazıyo ki acep bi yerinde 103,3 mm yazıyo o mu acaba ama 17 haftalığa göre az mı ki kafam karıştı :26:
slm arkadaşlar bugün dr a gittik eşimle cinsiyetini öğrenmeye prenses geliyomuş :) beni de ekleyin listeye
içime de erkek doğuyodu tam tersi çıktı .
yaa dr umuz ağırlğını söyledi ama boyunu demedi ,ultrason kağıdında neresinde yazıyo ki acep bi yerinde 103,3 mm yazıyo o mu acaba ama 17 haftalığa göre az mı ki kafam karıştı :26:
acaba bizimki çokmu uykucu :) bizim kızın sesi sedası yok öyle gün içinde 2-3 defa vurursa vuruyor o kadarcık bende hareket etsin istiyorum yada ediyor ben az hissediyorum bilemiyorum artık
Kızlar hala ağzımın acılığı geçmedi. Ne olacak böyle bilemiyorum. Sanırım doğuma kadar sürecek. Hala ağız acılığı devam eden var mı?
günaydın merhaba benim gibi ilk gebeliğini yaşayan bebeğini heyecanla bekleyen anneler ben şuanda 19+3 haftalık hamileyim ama hamileliğimin başından beri çok korkuyorum birşey olacak diye sorunlu bir hamilelikte geçirmiyorum çok şükür ama burda ya da başka forum larda okudugum olumsuz ve üzücü şeyleri düşündükçe sanki benimde başıma aynısı gelicek hiç kucağıma alamıycam diye korkuyorum elbise bile alamıyorum bişey olursa görüp üzülürüm diye çok pimpirikliyim eşim beni etkiyor diye neti bile kapatıcak yani sadece bende var böyle bir durum benimle aynı haftada olanlar neler hissediyorsunuz lütfen biraz moral istiyorum..
Kızlar,
Benimde son iki gündür sağ kasığım ağrıyor neden olabilir acaba?Sol tarafta birşey yok ama sağ kasığımda ağrı değilde batma gibi ara ara ara ağrı oluyor.
ben de 8 kg aldımdoktorum dikkat et,depolama yapma dedi,protein ye dedi,her ay 2 hızlı gidiyosun diyo
meraba kızlarrr doktordan geldım sımdı bebgım ıyımıs cok sukur erekek dedı cınsıyetı ıcın kesın 3 dur erkek dıyo zaten 170 grm 19 cm dedı bebıs ıcın bende 3.5 4 kılo aldım nerdese sızce ben ve bebısım nasıl gıdıyoruz ılk bebıs
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? ben hasta oluyorum sanırım başım ağrıcak gibi çatlıyor burnumda akmaya başladı im dattt
Kızlar o değilde ben Allah nasip ederse ilk doğuran arkadaşı merak ediyorum acaba kim olacak
kızlar merhaba birşey sorucam öksürmek bebişe zarar verir mi
ben grip oldum ilaçta almak istemiyorum.
ne yapayım
Selam kızlar bugün hastanedeydim amniyosentez sonuçları çıktı elhamdülillah güzel sonuç. Ama öyle yoruldum ki akşama kadar hastanedeydik yeni girdik misafir gelecekmiş 4 aile hem de evde perişan hemen toparlayıp süpürmem lazım görüşürüz kızlar. Haber vermek istredim sonucu sadece
cinsiyeti kız ama bu bebek hareketleri konusunda cinsiyetin önemli olduğunu sanmıyorum neden sordun?
hareket için sormamıştım bende kız bekliyorumda kızlar hep solda derler acaba doğrumu dedim
Selam kızlar bugün hastanedeydim amniyosentez sonuçları çıktı elhamdülillah güzel sonuç. Ama öyle yoruldum ki akşama kadar hastanedeydik yeni girdik misafir gelecekmiş 4 aile hem de evde perişan hemen toparlayıp süpürmem lazım görüşürüz kızlar. Haber vermek istredim sonucu sadece
Selamlar herkese.Nisan ayi annesi olacağım bende 18.haftamdayim.Nasipse bir oğluşumuz olacak:)
Dusmemis baktim sabah yatiodu oyle! Ustu de acik yatmis sirti tutulmus ama :))))
Canim cok okuduk biz yaa adam konustumu herseyi biliyo mangalda kul birakmiyo da, ustune alinmiyo ki okuduklarini.. kusursuz ya beyim.. emin kendinden... Dort dortluk... o kitaplardakiler hep baskalarini anlatiyo bizimkini degil ona gore... Cozum kabul etmekten basliyo.. inkar edene, inkari birakana kadar yapilabilecek hic bisi yok malesef
Çok sağol canım, grip oluyorum onun etkisi büyük sanırım...
Kızarıklık ve kaşıntı için de yarın cildiyeye gideceğim inş. bir şey yoktur...
Çok teşekkür ederim ilgin için...
slm arkadaşlar bugün dr a gittik eşimle cinsiyetini öğrenmeye prenses geliyomuş :) beni de ekleyin listeye içime de erkek doğuyodu tam tersi çıktı.yaa dr umuz ağırlğını söyledi ama boyunu demedi ,ultrason kağıdında neresinde yazıyo ki acep bi yerinde 103,3 mm yazıyo o mu acaba ama 17 haftalığa göre az mı ki kafam karıştı :26:
canım samyelişim meraba:) nasılsın?prenses geliyomuş hadi hayırlı olsun bakalım:)
17 hafta olmuş ya ne çabuk:)çok sağol tatlım :) iyiym ben de çok şükür ,evdeyim vakit geçiriyorum öyle ,sen napıyosun nasılsın canım :)