2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gözün aydın canım bizim bebişde 17 haftalıkken bastan popoya 10 cm di ve 147 gr dı normaldir canım takılma böyle şeylere sen düzenli beslen yemeğini ye bişeycik olmaz Allahın izniyle...

canım çok sağol .içime su serptin ,kilo su 153 gr ,dedi ,boyunu demeyince kafama takıldı .şimdi rahatladım

iyi akşamlar herkese... üç gündür evim harıl harıl temizleniyo annem tarafından ve evim böyle temizlik görmedi:) anne gibisi yok işte... Allah bize de nasip etsin inş!

Bizim oğluşumuz da 18 haftalıkken 217 gr. dı. Bu hafta 16sında detaylı usg var. Ne kadar oldu acaba? Çok merak ediyorum. Ama sanırım büyüdükçe daha hızlı kilo alıyor. Görmek için sabırsızlanıyorum, çok özledim kuzucuğumu. :emir_bebek:
Ben bu iki haftada bayağı kilo aldım sanırım, zaten kiloluydum. Dr saçımı başımı yolacak :18::KK52:

monarossa ve pınar gözünüz aydın. Benimde 3lü temizmis ama yinede doktorum yarın tok karnına tekrar kan vermemı söylemıs sekreterıne. Üçlü de aç gitmistim neden sizce?

Selam kızlar bugün hastanedeydim amniyosentez sonuçları çıktı elhamdülillah güzel sonuç. Ama öyle yoruldum ki akşama kadar hastanedeydik yeni girdik misafir gelecekmiş 4 aile hem de evde perişan hemen toparlayıp süpürmem lazım görüşürüz kızlar. Haber vermek istredim sonucu sadece:KK3:

Gozun aydin canim:emir_bebek:cok sevindim.

iyi akşamlar herkese... üç gündür evim harıl harıl temizleniyo annem tarafından ve evim böyle temizlik görmedi:) anne gibisi yok işte... Allah bize de nasip etsin inş!

walla canım senin çok iyiymiş benim Annemden bana hayır yok. nerdeee öle gelip temizlik yapacak sorsan kendi evimin temizliğini zor yapıyorum der :KK31:

Ne bileyim aramızdaki bazı arkadaşlarımız 15.-16. haftalarda hissetmeye başlamş acaba dedim bende yaşıyorumda farkında değilmiyim:)

onların ikinci üçüncü gebelikleri olabilir çünkü bu şekilde arkadaşlar var ..aslında dedim ya bu hareketleri daha önceki haftalarda da hissetmiştim ama belki günde 1 kere 2 kere ,oyüzden gazdır başka birşeydir diye bebeğe yormamıştım ..diyorum ya bir gün hissedebilirsin bir gün hiç hissetmeyebilirsin ,bunaa çok takılırsan strese girersin bugün oynamıştı,ama bugün oynamıyor neden niçin acaba bir şey mi oldu?*????? diye sorular alır başını gider....oyüzden gebelikte rahat kafa önemli ..strese hiç girme gör bak 20.hafta civarı hissetmeye başlayacaksın ondan sonra devamı gelecek inşallah ...sadece önemli olaan yemek yedikten yaklaşık yarım saat sonra oturuyorken hareketleri hissedersin ,ayakta bir iş halindeyken anlamak zor oluyor..
ben ilk hissettiğimde 3 kere tekme attı sonra başka bir şey yapmadı ...araya biraz zaman girdi tatlı yedim yine oturuyordum pazar günüydü baktım yine tekme 3 4 kere :) çoook çoook güsel bir duygu ..iletişim başlıyor karnını kucaklayasın geliyor ...az kaldı sabır :) :)

kızlar cevap yokmu

bence aç tok farketmez ,,sana bir şey diyeyim mi bana doktorum 3lü test yapmadı ,hiç bahsetmedi ikili iyi çıktığı için midir nedir ? bu hafta gel bebeğin gelişimine bakarız dedi 23.haftada da ayrıntılıya girersin dedi 3 lü testten hiç bahsetmedi .bende sormadım .. ikili test iyiyse bence endişe etmeye gerek yok

sadece çikolata ye ama ısırarak değil emerek ye ve üstüne sakın su içme yarım saat sonra elinle karnını dürt hareketleri görürsün :KK1::KK1::KK1::KK1: bazen canım sıkıldığında öyle yapıyorum ve miniğimin küçük tekmelerini çok güzel hissediyorum
kalp atşı şeklinde mi oluyor tabi biraz kuvvetli kalp atışı...

Kızlar grip salgını var..
Aman siz siz olun dikkat edin.
Perişan bir gün geçiriyorum :2:
Sağ gözüm ve burnum çeşme gibi maşallah, su gibi akıyor.
Sile sile tahriş ettim artık:KK43:
Aman sizler bari dikkatli olun...
Ne zaman geçecek artık beklemedeyim :KK31:

Kızlar grip salgını var..
Aman siz siz olun dikkat edin.
Perişan bir gün geçiriyorum :2:
Sağ gözüm ve burnum çeşme gibi maşallah, su gibi akıyor.
Sile sile tahriş ettim artık:KK43:
Aman sizler bari dikkatli olun...
Ne zaman geçecek artık beklemedeyim :KK31:

çok geçmiş olsun canım yaa,nekadar dikkat etsekte gene de oluyor :KK43:

herkese günaydıııııııınnnnn bugün ben çok heycanlıyım çünkü saat 1 de ayrıntılı ultrason var çok merak ediyorum bebeğimi ilk defa bukadar uzun süre görücemm sanırım oda bugün çook heycanlı çünkü kıpır kıpır maşşalhh onun hareketlerini her hissettiğimde yüzümde bi gülümseme oluşuyor inşaallh hep benim yüzümü böyle güldürür yawrucum nasıl bir duygudur bu ya içimizde kıpırdayan minicik bir canlı var ve bu herseyiyle bizim olan minik bir insan Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın bizede sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsinn...umarım sonuç güzel çıkar dahada mutlu olurum bugün..şuan 20 haftalık oldu kuzucum ama benim karnım hiç çıkmadı yaww kimse hamile oldugumu anlamıyor bile neyse tek derdim bu olsun ben biliyorum ya onu hissediyorum ya hergün bu bana yeter ....

kalp atşı şeklinde mi oluyor tabi biraz kuvvetli kalp atışı...

canım benim ilk hamileliğim ve ben 16.haftadan beri çok net hissediyorum ama sanırım zayıf biriyim ondan olabilir ilk başladığında pıt pıt bişeydi tekme gibi falan değil ve daha sonra daha belirgin kıpırtılar bazen böyle kayıyor gibi oluyor ama herzaman değil genelde seyirme gibi mısır patlaması gibi:)ama gazla karıştılmycak kadar net..ayaktayken hiç hissetmedim daha sırt üstü uzanırken koltukta çok hissediyorum böle işte..birde nekadar doğru bilmiyorum ama erkekler daha erken hissedilirmiş benmki erkek ama buna çokta inanmıyorum açıkcası

herkese günaydıııııııınnnnn bugün ben çok heycanlıyım çünkü saat 1 de ayrıntılı ultrason var çok merak ediyorum bebeğimi ilk defa bukadar uzun süre görücemm sanırım oda bugün çook heycanlı çünkü kıpır kıpır maşşalhh onun hareketlerini her hissettiğimde yüzümde bi gülümseme oluşuyor inşaallh hep benim yüzümü böyle güldürür yawrucum nasıl bir duygudur bu ya içimizde kıpırdayan minicik bir canlı var ve bu herseyiyle bizim olan minik bir insan Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın bizede sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsinn...umarım sonuç güzel çıkar dahada mutlu olurum bugün..şuan 20 haftalık oldu kuzucum ama benim karnım hiç çıkmadı yaww kimse hamile oldugumu anlamıyor bile neyse tek derdim bu olsun ben biliyorum ya onu hissediyorum ya hergün bu bana yeter ....

cnm ben de 23kasımı iple çekiyorum, aynı gülümseme o pıt pıtlar gelince bende de oluyor babasına yetiştireyim istiyorum ama pıtlamıyor bızdırık :) Bir kere hissedebildi babamız bakalım 20. haftadan sonra daha net ve sık hissederiz inş. ben de karnım belli olsun diye dar şeyler giyiyorum ama hala normal pantolonlarımı düğmesini açıp giyebiliyorum :)

kızlar ben 18. haftamdayım doktorum aşıdan bahsetmedi bile sizler aşı oldunuz mu hiç. olduysanız ne aşısı oldunuz?

X