2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hosbuldum. İyiyiz cok sukur. Siz neler yapiyorsunuz bakalim.

Hayırlı olsun balım...
İnşallah test sonuçlarında normal çıkar, bende salı günü yaptırmıştım...
Oğluşun hayırlı olsun, sağlıkla gelsin paşan

saol canım umarım iyi çıkar sonuçlar, senin sonuç çıktımı? Umarım senin sonuçlartda iyidirr
kilo olayı konuşulmuş biraz ben zaten kilolu hamile kaldım hamile kaldıktan sonra, 2 kilo vermiştim şimdi onun 1,5 ğunu geri aldım çok lamak istemiyorum çünkü sonra çok zor veriliyorr, ama kendimi yemekten de alamıyorum, geçen hafta 3 gün yürüdüm hafta sonu yapamam yürüyüş, ama önümüzdeki haftalarda da 3-4 ögün yürüytebilsem süper olacakk, ben yürüyünce acayip stres atıyorumm kızlarr
bide benim ilk hamileliğimde herkes erkekmi diyordu önde sivri koca bir göbek heryerden kilo almıştım ama göbek çok sivriydi, ben yok kız deyince şaşırıyorlardı, bence kilo alma şekli tamamen vücüdumuzla alakalı bişey, herkesin vücut yapısı farklı ve farklı yerlerden kilo alıyor

Cok sagolun kizlar. İyiyim idare ediyoruz. Babamsiz hayata alismak zor olacak. Bebegim de oglumda iyi cok sukur. Ben de ozledim sizleri. Artik burdayim bi aksilik olmazsa ins.

Canım hoş geldin
Demek 2. paşan geliyor...
Sağlıkla gelsin oğluşun
İyi olduğunu bilmek güzel, bizde seni özlemiştik =)

Benim sonuçlar, pazartesi ve ya salı çıkacak canım...
Kilo konusuna gelince çok almamışsın =)
Burda 8 kilo alan hamişlerimiz var, tosun doğuracaklar maşallah
Bende 1 kilo aldım ama çok belli değil...
Bana da herkes erkek diyordu, lakin kızım olacak inşallah =)
Dediğin gibi vücut yapısıyla alakalı..

kilodan bahsetmişsin bende 2.5 kilo almışım göbekte çok fazla belli ediyor zaten göbekliydim

Son düzenleme:

benimkilerde pazartesi çıkacak ama dr cumaya kadar yok o yüzden pazartesi gider sonuçları alırım cumada dr gösteririm, umarım hepimizin sonuçlarıda iyi çıkar canımm

kızlar asıl tehlike doğumdan sonra insan emzirince çok acıkıyor ben ilk hamileliğimi 12 kilo alarak tamamladım doğumdan eve geldiğimde 5,5 kilosu gitmişti, 3 ay aynı kiloda kaldım sonra üstüne 9 kilo aldımm, yani hamileliğimin oson ayından daha fazlasıydı bu ama o arada troitlerim durmuş onunlada alakalıymış tabii, zayıfsanız çok kilo alamak pek problem olmaz ama bemim gibi kilolu hamile kaldıysanız biraz dikkat ertmekte fayda var

neyse sizlere doyum olmaz ben biraz evi temizliyeyeim belki akşama arkadaşlar gelirr

ha bide aysun hiç merak etmem canım herkes aynı zamanlarda hissedemiyor bebeğini ben 22-23 haftalıkken felan hissetmeye başlamıştım, şimdide bişey hissetmiyorumm, bunu hiç kafana takma, bir ya sonrada ay bu gün az kareket etti bişey mi var diye endişelenmeye başlıyacağız

9 sene aralıksız sporla uğraşmanın vergisi sanırım =)
Bende durum bu şekil, ama zaten kaslı bir vücut yapım var...
Hamile olmama rağmen hala göbek kaslarım duruyor.
Bugün 17+5 iz..

Eşimin halasının kızı 3 ay önce doğum yaptı zaten kiloluydu, hamilelikte bayağı toplamıştı vücudu..
3 kilo 800 gr bir kız çocuğu dünyaya getirdi...
İlk ay dediğin gibi zayıftı şimdi, hiç olmadığı kadar kilolu =)
Dün biraz laf ettim eşinin yanında bozulsun da versin diye..
Ama bildiği için beni hiç bozuntuya vermedi
Geceleri çocuk uyanıyor uyumuyor diye kendini vermiş yemeğe..
Doğumda almadığı kiloyu şimdi almış...
Neyse tatlım ben meşgul etmim seni kolay gelsin sana
İşin bitince gir, öyle beğenip beğenip sessiz sedasız gitme..

Bende dokuz aralıksız homidi gırtlak cumbata yatak halimi resmederdim ama seninkiyel aynı sayfaya koyupda goruntu kirliliği yapmayım şimdi...

Benzetemene bayıdımmm

allah benzetmesin canim ne diyiimm :)))) bu mesaji da yatakta capakli gozlerle yaziyoruummm!!!

hıııhhh bi yerde karni kasli olan hamilelerin daha cok catladigini okumustuummm kiskandim soyliyim de moralin bozulsuunn birass :)))

canım maşallah fıstık gibisin senin göbüş küçükmüş benimde bundan 2-3 hafta öncesinde ufaktı ama sonradan baya büyüdü ben foto çekip koymayı bilmiyorum öğrenirsem bende çeker koyarım

Kızlar acil cevap bekiyorum sizden 3 lü tarama test sonucumda bunlar yazıyordu sonuç nedir sizce?

Üçlü Test (E3, hCG, AFP)
AFP (Üçlü Tarama 23,50 ng/mL 0-0
Estriol (E3) (Üçlü Tarama) 0,88 mIU/mL 0-0
B-HCG (Üçlü Tarama) 36050.6 U/L 0-0

Canım hoş geldin
Demek 2. paşan geliyor...
Sağlıkla gelsin oğluşun
İyi olduğunu bilmek güzel, bizde seni özlemiştik =)

Sagol canim ins.
Iyiyiz canim cok sukur biz...iki haftamiz var dr amcamiza gitmeye ayrintili icin heyecanla bekliyoruz.

Ooo ayrintili zamani mi geldi . Ben ikili uclu filan hicbir sey yaptiramadim. İkili cenazeye denk geldi. Umursamadim sonrasinda da. İstanbulda doktora gittim ama onumuzdeki oersembe icin de kendi doktorumdan randevu aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…