Valaha dogru diosun.hem icinde kalmayacak hem de aran bozulmayacak.allahtan biz ayni ilde degiliz .ilk gelmelerinde bir aylik falan geldi tabi ben calisiyorumesim calisiyor.ben rahatsiz oldum birde daha uc aylik evliydik.istedigim zaman gelir gider kalirim havadi vardi.esimde yogun calisiyor.ona da twcrube oldu o donem.simdi zamanini ayarliyor oyle geliyor.o da on onbes gun.
Hayirdit canim sen de erkencisin.senin bebis kiz miydi erkek mi
:) annem evlilik siyaset yapmaktir derdi de gulerdim :) hakliymis kadiiinnn :)
Benim bebis belli diil hala yaameraklaa bekliyoruuusss :)
Bu gun feci yogun benim simdiden basladim misafirim var aksama katilmam gereken toplantim var amann oyle istee...
Iyi aksamlar arkadaslar, sizin gibi bende allah kismet ederse Nisan annesi olacagim.
Benide listeye eklermisiniz, yas 24 sehir (ülke) almanya, ilk bebegim olacak insallah ( ilkini kaybettim), BDT: 10.Nisan
Geldim istanbuldan artik buradayim. İstanbulda gitim doktoraoglum olacakmis. 2. Oglum olacak ins.
Gunaydinnnnnnn.
Bugun misafirim gelecrk yorulmusum dun azcik hazirlik yapayim dedim belim agridi nasil uyumusum
Hepimize guzel bir gun olsun insallah
Hoş geldin canımMaşallah meleğine
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin paşan
Günaydın canım, meleğin ne yapıyor başladı mı kıpırdanmaya?Misafirlerin ile iyi eğlenceler dilerim sana. Ben de sabah sporu abartmışım, saati fark etmedim 1.5 saat yürümüşüz. Ağrımayan kasım kalmadı, yatıp dinleneceğim
Hilalcim akşam baktim doktorun bilgilerinin yazili oldugu kagidi ama bulamadim atmisim malesefvalla süper olur ya. ben Central hospital ı buldum şimdilik en uygun olarak. Doç. Dr yapıyor ve 220 TL. 150 olursa daha bi güzel olur tabi
Hilalcim akşam baktim doktorun bilgilerinin yazili oldugu kagidi ama bulamadim atmisim malesefhastanede haftasonuda doktor yok nobetcilerin haricinde tlf.lada ulasamam. Üzgünüm yardimci olamadigim icin
Günaydın kızlar,
Dün çok kötü bir rüya gördüm sabah hayrına olsun inşallah.Rüyamda deprem oluyordu çok şiddetli evdeydik ama bizim evimiz değildi.Ama bina yıkılmıyodu.Sabah bir baktım anlamına direk karşıma çıkan ilk cümle.Hamile kadın için çocuğunu düşürmek diyor ya nasıl moralim bozuldu.Allah'ım korusun inşallah rüyalardan bile korkar oluyor insan
Yok snowyy hissetmiyorum hala..gobegim cok yagli heralde titresimleri hissetmiyorum
Okulda 22 haftalik hamis var oda hissedememis hala icime su serpiyo biraz...ama yok
Sen hssettin mi.
Dinlen canimcok yorma kendini
hoşgeldin canım gözün aydın oğlun sağlıkla gelsin inş. ne zamandır yoktun özlettin kendini nasılsın?
hoş geldin sefalar getirdin..seni merak etmiştik..2.paşa da sağlıcakla gelsin inşallah...benim de içimdeki ses 2.oğlum yolda diyor hamileliğin başından beri, daha öğrenemedim
insan annesi diyince 'beni düşündüğünden ' diyor , kayınvalide diyince sinir oluyor..ben de hoşlanmam tavsiyelerden...sanki bilmiyoruz
Hoş geldin canımMaşallah meleğine
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin paşan
Günaydın canım, meleğin ne yapıyor başladı mı kıpırdanmaya?Misafirlerin ile iyi eğlenceler dilerim sana. Ben de sabah sporu abartmışım, saati fark etmedim 1.5 saat yürümüşüz. Ağrımayan kasım kalmadı, yatıp dinleneceğim
Ne güzel canim masallah size. Darisi bze insallah..Hayra yor hayra çıksın canım. Google amcanın her söylediğine de inanma. Kendini yok yere endişelendirme. Allah korusun seni de bebeğini de
Hissedersin inşallah canım. Forumdaki herkes yavaş yavaş başladı zaten hissetmeye. Benim yaramaz kıpırdamıyor, bildiğin tepiniyor. Sabah hava çok güzeldi, hafta sonu olunca parka gittik. Gaziantep park cennetiKaptırmışız kendimizi
Cok sagolun kizlar. İyiyim idare ediyoruz. Babamsiz hayata alismak zor olacak. Bebegim de oglumda iyi cok sukur. Ben de ozledim sizleri. Artik burdayim bi aksilik olmazsa ins.
Eki Görüntüle 854788
Tayzeleri bakın biz baya kocaman olduk hamile gibi görünmeye basladıkSizin böbesler nasıl
Maasallah masllah :)
Ve diger annelere de masallahh :) sabah yuruyusleri falann :) ibretliksiniiizz tebrik ediyorum :) ben koala gibi yastiga sarilip uyuyorum 24 saatt :) nereye varcak bunun sonu bilemediimm16+6 olduk halbukii ilk uc ay bittii.. o bahseilen enerji patlamasindan eser yok bendeee :)
Eki Görüntüle 854788
Tayzeleri bakın biz baya kocaman olduk hamile gibi görünmeye basladıkSizin böbesler nasıl
maasallah sende hıx kilo almamıs gibi duruyosun beni bi görsenn..
Maasallah masllah :)
Ve diger annelere de masallahh :) sabah yuruyusleri falann :) ibretliksiniiizz tebrik ediyorum :) ben koala gibi yastiga sarilip uyuyorum 24 saatt :) nereye varcak bunun sonu bilemediimm16+6 olduk halbukii ilk uc ay bittii.. o bahseilen enerji patlamasindan eser yok bendeee :)
Eki Görüntüle 854788