Iyi aksamlar arkadaslar, sizin gibi bende allah kismet ederse Nisan annesi olacagim.
Benide listeye eklermisiniz, yas 24 sehir (ülke) almanya, ilk bebegim olacak insallah ( ilkini kaybettim), BDT: 10.Nisan
hosgeldin canim aramiza masallah bebisine
ahh bi de istanbulda gercekten dogalini bulabilsekhersey hormonlu hormonluu
Geldim istanbuldan artik buradayim. İstanbulda gitim doktoraoglum olacakmis. 2. Oglum olacak ins.
selam, bende ayrıntılı için önümüzdeki ay randevu aldım. doktorum bunun için 3 doktor ismi önerdi. hastahanemizde de yapılıyor ama çıkarken ne resmini verirler ne cdsini alabilirsin o kadar para verip bunları alamamış olman beni üzer dedi. bu 3 doktorun ismini söyleyeyim, Prof. Recep Has. bu forumda çok duydum ayrıca giden de çok arkadaşım var kim gittiyse çok memnun kalmış fiyatı 400 tl en erken 3 hafta sonrasına randevu veriyor. diğeri op. dr. H. Fehmi Yazıcıoğlu aynı şekilde en erken 3 hafta sonrasına randevu veriyor. 250 tl.. diğeri de Doç Dr. İbrahim Halil Kolelioğlu. Ben kararımı verdiğim için fiyatını arayıp sormadım açıkçası ama isterseniz bir şekilde telefon numarasını bulup öğrenebilirim. gidilecek doktorun perinatolog uzmanı olması gerekiyormuş araştırmanızı ona göre yapın isterseniz. sevgiler:)
Selam kızlar .sinirden kudurmak üzereyim. Kayinvalide ta uzaktan ogluna benim tuzlu yemememi tembihliyor.sana ne ya hayret bişey
selam kızlar, düzenli beslenme konuşulmuş, gerçekten hem çalışıp, hem çocuk bakıp, hem de düzenli beslenebilen var mı? ben şu an bulantıdan dolayı zaten düzensiz besleniyorum ama geçtiğinde de tam olarak düzenli beslenebileceğimi sanmıyorum, sabah 6.30 gibi başlıyor gün...hooop bi bakıyorum akşam olmuş, nasıl geçiyor bi anlasam...et-sebze-yumurta-meyve-süt ürünleri...bi günde hepsine sıra geliyor mu gerçekten? ben en iyisi hap olarak isteyeyim drumdan
iştah konusunda kendime güveniyorum:) yeterki bulantı geçsin..ama vakitsizlikten o kadar özen gösteremem gibi geliyor, drum açlık grevi de yapsan çocuk senden alması gerekeni alır merak etme dedi, ama kendin için dikkat etmeye çalış dedi...biraz da onun rahatlığı var sanırım...Bulantilarin gecsin bak nasil gelcek hepsine siraa :)
hoş geldin sefalar getirdin..seni merak etmiştik..2.paşa da sağlıcakla gelsin inşallah...benim de içimdeki ses 2.oğlum yolda diyor hamileliğin başından beri, daha öğrenemedimGeldim istanbuldan artik buradayim. İstanbulda gitim doktoraoglum olacakmis. 2. Oglum olacak ins.
insan annesi diyince 'beni düşündüğünden ' diyor , kayınvalide diyince sinir oluyor..ben de hoşlanmam tavsiyelerden...sanki bilmiyoruzSelam kızlar .sinirden kudurmak üzereyim. Kayinvalide ta uzaktan ogluna benim tuzlu yemememi tembihliyor.sana ne ya hayret bişey
iştah konusunda kendime güveniyorum:) yeterki bulantı geçsin..ama vakitsizlikten o kadar özen gösteremem gibi geliyor, drum açlık grevi de yapsan çocuk senden alması gerekeni alır merak etme dedi, ama kendin için dikkat etmeye çalış dedi...biraz da onun rahatlığı var sanırım...
merhaba
benimde dr kontrolüm vardı bu gün 3 lü tarama yapıldı, herşey normal görünüyor dedi, cinsiyeti tam göremedi bacak üstüste atıp uzanmış bizimki çikolata yiyip tekrar gittim, yine pozisyon aynıydı biraz kurcaladı, erkek gibi dedi yani % 90 erkek dedi, ama yanılma payı bıraktı net göremediği için bacak arasını neyse tahlil sonuçları haftaya çıkacak artık sonuç göstermeye gidince tekrar baktırırım artıkk
hoş geldin sefalar getirdin..seni merak etmiştik..2.paşa da sağlıcakla gelsin inşallah...benim de içimdeki ses 2.oğlum yolda diyor hamileliğin başından beri, daha öğrenemedim
insan annesi diyince 'beni düşündüğünden ' diyor , kayınvalide diyince sinir oluyor..ben de hoşlanmam tavsiyelerden...sanki bilmiyoruz
Kizma hemen yaa :) sagligini dusundugu icin soylemistiirrr :)
Benim 11 Nisan canım
Benim 11 Nisan canım
iyi akşamlar kızlar....öğleden sonra işten izin aldım bugün kendimi çok iyi hissetmemiştim ara ara karnımın altında ağrılar oluyor neden oluyo bilmiyorum.rahim büyüyor ondanmı sizce???????????bide bugün tetanoz aşımı oldum... tetanoz aşısını yapan hemşire ağrı olur dedi şimdilik ağrı yok kolumda sonradanmı oluyor
Valla kizlar ne bilim cok iyi bir iliskumiz yok zaten .ayda ancak ya da iki ayda tlf da gorusuyooruz.esimlede her gorusmede tembihde bulunuyor tuz yemefsin diye.duyanda beni tuz yaliyorum sanacak
Naapsin kadin bildigi saglikla ilgili bi o var demek :) bosver senn duymaa bebisini bunun icin sinirlenip uzmeecok canina tek ediyorsa yuzune yuzune tatli bi dille soylee :) yeni ogrendim bende bunu yapmayiii :) benim kv iyidir de herseye cok burnunu sokarr :) gecen geldi tuzluguma takmiiss :) degirmen tuzluk kullanamiyomuss normal tuzluk alalim sana diye tutturdu :) ayy bi diil iki diil icim sisti en son tebessum ve en sirin yuz ifademlee dedim 'anne daha iyileri senin olsun bunu seviyorum ben, sen sevdigin gibi olanini kendi evine alirsin, gule gule de kullanirsin inssallahhh'
Bu soyleyecegin seyi gulumseyerek sirin sirin soyleyip diyeceginden geri kalmama taktigini yeni ogrendim beennn :) herkese tavsiye ederiimm :) hem dediginiz seyden sikayet edemiyolar yok gelin bana soyle dedi falan diyee hemde derdinizi anlatip sınır cekmis oluyorsunuzz :)