2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bir de doğum fotoğrafçısı konuşulmuş..ilk doğumumda eşim istemişti ben maddi nedenlerden dolayı istememiştim..ama bunda istiyorum...zaten bi arkadaşın eşi yapıyormuş bu işi, ona yaptırırsak daha uygun olur diye düşünüyorum..para tekrar kazanılıyor da o anları tekrar yakalamak mümkün olmuyor

Geldim istanbuldan artik buradayim. İstanbulda gitim doktoraoglum olacakmis. 2. Oglum olacak ins.

Selam kızlar .sinirden kudurmak üzereyim. Kayinvalide ta uzaktan ogluna benim tuzlu yemememi tembihliyor.sana ne ya hayret bişey

Benim medical park taki Dr umun adı Mehtap Yazıcıoğlu. Kendisi eşim Fehmi bey Perşembe günleri hastanemize geliyor iyi bir perinatologtur dedi. Ben de öyle randevu aldım. Madem öyle gider kendi muayenehanesinde yaptırırım

Bulantilarin gecsin bak nasil gelcek hepsine siraa :)

Bulantilarin gecsin bak nasil gelcek hepsine siraa :)
iştah konusunda kendime güveniyorum:) yeterki bulantı geçsin..ama vakitsizlikten o kadar özen gösteremem gibi geliyor, drum açlık grevi de yapsan çocuk senden alması gerekeni alır merak etme dedi, ama kendin için dikkat etmeye çalış dedi...biraz da onun rahatlığı var sanırım...

Geldim istanbuldan artik buradayim. İstanbulda gitim doktoraoglum olacakmis. 2. Oglum olacak ins.
hoş geldin sefalar getirdin..seni merak etmiştik..2.paşa da sağlıcakla gelsin inşallah...benim de içimdeki ses 2.oğlum yolda diyor hamileliğin başından beri, daha öğrenemedim
Selam kızlar .sinirden kudurmak üzereyim. Kayinvalide ta uzaktan ogluna benim tuzlu yemememi tembihliyor.sana ne ya hayret bişey
insan annesi diyince 'beni düşündüğünden ' diyor , kayınvalide diyince sinir oluyor..ben de hoşlanmam tavsiyelerden...sanki bilmiyoruz

merhaba
benimde dr kontrolüm vardı bu gün 3 lü tarama yapıldı, herşey normal görünüyor dedi, cinsiyeti tam göremedi bacak üstüste atıp uzanmış bizimki çikolata yiyip tekrar gittim, yine pozisyon aynıydı biraz kurcaladı, erkek gibi dedi yani % 90 erkek dedi, ama yanılma payı bıraktı net göremediği için bacak arasını neyse tahlil sonuçları haftaya çıkacak artık sonuç göstermeye gidince tekrar baktırırım artıkk

Benim doktorum da ayni seyi soyledi.. vitaminler ve besslenme cocuk icin degis senin icin gerekli dedi... Duzenli beslenme olayina cok takilma.. yani zaten canin isteyecek ve elinde olmadan yiyeceksin.. ki bunu ben soyluyorum 3 gun ac kalsam yemek yemek aklima gelmezdi ki yiyeyim.. ama ihtiyacin olan seyi canin isstiyoo iste.. ve ben normalinde usengecim cok.. evde yalniz olsam kalkip hazir yemegi alip yemem mutfaktan.. ama simdi elinde olmadan dort donuyorum ortaligi.. dedigim gibi bulantilarin hayirlisiyla bi gecsin :) sabahin koru demiycen usenmiyceenn erzak cantasi yapip goturcen her gun iseee :)

Hayırlı olsun balım...
İnşallah test sonuçlarında normal çıkar, bende salı günü yaptırmıştım...
Oğluşun hayırlı olsun, sağlıkla gelsin paşan

Kizma hemen yaa :) sagligini dusundugu icin soylemistiirrr :)

Valla kizlar ne bilim cok iyi bir iliskumiz yok zaten .ayda ancak ya da iki ayda tlf da gorusuyooruz.esimlede her gorusmede tembihde bulunuyor tuz yemefsin diye.duyanda beni tuz yaliyorum sanacak

Son düzenleme:
Benim 11 Nisan canım

kaçıncı haftadasin

Valla kizlar ne bilim cok iyi bir iliskumiz yok zaten .ayda ancak ya da iki ayda tlf da gorusuyooruz.esimlede her gorusmede tembihde bulunuyor tuz yemefsin diye.duyanda beni tuz yaliyorum sanacak

Naapsin kadin bildigi saglikla ilgili bi o var demek :) bosver senn duymaa bebisini bunun icin sinirlenip uzmee cok canina tek ediyorsa yuzune yuzune tatli bi dille soylee :) yeni ogrendim bende bunu yapmayiii :) benim kv iyidir de herseye cok burnunu sokarr :) gecen geldi tuzluguma takmiiss :) degirmen tuzluk kullanamiyomuss normal tuzluk alalim sana diye tutturdu :) ayy bi diil iki diil icim sisti en son tebessum ve en sirin yuz ifademlee dedim 'anne daha iyileri senin olsun bunu seviyorum ben, sen sevdigin gibi olanini kendi evine alirsin, gule gule de kullanirsin inssallahhh'
Bu soyleyecegin seyi gulumseyerek sirin sirin soyleyip diyeceginden geri kalmama taktigini yeni ogrendim beennn :) herkese tavsiye ederiimm :) hem dediginiz seyden sikayet edemiyolar yok gelin bana soyle dedi falan diyee hemde derdinizi anlatip sınır cekmis oluyorsunuzz :)

Valaha dogru diosun.hem icinde kalmayacak hem de aran bozulmayacak.allahtan biz ayni ilde degiliz .ilk gelmelerinde bir aylik falan geldi tabi ben calisiyorumesim calisiyor.ben rahatsiz oldum birde daha uc aylik evliydik.istedigim zaman gelir gider kalirim havadi vardi.esimde yogun calisiyor.ona da twcrube oldu o donem.simdi zamanini ayarliyor oyle geliyor.o da on onbes gun.

Hayirdit canim sen de erkencisin.senin bebis kiz miydi erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…