2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iyi akşamlar annelerr
uzun zaman oldu yine.. maalesef sık sık forumda bulunamıyorum ama devamlı okumaya çalışıyorum..
annem ameliyat oldu bir süredir oğlumla onun yanındayız..
kızım da iyidir umarım haftaya cumartesi göreceğim..

benim uzun zamandır düşündüğüm ve akla ihtiyacım olan bir konu var.
benim ilk doğumum sezaryen.. son ana kadar normal bekleyip 40. haftada "zorunlu" sezaryene alınanlardanım..
doğumlarımın arası kısa olacak ama şimdi normal doğum yapmak istiyorum. dr. um senelerdir aynı dr. ve çok güveniyorum, çok da iyi anlaşıyoruz ama pek ssvd a yanaşmıyor.. bu saatten sonra bu konuda bana destek olacak başka bir dr.a mı gitsem? dizimi kırıp yine paşa paşa sezaryen mi olsam

belki birgun tanismak kismet olur özelden mesaj yazabiliosan face kullaniosan bilgilerini yaz bulayim seni kismet olursa 3 yil sonra gebzeye dönus yapmak istioruz ordan ev almak istiyoruz tanisiriz belki nasip olursa

Canım face kullanımıyorum ben ama tabiki geldiğin zaman buraya tanışırız bende isterim

benim aannemin tarafında 3-4 kişide var hep de benimle aynı kuşakta olanlarda var mesela annemlerin kardeşlerinde hiçbirinde yok onların çocuklarında var hep bende onlardan biriyim benim babamın tarafında bu hastalık yok annemede genetik test yapıldı annemde 1 gen taşıyıcı çıktı ama benim testimde 2 gen var yani hasta oluyorum zaten annem benim gibi değil benim şikayetlerim anneme göre çok ağır annem ilaç kullanmıyor benim eşimin tarafındada yok inşalah çocuklarımızda olmaz benim hastalığım 4 sene önce çıktı o da çok stresli bi dönme geçriyordum orda patlak verdi 1 sene bulunamadı en sonunda 1 doktor şüphelendi bu hastalıktan sonra bizi başka dr sevketti hep acillik oluyordum nerdeyse bayılıyordum ağrılardan 2 gün kendme gelemiyordum Allaha şükür ameliyat olmadan bulundu birçok kişi apandist ameliyatına alınıyor bu halimizide şükür rabbim daha beterinden korusun dermansız hastalık vermesin

iyi akşamlar kızlar....öğleden sonra işten izin aldım bugün kendimi çok iyi hissetmemiştim ara ara karnımın altında ağrılar oluyor neden oluyo bilmiyorum.rahim büyüyor ondanmı sizce???????????bide bugün tetanoz aşımı oldum... tetanoz aşısını yapan hemşire ağrı olur dedi şimdilik ağrı yok kolumda sonradanmı oluyor

kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğim büyümüş 16.hafta bugün bitiyor kilosu 143 gr boyu 11.3 cm sizce nasıl iyi mi birde cinsiyetimiz tam kesinleşti erkekmiş 3lü tarama idrar kültürü hemogram ve albümin e baktı 3lü tarama sonuçlarım daha çıkmadı diğerleri normal.

çok doğru söylüyorsun canım bizim yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda şükürler olsun bence yeterli beslendikten sonra vitamine gerek yok süt, yoğurt,peynir,yumurta, meyva,sebze, et,balık vs yedikten sonra fazla takılmamak lazım o vitaminler bana hep yan etki yaptı onun için kullanmadım demekki içindeki şeyleri bünyem kabul etmedi kimbilir bilmediğimiz neler katıyolar elevitin içinde domuz yağı olduğunu duyduktan sonra asla içemem en güzeli doğal beslenmek...

gözün aydın canım bebeğinin boyu uzun olacak galiba bizim bebişin boyu 1 hafta önce 12 cm di ama bizimki kız belki ondandır :)

evet canım sonradan oluyor ben ertesi gün kolumu koyacak yer bulamamıştım devindiği anda ağrı yapıyor 2 gün sonra çok tatlı acısı kalıyor ama sonra da bitiyor

bu cok onemli ve riskli bi karar bence ilk sezaryen sonra da normal dogum ypamis annelere ulasip onlara sormyi dene.. yurt disinda sezaryen olanlara 2 dogumdan fazlasina musade etmiyorlar.. hep ayni yer kesiliyor ve dokularda yipranma oluyor diye.. o yuzden ben sezaryenden cok korkuyorum ama diger taraftan da dogumunun uzerinden cok gecmedigini soylemissin allah korusun normal dogum esnasinda bi acilma falan olmasin sezaryen yerlerinde dedigim gibi deneyimlemis insanlardan fikir alman daha yararli olur gibi ve tabiki doktorlardan.. allah yardimcin olsun...

ahh bi de istanbulda gercekten dogalini bulabilsek hersey hormonlu hormonluu

Güzel bir konuya temas etmişsiniz. Benim ne hamilelik-ne doğum hiç bilgim de ilgim de yoktu birkaç ay öncesine kadar. Ama süreç başlayınca içgüdüsel olarak eğitici kitap ve videolara yöneldim. Bahsettiğiniz sorunları da okudum forumlarda. Bu durumların bilhassa anne adayının bilgisizliğinden ve korkularından kaynaklandığını düşünüyorum. Doktor seçme hakkına sahibiz neticede, prosedürden emin olmak için her zaman farklı uzmanların görüşleri alınabilir. Ama öncelikli olarak anne adayı bilinçli olmalı. O kadar güzel videolar var ki doğru nefes-ıkınma teknikleri, doğumun başlama sinyalleri, sancının aralıkları, sancının nasıl atlatılması gerektiği ve ne zaman hastaneye gidilmesi gerektiği vs ile ilgili. Kursa gidemeyenler için internet bilgi deryası. Hepinize kolay-sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum arkadaşlar:107:

2014 Nisan Annesi olacağım inşallah.Benide listeye eklerseniz sevinirim.

Beni de listeye ekler misiniz? Özel msj atamadım.
Yaş: 32. oğluşum ilk bebek olacak inşallah. Sat: 26 Haziran, BDT: 2 Nisan.

Hoş geldiniz arkadaşlar Maşallah meleklerinize

kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu Erkekkk :))

Gözünüz aydın arkadaşlar. Sağlıkla gelsin paşalarınız

Iyi aksamlar arkadaslar, sizin gibi bende allah kismet ederse Nisan annesi olacagim.

Benide listeye eklermisiniz, yas 24 sehir (ülke) almanya, ilk bebegim olacak insallah ( ilkini kaybettim), BDT: 10.Nisan

selam kızlar, düzenli beslenme konuşulmuş, gerçekten hem çalışıp, hem çocuk bakıp, hem de düzenli beslenebilen var mı? ben şu an bulantıdan dolayı zaten düzensiz besleniyorum ama geçtiğinde de tam olarak düzenli beslenebileceğimi sanmıyorum, sabah 6.30 gibi başlıyor gün...hooop bi bakıyorum akşam olmuş, nasıl geçiyor bi anlasam...et-sebze-yumurta-meyve-süt ürünleri...bi günde hepsine sıra geliyor mu gerçekten? ben en iyisi hap olarak isteyeyim drumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…