bekarken eski oturduğumuz binada hep yaşlı dul kadınlar vardı...ben alışverişe giderken fatura yatırmaya giderken hep kapılarını çalar sorardım...birgün yine y bir yaşlı komşumuzun elektrik ve su faturasını yatırdım dekontlarınıda verdim...akşam kapımıza dayandı...Rol değil gülüm Allah rızası. Hayatında yaptığın herşeyde onun rizasini gozetirsen mutsuz olmazsın. Eşine hizmette, büyüğüne hurmette, evinin temizliğinde& çocuğunun bakımında..
Hangi peygamber hatırlayamadim. Oğlu ölünce neden benim oğlum diye isyan ediyor. Allah 'senin mi?... O senin değil, onu sana bir ömür beni anlatasin diye gönderdim' diyor..
2 rota aşısı varmış sanırım siz hangi marka aldınız?
ya kanama sildiğim zaman peceteye taze kan geliyo..
benim bu yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadıNe dert biter ne tasa [emoji4]
En iyisi kapı, baca ayrı iken kendi miniklerimize yoralım kafayı.
Eşim evliyim, onunla mutlu olayım kızım huzurlu bir aile ortamında büyüsün gerisi vs...
★ Canım Kızım ★
yavaş yavaş saatleri uzatmaya başladı bizim patron...bilemiyorum anlarlarmı ama ben bebeğim olduğunda daha iyi anladım annemi babamı...
koç lar inatçı oluyorlar...ne yapacağız bu keçilerle bilmem...ama ikimizde başağız bir yolunu buluruz elbet..:)
canım Allah kolaylık versin inşallah ...
artık senin bebeiş tosun kategorisine girmiş... maşşallahh yavruna
bilirim o tosunu taşımanın zorluklarını eklem yerlerin günlerce ağrır...anne olunca güçlü oluyor insan...sağlıcakla büyük bebeğini
benim kızımda minik ama zaten adı üstünde bebekler...kim ne derse desin insan diğer bebeklerle kıyaslama yapıyor nihayetinde...tabiki sağlıklı olduktan sonra kilolu olmasına gerek yok ama...biz elimizden geleni yaptığımız halde böyle oluyorlarsa eğer yapacak bir şey yok...
çok zor bir durum bebekler için ...çabucak atlatır inşallah...
kuzum erkek çocukları anneye çok düşkün olurlar yani sana düşkünlüğü aynen devam eder ama yaşına yakın zamanlarda baba onu gezmelere götürünce elinde ona aldığı ufak hediyelerle gelmeye başlayınca babasının iş yolunu beklicek yani onada pas verecek ama hep sen ilk planda olacaksın.
Eşime söylemeyeyim bari. Adam onun kahramanı olmak için çırpınıyor
Iyi benim yaramaz da. 800 almis bu ay, boya vermiş. Çok hareketliler artık ondan fazla almıyorlar canım.
Hilal mocan ***
bu geceyi atlattıysa bir daha çıkmaz ateşi merak etme...Çok şükür oğlum ateslenmeden atlattı geceyi umarım ateslenmez artık. Bu arada bugün evlilik yildonumumuz :)) geçen sene aklımızda yoktu cocuk sahibi olmak. Bu sene 3kisi kutluyoruz ne büyük nimet. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.
benim kız da 2.5 ayı geçti ama benimkide bir 3-4 gündür dediğin gibiydi... ben zorla verdim ....gaz sancısı gibi ama gündüz biberonla içerken yapmıyormuş...bizde anlamadık neden olduğunu ama geçti şimdi emiyor....Kızlar slm bizim kız 2 bucuk aylık oldu son 3 yada 4 gündür emerken ağlamaya başlıo ayaklarını karnına çekıo gaz sancısı gibi ama sütümü sağınca içiyo anlamıorum normaldede gazlı bebek ama emmesini engellio :/ 10 dk fln emiyo gaz damlası olarak sab simplex kullanıorum
internettende bakabilirsin canim senin bebeginde huysuzluk oluyormu benim oglan cok istahliydi 150 cc mama icerdi simdi az iciyor agliyor hava karardimi hemen uyurdu dun esim ve ben zor uyuttuk dislarine masaj yapinca rahatliyor kuzum sol ust dis eti beyazlamis eger disten dolayi huysuzlaniyorsa emzigini buz dolabibib dondurucusuna bir kac dakika at ver canim oda ise yariyor bizimde bu ayin 10 unda kontrol ve 2 inci karma asi varBiz ayın 10 unda gideceğiz kontrole soracağım doktora bu jeli tesekkurler canım
Ben arkadaşın olurum senin [emoji4]benim bu yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı
arkadaş edinmediğimden olmadı...
bir ablam var işte ....iyiki de var.
birde burası ..burada sizler varsınız...
oluyor insan bazen doluyor....içini dökmek istiyor...rahatlıyor insan...
HAYAT GÜZELDİR ANNE !!! :)))))
filmde adamın tek derdi,çocuğunun dünyanın bu kötü durumundan etkilenmemesiydi....insanlar ölüm kalım savaşı veririken...çocuğu anlamasın diye....
adam çocukla çocuk oluyordu..
bebeklerin ilerlemesi ilgiylede alakalı sanırım...
kv dem sürekli yatırıyor yedirip altını değiştirip uyutuyor....sağolsun
allah razı olsun...ama öyle ilgileneyim falan bilmediği için
bütün çocuklarının başlarının arkası düzleşmiş sırt üstü yatmaktan...
bende akşamları ilgilendiğim kadar uğraşıyorum ama daha dönemiyor sağına soluna ...tepiniyor olduğu yerde...
arkadaşımsın zaten....sağol güzel yüreğin için...Ben arkadaşın olurum senin [emoji4]
Kardeşin de olurum.
İnsan bazen yakın olduğundan bile kaçınıyor.
Sizin kuzular maşallah dönmeye başlamış [emoji72]
Benim kuzu sadece sağa sola dönüyor o kadar.
Ama nasıl geçti 3 ay hiç anlamadım :)
Bu arada benim kız aynı küçük kardeşimin küçüklüğü ♥
Deniz teyzesi gibi güzel ve temiz ahlaklı olur inşallah.
★ Canım Kızım ★
bekarken eski oturduğumuz binada hep yaşlı dul kadınlar vardı...ben alışverişe giderken fatura yatırmaya giderken hep kapılarını çalar sorardım...birgün yine y bir yaşlı komşumuzun elektrik ve su faturasını yatırdım dekontlarınıda verdim...akşam kapımıza dayandı...
sen elektriği yatırmışsın su faturasının parası nerde dedi bana....resmen HIRSIZ dedi bana...önce çok öfkelendim ama sonra
bende elindeki elektrik faturasının altına yapışmış ama yaşlı komşumuzun göremediği su faturasının dekontunu söküp gösterdim...
özür bile dilemedi...
ve ben yine onun kapısını çaldım birşeye ihtiyacı varmı diye...
insan kendinden emin olduktan sonra...Allah bilyiyor...
Allah ım dedim senin rızan için HIRSIZ bile oluyorum...
benim bu yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı
arkadaş edinmediğimden olmadı...
bir ablam var işte ....iyiki de var.
birde burası ..burada sizler varsınız...
oluyor insan bazen doluyor....içini dökmek istiyor...rahatlıyor insan...
HAYAT GÜZELDİR ANNE !!! :)))))
filmde adamın tek derdi,çocuğunun dünyanın bu kötü durumundan etkilenmemesiydi....insanlar ölüm kalım savaşı veririken...çocuğu anlamasın diye....
adam çocukla çocuk oluyordu..
bebeklerin ilerlemesi ilgiylede alakalı sanırım...
kv dem sürekli yatırıyor yedirip altını değiştirip uyutuyor....sağolsun
allah razı olsun...ama öyle ilgileneyim falan bilmediği için
bütün çocuklarının başlarının arkası düzleşmiş sırt üstü yatmaktan...
bende akşamları ilgilendiğim kadar uğraşıyorum ama daha dönemiyor sağına soluna ...tepiniyor olduğu yerde...
E supermis de ilerde bizim gelinlerde burda esim kv cok duskun bir dedigini ikiletmiyor diye sikayet ederse :)
Boyu kilosu kac olmus minigin?
Çok şükür oğlum ateslenmeden atlattı geceyi umarım ateslenmez artık. Bu arada bugün evlilik yildonumumuz :)) geçen sene aklımızda yoktu cocuk sahibi olmak. Bu sene 3kisi kutluyoruz ne büyük nimet. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.
Sen de ona benzesin istiyordun yanılmıyorsam değil mi?Allah gönlüne göre verdi.
:thumbup::thumbup::thumbup:
Bizi de arkadaş olarak kabul et
Ederler gülüm ederler
66 cm 7 kg olmuş.
Nice mutlu senelere canım, rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.
kabul etmek ne demek....öylesiniz zaten...Bizi de arkadaş olarak kabul et
66 cm 7 kg olmuş.
bu geceyi atlattıysa bir daha çıkmaz ateşi merak etme...
nice daha uzun yıllara inşallah...bu sene 3 kişi ...sonra 4... 5...6....
Allah gönlünüze göre versin...analı babalı büyütün inşallah..
benim kız da 2.5 ayı geçti ama benimkide bir 3-4 gündür dediğin gibiydi... ben zorla verdim ....gaz sancısı gibi ama gündüz biberonla içerken yapmıyormuş...bizde anlamadık neden olduğunu ama geçti şimdi emiyor....