2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kabul etmek ne demek....öylesiniz zaten...
kendimi hep arkadaşınız gibi gördüm...
görmesekte bilmesekte...orda....arkadaşlarım var uzakta :KK34: En Büyük KK

minik korsan ına kocaman adam oldu derken az bile söylemişsin...
yeğenim biraz serpilince...parkta bahçede 3. şahıslara ,kaçıncı ayda diye soranlara ,annem,hep 1-2 ay büyük söylerdi...:13:
sende öyle yap ...nazar değmesin...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim hepimizin kuzusunu nazardan korusun canım:p

Rabbim hepimizin kuzusunu nazardan korusun canım:p
amin amin inşallah
dün yolda giderken aklıma birşey geldi...sütüm göğüs pedinide doldurmuş tşörtten dışarı çıkmaya başladı
şu memeye süt nasıl birikiyor...sallasam ön sütle son süt karışırmı diye...yarın iş yerine gidince ilk işim internete bakmak olacak dedim...
Allah nasıl yaratmışşş....
keşke üzerine kullanma talimatlarınıda yazsaydı...
soğuk içiriniz...
açmadan çalkalayınız... güneşte bırakmayınız....
made ın ALLAH
falan :))

amin amin inşallah
dün yolda giderken aklıma birşey geldi...sütüm göğüs pedinide doldurmuş tşörtten dışarı çıkmaya başladı
şu memeye süt nasıl birikiyor...sallasam ön sütle son süt karışırmı diye...yarın iş yerine gidince ilk işim internete bakmak olacak dedim...
soğuk içiriniz...
made ın ALLAH

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Karnim ağrıdi gülmekten. Allah iyiliğini versin canım. Iyi çalkala bari:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

arkadaşımsın zaten....sağol güzel yüreğin için...
burada insan birimizin sıkıntısına kendi ailesinden birinin başına gelmiş gibi üzülüyor...
hepimiz insanız sonuçta...
...napim içimdemi tutayım...
bi burası var içimi döktüğüm... burası da olmasa çatlarım...

benim kızın doğduğunda üst azı dişlerinin olacağı damağı da senin kızın gibi beyazdı halada öyle
Canımsın ♥
O zaman normal bu beyazlık nette bakıyorum birşey bulamıyorum.
Emerken çok bırakıyor memeyi acaba ağzındaki beyazlıklar canını mı acıtıyor diye düşündüm.

★ Canım Kızım ★

Sen de ona benzesin istiyordun yanılmıyorsam değil mi?:p Allah gönlüne göre verdi.

[emoji106][emoji106][emoji106]

Bizi de arkadaş olarak kabul et:KK66:

Ederler gülüm ederler:KK70:

66 cm 7 kg olmuş.

Nice mutlu senelere canım, rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.
Evet evet [emoji4][emoji4][emoji4]
Küçüklüğü çok benziyor.
Biri Deniz, diğeri İdil Deniz [emoji4][emoji4][emoji4]

Bu arada maşallah junior korsana ♥♥♥
Isırmalık olmuş cancağızım [emoji72]

★ Canım Kızım ★

Selam güzeller hayırlı cumalar olsun :)
Bugün 3.ay kontrollerimiz vardı kızım 2 aylıkken 5 kg,55 cm ve baş çevresi 40 cm di. Bugün ölçümler yapıldı 5,6 kg, 60cm, baş çevresi 40 cm. Sadece 600 gr almış ve baş çevresi hâlâ aynı. Normal mi sizce?

Senden alıntı yapıyorum farklı bir mesaj çıkıyor, bu site sürekli ucuyor:p

Ikisine de güzel kaderler yazsin rabbim inşallah.

Evet büyüdü, opmelere doyamiyorum; elimde kalacak birgün:KK70::KK70:

Srvvr

Canım boyu ve kilosu güzel artmış. Baş çevresi zaten bu ay 1 cm artış olmali idi, ölçüm hatasıdır bence. Maşallah kuzuna.

Esmer

Geçen sana 37 değil 47 cm demislerdir diye düzeltme yapmıştım. Aklim neredeydi bilmiyorum. 37.5 olarak hatırladığın rakam doğrudur canım. Kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
internettende bakabilirsin canim senin bebeginde huysuzluk oluyormu benim oglan cok istahliydi 150 cc mama icerdi simdi az iciyor agliyor hava karardimi hemen uyurdu dun esim ve ben zor uyuttuk dislarine masaj yapinca rahatliyor kuzum sol ust dis eti beyazlamis eger disten dolayi huysuzlaniyorsa emzigini buz dolabibib dondurucusuna bir kac dakika at ver canim oda ise yariyor bizimde bu ayin 10 unda kontrol ve 2 inci karma asi var
Ahhh canım Allah kolaylık versin benim minigim de emerken sürekli baskı yaparak çekiyor memeyi geri tuuyor cekiyor tutuyor emerken ağlıyor dış etlerini iyice inceledim altta biraz damağı beyaz kabarti halinde şişmiş gibi bakalım ne olacak ben şimdiye kadar 9 da filan hic uyutamadim gece uykusuna 24.00 ten once başlamıyor gece de misil misil emmek icin almazsam sabah 7 ye kadar uyuyor sonra emıyor yine uyuyor 10.30 da gunu başlıyor bakalım daha neler öğretecek bize dünya saglık örgütü aksam 20.30-21.30 da uyumalarından yana ama bizimki asla uyumuyor

Günaydın canım.
Kızım içinde kapanması yakın demişti doktor bu ay kontrolünde bakalım ne diyecek.
İnşallah sorun teşkil etmez erken kapanması açıkçası bende tedirgin oluyorum takip etmek lazım.

★ Canım Kızım ★

Evet cnm doktorumuz röntgene gerek yok ama takip edelim dedi bize de... Bakalım n'olacak.. Ay her ay birşey çıkıyor.. Galiba bu bir başlangıç.. Göbek fıtığımız küçüldü kurtulduk derken kalçamızda sorun çıktı .. Son kontrolde kalçamız düzeldi diye sevinirsen bıngıldak çıktı..Allah sonumuzu hayır etsin..

Tatlım bu arada İdil in ağzındaki beyazlık mercimek kadar mı... Biz de mercimek kadar beyazlık var.. Doktorumuz o " inci" diş çıkarmıyor daha dedi.. Salyalarımız da akıyor v:KK53:

aynen kuzum naparsın iyide desen elsin kötüde desen elsin işi gücü sen yaparsın ama laf açılınca hiç yapmamış olursun.inan bak kuzum iş güç yapmak zoruma gitmiyorda insanın enayi yerine konunlaması çok zoruna gidiyor.( eşek olursan semer vuran çok olur )diye bir tabir var ya baya oluyo kv delerde çay içtik görümcemlerde orda bende son aylarım hamileyim kızı kalktı bardakları yıkıcak kv kızına kızım sen yorulma ben yıkarım sonra dedi. o kadar içime dokunduki ben o halimle iki büklüm onun ayağı ağrıyo diye bulaşığını yıkarım hiç bana bir kere bırak öyle demeyi beraber yıkıyalım zaten sen iki canlısın bile demedi eve gelince ağladım dedim işte kimse indsanın kendi annesi gibi olmuyo dedim benim annemde yakın olsaydı bana hiç bişi yaptırmazdı dedim eşimede çok zoruma gittiği için söyledim oda dedi çok haklısın sizinkilerde öyle bi ayrım yapsalar benimde zoruma gider dedi onun öyle demesi bile beni çok rahatlattıu enazından biliyo idare ettiğimi:S

Ay kuzum kıyamam üzülme yaa .. Oluyor işte.. En azından eşin anlıyor seni :KK19:

Eşime söylemeyeyim bari. Adam onun kahramanı olmak için çırpınıyor:p

Iyi benim yaramaz da. 800 almis bu ay, boya vermiş. Çok hareketliler artık ondan fazla almıyorlar canım.

O hareketi sorma.. Yerimizde duramıyoruz... Maşallah korsana :nazar::nazar::nazar:

Korkuyorum tekrar kesip dikecekler diye :KK53:

Korkma korkma git sen tatlım..

Hg cnm benim
500 gr uzeri normal tatlim bozmamoralini
Sekerini ne yaptin?
Evine tasindin mi?

Canım günde 4 kere insülin yapıyorum.. Evet taşındık şükür.. Minnak nasıl sen nasılsın kuzum..

merhabalar canım benim
HİRA nasıl ... iyiyse herşey yolundadır...
sıkıntı hepimizin hayatında kaldırabileceği kadar var.
Allah kolaylık versin sana inşallah.

iyiyiz şükür
ümran ın bebeğinin dişi çıkıyor...
doktor gerek bile görmediğine göre sorun yoktur...

Allah çocuklarını güzel yetiştirmen için san güç kuvvet versin...evet sesini soluğunu evlatlarına harca...diğer herşey ancak nafile çabalar...
kin güdecek yada nefret besleyecek vaktimiz bile yok...
bunlar boş işi olan insanların meziyetleri...
en iyisini yapıyorsun..

dişi mi çıkıyor :KK53:

Sizin kuzular maşallah dönmeye başlamış [emoji72]
Benim kuzu sadece sağa sola dönüyor o kadar.
Ama nasıl geçti 3 ay hiç anlamadım :)
Bu arada benim kız aynı küçük kardeşimin küçüklüğü ♥
Deniz teyzesi gibi güzel ve temiz ahlaklı olur inşallah.

★ Canım Kızım ★
biz de tam dönemiyoruz... Kıvrılıp duruyor yavrum..

Ya kızlar idil in üst azınlık dişlerinin çıkacağı yerde beyaz bir tabaka var.
Doktor pamukçuk değil diyor lakin 3 aydır geçmedi.
Ne olduğu konusunda bilgisi olan var mı?

★ Canım Kızım ★

arkadaşımsın zaten....sağol güzel yüreğin için...
burada insan birimizin sıkıntısına kendi ailesinden birinin başına gelmiş gibi üzülüyor...
hepimiz insanız sonuçta...
...napim içimdemi tutayım...
bi burası var içimi döktüğüm... burası da olmasa çatlarım...

benim kızın doğduğunda üst azı dişlerinin olacağı damağı da senin kızın gibi beyazdı halada öyle

Bn de ben de...:KK16: yakın olsaydık görüşürdük. Ikimizde ankaranın uç noktalarındaymışız :KK50:

amin amin inşallah
soğuk içiriniz...
made ın ALLAH

Hobaaaa koooooppppp :KK37::KK9::KK9::KK9:

Selam güzeller hayırlı cumalar olsun :)
Bugün 3.ay kontrollerimiz vardı kızım 2 aylıkken 5 kg,55 cm ve baş çevresi 40 cm di. Bugün ölçümler yapıldı 5,6 kg, 60cm, baş çevresi 40 cm. Sadece 600 gr almış ve baş çevresi hâlâ aynı. Normal mi sizce?

Canım biz de 620 gr almışız.. Baş çevremiz 40,2 cm. .. Baş çevresinde ölçüm hatası olabilir.. Bir dahaki ay doktorunu uyar canım..

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum

çokk çok sevinçliyim kızımda kalça çıkığı vardı hatırlarsınız belki, bu gün kontrole gittik ultrasona girdik tekrar ve her iki bacakta da 5 derece düzelme var, bir iki ay daha pavlik bandajı kullanırsak tamamen iyileşeceğini söyledi, tabi bandajı tedbir amaçlı bir kaç ay kullana bilirmişiz ama olsun ben buna da razıyım ameliyat alçı falan olmadı ya
boyu kiloyu çok takmayın sağlıklı olsunlar yeter meleklerimizzz

Srvvr

Canım boyu ve kilosu güzel artmış. Baş çevresi zaten bu ay 1 cm artış olmali idi, ölçüm hatasıdır bence. Maşallah kuzuna.

Esmer

Geçen sana 37 değil 47 cm demislerdir diye düzeltme yapmıştım. Aklim neredeydi bilmiyorum. 37.5 olarak hatırladığın rakam doğrudur canım. Kusura bakma.
Yok cancağızım ne kusuru.
Olur kafan dalgındır, insanlık hali :KK66:

★ Canım Kızım ★

[Q UOTE=hawar;36006580]merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum

çokk çok sevinçliyim kızımda kalça çıkığı vardı hatırlarsınız belki, bu gün kontrole gittik ultrasona girdik tekrar ve her iki bacakta da 5 derece düzelme var, bir iki ay daha pavlik bandajı kullanırsak tamamen iyileşeceğini söyledi, tabi bandajı tedbir amaçlı bir kaç ay kullana bilirmişiz ama olsun ben buna da razıyım ameliyat alçı falan olmadı ya
boyu kiloyu çok takmayın sağlıklı olsunlar yeter meleklerimizzz[/QUOTE]
Maşallah ne güzel... Darısı başımıza inş bizimkide kaynaşmıştır 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet cnm doktorumuz röntgene gerek yok ama takip edelim dedi bize de... Bakalım n'olacak.. Ay her ay birşey çıkıyor.. Galiba bu bir başlangıç.. Göbek fıtığımız küçüldü kurtulduk derken kalçamızda sorun çıktı .. Son kontrolde kalçamız düzeldi diye sevinirsen bıngıldak çıktı..Allah sonumuzu hayır etsin..

Tatlım bu arada İdil in ağzındaki beyazlık mercimek kadar mı... Biz de mercimek kadar beyazlık var.. Doktorumuz o " inci" diş çıkarmıyor daha dedi.. Salyalarımız da akıyor v:KK53:

Ay kuzum kıyamam üzülme yaa .. Oluyor işte.. En azından eşin anlıyor seni :KK19:

O hareketi sorma.. Yerimizde duramıyoruz... Maşallah korsana :nazar::nazar::nazar:

Korkma korkma git sen tatlım..

Canım günde 4 kere insülin yapıyorum.. Evet taşındık şükür.. Minnak nasıl sen nasılsın kuzum..

dişi mi çıkıyor :KK53:

biz de tam dönemiyoruz... Kıvrılıp duruyor yavrum..

Bn de ben de...:KK16: yakın olsaydık görüşürdük. Ikimizde ankaranın uç noktalarındaymışız :KK50:

Hobaaaa koooooppppp :KK37::KK9::KK9::KK9:

Canım biz de 620 gr almışız.. Baş çevremiz 40,2 cm. .. Baş çevresinde ölçüm hatası olabilir.. Bir dahaki ay doktorunu uyar canım..
Herşey Allahtan şükür etmek lazım beterinden koruması için.
Beyazlık mercimek kadar değil canım şu azınlık 1. Ve 2. Dişin olduğu yeri tamamen kaplıyor.
Ortalarında nokta kadar daha beyaz birşey var.
Nedir ne değildir anlamış değilim.
Doktorlar da adam gibi birşey demiyor ki, normal diyip geçiyor.

★ Canım Kızım ★

Merhaba canım.
Çok sevindim hemen sonuç vermesine Bandajın dediğin gibi sağlık herşeyin başı.
Rabbim bütün kuzuları sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah.

★ Canım Kızım ★

inşallah sizinki de iyidir kaynamıştır canım,
değerleriniz nasıldı, bizim sağ bacak 54 idi 59 olmuş, sol bacak 51 idi 56 olmuş normal değerler 60 ve üstü canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Merhaba canım.
Çok sevindim hemen sonuç vermesine Bandajın dediğin gibi sağlık herşeyin başı.
Rabbim bütün kuzuları sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah.

★ Canım Kızım ★
çok sağol canım

inşallah sizinki de iyidir kaynamıştır canım,
değerleriniz nasıldı, bizim sağ bacak 54 idi 59 olmuş, sol bacak 51 idi 56 olmuş normal değerler 60 ve üstü canım

çok sağol canım[/QUOTE]

Bilmiyorum ki nerede yazıyor canım, sol bacak kaynaşmamış çift bez kullanın bir ay sonra tekrar gelin dedi. Acaba devlet hast diye mi yazmıyor. Raporda tip 2 yazıyor sadece

çok sağol canım

Bilmiyorum ki nerede yazıyor canım, sol bacak kaynaşmamış çift bez kullanın bir ay sonra tekrar gelin dedi. Acaba devlet hast diye mi yazmıyor. Raporda tip 2 yazıyor sadece

size virlien kağıtta ultrason görüntüsü varsa ultrason kağıdının sağ alt köşesinde alfa ve beta değerleri diye yazıyor ayrıca sonuç kağıdında da yazması lazım bizim kağıdımız da da yazıyor , bizim gittiğimizde devlet hastanesi canım, ayrıca ben özel hastaneye de götürdüm daha önce ama devletteki radyoloğ çok daha tecrübeli biribizim sonuçta tip 2a sizin kontrolünüz ne zaman, umarım sizinki de kaynamıştır

Oy maşallah yaradı gözün aydın

Günaydın, keyifli hafta sonları...

KPSS girecek olanlara gönülden başarılar diliyorum. Inşallah is sahibi olursunuz. Sınavdan sorumlu kk üyesi gibi hissediyorum:KK70::KK70:

Yine adetim geldi. Uzun zamandir ağrı.kesici olmadan adet ağrıları ile yüzleşmemistim. Dizlerime kadar ağrıyor:eek:

2 ay kaldı düğüne. Ne kıyafet begendim&diktirdim, ne de bunları yapmak bu bebekle mümkün görünüyor. Fazla kilom kalmasa da cilt sıkılasmadi. Buz mavisi elbise hayal, siyahlara hapsolacagim bu gidişle...

Çok sevindim canım. Ikinizin de sıkıntılarına değdi. O iki ay da hemen geçer inşallah.

Yok cancağızım ne kusuru.
Olur kafan dalgındır, insanlık hali :KK66:

★ Canım Kızım ★

:KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
X