2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Rabbim hepimizin kuzusunu nazardan korusun canım

Rabbim hepimizin kuzusunu nazardan korusun canım
amin amin inşallah
dün yolda giderken aklıma birşey geldi...sütüm göğüs pedinide doldurmuş tşörtten dışarı çıkmaya başladı
şu memeye süt nasıl birikiyor...sallasam ön sütle son süt karışırmı diye...yarın iş yerine gidince ilk işim internete bakmak olacak dedim...
Allah nasıl yaratmışşş....
keşke üzerine kullanma talimatlarınıda yazsaydı...
soğuk içiriniz...
açmadan çalkalayınız... güneşte bırakmayınız....
made ın ALLAH
falan :))

Karnim ağrıdi gülmekten. Allah iyiliğini versin canım. Iyi çalkala bari

Canımsın ♥
O zaman normal bu beyazlık nette bakıyorum birşey bulamıyorum.
Emerken çok bırakıyor memeyi acaba ağzındaki beyazlıklar canını mı acıtıyor diye düşündüm.

★ Canım Kızım ★

Evet evet [emoji4][emoji4][emoji4]
Küçüklüğü çok benziyor.
Biri Deniz, diğeri İdil Deniz [emoji4][emoji4][emoji4]

Bu arada maşallah junior korsana ♥♥♥
Isırmalık olmuş cancağızım [emoji72]

★ Canım Kızım ★

Selam güzeller hayırlı cumalar olsun :)
Bugün 3.ay kontrollerimiz vardı kızım 2 aylıkken 5 kg,55 cm ve baş çevresi 40 cm di. Bugün ölçümler yapıldı 5,6 kg, 60cm, baş çevresi 40 cm. Sadece 600 gr almış ve baş çevresi hâlâ aynı. Normal mi sizce?

Senden alıntı yapıyorum farklı bir mesaj çıkıyor, bu site sürekli ucuyor

Ikisine de güzel kaderler yazsin rabbim inşallah.

Evet büyüdü, opmelere doyamiyorum; elimde kalacak birgün

Srvvr

Canım boyu ve kilosu güzel artmış. Baş çevresi zaten bu ay 1 cm artış olmali idi, ölçüm hatasıdır bence. Maşallah kuzuna.

Esmer

Geçen sana 37 değil 47 cm demislerdir diye düzeltme yapmıştım. Aklim neredeydi bilmiyorum. 37.5 olarak hatırladığın rakam doğrudur canım. Kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet cnm doktorumuz röntgene gerek yok ama takip edelim dedi bize de... Bakalım n'olacak.. Ay her ay birşey çıkıyor.. Galiba bu bir başlangıç.. Göbek fıtığımız küçüldü kurtulduk derken kalçamızda sorun çıktı .. Son kontrolde kalçamız düzeldi diye sevinirsen bıngıldak çıktı..Allah sonumuzu hayır etsin..

Tatlım bu arada İdil in ağzındaki beyazlık mercimek kadar mı... Biz de mercimek kadar beyazlık var.. Doktorumuz o " inci" diş çıkarmıyor daha dedi.. Salyalarımız da akıyor v

Ay kuzum kıyamam üzülme yaa .. Oluyor işte.. En azından eşin anlıyor seni

Eşime söylemeyeyim bari. Adam onun kahramanı olmak için çırpınıyor

Iyi benim yaramaz da. 800 almis bu ay, boya vermiş. Çok hareketliler artık ondan fazla almıyorlar canım.

O hareketi sorma.. Yerimizde duramıyoruz... Maşallah korsana

Korkuyorum tekrar kesip dikecekler diye

Korkma korkma git sen tatlım..

Hg cnm benim
500 gr uzeri normal tatlim bozmamoralini
Sekerini ne yaptin?
Evine tasindin mi?

Canım günde 4 kere insülin yapıyorum.. Evet taşındık şükür.. Minnak nasıl sen nasılsın kuzum..

dişi mi çıkıyor

biz de tam dönemiyoruz... Kıvrılıp duruyor yavrum..

Bn de ben de... yakın olsaydık görüşürdük. Ikimizde ankaranın uç noktalarındaymışız

Hobaaaa koooooppppp

Canım biz de 620 gr almışız.. Baş çevremiz 40,2 cm. .. Baş çevresinde ölçüm hatası olabilir.. Bir dahaki ay doktorunu uyar canım..

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum

çokk çok sevinçliyim kızımda kalça çıkığı vardı hatırlarsınız belki, bu gün kontrole gittik ultrasona girdik tekrar ve her iki bacakta da 5 derece düzelme var, bir iki ay daha pavlik bandajı kullanırsak tamamen iyileşeceğini söyledi, tabi bandajı tedbir amaçlı bir kaç ay kullana bilirmişiz ama olsun ben buna da razıyım ameliyat alçı falan olmadı ya
boyu kiloyu çok takmayın sağlıklı olsunlar yeter meleklerimizzz

Yok cancağızım ne kusuru.
Olur kafan dalgındır, insanlık hali

★ Canım Kızım ★

[Q UOTE=hawar;36006580]merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum

çokk çok sevinçliyim kızımda kalça çıkığı vardı hatırlarsınız belki, bu gün kontrole gittik ultrasona girdik tekrar ve her iki bacakta da 5 derece düzelme var, bir iki ay daha pavlik bandajı kullanırsak tamamen iyileşeceğini söyledi, tabi bandajı tedbir amaçlı bir kaç ay kullana bilirmişiz ama olsun ben buna da razıyım ameliyat alçı falan olmadı ya
boyu kiloyu çok takmayın sağlıklı olsunlar yeter meleklerimizzz[/QUOTE]
Maşallah ne güzel... Darısı başımıza inş bizimkide kaynaşmıştır 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herşey Allahtan şükür etmek lazım beterinden koruması için.
Beyazlık mercimek kadar değil canım şu azınlık 1. Ve 2. Dişin olduğu yeri tamamen kaplıyor.
Ortalarında nokta kadar daha beyaz birşey var.
Nedir ne değildir anlamış değilim.
Doktorlar da adam gibi birşey demiyor ki, normal diyip geçiyor.

★ Canım Kızım ★

Merhaba canım.
Çok sevindim hemen sonuç vermesine Bandajın dediğin gibi sağlık herşeyin başı.
Rabbim bütün kuzuları sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah.

★ Canım Kızım ★

inşallah sizinki de iyidir kaynamıştır canım,
değerleriniz nasıldı, bizim sağ bacak 54 idi 59 olmuş, sol bacak 51 idi 56 olmuş normal değerler 60 ve üstü canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

çok sağol canım

çok sağol canım[/QUOTE]

Bilmiyorum ki nerede yazıyor canım, sol bacak kaynaşmamış çift bez kullanın bir ay sonra tekrar gelin dedi. Acaba devlet hast diye mi yazmıyor. Raporda tip 2 yazıyor sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sağol canım

Bilmiyorum ki nerede yazıyor canım, sol bacak kaynaşmamış çift bez kullanın bir ay sonra tekrar gelin dedi. Acaba devlet hast diye mi yazmıyor. Raporda tip 2 yazıyor sadece

size virlien kağıtta ultrason görüntüsü varsa ultrason kağıdının sağ alt köşesinde alfa ve beta değerleri diye yazıyor ayrıca sonuç kağıdında da yazması lazım bizim kağıdımız da da yazıyor , bizim gittiğimizde devlet hastanesi canım, ayrıca ben özel hastaneye de götürdüm daha önce ama devletteki radyoloğ çok daha tecrübeli biribizim sonuçta tip 2a sizin kontrolünüz ne zaman, umarım sizinki de kaynamıştır

Oy maşallah yaradı gözün aydın

Günaydın, keyifli hafta sonları...

KPSS girecek olanlara gönülden başarılar diliyorum. Inşallah is sahibi olursunuz. Sınavdan sorumlu kk üyesi gibi hissediyorum

Yine adetim geldi. Uzun zamandir ağrı.kesici olmadan adet ağrıları ile yüzleşmemistim. Dizlerime kadar ağrıyor

2 ay kaldı düğüne. Ne kıyafet begendim&diktirdim, ne de bunları yapmak bu bebekle mümkün görünüyor. Fazla kilom kalmasa da cilt sıkılasmadi. Buz mavisi elbise hayal, siyahlara hapsolacagim bu gidişle...

Çok sevindim canım. Ikinizin de sıkıntılarına değdi. O iki ay da hemen geçer inşallah.

Yok cancağızım ne kusuru.
Olur kafan dalgındır, insanlık hali

★ Canım Kızım ★

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…