Günaydınlar olsun herkese..
Geçmişi çok okuyamadım.. Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim..
Özledim siz.. Var mı önemli gelişmeler..
Bizim bıngıldağımız kapanmışbaşımız 40.2 cm.. Doktorumuz röntgene vs gerek yok dedi ama canımız sıkıldı eşimle.. Bu ay az kilo almışız 620 gr.
Siz ne alemdesiniz
Günaydın hatunlar..
Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar..
sizleri çok özledim ama benim findik kurdum bazen tuvalete gitmeme bile müsade etmiyo..
biz 2.ay aşılarımızı yaptirdik cok sukur bi sıkıntı olmadı..
kilomuz boyumuz da iyi şükürler olsun..
benim dikişlerimde sıkıntımız var ama hep ihmal ettim..
çok Afedersiniz ama vajinayla makat arasında bi et parçası var kıpkırmızı ve arada taze kan geliyo..
kv lerden konuşulmuş.
ahhh ahh geçen gün kv kp alışverişe çıktı kv beni arıyo..
27 yıllık oğlunun bedenini bana soruyo..
bende bi umut banada bişey alır mı acaba derken bağışlayın beni ama bende 3um 1irini aldım..
rota virüs aşısı yaptırmadım arada kaldım çok geç olmadan yaptırayım mı akıl verin bana hatunlar..
bende haberler bu kadar sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
Iyi yapıyorsun canım. Her iki tarafta da kazanan sen olursun. Maşallah pasalarina. Inşallah benimki de ise güce yardım eden, düşünceli bir delikanlı olur
benim kızda bende durmuyor....dün tuvalete bile gidemedim...altıma edecektim...öyle bağırıyorki komşular geliyor neyi var bebeğin diye...gözünüde kapatıyor ağzını kocaman açıp ağlıyor...babası gelince azıcık oyalıyorda ancak öyle duş tuvalet ...12 de de uyuyor ondan sonrada yemeği yapıyorum ancak... etrafı bile zor toplayıp kafamı yastığa koyuyorum...uyanıncada sabaha kadar emzir. 6 da kalk hazırlan evden çık....her gün aynı ...Çok inat oldu sorma. Babasından 2 dk durmuyor. Adamın yapmadığı sebeklik kalmıyor ama nafile. Geçen gün bir dus alayım dedim yikti ortalığı. Şimdilik onun dediği oluyor, büyüsün soracağım ben ona
Benim elimde ağız bezi hiç düşmüyor, sürekli siliyorum. Daha da artmaz inşallah.
maşşallah sana canım....günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.. fazla gelemiyorum iki evin işi iftar hazırlıkları üç tanede çocuk olunca fırsatım kalmıyor:s
Günaydın canım.Günaydınlar olsun herkese..
Geçmişi çok okuyamadım.. Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim..
Özledim siz.. Var mı önemli gelişmeler..
Bizim bıngıldağımız kapanmışbaşımız 40.2 cm.. Doktorumuz röntgene vs gerek yok dedi ama canımız sıkıldı eşimle.. Bu ay az kilo almışız 620 gr.
Siz ne alemdesiniz
Günaydın tatlım.Günaydın hatunlar..
Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar..
sizleri çok özledim ama benim findik kurdum bazen tuvalete gitmeme bile müsade etmiyo..
biz 2.ay aşılarımızı yaptirdik cok sukur bi sıkıntı olmadı..
kilomuz boyumuz da iyi şükürler olsun..
benim dikişlerimde sıkıntımız var ama hep ihmal ettim..
çok Afedersiniz ama vajinayla makat arasında bi et parçası var kıpkırmızı ve arada taze kan geliyo..
kv lerden konuşulmuş.
ahhh ahh geçen gün kv kp alışverişe çıktı kv beni arıyo..
27 yıllık oğlunun bedenini bana soruyo..
bende bi umut banada bişey alır mı acaba derken bağışlayın beni ama bende 3um 1irini aldım..
rota virüs aşısı yaptırmadım arada kaldım çok geç olmadan yaptırayım mı akıl verin bana hatunlar..
bende haberler bu kadar sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
Helal olsun valla canım.
Bende çok çok iyiydim kv de.
Ta ki, biraz ağırlaşana kadar.
Baktım hamile olup hizmet eden ben.
Kendi oğlu gelince eve pervane olan o.
:))
İşte dillendirsen el oluyorsun, sussan yine elsin.
★ Canım Kızım ★
benim kızda bende durmuyor....dün tuvalete bile gidemedim...altıma edecektim...öyle bağırıyorki komşular geliyor neyi var bebeğin diye...gözünüde kapatıyor ağzını kocaman açıp ağlıyor...babası gelince azıcık oyalıyorda ancak öyle duş tuvalet ...12 de de uyuyor ondan sonrada yemeği yapıyorum ancak... etrafı bile zor toplayıp kafamı yastığa koyuyorum...uyanıncada sabaha kadar emzir. 6 da kalk hazırlan evden çık....her gün aynı ...
o salyaları öyle bir artacakki.. contası gevşemiş musluk gibi...şıp şıp şıp :)))
maşşallah sana canım....
ben bir bebekle bile evi şeyler götürüyor yaaa
Allah kolaylık versin
Hoş geldin canım, işi gücü bitirdin sanirim. Hayırlı olsun yeni evin. Artık kilo alımları azalacak canım, sıkma canıni. Bundan sonra 500 yeterli.
Bak kim gelmiş
Maşallah kuzuna canım. Rota yaptırdim ben. Koruyucu neticede, hastalanmasindan iyidir.
Kendini neden ihmal ettin canimDoktora git biran önce lütfen.
inşallah balım eminim öyle olacaktır sen bilinçli bir annesin tamamen senin yetiştirmenle alakalı nasıl alışırlarsa öyle gidiyor.
benim kızda bende durmuyor....dün tuvalete bile gidemedim...altıma edecektim...öyle bağırıyorki komşular geliyor neyi var bebeğin diye...gözünüde kapatıyor ağzını kocaman açıp ağlıyor...babası gelince azıcık oyalıyorda ancak öyle duş tuvalet ...12 de de uyuyor ondan sonrada yemeği yapıyorum ancak... etrafı bile zor toplayıp kafamı yastığa koyuyorum...uyanıncada sabaha kadar emzir. 6 da kalk hazırlan evden çık....her gün aynı ...
o salyaları öyle bir artacakki.. contası gevşemiş musluk gibi...şıp şıp şıp :)))
maşşallah sana canım....
ben bir bebekle bile evi şeyler götürüyor yaaa
Allah kolaylık versin
Günaydın tatlım.
Bizde seni çok özledik.
Çok geçmiş olsun.
O parca dediğin bende de var ne yazik ki :s
Benide rahatsız ediyor arada ama kanama olmadı hiç.
İhmal etme tatlım git doktora bir muayene ol.
★ Canım Kızım ★
Inşallah. Canım bu oğlan babasinda hiç durmuyor. Bu anne düşkünlügu mu? Ne zaman babasina da pas vermeye başlayacak?
Çok geç yatiyormus canım. Erkene çekebilsen çok rahat edersin.
Yapma artmasin, kendi çocuğum da olsa midem bulanıyor öyle ıslak islak
Hoş geldin canım, işi gücü bitirdin sanirim. Hayırlı olsun yeni evin. Artık kilo alımları azalacak canım, sıkma canıni. Bundan sonra 500 yeterli.
Bak kim gelmiş
Maşallah kuzuna canım. Rota yaptırdim ben. Koruyucu neticede, hastalanmasindan iyidir.
Kendini neden ihmal ettin canimDoktora git biran önce lütfen.
Kuzum git kontrole.. Rotayı biz de yaptırdık..Tekrar kesip tekrar aynı acıları yaşamaktan korkuyorum..
bende mi yaptırsam ki acaba ya?
Dün eşimin tarafından gelinlerden biri aradı mutlaka yaptir ben geç kaldım suan Göktuğ hasta kilo kaybediyo falan diye anlattı..
bende insanim yaa kv le paylaştım durumu..
aman gerek yok ne gerek var bence yaptırma sağlık ocağındaki hemşire yaptirman şart değil demedi mi sana bilmem ne bi ton laf isittim..
Tekrar kesip tekrar aynı acıları yaşamaktan korkuyorum..
bende mi yaptırsam ki acaba ya?
Dün eşimin tarafından gelinlerden biri aradı mutlaka yaptir ben geç kaldım suan Göktuğ hasta kilo kaybediyo falan diye anlattı..
bende insanim yaa kv le paylaştım durumu..
aman gerek yok ne gerek var bence yaptırma sağlık ocağındaki hemşire yaptirman şart değil demedi mi sana bilmem ne bi ton laf isittim..
Zorunlu değil evet ama yakalanirsa arkadaşının dediği gibi zor olur gülüm. 3 ve 5 aylarda da yaptırabilirsin.
Nasıl tedavi ederler bilmiyorum ama kanıyor diyorsun. Iltihap olursa daha kötü olur. Ihmal etme lütfen.
kuzum erkek çocukları anneye çok düşkün olurlar yani sana düşkünlüğü aynen devam eder ama yaşına yakın zamanlarda baba onu gezmelere götürünce elinde ona aldığı ufak hediyelerle gelmeye başlayınca babasının iş yolunu beklicek yani onada pas verecek ama hep sen ilk planda olacaksın.
Hoşbulduk canım..eşyalar yerleşti çok şükür birkaç küçük ayrıntı kaldı.. Onları da eşimle zaman içinde halledeceğiz... Ilk 2 ay fazla kilo alınca kuzu buayki az geldi biz... Siz nasılsınız.. Minik korsan nasıl
Kuzum git kontrole.. Rotayı biz de yaptırdık..
Hoşbulduk canım..eşyalar yerleşti çok şükür birkaç küçük ayrıntı kaldı.. Onları da eşimle zaman içinde halledeceğiz... Ilk 2 ay fazla kilo alınca kuzu buayki az geldi biz... Siz nasılsınız.. Minik korsan nasıl
Kuzum git kontrole.. Rotayı biz de yaptırdık..
2 rota aşısı varmış sanırım siz hangi marka aldınız?
ya kanama sildiğim zaman peceteye taze kan geliyo..
Maşallah canım nazar değmesin ilişkinize cok haklisin sıkıntı olmaması gereken durumlar esasen hep dikkat ediyorum annemin yanına geldikten sonra kv hareketleri bana garip geliyor annem da babam da herkes icin gereğinden fazla fedakardir karşı taraf ise asırı rahat kv min yüzüne de söylüyorum benden daha mı kıymetliler ne kendimi yorayım diyor iki aile farklı oldugu icin biz bazen kontrol edemiyoruz beklentilerimizi esasen beklentin ne kadar az olursa herzaman o kadar az üzülürsün belki de ben geregimden fazla beklenti içindeyim kimse benim ayrıca mutlu olmam icin çabalamak zorunda degil ahhh bir de nefsime anlatabilsemmmmmmm...
Kızlar selam benim tosun 2,5 aylık oldu. 2. Ay Aşıları daha bugün yapıldi kolu çok açıyor sanırım her hareket ettiğinde çok ağlıyor. Canı acimasin diye kucagimda hep sabit tutuyorum kuzumu. Çok şükür ateşi falan çıkmadı umarım çıkmaz da, sizin kuzularda huzursuzmuydu asi yapıldığında? Bu arada tartildik bugün 7600 olmuş doktoru anne sütuyle beslendiği için sorun olmayacağını söyledi Allahım kollarim kopuyor tasiyamiyorum:)[/QUOTE
Evet canım huzursuzluk illaki oluyor verem aşısının izini biz hala kollarımızda taşıyoruz ondan pay bicebiliriz a bebekler maşallah cok direncliler sen ates icin tetikte ol yeter buarada maşallah tosuncuk paşaya cok da söyleme nazar etme bebise annesi
Canım forumda dış çıkaran bebisler oldu hatta sanki benimki de yakında pirtlatacak bir tane gibi Allah im tu süreçlerimizi kolaylıkla atlatmayı nasip etsin sen hangi jeli suruyordun doktorun mu önerdi????
canim yanitladigin icin sagol doktora durumu anlattim ve dis cikariyor olabilir aylarca surebilir dedi jel kendim istedim adi DENTINOX cok huysuzlanirsa kullan dedi ben yurt disindayim bu ilac tr de varmi bilmiyorum iyi geliyor insallah senin bebeginde hayirlisiyla atlatir
Eşime söylemeyeyim bari. Adam onun kahramanı olmak için çırpınıyor
Iyi benim yaramaz da. 800 almis bu ay, boya vermiş. Çok hareketliler artık ondan fazla almıyorlar canım.
inşallah minik korsan büyüyünce birde kızınız olur oda babacı olur.kız çocukları için babaların yeri çok ayrıdır :))