2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hoş geldin canım, işi gücü bitirdin sanirim. Hayırlı olsun yeni evin. Artık kilo alımları azalacak canım, sıkma canıni. Bundan sonra 500 yeterli.

Bak kim gelmiş

Maşallah kuzuna canım. Rota yaptırdim ben. Koruyucu neticede, hastalanmasindan iyidir.

Kendini neden ihmal ettin canim Doktora git biran önce lütfen.

Iyi yapıyorsun canım. Her iki tarafta da kazanan sen olursun. Maşallah pasalarina. Inşallah benimki de ise güce yardım eden, düşünceli bir delikanlı olur

inşallah balım eminim öyle olacaktır sen bilinçli bir annesin tamamen senin yetiştirmenle alakalı nasıl alışırlarsa öyle gidiyor.

benim kızda bende durmuyor....dün tuvalete bile gidemedim...altıma edecektim...öyle bağırıyorki komşular geliyor neyi var bebeğin diye...gözünüde kapatıyor ağzını kocaman açıp ağlıyor...babası gelince azıcık oyalıyorda ancak öyle duş tuvalet ...12 de de uyuyor ondan sonrada yemeği yapıyorum ancak... etrafı bile zor toplayıp kafamı yastığa koyuyorum...uyanıncada sabaha kadar emzir. 6 da kalk hazırlan evden çık....her gün aynı ...

o salyaları öyle bir artacakki.. contası gevşemiş musluk gibi...şıp şıp şıp :)))

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.. fazla gelemiyorum iki evin işi iftar hazırlıkları üç tanede çocuk olunca fırsatım kalmıyor:s
maşşallah sana canım....
ben bir bebekle bile evi şeyler götürüyor yaaa
Allah kolaylık versin

Günaydın canım.
Kızım içinde kapanması yakın demişti doktor bu ay kontrolünde bakalım ne diyecek.
İnşallah sorun teşkil etmez erken kapanması açıkçası bende tedirgin oluyorum takip etmek lazım.

★ Canım Kızım ★

Günaydın tatlım.
Bizde seni çok özledik.
Çok geçmiş olsun.
O parca dediğin bende de var ne yazik ki :s
Benide rahatsız ediyor arada ama kanama olmadı hiç.
İhmal etme tatlım git doktora bir muayene ol.

★ Canım Kızım ★

aynen kuzum naparsın iyide desen elsin kötüde desen elsin işi gücü sen yaparsın ama laf açılınca hiç yapmamış olursun.inan bak kuzum iş güç yapmak zoruma gitmiyorda insanın enayi yerine konunlaması çok zoruna gidiyor.( eşek olursan semer vuran çok olur )diye bir tabir var ya baya oluyo kv delerde çay içtik görümcemlerde orda bende son aylarım hamileyim kızı kalktı bardakları yıkıcak kv kızına kızım sen yorulma ben yıkarım sonra dedi. o kadar içime dokunduki ben o halimle iki büklüm onun ayağı ağrıyo diye bulaşığını yıkarım hiç bana bir kere bırak öyle demeyi beraber yıkıyalım zaten sen iki canlısın bile demedi eve gelince ağladım dedim işte kimse indsanın kendi annesi gibi olmuyo dedim benim annemde yakın olsaydı bana hiç bişi yaptırmazdı dedim eşimede çok zoruma gittiği için söyledim oda dedi çok haklısın sizinkilerde öyle bi ayrım yapsalar benimde zoruma gider dedi onun öyle demesi bile beni çok rahatlattıu enazından biliyo idare ettiğimi:S

amin canım cümlemize

Tekrar kesip tekrar aynı acıları yaşamaktan korkuyorum..
bende mi yaptırsam ki acaba ya?
Dün eşimin tarafından gelinlerden biri aradı mutlaka yaptir ben geç kaldım suan Göktuğ hasta kilo kaybediyo falan diye anlattı..
bende insanim yaa kv le paylaştım durumu..
aman gerek yok ne gerek var bence yaptırma sağlık ocağındaki hemşire yaptirman şart değil demedi mi sana bilmem ne bi ton laf isittim..

inşallah balım eminim öyle olacaktır sen bilinçli bir annesin tamamen senin yetiştirmenle alakalı nasıl alışırlarsa öyle gidiyor.

Inşallah. Canım bu oğlan babasinda hiç durmuyor. Bu anne düşkünlügu mu? Ne zaman babasina da pas vermeye başlayacak?

Çok geç yatiyormus canım. Erkene çekebilsen çok rahat edersin.

Yapma artmasin, kendi çocuğum da olsa midem bulanıyor öyle ıslak islak

Kanama dediğim tuvalette peceteye kan geliyo..
sen gittin mi dr a canım?
neden olurmuş o parça?
yanlış dikimden falan mı?

kuzum erkek çocukları anneye çok düşkün olurlar yani sana düşkünlüğü aynen devam eder ama yaşına yakın zamanlarda baba onu gezmelere götürünce elinde ona aldığı ufak hediyelerle gelmeye başlayınca babasının iş yolunu beklicek yani onada pas verecek ama hep sen ilk planda olacaksın.

Hoşbulduk canım.. eşyalar yerleşti çok şükür birkaç küçük ayrıntı kaldı.. Onları da eşimle zaman içinde halledeceğiz... Ilk 2 ay fazla kilo alınca kuzu buayki az geldi biz... Siz nasılsınız.. Minik korsan nasıl

Kuzum git kontrole.. Rotayı biz de yaptırdık..

Zorunlu değil evet ama yakalanirsa arkadaşının dediği gibi zor olur gülüm. 3 ve 5 aylarda da yaptırabilirsin.

Nasıl tedavi ederler bilmiyorum ama kanıyor diyorsun. Iltihap olursa daha kötü olur. Ihmal etme lütfen.

2 rota aşısı varmış sanırım siz hangi marka aldınız?
ya kanama sildiğim zaman peceteye taze kan geliyo..

Eşime söylemeyeyim bari. Adam onun kahramanı olmak için çırpınıyor

Iyi benim yaramaz da. 800 almis bu ay, boya vermiş. Çok hareketliler artık ondan fazla almıyorlar canım.

Korkuyorum tekrar kesip dikecekler diye

2 rota aşısı varmış sanırım siz hangi marka aldınız?
ya kanama sildiğim zaman peceteye taze kan geliyo..

Iki tane mi? Bilgim dahilinde değil canım. Özel hastanede yaptırdık biz. 142 verdik. Sağlık ocağında yaptıracağında da eczaneden alıp götürüyorsun. Fiyatı aynı bildiğim kadarıyla.

Eşime söylemeyeyim bari. Adam onun kahramanı olmak için çırpınıyor

Iyi benim yaramaz da. 800 almis bu ay, boya vermiş. Çok hareketliler artık ondan fazla almıyorlar canım.

inşallah minik korsan büyüyünce birde kızınız olur oda babacı olur.kız çocukları için babaların yeri çok ayrıdır :))

Son düzenleme:
inşallah minik korsan büyüyünce birde kızınız olur oda babacı olur.kız çocukları için babaların yeri çok ayrıdır :))

Eşim aşırı korumacı. Kızımız olsa onu çok sikardi, çocuk mutsuz olurdu canım. Ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…