2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hg cnm benim
500 gr uzeri normal tatlim bozmamoralini
Sekerini ne yaptin?
Evine tasindin mi?

Kızlar ender saraca Prof doktor hilal cobun konuk izlemekte fayda var bebekler icin guzel önerilerde bulunuyor

Cnm benim de dikislerim ilk basta bademcik gibi memeli seklindeydi dr odem yapmis dedi baticonu her tuvalete gittigimde kullandim yastigin uzerinde oturdum gecti sukur
Rota icin gec kalmadin cnm 3-5 aylarda yaptirabilirsin
Bence yaptir cnm Allah korusun hasta oursa cok pisman olursun

Günaydın hatunlar..
Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar..

bende haberler bu kadar sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
merhabalar canım benim
HİRA nasıl ... iyiyse herşey yolundadır...
sıkıntı hepimizin hayatında kaldırabileceği kadar var.
Allah kolaylık versin sana inşallah.

iyiyiz şükür
ümran ın bebeğinin dişi çıkıyor...
doktor gerek bile görmediğine göre sorun yoktur...

Allah çocuklarını güzel yetiştirmen için san güç kuvvet versin...evet sesini soluğunu evlatlarına harca...diğer herşey ancak nafile çabalar...
kin güdecek yada nefret besleyecek vaktimiz bile yok...
bunlar boş işi olan insanların meziyetleri...
en iyisini yapıyorsun..

Korkuyorum tekrar kesip dikecekler diye
çift diliş herzaman iyidir
şaka şaka...
canım arkadaşın dediği gibi ödem yapmış olabilir...
ve her tuvalette batikon kullan ve kurula...
dikkat et kendine...
yani bir açılma varmı hissediyormusun yada görebildiğin kadarıyla açılma hissediyormusun...
tekrar dikeceklerini sanmıyorum...sadece mevcut durum için merhem yada intihap falan varsa antibiyotik veririler...
taharetlenmen içinde toz karışımlı bir şeyler verebilirler...
en azından ne olduğunu öğrenirsin...
sağlık ocağına bile gitsen en azından
bilen bir gözle yönlendirir seni...
geçer inşallah

Benim bi tane öyle meme gibi canım..
sanırım kv yi tiiye almayip bnde yaptiricam rotayi

Hira çok şükür iyi canım..
ramazan dolayısıyla kv lerde kalıyoruz....
hira sabah çok erken uyandigi için kv hazırlıyo eşim kalkıp sahur yapiyo..
burdaki herkesi parmağında oynatiyo bnm tatlı kuzum..
bana dr yolu görünüyo anlaşılan pofff korkuyorum

ben hastaneden çıktığımda çıkış işlemleri yaparken eşime reçete numarası vermişler...
onuda yanlış yazdıkları ilaçları alamadık....
2 hafta böyle durdum
sonra benim dikişler zonklamaya ve sökülmeye başladı...
fazla dikişim yoktu ama 1 tane bile olsa insanın canına okuyor...
dayanamayınca bende ,geç olsada akıl edip hastaneyi arayıp yanlış yazdıkları reçete numarasına güç bela ulaştım
antibiyotik ve merhem yazmışlar
onları kullandım ve düzeldi...
korkma...en azından daha kötü olmaz...

bizim kızda öyle laftan anlasa anlatacağım ama
şimdilik istediklerini yapmaktan başka çare yok...

inşallah balım eminim öyle olacaktır sen bilinçli bir annesin tamamen senin yetiştirmenle alakalı nasıl alışırlarsa öyle gidiyor.
Hepimiz ilham veren ve ornek rol model olacak bireyler olmaya çalışıyoruz ama hangimiz ornegin Hz. Nuh kadar ornek olabiliriz evlatlarımıza nitekim onun cocugu isyan edenlerden olmuş diyeceğim o ki cocuklar yaramaz ve kaftan anlamıyor da olabilir Allah a bol dua edelim hayırlı orlar icin yoksa bazen elimizde olmayan seylerden dolayı kendimizi suçlayıp dururuz

Canım D vitamini fazlalığında binyıldan erkem kapanabiliyor verilen D vitaminini tam dozda vermek gerek iki hafta sure ile vermeyi kesebilirsiniz demisti doktor ama yine de doktora iyi danışmak gerekir insallah saglikla atlatir canım

Ahhh canım insanın kendine söylemesinden ziyade esim de bana hep söyler ne iyi kalplisin hic kin tutmuyorsun diye ama 9 aylık karnı burnunda kadının evine tum elti erkek ve cocuklar tum haftasonu dolustu cocuklar etrafı döktü saçtı ben yemek yaptım toparladım bana Ayyy cok mu yorduk ki karnının sekli değişti mikikiiiiiiii diye gülen insanlar varsa maalesef cok da olumlu olamıyorsun dünya tek taraflı degil tam taraflı anlayış ve sevgiyle olumlu olur karşıdaki seni mutsuz ediyorsa istediğin kadar kin tutma rol yapmaktan öteye geçemezsin

Arkadaslar kv lafını cok uzattım sanir basınızı sisirdik kusura bakmayın insan bazen dertlesmek destek bulmak yalnız kalmadığını hissetmek istiyor şuandan itibaren nokta koyuyorum kendi adıma hepimiz sevgiyle kalalım

haklısın bazen tarlayı ekip biçer çifçi çakılını taşını temizler iyi ürün almak için herşeyi yapar...
ama tohum kötüyse istediğin kadar toprağı işle ...nafile yine ürün kötü olur...
biz ,dediğin gibi elimizden geleni yapalım dua edelim de ...

mevlana,
gül yetiştirmek için dikene verilen su ziyan olmaz
der...

yaptığından kimsenin canı yanmıyorsa
huzur için yapılanlar bence mübah...rol bile olsa
gerçekleri söylemenin bazen hiç bir faydası olmuyor...

haklısın balım inş. rabbimin izni ile ben evlatlarımı elimden geldiği kadar güzel yetiştireyim ki onlar eşlerini çok mutlu etsinler

2 rota aşısı varmış sanırım siz hangi marka aldınız?
ya kanama sildiğim zaman peceteye taze kan geliyo..
Canım biz rotarix denen asiyi 142 liraya aldık hemşire kutusunu saklamamı ve 2. Dozda da yine aynısını yaptırmamı söyledi.Biz de ilk gunde ishal yaptı o virüsü Kakayla attığından annenin kakayi hiçbir seye temas ettirmemeli ellerini bolca yıkaması gerektiğini soylemislerdi.Size de kolaylıklar. Gecmis olsun sana da tez zamanda şifalar.

Ahh bu yanlışlıklar bizleri ne durumlara sokuyolar..
Ayy sorma yaa sipa bizim kizin dede babanne amca baba anne herkea etrafında pervane..

Kanama dediğim tuvalette peceteye kan geliyo..
sen gittin mi dr a canım?
neden olurmuş o parça?
yanlış dikimden falan mı?
Ben muayene oldum canım benim dikiş hiç belli değil o parca dikisten sonra arta kalan kısım onu birleştirip dikseler rahim ağzı çok daralıyormus o yüzden pay gibi bırakmışlar.
Bana yapılan açıklamanın özeti.

★ Canım Kızım ★

karşıdaki seni mutsuz ediyorsa istediğin kadar kin tutma rol yapmaktan öteye geçemezsin

Rol değil gülüm Allah rızası. Hayatında yaptığın herşeyde onun rizasini gozetirsen mutsuz olmazsın. Eşine hizmette, büyüğüne hurmette, evinin temizliğinde& çocuğunun bakımında..

Hangi peygamber hatırlayamadim. Oğlu ölünce neden benim oğlum diye isyan ediyor. Allah 'senin mi?... O senin değil, onu sana bir ömür beni anlatasin diye gönderdim' diyor..

Ne yazdıysan harfi harfine katılıyorum.
Yaptığım ettiğim helâl hoş olsun.
Bende onda değilim, evime gelen insana hizmet ederim hastada olsam, mecburda kalsam.
Bende enayi yerine koyulmaktan yakınıyorum ya.
Susadım deyip, mutfağa gitmeye üşenen insan kendi evladına olunca bin dereden su getiriyor.
Sonra da bakıyor en ufak bir tartışmada açık bulamıyor, sırf kötülemek için yalan söylüyor.
Ben buna öfkeliyim en çok.
Bak senin eşin anlıyor keşke eşim anlasa hak verse inan huzurunuzda olacak, mutluluğumuzda.
Ama yok yok, eşim hizmet ettirmeyi çok seviyor, birde mecbursun deyip haklıymış gibi geçiyor karşıma gelde yolma saçlarını :)

★ Canım Kızım ★

Ne dert biter ne tasa [emoji4]
En iyisi kapı, baca ayrı iken kendi miniklerimize yoralım kafayı.
Eşim evliyim, onunla mutlu olayım kızım huzurlu bir aile ortamında büyüsün gerisi vs...

★ Canım Kızım ★

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…