Günaydınlar olsun herkese..
Geçmişi çok okuyamadım.. Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim..
Özledim siz.. Var mı önemli gelişmeler..
Bizim bıngıldağımız kapanmışbaşımız 40.2 cm.. Doktorumuz röntgene vs gerek yok dedi ama canımız sıkıldı eşimle.. Bu ay az kilo almışız 620 gr.
Siz ne alemdesiniz
Günaydın hatunlar..
Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar..
sizleri çok özledim ama benim findik kurdum bazen tuvalete gitmeme bile müsade etmiyo..
biz 2.ay aşılarımızı yaptirdik cok sukur bi sıkıntı olmadı..
kilomuz boyumuz da iyi şükürler olsun..
benim dikişlerimde sıkıntımız var ama hep ihmal ettim..
çok Afedersiniz ama vajinayla makat arasında bi et parçası var kıpkırmızı ve arada taze kan geliyo..
kv lerden konuşulmuş.
ahhh ahh geçen gün kv kp alışverişe çıktı kv beni arıyo..
27 yıllık oğlunun bedenini bana soruyo..
bende bi umut banada bişey alır mı acaba derken bağışlayın beni ama bende 3um 1irini aldım..
rota virüs aşısı yaptırmadım arada kaldım çok geç olmadan yaptırayım mı akıl verin bana hatunlar..
bende haberler bu kadar sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
merhabalar canım benimGünaydın hatunlar..
Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar..
bende haberler bu kadar sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah.
iyiyiz şükürGünaydınlar olsun herkese..
Geçmişi çok okuyamadım.. Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim..
Özledim siz.. Var mı önemli gelişmeler..
Bizim bıngıldağımız kapanmışbaşımız 40.2 cm.. Doktorumuz röntgene vs gerek yok dedi ama canımız sıkıldı eşimle.. Bu ay az kilo almışız 620 gr.
Siz ne alemdesiniz
Allah çocuklarını güzel yetiştirmen için san güç kuvvet versin...evet sesini soluğunu evlatlarına harca...diğer herşey ancak nafile çabalar...aynen canım sağolsunlar çok yardımları oluyor.soframızı birlikte kurup kaldırıyoruz. hatta bazen anne sen yoruldun biz kaldırırız diyorlar.onlardaki düşünce anlayışın yarısıda eşimle kv dede olsa güzel olacak ama napalım huzursuzluk olmasın diye yuvamda sesimi çıkarmıyorum. huzursuzluktan da ziyade eşimin arada kalıpta üzülmesini istemiyorum.
çift diliş herzaman iyidirKorkuyorum tekrar kesip dikecekler diye
Cnm benim de dikislerim ilk basta bademcik gibi memeli seklindeydi dr odem yapmis dedi baticonu her tuvalete gittigimde kullandim yastigin uzerinde oturdum gecti sukur
Rota icin gec kalmadin cnm 3-5 aylarda yaptirabilirsin
Bence yaptir cnm Allah korusun hasta oursa cok pisman olursun
çift diliş herzaman iyidir
şaka şaka...
canım arkadaşın dediği gibi ödem yapmış olabilir...
ve her tuvalette batikon kullan ve kurula...
dikkat et kendine...
yani bir açılma varmı hissediyormusun yada görebildiğin kadarıyla açılma hissediyormusun...
tekrar dikeceklerini sanmıyorum...sadece mevcut durum için merhem yada intihap falan varsa antibiyotik veririler...
taharetlenmen içinde toz karışımlı bir şeyler verebilirler...
en azından ne olduğunu öğrenirsin...
sağlık ocağına bile gitsen en azından
bilen bir gözle yönlendirir seni...
geçer inşallah
Maşallah canım nazar değmesin ilişkinize cok haklisin sıkıntı olmaması gereken durumlar esasen hep dikkat ediyorum annemin yanına geldikten sonra kv hareketleri bana garip geliyor annem da babam da herkes icin gereğinden fazla fedakardir karşı taraf ise asırı rahat kv min yüzüne de söylüyorum benden daha mı kıymetliler ne kendimi yorayım diyor iki aile farklı oldugu icin biz bazen kontrol edemiyoruz beklentilerimizi esasen beklentin ne kadar az olursa herzaman o kadar az üzülürsün belki de ben geregimden fazla beklenti içindeyim kimse benim ayrıca mutlu olmam icin çabalamak zorunda degil ahhh bir de nefsime anlatabilsemmmmmmm...
canim yanitladigin icin sagol doktora durumu anlattim ve dis cikariyor olabilir aylarca surebilir dedi jel kendim istedim adi DENTINOX cok huysuzlanirsa kullan dedi ben yurt disindayim bu ilac tr de varmi bilmiyorum iyi geliyor insallah senin bebeginde hayirlisiyla atlatir
Biz ayın 10 unda gideceğiz kontrole soracağım doktora bu jeli tesekkurler canım
ben hastaneden çıktığımda çıkış işlemleri yaparken eşime reçete numarası vermişler...Hira çok şükür iyi canım..
ramazan dolayısıyla kv lerde kalıyoruz....
hira sabah çok erken uyandigi için kv hazırlıyo eşim kalkıp sahur yapiyo..
burdaki herkesi parmağında oynatiyo bnm tatlı kuzum..
bana dr yolu görünüyo anlaşılan pofff korkuyorum
Helal olsun valla canım.
Bende çok çok iyiydim kv de.
Ta ki, biraz ağırlaşana kadar.
Baktım hamile olup hizmet eden ben.
Kendi oğlu gelince eve pervane olan o.
:))
İşte dillendirsen el oluyorsun, sussan yine elsin.
★ Canım Kızım ★
Hepimiz ilham veren ve ornek rol model olacak bireyler olmaya çalışıyoruz ama hangimiz ornegin Hz. Nuh kadar ornek olabiliriz evlatlarımıza nitekim onun cocugu isyan edenlerden olmuş diyeceğim o ki cocuklar yaramaz ve kaftan anlamıyor da olabilir Allah a bol dua edelim hayırlı orlar icin yoksa bazen elimizde olmayan seylerden dolayı kendimizi suçlayıp dururuzinşallah balım eminim öyle olacaktır sen bilinçli bir annesin tamamen senin yetiştirmenle alakalı nasıl alışırlarsa öyle gidiyor.
Canım D vitamini fazlalığında binyıldan erkem kapanabiliyor verilen D vitaminini tam dozda vermek gerek iki hafta sure ile vermeyi kesebilirsiniz demisti doktor ama yine de doktora iyi danışmak gerekir insallah saglikla atlatir canımGünaydın canım.
Kızım içinde kapanması yakın demişti doktor bu ay kontrolünde bakalım ne diyecek.
İnşallah sorun teşkil etmez erken kapanması açıkçası bende tedirgin oluyorum takip etmek lazım.
★ Canım Kızım ★
Ahhh canım insanın kendine söylemesinden ziyade esim de bana hep söyler ne iyi kalplisin hic kin tutmuyorsun diye ama 9 aylık karnı burnunda kadının evine tum elti erkek ve cocuklar tum haftasonu dolustu cocuklar etrafı döktü saçtı ben yemek yaptım toparladım bana Ayyy cok mu yorduk ki karnının sekli değişti mikikiiiiiiii diye gülen insanlar varsa maalesef cok da olumlu olamıyorsun dünya tek taraflı degil tam taraflı anlayış ve sevgiyle olumlu olur karşıdaki seni mutsuz ediyorsa istediğin kadar kin tutma rol yapmaktan öteye geçemezsinGünaydın, hayırlı cumalar:107:
Bir hikaye var. Kadın hocaya gider ve kayınvalidesinden yakınır, ondan kurtulmak istediğini söyler. Hoca kadına bir ilaç verir ve "bu zehri 1 ay boyunca yemeklerine koy, yavaş yavaş onu öldürecektir. Ama senden şüphelenmemeleri için ona çok iyi davranmalısın. Bir dediğini iki etme" der. Kadın ilacı alır gider. Adamın dediği gibi yemeklere koymaya başlar. Ama bir yandan da anneciğim anneciğim diye kayınvalidesinin etrafında dört döner. Her dediğini güler yüzle yerine getirir. Gelininin bu güleryüzü kayınvalideyi de değiştirir. O da gelinine güleryiz göstermeye başlar. Birbirlerine anne-kız gibi davranmaya başlarlar. Gelin pişman olur. Koşa koşa hocaya gider. "Kayınvalidem çok değişti. Ona zarar gelsin istemiyorum. Lütfen bu ilacın etkilerini nasıl geçireceğimi söyleyin" der. Hoca da gülerek "Onda zehir yok, sana oyun oynadım. Güzel davranışlarla ilişkinizi düzelten sensin" der.
Hayata bu şekilde bakıyorum ben. Elbet uzlaşması zor insanlar vardır/olacaktır. Ama onlara kinlenerek&küserek biz sadece kendi kendimize olmayacak yükler yükleriz. Kalbim de beynim de kinden, nefretten&öfkeden uzak benim. İnşallah herkes bunu ailesinde başarabilir.
haklısın bazen tarlayı ekip biçer çifçi çakılını taşını temizler iyi ürün almak için herşeyi yapar...Hepimiz ilham veren ve ornek rol model olacak bireyler olmaya çalışıyoruz ama hangimiz ornegin Hz. Nuh kadar ornek olabiliriz evlatlarımıza nitekim onun cocugu isyan edenlerden olmuş diyeceğim o ki cocuklar yaramaz ve kaftan anlamıyor da olabilir Allah a bol dua edelim hayırlı orlar icin yoksa bazen elimizde olmayan seylerden dolayı kendimizi suçlayıp dururuz
dünya tek taraflı degil tam taraflı anlayış ve sevgiyle olumlu olur karşıdaki seni mutsuz ediyorsa istediğin kadar kin tutma rol yapmaktan öteye geçemezsin
haklısın balım inş. rabbimin izni ile ben evlatlarımı elimden geldiği kadar güzel yetiştireyim ki onlar eşlerini çok mutlu etsinlermerhabalar canım benim
HİRA nasıl ... iyiyse herşey yolundadır...
sıkıntı hepimizin hayatında kaldırabileceği kadar var.
Allah kolaylık versin sana inşallah.
iyiyiz şükür
ümran ın bebeğinin dişi çıkıyor...
doktor gerek bile görmediğine göre sorun yoktur...
Allah çocuklarını güzel yetiştirmen için san güç kuvvet versin...evet sesini soluğunu evlatlarına harca...diğer herşey ancak nafile çabalar...
kin güdecek yada nefret besleyecek vaktimiz bile yok...
bunlar boş işi olan insanların meziyetleri...
en iyisini yapıyorsun..
Canım biz rotarix denen asiyi 142 liraya aldık hemşire kutusunu saklamamı ve 2. Dozda da yine aynısını yaptırmamı söyledi.Biz de ilk gunde ishal yaptı o virüsü Kakayla attığından annenin kakayi hiçbir seye temas ettirmemeli ellerini bolca yıkaması gerektiğini soylemislerdi.Size de kolaylıklar. Gecmis olsun sana da tez zamanda şifalar.2 rota aşısı varmış sanırım siz hangi marka aldınız?
ya kanama sildiğim zaman peceteye taze kan geliyo..
ben hastaneden çıktığımda çıkış işlemleri yaparken eşime reçete numarası vermişler...
onuda yanlış yazdıkları ilaçları alamadık....
2 hafta böyle durdum
sonra benim dikişler zonklamaya ve sökülmeye başladı...
fazla dikişim yoktu ama 1 tane bile olsa insanın canına okuyor...
dayanamayınca bende ,geç olsada akıl edip hastaneyi arayıp yanlış yazdıkları reçete numarasına güç bela ulaştım
antibiyotik ve merhem yazmışlar
onları kullandım ve düzeldi...
korkma...en azından daha kötü olmaz...
bizim kızda öyle laftan anlasa anlatacağım ama
şimdilik istediklerini yapmaktan başka çare yok...
Ben muayene oldum canım benim dikiş hiç belli değil o parca dikisten sonra arta kalan kısım onu birleştirip dikseler rahim ağzı çok daralıyormus o yüzden pay gibi bırakmışlar.Kanama dediğim tuvalette peceteye kan geliyo..
sen gittin mi dr a canım?
neden olurmuş o parça?
yanlış dikimden falan mı?
karşıdaki seni mutsuz ediyorsa istediğin kadar kin tutma rol yapmaktan öteye geçemezsin
Ne yazdıysan harfi harfine katılıyorum.aynen kuzum naparsın iyide desen elsin kötüde desen elsin işi gücü sen yaparsın ama laf açılınca hiç yapmamış olursun.inan bak kuzum iş güç yapmak zoruma gitmiyorda insanın enayi yerine konunlaması çok zoruna gidiyor.( eşek olursan semer vuran çok olur )diye bir tabir var ya baya oluyo kv delerde çay içtik görümcemlerde orda bende son aylarım hamileyim kızı kalktı bardakları yıkıcak kv kızına kızım sen yorulma ben yıkarım sonra dedi. o kadar içime dokunduki ben o halimle iki büklüm onun ayağı ağrıyo diye bulaşığını yıkarım hiç bana bir kere bırak öyle demeyi beraber yıkıyalım zaten sen iki canlısın bile demedi eve gelince ağladım dedim işte kimse indsanın kendi annesi gibi olmuyo dedim benim annemde yakın olsaydı bana hiç bişi yaptırmazdı dedim eşimede çok zoruma gittiği için söyledim oda dedi çok haklısın sizinkilerde öyle bi ayrım yapsalar benimde zoruma gider dedi onun öyle demesi bile beni çok rahatlattıu enazından biliyo idare ettiğimi:S