valla çoğumuzun bebeği aynı duurmda sanırım...bu aralar memeyle dalga geçme dönemi sanırım...çekip çekip bırakıyorlar...ben istediğim zamn emerim diyor...artık doymak için emmiyor , bunlar dudak tiryakisi oldu ...Canımsın ♥
O zaman normal bu beyazlık nette bakıyorum birşey bulamıyorum.
Emerken çok bırakıyor memeyi acaba ağzındaki beyazlıklar canını mı acıtıyor diye düşündüm.
★ Canım Kızım ★
sende bebeğinde neler atlattınız...bunlar göreceğiniz son sıkıntılar olur inşallah....Evet cnm doktorumuz röntgene gerek yok ama takip edelim dedi bize de... Bakalım n'olacak.. Ay her ay birşey çıkıyor.. Galiba bu bir başlangıç.. Göbek fıtığımız küçüldü kurtulduk derken kalçamızda sorun çıktı .. Son kontrolde kalçamız düzeldi diye sevinirsen bıngıldak çıktı..Allah sonumuzu hayır etsin...
zaten alçıyı artık tamamen yasaklayacaklar...bebeğin kalçasını düzelteyim derken kan dolaşımına engel olup gelişimini durduruyorlar... çok sevindim canım düzeldiğine....hayırlıısyla tamamen geçecek...merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum
çokk çok sevinçliyim kızımda kalça çıkığı vardı hatırlarsınız belki, bu gün kontrole gittik ultrasona girdik tekrar ve her iki bacakta da 5 derece düzelme var, bir iki ay daha pavlik bandajı kullanırsak tamamen iyileşeceğini söyledi, tabi bandajı tedbir amaçlı bir kaç ay kullana bilirmişiz ama olsun ben buna da razıyım ameliyat alçı falan olmadı ya
boyu kiloyu çok takmayın sağlıklı olsunlar yeter meleklerimizzz
bende otobüste cumartesi cumartesi bu kalabalık ne diyorum...meğer sınavmışYine adetim geldi. Uzun zamandir ağrı.kesici olmadan adet ağrıları ile yüzleşmemistim. Dizlerime kadar ağrıyor
2 ay kaldı düğüne. Ne kıyafet begendim&diktirdim, ne de bunları yapmak bu bebekle mümkün görünüyor. Fazla kilom kalmasa da cilt sıkılasmadi. Buz mavisi elbise hayal, siyahlara hapsolacagim bu gidişle...
Günaydın herkese...
gazlı ,günlerimize geri döndük...benim piknik tüpü kızım yine dolmuş...
valla çoğumuzun bebeği aynı duurmda sanırım...bu aralar memeyle dalga geçme dönemi sanırım...çekip çekip bırakıyorlar...ben istediğim zamn emerim diyor...artık doymak için emmiyor , bunlar dudak tiryakisi oldu sanırım...
sende bebeğinde neler atlattınız...bunlar göreceğiniz son sıkıntılar olur inşallah....
zaten alçıyı artık tamamen yasaklayacaklar...bebeğin kalçasını düzelteyim derken kan dolaşımına engel olup gelişimini durduruyorlar... çok sevindim canım düzeldiğine....hayırlıısyla tamamen geçecek...
bende otobüste cumartesi cumartesi bu kalabalık ne diyorum...geçmiş olsun...normalde de ağrılımı oluyordu...yoksa doğumla alakalımı....
az kalmış düğüne o zamanda bebişin 5. ayını bitirmiş olacak...
olsun buz mavisi giyip rahat hissetmemektense...siyah giyip tadını çıkarman daha iyi...hani çuval giysen yakışır
benim göbeğim mayası gelmiş hamur gibi...üflesem jöle gibi dalgalanacak
gece kız uyuduktan sonra kültür fizik hareketleri yapayım diyorum...
yastık beni çağırıyor....
ablam sezaryen olalı 3 sene olacak daha yeni yeni geçti o kat yeri...Hep ağrılı idi canım. Benim de ameliyat yerinin üzerinde göbek kat yapıyor. Oğlan uyanık olduğu müddetçe kucağımda onunla yürüyorum ama zaman lazım.
Ela yi yüz üstü yatır arada canım. Sen fark etmeden çıkarır gazını.
ablam sezaryen olalı 3 sene olacak daha yeni yeni geçti o kat yeri...
3 gündür yeri göğü inletiyor...dün öğlen öyle ağlamışki aralıklsız 2 saat
kv bende ağlayacaktım diyor...kızını çağırmış acele gel diye sallamışlar saatlerece
artık yorgunluktan uyuyor...
yüz üstü yatırıyorum ama belli bir müddet uyuduktan sonra...uykuya dalınca yatırırsam , inliyor elleriyle kendini kaldırıp bağırıyor...
akşam güç bela uyuttum...helak oluyor yavrucak...minnacık zaten...
3 gündür böyle...bataryam bitiyor...
uyuduktan sonra kendime biraz zaman ayırayım dedim
bu karanlık günlere bir son vermek için
(malum zamanlarda ışığı kapatıyorum,beni böyle görmesini istemiyorum)
yok ..bende sinyal yok
aradığınız kişiye ulaşılamıyor...
Bende kirsehir deyim. Ve mucurluyum.........
bende anlamadım...gaz değilde başka bir şey mi diye düşünüyorum ama..ilk zamnlardaki belirtiler...Yapma, 3 yıl mi... Ağlarım beni kimse tutamaz
Neredeyse 3 aylık olacak. Neden böyle kötüleşti gaz sorunu acaba. Insallah çabuk atlatır canım. Bebeğin daha erken ve güzel güzel uyur, sen de kendine işığı kapatmadan bol bol zaman ayirirsin
Günaydın canım ♥Günaydın herkese...
valla çoğumuzun bebeği aynı duurmda sanırım...bu aralar memeyle dalga geçme dönemi sanırım...çekip çekip bırakıyorlar...ben istediğim zamn emerim diyor...artık doymak için emmiyor , bunlar dudak tiryakisi oldu ...
sende bebeğinde neler atlattınız...bunlar göreceğiniz son sıkıntılar olur inşallah....
zaten alçıyı artık tamamen yasaklayacaklar...bebeğin kalçasını düzelteyim derken kan dolaşımına engel olup gelişimini durduruyorlar... çok sevindim canım düzeldiğine....hayırlıısyla tamamen geçecek...
bende otobüste cumartesi cumartesi bu kalabalık ne diyorum...meğer sınavmış
geçmiş olsun...normalde de ağrılımı oluyordu...yoksa doğumla alakalımı....
olsun buz mavisi giyip rahat hissetmemektense...siyah giyip tadını çıkarman daha iyi...hani çuval giysen yakışır
her ağladığında memeyi ağzına dayadığımız için de oluyor galibaGünaydın canım ♥
Oyun oynuyor dediğin gibi, ağzında meme varken bana bakıp gülüyor , çekip bırakıyor [emoji4]
Ela yalnız değil.
Bir piknik tüpü de benim kız.
İnanılmaz gazlı ilaç vermiyorum kendi çıkartmayı öğrensin diye ama çok kıvranıyor.
★ Canım Kızım ★
bende anlamadım...gaz değilde başka bir şey mi diye düşünüyorum ama..ilk zamnlardaki belirtiler...
ar ara sancı girer gibi durup durup ağlamalar...sonra aralıksız ağlamalar...
ablamın ameliyat yeri düzeldi iz haline geldi o kat yeri o zamn geçti...
gerçi ablam pek spor yapan biri değil... demekki normal şartlatda o kadar sürdü...
amin amin inşallah
dün yolda giderken aklıma birşey geldi...sütüm göğüs pedinide doldurmuş tşörtten dışarı çıkmaya başladı
şu memeye süt nasıl birikiyor...sallasam ön sütle son süt karışırmı diye...yarın iş yerine gidince ilk işim internete bakmak olacak dedim...
Allah nasıl yaratmışşş....
keşke üzerine kullanma talimatlarınıda yazsaydı...
soğuk içiriniz...
açmadan çalkalayınız... güneşte bırakmayınız....
made ın ALLAH
falan :))
Sen de ona benzesin istiyordun yanılmıyorsam değil mi?Allah gönlüne göre ve
66 cm 7 kg olmus
Nice mutlu senelere canım, rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.
Selam güzeller hayırlı cumalar olsun :)
Bugün 3.ay kontrollerimiz vardı kızım 2 aylıkken 5 kg,55 cm ve baş çevresi 40 cm di. Bugün ölçümler yapıldı 5,6 kg, 60cm, baş çevresi 40 cm. Sadece 600 gr almış ve baş çevresi hâlâ aynı. Normal mi sizce?
Maasallah cnm uzun boylu
Kacinci persentil 99 persentil falan mi?
Bir de gece kac saate kadar emmeden uyumasi normalmis druna sordun mu??
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum
çokk çok sevinçliyim kızımda kalça çıkığı vardı hatırlarsınız belki, bu gün kontrole gittik ultrasona girdik tekrar ve her iki bacakta da 5 derece düzelme var, bir iki ay daha pavlik bandajı kullanırsak tamamen iyileşeceğini söyledi, tabi bandajı tedbir amaçlı bir kaç ay kullana bilirmişiz ama olsun ben buna da razıyım ameliyat alçı falan olmadı ya
Ne yazdıysan harfi harfine katılıyorum.
Yaptığım ettiğim helâl hoş olsun.
Bende onda değilim, evime gelen insana hizmet ederim hastada olsam, mecburda kalsam.
Bende enayi yerine koyulmaktan yakınıyorum ya.
Susadım deyip, mutfağa gitmeye üşenen insan kendi evladına olunca bin dereden su getiriyor.
Sonra da bakıyor en ufak bir tartışmada açık bulamıyor, sırf kötülemek için yalan söylüyor.
Ben buna öfkeliyim en çok.
Bak senin eşin anlıyor keşke eşim anlasa hak verse inan huzurunuzda olacak, mutluluğumuzda.
Ama yok yok, eşim hizmet ettirmeyi çok seviyor, birde mecbursun deyip haklıymış gibi geçiyor karşıma gelde yolma saçlarını :)
★ Canım Kızım ★
Maşallah ne güzel... Darısı başımıza inş bizimkide kaynaşmıştır 😊[Q UOTE=hawar;36006580]merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum
Cnm kac saat uyuyabiliyorsun ki zaten hareketi hangi ara yapacaksin?Günaydın herkese...
valla çoğumuzun bebeği aynı duurmda sanırım...bu aralar memeyle dalga geçme dönemi sanırım...çekip çekip bırakıyorlar...ben istediğim zamn emerim diyor...artık doymak için emmiyor , bunlar dudak tiryakisi oldu ...
bende otobüste cumartesi cumartesi bu kalabalık ne diyorum...meğer sınavmış
geçmiş olsun...normalde de ağrılımı oluyordu...yoksa doğumla alakalımı....
bende anlamadım...gaz değilde başka bir şey mi diye düşünüyorum ama..ilk zamnlardaki belirtiler...
ar ara sancı girer gibi durup durup ağlamalar...sonra aralıksız ağlamalar...
ablamın ameliyat yeri düzeldi iz haline geldi o kat yeri o zamn geçti...
gerçi ablam pek spor yapan biri değil... demekki normal şartlatda o kadar sürdü...
Günaydın canım ♥
Oyun oynuyor dediğin gibi, ağzında meme varken bana bakıp gülüyor , çekip bırakıyor [emoji4]
Ela yalnız değil.
Bir piknik tüpü de benim kız.
İnanılmaz gazlı ilaç vermiyorum kendi çıkartmayı öğrensin diye ama çok kıvranıyor.
★ Canım Kızım ★
günaydın canlarım