2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın herkese...
gazlı ,günlerimize geri döndük...benim piknik tüpü kızım yine dolmuş...
valla çoğumuzun bebeği aynı duurmda sanırım...bu aralar memeyle dalga geçme dönemi sanırım...çekip çekip bırakıyorlar...ben istediğim zamn emerim diyor...artık doymak için emmiyor , bunlar dudak tiryakisi oldu ...

sende bebeğinde neler atlattınız...bunlar göreceğiniz son sıkıntılar olur inşallah....

zaten alçıyı artık tamamen yasaklayacaklar...bebeğin kalçasını düzelteyim derken kan dolaşımına engel olup gelişimini durduruyorlar... çok sevindim canım düzeldiğine....hayırlıısyla tamamen geçecek...

bende otobüste cumartesi cumartesi bu kalabalık ne diyorum...meğer sınavmış
geçmiş olsun...normalde de ağrılımı oluyordu...yoksa doğumla alakalımı....
az kalmış düğüne o zamanda bebişin 5. ayını bitirmiş olacak...
olsun buz mavisi giyip rahat hissetmemektense...siyah giyip tadını çıkarman daha iyi...hani çuval giysen yakışır
benim göbeğim mayası gelmiş hamur gibi...üflesem jöle gibi dalgalanacak
gece kız uyuduktan sonra kültür fizik hareketleri yapayım diyorum...
yastık beni çağırıyor....

Son düzenleme:

Hep ağrılı idi canım. Benim de ameliyat yerinin üzerinde göbek kat yapıyor. Oğlan uyanık olduğu müddetçe kucağımda onunla yürüyorum ama zaman lazım.

Ela yi yüz üstü yatır arada canım. Sen fark etmeden çıkarır gazını.

ablam sezaryen olalı 3 sene olacak daha yeni yeni geçti o kat yeri...
3 gündür yeri göğü inletiyor...dün öğlen öyle ağlamışki aralıklsız 2 saat
kv bende ağlayacaktım diyor...kızını çağırmış acele gel diye sallamışlar saatlerece
artık yorgunluktan uyuyor...
yüz üstü yatırıyorum ama belli bir müddet uyuduktan sonra...uykuya dalınca yatırırsam , inliyor elleriyle kendini kaldırıp bağırıyor...
akşam güç bela uyuttum...helak oluyor yavrucak...minnacık zaten...
3 gündür böyle...bataryam bitiyor...
uyuduktan sonra kendime biraz zaman ayırayım dedim
bu karanlık günlere bir son vermek için
(malum zamanlarda ışığı kapatıyorum,beni böyle görmesini istemiyorum)
yok ..bende sinyal yok
aradığınız kişiye ulaşılamıyor...

Son düzenleme:

Yapma, 3 yıl mi... Ağlarım beni kimse tutamaz

Neredeyse 3 aylık olacak. Neden böyle kötüleşti gaz sorunu acaba. Insallah çabuk atlatır canım. Bebeğin daha erken ve güzel güzel uyur, sen de kendine işığı kapatmadan bol bol zaman ayirirsin

bende anlamadım...gaz değilde başka bir şey mi diye düşünüyorum ama..ilk zamnlardaki belirtiler...
ar ara sancı girer gibi durup durup ağlamalar...sonra aralıksız ağlamalar...
ablamın ameliyat yeri düzeldi iz haline geldi o kat yeri o zamn geçti...
gerçi ablam pek spor yapan biri değil... demekki normal şartlatda o kadar sürdü...

Günaydın canım ♥
Oyun oynuyor dediğin gibi, ağzında meme varken bana bakıp gülüyor , çekip bırakıyor [emoji4]
Ela yalnız değil.
Bir piknik tüpü de benim kız.
İnanılmaz gazlı ilaç vermiyorum kendi çıkartmayı öğrensin diye ama çok kıvranıyor.

★ Canım Kızım ★

her ağladığında memeyi ağzına dayadığımız için de oluyor galiba
önce işe yarıyordu..şimdi memeye bile dönüp bakmıyor...
bende ilacı kestim...hiç faydasını görmesim zaten...
zaten ilaç etkisini gösterip gaz çıkana kadar o acıyı yine çekiyor minikler...
en iyisi hareket , masaj...ve sıcak banyo

It gets worse before it gets better (düzelmeden önce daha da kötülesır) derler. Umarım son sancılarıdir.

Hava çok sıcak. Sonbahar da başlarim ben kosu bandı&bisiklete. Çok çirkin görünüyor su anda. Görüntü dışında o kesi de sürekli rahatsız ediyor. Bak ben buradayım, karnın asla eskisi gibi olmayacak diyor. Normal yapanlar çok şanslı, bana kısmet olmadi

Hirsizi ne komik hatunsun yahu :)

Sen de ona benzesin istiyordun yanılmıyorsam değil mi? Allah gönlüne göre ve
66 cm 7 kg olmus
Nice mutlu senelere canım, rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.

Maasallah cnm uzun boylu
Kacinci persentil 99 persentil falan mi?

Bir de gece kac saate kadar emmeden uyumasi normalmis druna sordun mu??

Cnm normal hatta boyu cok guzel uzamis maasallah

Maasallah cnm uzun boylu
Kacinci persentil 99 persentil falan mi?

Bir de gece kac saate kadar emmeden uyumasi normalmis druna sordun mu??

98 sanirim. Doktor gece 1 kere uyanmasıni çok beğendi. Hava bu kadar sıcak olmasa hic uyandirmayacagim. Geceyi geçirecek kadar büyüdü

Cok sevindim cnm ins bir dahaki kontrolde de tamamen iyilestigi haberini paylasirsin bizimle

seni çok iyi anlıyorum balım ama inan ilk başlarda bizde böyle değildik oda görecek zamanla ve seni ezdirmemeyi öğrenecek zaman lazım sadece ne kadar konuşursan konuş erkekler için bir müsibet bin nasihattan iyi oluyo. benim eşimin aklı başına bir bayram günü ben sinir krizi geçirip bayılınca hastanede geldi babam geldi beni aldı götürdü o zaman anladı ki anasından bacısından bir fayda yok babam çocuklarıda almış ben kendimde değildim birde demiş ben sizi kızımın saçının tek bir teline kurban ederim. benim çocuklarıda almış kendine çeki düzen vermeden gelme kapıma demiş. sonrasında çok ama çok değişti yani:)

Maşallah ne güzel... Darısı başımıza inş bizimkide kaynaşmıştır 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

İns cnm su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine

Cnm kac saat uyuyabiliyorsun ki zaten hareketi hangi ara yapacaksin?

Bizim de gazimiz baya azalmisti hatta kendi kendine cikariyordu
Simdi kivraniyor yavrum emzirirken arada 2-3 kere kaldirip cikarmak zorunda kaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…