Esmercim ben sana yasadiklarimi anlatayim ondan sonra ne yapman gerektigine karar verirsin umarim 7 sene once ilk bebegim dunyaya geldi ve kv sayesinde lohusaligimi aglayarak gecirdim oglunu doldurdu vs.ve ben kendimi bir gun psikiyatri acilde buldum 5 sene ilac tedaviso gordum ve ilaci kesip 2. Cocugum oldu somdi cok sukur esim beni daha iyi anliyr bazi seyleri daha iyi gormeye basladi ama hastaligim malesf yine tekrarladi ve su an memeyi kesmem gerekiyor doktora rica ettim 1 hafta daha izin verdi ilaca baslamamam icin ve suan ben memeye asik olan yavrumu memeden uzaklastirmaya calisiyorum anlayacagin kimseye birsey olmuyor olan yavrunla sana oluyor onlara kirgimisin git bi sekilde soyle lafini icine atip ta kendini uzme acisi fena cikar sonra ben zamaninda cok attim icime bak hala ugrasiyrm nolur kendini uzme onlar icin
Çok üzüldüm anlattklarına canım o yavrunun gunahı ne sütünden mahrum kalıyo kim için ne için Allah onların ceZasını verecek elbet o o bebişin her bir sütünün damlasının bende en cok ondan korkuyorum stresten sütüm azalıyo sende üzme kendini bebişin için önemli olan önce sensin sütü bi şekilde mamayla çöZersin geçmiş olsun arkadasm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi