2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlarrrr
sürekli renk değiştiriyor kakası dünden beride bildiğin çimen yeşili ve sümüksü...

ben çok yiyorum yaaaa....ama fazla yediğim gün gazı çok oluyor şimdi düşündümde...

ben boyadım saçımı...ve boyayacağımda...

sanada keyifli haftalar canım
Günaydın tatlım ♥
Nasılsın?
Ela hala farklı renk miyapıyor kakayı?

Günaydın tatlım ♥
Nasılsın?
Ela hala farklı renk miyapıyor kakayı?
günaydın canım benim....
gün içinde altını açtığımda bir katı bir sıvı bir sarı bir hardal rengi...
dünden beride çimen yeşili ...
rengarenk kızım benim...
annesi gibi sanatçı ruhlu
:emir_bebek: mokuyla bezini boyuyor...

yok güzelim meme aynı ucu da aynı hiç fark yok bende anlamadım yaa, hayır hiç emmese anlicam ama sağ göğüsten almamak ne demek yaaa hayır o ne demek deli etti sabahtan beri ufff
niye sağ göğüsümden emmiiyo yaaaa :KK43::KK43:

Canım eğer emmiyorsa sende nasıl tarif etsem hani sol göğsünü emzirirken tutuş şeklin var ya yönünü değiştirmeden yani kucağındaki şekliyle sağ göğsüne götür o zaman emecektir bir nevi bebişini kandiracan

Canım eğer emmiyorsa sende nasıl tarif etsem hani sol göğsünü emzirirken tutuş şeklin var ya yönünü değiştirmeden yani kucağındaki şekliyle sağ göğsüne götür o zaman emecektir bir nevi bebişini kandiracan

çok denedim canım ama maalesef yemiyo kızz yaa napsak çıldırıcam az kaldı, kaşıkla biberonla veriyorum ama alıştırmak istemiyorum çok erken gibi..
sağ memeye gelince sanki iğne batırırcasına ağlamaya başlıyo kabul etmiyo..

günaydın canım benim....
rengarenk kızım benim...
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kurban olurum ona da ♥
Benim cadı da aynı teyzesi.
Bazen pütür pütür hardal rengi, bazen yeşil sıvı.
Değişik değişik yapıyor :)

Selamlar, herkes iyidir inşallah:p

Kontrolden geldik, herşey yolunda şükür. Cildi için mustelanin vücut şampuanini önerdi, onu aldık. Diğer kontrolü bayrama geliyor. Aşıların gecikmesi sorun olmuyormuş, bayram dönüşü gideceğiz. Ben de tetanozumu oldum, son doz 1 yıl sonra imiş; ölmez sağ kalırsak. Cevabı bile bile sordum, suya gerek yok dedi.

kizlar bu rotanin ilkini ne zman yaptirdiniz. bizi iki bucuk aylik olduk

2-4 aylar canım. 3-5 te yaptırabilirsin.

Valla memlekette her gun bir etkinlik var o yuzden burdq gun takibi yapabiliyorum. Ama evdeyken ayni durumdaydim. Saatler bile sasmisti, birak gunleri :)

Yok yaaa, burda internet de yok. 3G degil de E den baglaniyorum. Resim filan acilmiyo netten. Kizkardesim arastiriyo, bana tarif ediyo ben de abladigim kadariyla karar vermeye calisiyorum. Cok zor is

Gecmis olun canim. Sirtini sicak tut ve bol bol emzir.

Benim kiz parmak emerek uyuyodu bugun nerdeyse. Gozleri kapandi. Sonra parmak kacti agzindan uyandi zillim. Ama parmak emerek uyumaya alismasini sitemiyorum. Emzige alismadi, parmaga hemen alisti ya hayret bisey :)

Gunaydin canlar. Keyifli haftalar herkese :)

Iyi haftalar canım. Tatiline bak sen, olmadi sonra telafi edersin hediye işini. Ben onun sana yapacağı sürprizi daha çok merak ediyorum:KK66:

günaydın kızlarr :KK16:

1.5 aydır net sorunu vardı çıldırdım resmen yaa sonunda bitti ohh :KK33:

ooooo bebişler büyümüşşş maşallah yaa, büyükdükçe huy değiştiriyor meleklerimiz onu anladım bende :KK52:

2 gündür benim kız sağ göğüsümden emmiyo, deli etti beni, balon gibi oldu elimle tabağa sağıp kaşıkla biberonla veriyorum anca öle, öyle de alışır mı acaba memeyi hiç istemezse...

kızlar yaa bi fikri olan var mı bi yol gösterin lütfen napabilirim??:KK43:

Hoş geldin canım. Çok hızlı geliyor olabilir mi? Kaşıkla içtiğine göre sütun tadında bir sıkıntı yok.

günaydın kızlarrrr
sürekli renk değiştiriyor kakası dünden beride bildiğin çimen yeşili ve sümüksü...

ben çok yiyorum yaaaa....ama fazla yediğim gün gazı çok oluyor şimdi düşündümde...

ben boyadım saçımı...ve boyayacağımda...

sanada keyifli haftalar canım

Mukuslu ise bir analize götür canım.

günaydın canım benim....
rengarenk kızım benim...

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kurban olurum ona da ♥
Benim cadı da aynı teyzesi.
Bazen pütür pütür hardal rengi, bazen yeşil sıvı.
Değişik değişik yapıyor :)
bir şeyleri olmasında...
ama bence kaka renginin bir nedeni olmalı...
yeşil kaka yaptığını görünce annem eye kemiği batmıştır dedi...
hani şu ters çevirip yüzü koyun yatırıp çapraz el ayaklarını masaj yaparak birleştiriyorlarya
onu yaparken sol eli ile sağ ayağı kavuşmadı ve bunu yaparken çok inledi kızım...
annem kucağına alırken falan dikkat et oturtme avucuna diyor...
su gibi bebekler daha bir yerleri batar diyor...
kakası normale dönerse düzelir dedi...
ağrısını atıyormuş...
nasıl birşeyse insan akıl erdiremiyor...
eski toprak bunlar bir bildikleri vardır elbet...
ama yanlış bilinen çok doğruda var...

junior esmer nasıl keyfi yerindedir inşallah

Son düzenleme:
çok denedim canım ama maalesef yemiyo kızz yaa napsak çıldırıcam az kaldı, kaşıkla biberonla veriyorum ama alıştırmak istemiyorum çok erken gibi..
sağ memeye gelince sanki iğne batırırcasına ağlamaya başlıyo kabul etmiyo..

Canım göğsünü banyo sabunuyla yikasana benim dediğim yöntemi sürekli dene yada yatarak dene benim büyük kızım öyleydi iki gogsumude 3 aylıkken almamaya başladı sonra sütten kesildi çok üzülmüştüm o zaman

bir şeyleri olmasında...
ama bence kaka renginin bir nedeni olmalı...
yeşil kaka yaptığını görünce annem eye kemiği batmıştır dedi...
hani şu ters çevirip yüzü koyun yatırıp çapraz el ayaklarını masaj yaparak birleştiriyorlarya
onu yaparken sol eli ile sağ ayağı kavuşmadı ve bunu yaparken çok inledi kızım...
annem kucağına alırken falan dikkat et oturtme avucuna diyor...
su gibi bebekler daha bir yerleri batar diyor...
kakası normale dönerse düzelir dedi...
ağrısını atıyormuş...
nasıl birşeyse insan akıl erdiremiyor...
eski toprak bunlar bir bildikleri vardır elbet...
ama yanlış bilinen çok doğruda var...

junior esmer nasıl keyfi yerindedir inşallah

Canım kakayi yeşil yapan safra. Sen de yazmıştın daha önce, ön-son süt dengesizliginden oluyor. Bebek çok fazla ön.süt alıyor ama yagca zengin son sütü alamıyor. Ön süt laktozca zengin ve besinde yağ olmayınca laktoz hızla sistemden geçiyor. Bebek laktozu işleyecek laktazı yeterince hızlı uretemiyor. Bu duruma tepki olarak da safra üretiliyor ve kakayi boyuyor. Mukus varsa tahlile götür virüs olmadığından emin ol. Eğer yoksa beslenmedeki dengesizliği giderebilirsen sorun kalmaz.

Ayy, aklima da geldi ama soyke kalici bisey olsun istiyorum. Romantik not hazir da, notu ilistirecek hediye yok ortada :KK1:

Cok hos bi fikir hic de sacma degil. Ya ama burda hic foto yok. Butun arsivim İzmirde :KK43: guzel fikirmis ama resimlerden bi kitap bastirilabilir her bir fotografin altina da 1-2 cumle yazilabilir. Bu fikri baska bi zamana sakliyorum :KK34:

:KK1: sizin yildonumunuz da hayirli olsun. Biz de goruruz insallah 11 yillari.

Bakma sen esine. Benimki de surekli diyuramiyosun kizimi yaaa ver mama deyip duruyodu. Bozuyodu moralimi. Destek olmuyosun, kostek bari olma diyodum. Bir anda olamaz, ama kademeli olarak azaltmaya calis. İnsallah istedigin duzeni kurarsin canim, hic uzme kendini.

teşekkürler canım inşallah sizde görürsünüz:)

slm herkese... bebişler nasıl?
dün kız kardeşimden mutlu bi haber aldım. kızkardeşim hamile:KK52: adeti 5 gün gecikmiş ben de hemen test yap dedim ne bekliyosun. ve test pozitif:) bizim oğlanla arasında 11 ay olacak inş hayırlısıyla doğrasa... daha geçen sene ağustosta evlenmişlerdi erken diyor ama olsun mart annesi olacak sanırım inş!
dün de oğlum uykuda pek huzursuzdu... sürekli uyandı ve kıpırdana kıprdana uyudu. bugün memede emerken uyudu hala uyuyo bakalım minik paşa:)

yok güzelim meme aynı ucu da aynı hiç fark yok bende anlamadım yaa, hayır hiç emmese anlicam ama sağ göğüsten almamak ne demek yaaa hayır o ne demek deli etti sabahtan beri ufff
niye sağ göğüsümden emmiiyo yaaaa :KK43::KK43:

geçen hafta benim oğlum da sağdan emmiyordu ağlıyordu cnm ben de yatırarak emzirdim. ağzına iyice alabilsin diye şekilden şekile girdim ve öylece yatarken emdi. rahat etmek istiyor paşa eller ayaklar hareket ede ede emdi. sen de yatarak emzirmeye çalış bakalım belki işe yarar:)

Selamlar, herkes iyidir inşallah:p

Kontrolden geldik, herşey yolunda şükür. Cildi için mustelanin vücut şampuanini önerdi, onu aldık. Diğer kontrolü bayrama geliyor. Aşıların gecikmesi sorun olmuyormuş, bayram dönüşü gideceğiz. Ben de tetanozumu oldum, son doz 1 yıl sonra imiş; ölmez sağ kalırsak. Cevabı bile bile sordum, suya gerek yok dedi.

2-4 aylar canım. 3-5 te yaptırabilirsin.

Iyi haftalar canım. Tatiline bak sen, olmadi sonra telafi edersin hediye işini. Ben onun sana yapacağı sürprizi daha çok merak ediyorum:KK66:

Hoş geldin canım. Çok hızlı geliyor olabilir mi? Kaşıkla içtiğine göre sütun tadında bir sıkıntı yok.

Mukuslu ise bir analize götür canım.

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

maşallah size:nazar: evet aşılar bi kaç gün gecikse sorun olmuyormuş. bizim kontrol de çarşamba bakalım boyu ve kilosu kaç olmuş bizim sıpanın???

dün kız kardeşimden mutlu bi haber aldım. kızkardeşim hamile:KK52: adeti 5 gün gecikmiş ben de hemen test yap dedim ne bekliyosun. ve test pozitif:) bizim oğlanla arasında 11 ay olacak inş hayırlısıyla doğrasa... daha geçen sene ağustosta evlenmişlerdi erken diyor ama olsun mart annesi olacak sanırım inş!
dün de oğlum uykuda pek huzursuzdu... sürekli uyandı ve kıpırdana kıprdana uyudu. bugün memede emerken uyudu hala uyuyo bakalım minik paşa:)

geçen hafta benim oğlum da sağdan emmiyordu ağlıyordu cnm ben de yatırarak emzirdim. ağzına iyice alabilsin diye şekilden şekile girdim ve öylece yatarken emdi. rahat etmek istiyor paşa eller ayaklar hareket ede ede emdi. sen de yatarak emzirmeye çalış bakalım belki işe yarar:)

maşallah size:nazar: evet aşılar bi kaç gün gecikse sorun olmuyormuş. bizim kontrol de çarşamba bakalım boyu ve kilosu kaç olmuş bizim sıpanın???
selam sanada cnm gözünüz aydın olsun rabbim inşallah onada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.maşallah paşana cnm belkide karnı ağrımıştır yada başka bir yeri muhakkak huzursuzluğunun bir nedeni vardır bu gün iyi olmasına sevindim.:nazar:

selam sanada cnm gözünüz aydın olsun rabbim inşallah onada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.maşallah paşana cnm belkide karnı ağrımıştır yada başka bir yeri muhakkak huzursuzluğunun bir nedeni vardır bu gün iyi olmasına sevindim.:nazar:

teşekkürler cnm amin inş sıkıntısız bi şekilde hamilelik geçirir ve bebeğini kucağına alır:)
evet galiba karnı ağrıdı dün balkona vakit geçirmiştik ama hava çok iyi sıcak esinti de yoktu. belki ondan oldu diyorum çok şükür bugün iyi!

teşekkürler cnm amin inş sıkıntısız bi şekilde hamilelik geçirir ve bebeğini kucağına alır:)
evet galiba karnı ağrıdı dün balkona vakit geçirmiştik ama hava çok iyi sıcak esinti de yoktu. belki ondan oldu diyorum çok şükür bugün iyi!
amin canım inş. olabilir hava ne kadar güzel olsada bebeklerin hepsi birbirlerinden çok farklı tepkiler verebiliyorlar. belki çok fazla kalmıştır balkonda bende çıkarıyorum balkona ama çok az kalıyoruz alıştırma amaçlı alışıncaya kadar kademe kademe çıkarmayı düşünüyorum birden çok fazla kalmasın tepki verebilir diye ne kadarlık oldu cnm senin bebeğin bizimki cuma günü 3 aylık olucak:nazar::nazar:

Canım kakayi yeşil yapan safra. Sen de yazmıştın daha önce, ön-son süt dengesizliginden oluyor. Bebek çok fazla ön.süt alıyor ama yagca zengin son sütü alamıyor. Ön süt laktozca zengin ve besinde yağ olmayınca laktoz hızla sistemden geçiyor. Bebek laktozu işleyecek laktazı yeterince hızlı uretemiyor. Bu duruma tepki olarak da safra üretiliyor ve kakayi boyuyor. Mukus varsa tahlile götür virüs olmadığından emin ol. Eğer yoksa beslenmedeki dengesizliği giderebilirsen sorun kalmaz.
eve gittiğimde göğüslerim patlayacak kadar şişmiş oluyor... ve kızım bir memeyi ememye başladığında yumuşuyor hemen ve diğer emme seansında ben öbür mememi veriyorum ...diğer göğsümü vermem gerekir galiba sürekli sulu sütü alıyor...sağsammı acaba...birde çok az emiyor doymadığını düşünerek sabaha kadar memem ağzında

amin canım inş. olabilir hava ne kadar güzel olsada bebeklerin hepsi birbirlerinden çok farklı tepkiler verebiliyorlar. belki çok fazla kalmıştır balkonda bende çıkarıyorum balkona ama çok az kalıyoruz alıştırma amaçlı alışıncaya kadar kademe kademe çıkarmayı düşünüyorum birden çok fazla kalmasın tepki verebilir diye ne kadarlık oldu cnm senin bebeğin bizimki cuma günü 3 aylık olucak:nazar::nazar:

belki fazla kaldı olabilir... bizim minik çarşamba 3 aylık olacak inş. senin bebiş kız mı erkek mi?

Hayırlı olsun canım, aileniz büyüyor:p

Kontrolden güzel haberlerle dönün inşallah.

eve gittiğimde göğüslerim patlayacak kadar şişmiş oluyor... ve kızım bir memeyi ememye başladığında yumuşuyor hemen ve diğer emme seansında ben öbür mememi veriyorum ...diğer göğsümü vermem gerekir galiba sürekli sulu sütü alıyor...sağsammı acaba...birde çok az emiyor doymadığını düşünerek sabaha kadar memem ağzında

Her emmede bir memeyi ver canım ama dediğin gibi göğüslerin dolu oluyor. Öncesinde biraz sagip on sütun bir kısmını alman lazım. On süt şekerli olduğundan çabuk doyar ama çabuk da acikir. Ondan az emiyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
X