2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Men cnm evt bende normal dogumu bekliyorum ama 2 gune kdr gerceklesmez ise sezaryen olucam insallah fazla agri aci cekmeden kurtuluruz inan Benim doktorumla ebem sezaryani soz konusu bile etmiyorlar bekle biraz daha diyorlar ben ise sancilardan cok korkuyorum ve okadar cekmeme ragmen acilmam olmaz ise die, bu mubarek aylarda rabbim bir avazda kurtarir insallah tum bekleyen hamileleri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı ramazanlar kızlarrrr

ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH...SAĞLIKLA SIHHATLE DOĞUR...

Gunaydin Annisler. Bu sefer mevzu bebisle ilgili degil. Temmuzun 8 i esimle evlili yildonumumuz. Maalesef o izmirde ben kirsehirdeyim. Burdan ona yapabilecegim bi jest dusunuyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var :))
tanıştığınız ilk yıllardan başlayarak bebeğinizin doğumuna kadar ,çekilmiş fotoğraflarınız varsa telde veya pc de onlardan bir albüm yapıp hey gidi günler dedirtebilirsin ve en son fotoğraflarda 3 kişi olduğunuz fotolar olur bebğinizin melek yüzünü koyup altınada iyiki evlenmişsiniz baba yazabilirsin...nebilim saçmamı oldu ki...

Son düzenleme:

Ben sordum bizim burda koridora kdr izin veriyorlar ama yanina giremiyorlar malesef o yuzdende yalniziken iyice korkar stres olurum diyorum ebem ben gelirim yaninda oluca diyo ne yap ne et normal dogrucaksin diyo evet ama ben feci sekilde korkuyorum okadar cok istiyorum ki sezaryeni simdiye kdr kollarimda olurdu bile bebisim :-( hastane bize 5-10 dk cok yakin bende oyle duaunuyorum eger sancilarim Nisan fln su gelirse evde cekerin diyorum ama bakalim hayirlisi artik ....

korkma canım...şöyle düşün o bebek oradan bir şekilde çıkacak... ve Allah kadını doğurmak için yaratmış...çok zor bir şey olsaydı....hiç kimse doğurmazdı...benim doğumum kolaydı...yani bana öyle geldi belki...benim sıkıntım doğum yaptığım hastaneden kaynaklandı...doğum yaptığın yer ve doğuma yardımcı olacak(yardımcı olacak diyorum çünkü doğum: başlı başına bebeğinin doğmak için geçirdiği süre,sen sadece bebğine yardımcı oluyorsun...doktorlarda yönlendiriyor seni)insanların iyi seçilmesi bence... doğum yapacağın yere güveniyorsan hiç sıkıntı etme ....normal doğumda sonradan toparlanman kolay oluyor öyle düşün...ama herşeyi canlı canlı yaşıyorsun....

dua et sürekli...hayırlı doğumlar olsun....

Bence çok hoş bir fikir :)

:thumbup::thumbup::thumbup:

Gunaydin Annisler. Bu sefer mevzu bebisle ilgili degil. Temmuzun 8 i esimle evlili yildonumumuz. Maalesef o izmirde ben kirsehirdeyim. Burdan ona yapabilecegim bi jest dusunuyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var :))

nice huzurlu mutlu yıllara cnm ama inan hiç bir fikrim yok öyle çok inceliklerden anlayan biri değilim sanırım:)) temmuzun 6 sı bizimde evlilik yıldönümümüz 11 yılı geride bırakmış olucaz ama inan daha dün gibi geliyor bana:)

Nasilsin canım, kuzun nasıl oldu?

Senin dediğin gibi ikinma sıkılma bitti, yiyorum soganimi

sağol kuzum çok iyiyim rabbime şükür kuzumda iyi teyzesi artık daha çok konuşulanlara tepki veriyo etrafına gülücük saçıyo birde abileri şebek oluyo devamlı karşısında gülmeyecekse de gülüyo:) ıkınmanın sıkılmanın bitmesine çok sevindim cnm artık büyüdüklerini bize anlatıyo bebeklerimiz gazımızı kendimiz çıkarırız sen yorulma anne diyolar:)sen nasılsın cnm minik korsanın nasıl?

Iyiyiz gülüm. Büyüyor yaramaz. Ellerini keşfetti bu hafta, oyuncaklara elini atıyor.

Kızın şanslı ne güzel iki abisi var. Rabbim nazarlardan saklasın.

Iyiyiz gülüm. Büyüyor yaramaz. Ellerini keşfetti bu hafta, oyuncaklara elini atıyor.

Kızın şanslı ne güzel iki abisi var. Rabbim nazarlardan saklasın.

maşallah rabbim pis nefislerden nazarlardan saklasın cnm inş. allah razı olsun balım inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir bi bakmışın bir kaç yıl sonra senin minik korsanında büyümüş abi olmuş kardeşlerini seviyo yıllar o kadar çabuk geçiyor ki insan ne çabuk bu kadar büyüdüler diyor:)bu mübarek günlerde rabbim herkesin gönlünden geçen olmasını istediği ne varsa haklarından hayırlı bir şekilde gönüllerine göre versin inşallah.

Amin canım, inşallah

benim kız düzeldi derken...gece bir kaka yapmış diğerlerinden farklı çok pis kokuyordu ve içinde yeşil sarı toplar vardı...
önsüt son süt dengesizliğindende olabiliyormuş...ama kızımın keyfi yerinde ...pek bi mikrop kapmış hali yok
hergün mok analizi yapmakla geçiyor...ateşide yok şükür...
elini kemirdiği için olabilirmi acaba...yada banyo da su yuttuğu için...

Endişelenme tatlım bizim kız aylardır o şekil yapıyor.
Yeşil, sarı karışık.
Biz ne kadar sakınsak da havadan bile kapıyorlar.
Doktorumuz normal dedi.
Sende endişelenme

ben artık çıldırmak üzereyim valla,mamayı azaltıyorum bu sefer eşim başlıyor mama versene aç kalcak çocuk diye,birde gel ona laf anlat,kutu kutu mamaları alıp dolaba dolduruyor mamada yesin kızım doysun diyor,gece hiç vermiyorum zaten mama,gündüzleri max 3 kere veriyorum,öglen oldu hala mama vermiş değilim,inş benim kızımda doyuyordur sütümle,bu arada bende kucağıma aynı şekilde alınca susuyor etrafı izliyor,bazen agladıgında babası balkona çıkarıyor dışarıyı izliyor susuyor,şimdiden bizi parmağında oynatıyor

Slm,bizim bebişde 1 aylıkken o şekilde kaka yapmıştı doktora sordum normal, olabilir dedi..

Endişelenme tatlım bizim kız aylardır o şekil yapıyor.
Yeşil, sarı karışık.
Biz ne kadar sakınsak da havadan bile kapıyorlar.
Doktorumuz normal dedi.
Sende endişelenme

Slm,bizim bebişde 1 aylıkken o şekilde kaka yapmıştı doktora sordum normal, olabilir dedi..
sağolun kızlar
her şüphede hastaneye gittiğim için... annemlerde herşeye olur normaldir dediği için ...
çekiniyorum artık doktora gidelim demeye...

Geçmiş olsun canım. Ishali düzeldi mi gülüm?

sağolun kızlar
her şüphede hastaneye gittiğim için... annemlerde herşeye olur normaldir dediği için ...
çekiniyorum artık doktora gidelim demeye...

Aynen bizimki de oyle doktorumuz da kaka renginim bi oneminin olmadigini soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…