2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızıma her türlü müziği dinletiyorum.
Sadece Deyiş dinleyince sakinleşiyor :)))
Anlıyormuş gibi bir de bakmıyor mu...
Gelde ısırma elini, kolunu.

Kızıma her türlü müziği dinletiyorum.
Sadece Deyiş dinleyince sakinleşiyor :)))
Anlıyormuş gibi bir de bakmıyor mu...
Gelde ısırma elini, kolunu.

Ayyy yerim ben onuuu. yakinda oynamaya da baslarr ☺️😃
Ayy ne cilveli olur kiz cocuklari opuyorum kocaman

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy yerim ben onuuu. yakinda oynamaya da baslarr ☺️😃
Ayy ne cilveli olur kiz cocuklari opuyorum kocaman

Bizde seni ve Paşanı öpüyoruz teyzesi :)
Elleri, ayaklarını hiç durmuyor zaten.

Geçmiş olsun canım. Ishali düzeldi mi gülüm?
kakası koyulaştı yine pütür pütür oldu..dün akşam katı yeşil kokulu bir kaka yaptı sonra ki kakası su gibiydi...mama yiyince düzeliyor gibi beni emince değişiyor kakası...

Aynen bizimki de oyle doktorumuz da kaka renginim bi oneminin olmadigini soyledi.
ayy inşallah öyledir...

Bizde seni ve Paşanı öpüyoruz teyzesi :)
Elleri, ayaklarını hiç durmuyor zaten.

Evet yaa artik tam hareketlendiler dimi ciglikllar agularr yerim Allah tum bebisleri korusun.Amin 🙏
Kizlar istanbulda nisan anneleri bir organizasyon yapsak bulussak ya ne guzel olur dimi. İntagramda ih anneleri surekli bulusuyorlar. Boylece cok guzel dostluklar kazaniliyor ve herkesin tecrubeleri isik oluyor.
Ne dersiniz!

Günaydın, keyifli hafta sonları:) Ramazan da başladı. Zaman su gibi akıyor. Geçen yıl ramazanda hAmile idik:KK66:

Çok isterdim ama su süt üretiminde elzem. Ek gıdaya geçmiş olsaydı tutardım. Kaza ederim rabbim ömür verirse.

Maşallah tosununa canım. Tatilde de iyi eğlenceler.

Mama olayı bitti, sürekli emziriyorsun artık. Belki iştahın ondan açılmıştır. Yarasın ikinize de.

Ben emzik vermedim. Bizim ailede yok emzik kültürü. Parmağını emdi biraz, şimdi dudağını emiyor. Hic sorun etmiyorum, emsin istediği kadar:))))

Çikolata sepeti gönderebilirsin, romantik bir not iliştirmeyi unutma:KK66:
Ayy, aklima da geldi ama soyke kalici bisey olsun istiyorum. Romantik not hazir da, notu ilistirecek hediye yok ortada :KK1:
hayırlı ramazanlar kızlarrrr

ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH...SAĞLIKLA SIHHATLE DOĞUR...

tanıştığınız ilk yıllardan başlayarak bebeğinizin doğumuna kadar ,çekilmiş fotoğraflarınız varsa telde veya pc de onlardan bir albüm yapıp hey gidi günler dedirtebilirsin ve en son fotoğraflarda 3 kişi olduğunuz fotolar olur bebğinizin melek yüzünü koyup altınada iyiki evlenmişsiniz baba yazabilirsin...nebilim saçmamı oldu ki...
Cok hos bi fikir hic de sacma degil. Ya ama burda hic foto yok. Butun arsivim İzmirde :KK43: guzel fikirmis ama resimlerden bi kitap bastirilabilir her bir fotografin altina da 1-2 cumle yazilabilir. Bu fikri baska bi zamana sakliyorum :KK34:
nice huzurlu mutlu yıllara cnm ama inan hiç bir fikrim yok öyle çok inceliklerden anlayan biri değilim sanırım:)) temmuzun 6 sı bizimde evlilik yıldönümümüz 11 yılı geride bırakmış olucaz ama inan daha dün gibi geliyor bana:)
:KK1: sizin yildonumunuz da hayirli olsun. Biz de goruruz insallah 11 yillari.
ben artık çıldırmak üzereyim valla,mamayı azaltıyorum bu sefer eşim başlıyor mama versene aç kalcak çocuk diye,birde gel ona laf anlat,kutu kutu mamaları alıp dolaba dolduruyor mamada yesin kızım doysun diyor,gece hiç vermiyorum zaten mama,gündüzleri max 3 kere veriyorum,öglen oldu hala mama vermiş değilim,inş benim kızımda doyuyordur sütümle,bu arada bende kucağıma aynı şekilde alınca susuyor etrafı izliyor,bazen agladıgında babası balkona çıkarıyor dışarıyı izliyor susuyor,şimdiden bizi parmağında oynatıyor :KK9:
Bakma sen esine. Benimki de surekli diyuramiyosun kizimi yaaa ver mama deyip duruyodu. Bozuyodu moralimi. Destek olmuyosun, kostek bari olma diyodum. Bir anda olamaz, ama kademeli olarak azaltmaya calis. İnsallah istedigin duzeni kurarsin canim, hic uzme kendini.

Cok tatlilar valla. Bi taraftan icim burkuluyo. Kizim diyorum goren de seni sabah aksam dovuyoruz sanar, ne bu tirsaklik. Bi taraftan da cok sirin gorunuyo gozume :)

Dondurma filan kesmiyo beni. Oyle hafif tatlilari yeyince hic bisey yememis gibi oluyorum. Yillardir sekersiz ictigim cayi bile artik sekerli icmeye basladim. Resmen tatli aseriyorum en agirlarindan :KK70: nolcaksa halim :)

He yaaa biz de cok ozledik. Eskilerden aliskin oldugumuz arkadaslari gorunce cok mutlu oluyorum. Ne zamandir girmeyn arkadaslar var, onlari da merak ediyorum :)

Canim ayni ben de oyleydim. 1 haftalikti kizim gunde 4 seer 60 cc aliyodu. Aslinda doymadigindan degilmis simdi anliyorum ama o zamana tekrar donaem yine naapcagimi bilemez mama verirdim herhalde. Cok mucadele ettim mama vermemek icin. Sut sagmak gercekten autu arttiriyor. Gece uzun uyuyorsa sut sagarak ogun cikarmaya calisabilirsin. Ben gece 120 cc sut sagip kizima mama yerine tek ogun onu veriyodum. Tavsiyem kafemeli olarak azaltman. Zaten 3. Ayin sonuna dogru cevreye ilgi arttigi icin oyalamak da kolay oluyor. Emziriyorum kizimi, memeleri bosaltiyorr ama haala istahla emmeye devam ediyor. Memeden ayirinca da basiyor cigligi. Gorsen doymamis sanirsin. Aliyorum hemen kucagima yuzu disari donuk sekilde. Gezdiryorum. Hoop susuyor ve biraz oyaladiktan sonra uyuytuyorum 1-2 saat uyuyor. Demek ki doyuyor. Bence senin kuzun da doyuyodur ama biraz daha cevreye ilgisi artsin ki sen de oyalayabil mama vermeden. Simdi sadece anne sutu aliyor kuzum. 3 aylik bebegi doyuracak sutum varsa demek ki 2 ayken de 1 ayken de varmis ama bilememisim.

Ayni yaa, emzigi atip parmaklaarini emiyor sapir supur. Parmak emen cocuk akilli olurmus. Yİne de alismasin diye ugrasiyoruz bakalim. inatla emzik veriyorum ben, o da inatla emzigi atip elini emiyo.

Masallah kuzuna canim. Anne sutuyle alinan kilodan korkma. Ben de cok istiyorum tatil. Simdi memlekette annemin yanindayim. Bu da tatil bi yerde ama esimle de bi kac gun kacasin var biyerlere. Bakalim bebisle cesaret edebilcez mi. Hayirlisi
teş.ederim canım benim :KK16::KK16::KK16::KK16: Anar nerde yada ben mi denk gelmedim hala

kakası koyulaştı yine pütür pütür oldu..dün akşam katı yeşil kokulu bir kaka yaptı sonra ki kakası su gibiydi...mama yiyince düzeliyor gibi beni emince değişiyor kakası...

ayy inşallah öyledir...

Bir düzene girer inşallah gülüm. Kerem'in kakasi hep sıvı, ishalden biraz hallice; hiç katı olmadı.

teş.ederim canım benim :KK16::KK16::KK16::KK16: Anar nerde yada ben mi denk gelmedim hala

Bayadir girmiyor canım, is başı yaptı galiba.

Ya kızlar birşey soracağım biz perşembe günü 2. Ay aşılarımızı olduk bizim bebiş normalde hiç uyumaz iki gündür baygın baygın yatıyor, hiç ateşi olması emmesi iyi sizinkilerde aşıdan sonra böyle bir şikayet oldu mu

Ayy, aklima da geldi ama soyke kalici bisey olsun istiyorum. Romantik not hazir da, notu ilistirecek hediye yok ortada :KK1:

Cok hos bi fikir hic de sacma degil. Ya ama burda hic foto yok. Butun arsivim İzmirde :KK43: guzel fikirmis ama resimlerden bi kitap bastirilabilir her bir fotografin altina da 1-2 cumle yazilabilir. Bu fikri baska bi zamana sakliyorum :KK34:

:KK1: sizin yildonumunuz da hayirli olsun. Biz de goruruz insallah 11 yillari.

Bakma sen esine. Benimki de surekli diyuramiyosun kizimi yaaa ver mama deyip duruyodu. Bozuyodu moralimi. Destek olmuyosun, kostek bari olma diyodum. Bir anda olamaz, ama kademeli olarak azaltmaya calis. İnsallah istedigin duzeni kurarsin canim, hic uzme kendini.

İnş cnm,tşk ederim desteğin için...

Ya kızlar birşey soracağım biz perşembe günü 2. Ay aşılarımızı olduk bizim bebiş normalde hiç uyumaz iki gündür baygın baygın yatıyor, hiç ateşi olması emmesi iyi sizinkilerde aşıdan sonra böyle bir şikayet oldu mu

Endişelenme,bizde çarşamba yaptırdık aşılarını, 2 gün uyudu baygın baygın,dünle bugün zor uyutuyorum artık,bugün akşamda banyosunu yaptırcaz...

Günaydın, keyifli hafta sonları:) Ramazan da başladı. Zaman su gibi akıyor. Geçen yıl ramazanda hAmile idik:KK66:

Çok isterdim ama su süt üretiminde elzem. Ek gıdaya geçmiş olsaydı tutardım. Kaza ederim rabbim ömür verirse.

Maşallah tosununa canım. Tatilde de iyi eğlenceler.

Mama olayı bitti, sürekli emziriyorsun artık. Belki iştahın ondan açılmıştır. Yarasın ikinize de.

Ben emzik vermedim. Bizim ailede yok emzik kültürü. Parmağını emdi biraz, şimdi dudağını emiyor. Hic sorun etmiyorum, emsin istediği kadar:))))

Çikolata sepeti gönderebilirsin, romantik bir not iliştirmeyi unutma:KK66:

Dogru olanda zaten oyle cnm, ben bugun denemek amacli tutuyorum ama cok uzun sure oldugu icin sutun azalacagini dusunuyorum. Simdiye kadar 3 4 kere emdi daha iftara kadar kac kez emecek. Sonrasi benim vucuttan alinacak sanirim ki 56 kiloya dustum zaten. Mantikli olmak lazim dinimiz kolaylik dini cok sukur, israr etmek cahillige girer.

Dogru olanda zaten oyle cnm, ben bugun denemek amacli tutuyorum ama cok uzun sure oldugu icin sutun azalacagini dusunuyorum. Simdiye kadar 3 4 kere emdi daha iftara kadar kac kez emecek. Sonrasi benim vucuttan alinacak sanirim ki 56 kiloya dustum zaten. Mantikli olmak lazim dinimiz kolaylik dini cok sukur, israr etmek cahillige girer.

Allah kabul etsin canım, kolaylastirsin inşallah.

bizde salı günü yaptırıcaz bir tane değil mi aşı ağladı mı bebiş

bızde 2.ay asımızı olduk dun tatılde oldugumuz ıcın gec yapıldı 10 gun sonra olabılır demıstı dr .ası yapılırken nasıl agladı ama gozyasları saclarını ıslattı kendımı zor tuttum evdede geceye kadar aygın baygın yattı o kadar uzuldumkıı allahımevlatlarımıza saglık sıhhat verısın bugun daha ıyı buarada rota asısı yaptırmadım ben bırkac drla gorustum yaptırmana gerek yok dedı

bizde salı günü yaptırıcaz bir tane değil mi aşı ağladı mı bebiş

Yok sol koldan verem aşısı, sağ ve sol bacaktan da ayrı ayrı pnömokok ve dörtlü karma aşı yapılıyor, aşıda çok ağlamadı benim kız kucağıma alınca sustu ama biraz ağrısı var galiba ıhlayıp uyuyor iki gündür uyandığında da huysuz :KK43:

Yok sol koldan verem aşısı, sağ ve sol bacaktan da ayrı ayrı pnömokok ve dörtlü karma aşı yapılıyor, aşıda çok ağlamadı benim kız kucağıma alınca sustu ama biraz ağrısı var galiba ıhlayıp uyuyor iki gündür uyandığında da huysuz :KK43:

Bir tane bacaktan vurulan asi yakiyormus o olabilir. Cok gecmis olsun

Cok tatlilar valla. Bi taraftan icim burkuluyo. Kizim diyorum goren de seni sabah aksam dovuyoruz sanar, ne bu tirsaklik. Bi taraftan da cok sirin gorunuyo gozume :)

Dondurma filan kesmiyo beni. Oyle hafif tatlilari yeyince hic bisey yememis gibi oluyorum. Yillardir sekersiz ictigim cayi bile artik sekerli icmeye basladim. Resmen tatli aseriyorum en agirlarindan :KK70: nolcaksa halim :)

He yaaa biz de cok ozledik. Eskilerden aliskin oldugumuz arkadaslari gorunce cok mutlu oluyorum. Ne zamandir girmeyn arkadaslar var, onlari da merak ediyorum :)

Canim ayni ben de oyleydim. 1 haftalikti kizim gunde 4 seer 60 cc aliyodu. Aslinda doymadigindan degilmis simdi anliyorum ama o zamana tekrar donaem yine naapcagimi bilemez mama verirdim herhalde. Cok mucadele ettim mama vermemek icin. Sut sagmak gercekten autu arttiriyor. Gece uzun uyuyorsa sut sagarak ogun cikarmaya calisabilirsin. Ben gece 120 cc sut sagip kizima mama yerine tek ogun onu veriyodum. Tavsiyem kafemeli olarak azaltman. Zaten 3. Ayin sonuna dogru cevreye ilgi arttigi icin oyalamak da kolay oluyor. Emziriyorum kizimi, memeleri bosaltiyorr ama haala istahla emmeye devam ediyor. Memeden ayirinca da basiyor cigligi. Gorsen doymamis sanirsin. Aliyorum hemen kucagima yuzu disari donuk sekilde. Gezdiryorum. Hoop susuyor ve biraz oyaladiktan sonra uyuytuyorum 1-2 saat uyuyor. Demek ki doyuyor. Bence senin kuzun da doyuyodur ama biraz daha cevreye ilgisi artsin ki sen de oyalayabil mama vermeden. Simdi sadece anne sutu aliyor kuzum. 3 aylik bebegi doyuracak sutum varsa demek ki 2 ayken de 1 ayken de varmis ama bilememisim.

Ayni yaa, emzigi atip parmaklaarini emiyor sapir supur. Parmak emen cocuk akilli olurmus. Yİne de alismasin diye ugrasiyoruz bakalim. inatla emzik veriyorum ben, o da inatla emzigi atip elini emiyo.

Masallah kuzuna canim. Anne sutuyle alinan kilodan korkma. Ben de cok istiyorum tatil. Simdi memlekette annemin yanindayim. Bu da tatil bi yerde ama esimle de bi kac gun kacasin var biyerlere. Bakalim bebisle cesaret edebilcez mi. Hayirlisi

ya parmak emen çocuk akıllı mı olurmuş o zaman bırakayım şapur şupur emsin:KK52: ben de inatla emzik veriyorum emziği eliyle çıkarıyor bi bakıyorum hem bi yandan emzik emiyor bi yandan da parmağını...

X