Ya kızlar birşey soracağım biz perşembe günü 2. Ay aşılarımızı olduk bizim bebiş normalde hiç uyumaz iki gündür baygın baygın yatıyor, hiç ateşi olması emmesi iyi sizinkilerde aşıdan sonra böyle bir şikayet oldu mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dörtlü karmanın içinde tetanoz var, ben yaptırmıştım o çok pis yakıyor yaaa
Girmiyor canim uzun zamandir. Biz de haber bekliyoruz. İnsallah hersey yolundadir.teş.ederim canım benimAnar nerde yada ben mi denk gelmedim hala
3 tane asi var canim. 2 bacaktan 1 koldan. Bir de yaptirirsan Rota virusu asisi var. O da agizdan yapiliyobizde salı günü yaptırıcaz bir tane değil mi aşı ağladı mı bebiş
Valla bizim buyukler oyle diyo. Bazen meme emerken bile parmagini kenardan sokusturmaya calisiyo :)ya parmak emen çocuk akıllı mı olurmuş o zaman bırakayım şapur şupur emsinben de inatla emzik veriyorum emziği eliyle çıkarıyor bi bakıyorum hem bi yandan emzik emiyor bi yandan da parmağını...
Ben yedim ama çocukta gaz yapıyor mu orasını bilemedim benim bebiş daima gazlı çünkü :)Dondurma yiyen var mı annem soğuk bir şeyler yeme içme diyor süte geçiyormuş bebekte midesini usutuyormus böyle bir şey var mı gerçekten
olabilir gerçekten ev iş çocuk çok zormuşşşşBir düzene girer inşallah gülüm. Kerem'in kakasi hep sıvı, ishalden biraz hallice; hiç katı olmadı.
Bayadir girmiyor canım, is başı yaptı galiba.
iyidir canım inşallah kötü düşünmeyelimGirmiyor canim uzun zamandir. Biz de haber bekliyoruz. İnsallah hersey yolundadir.
3 tane asi var canim. 2 bacaktan 1 koldan. Bir de yaptirirsan Rota virusu asisi var. O da agizdan yapiliyo
Valla bizim buyukler oyle diyo. Bazen meme emerken bile parmagini kenardan sokusturmaya calisiyo :)
doğru canım ama ben yiyorum üzerine ılık su içiyorum kızım huzursuz olduğunda anlıyorum hemen süte etki ettiğini ve nane kaynatıp veriyorum atlatıyo sonraDondurma yiyen var mı annem soğuk bir şeyler yeme içme diyor süte geçiyormuş bebekte midesini usutuyormus böyle bir şey var mı gerçekten
Dörtlü karmanın içinde tetanoz var, ben yaptırmıştım o çok pis yakıyor yaaa
Dondurma yiyen var mı annem soğuk bir şeyler yeme içme diyor süte geçiyormuş bebekte midesini usutuyormus böyle bir şey var mı gerçekten
Ben yedim ama çocukta gaz yapıyor mu orasını bilemedim benim bebiş daima gazlı çünkü :)
Kızımın gazi eskisi kadar kalmadı şükür uykusu düzene giriyor gibi inşallah senin kızda huzurlu olur
Saolabilir gerçekten ev iş çocuk çok zormuşşşş
iyidir canım inşallah kötü düşünmeyelim
doğru canım ama ben yiyorum üzerine ılık su içiyorum kızım huzursuz olduğunda anlıyorum hemen süte etki ettiğini ve nane kaynatıp veriyorum atlatıyo sonra
ben yyorum bol bol bişi olmuyo......ya süt olana kadar vucutta soğukmu kalırki....ama buzlu değil tabi.özellikle maraş dondurmsı...bol salep var ve süt artırıyor...
Dondurma yiyen var mı annem soğuk bir şeyler yeme içme diyor süte geçiyormuş bebekte midesini usutuyormus böyle bir şey var mı gerçekten
Ben yedim ama çocukta gaz yapıyor mu orasını bilemedim benim bebiş daima gazlı çünkü :)
Evet aynen, bizimki de 2 sinde normal agladi ama karma olandi sanirim yakan onda cok feci agladi valla icim gitti kipkirmizi oldu nefes alamadi neredeyse zor sakinlestirdim 😔 ahhh su asilara baska turlu bir yol bulsalar rota gibi hepsi agizdan siringa edilse olmaz mi ya 😃
Gunaydin canlar :) minik mucizelerinizle birlikte keyifli pazarlar gecirmenizi dilerim.
ya parmak emen çocuk akıllı mı olurmuş o zaman bırakayım şapur şupur emsinben de inatla emzik veriyorum emziği eliyle çıkarıyor bi bakıyorum hem bi yandan emzik emiyor bi yandan da parmağını...
Gunaydin canlar :) minik mucizelerinizle birlikte keyifli pazarlar gecirmenizi dilerim.
Günaydın, keyifli pazarlar...yine sınav yine sinavgirecek olan ya da yakını girenlere başarılar dilerim. Tutamasak ta pasamla beraber kalkıp eşime sahurda eşlik ediyoruz. Iftarimiz da çok güzel geçti dün. Normalde gece 1 kez emziriyordum ama hava çok sıcak. Ben saat başı susuzluktan uyanıyorum, sürekli buzlu su içiyorum. Öyle olunca oğlanı da uyandirdim dün, 2 defa emzirdim. Çok terliyor idrari da azaldı, iyi takip etmek lazım.
Canım akıllı olur mu bilmem ama, bence bebeğini hiçbir şey için zorlama. Nasıl yapmak istiyorsa öyle yapsın. Neyden keyif alıyorsa ona devam etsin.
Nette bir dolu bilgi kirliliği var canım. Yediğin sıcak soğuk bebeğinin midesini etkilemez. Gaz olayını da daha önce tartismistik hatırlarsan. Sindirim sistemi gelişmediği için gaz sıkıntısı olacaktır, senin yediğin ictiginin bir önemi yok. Ben suyu bile buzlu içiyorum, bir sıkıntı yok şükür.
Günaydın, ne yaptın hediyene karar verebildin mi canim?
:) :) benimde günler birbirine girdi ama pazar olduğunu eşimin evde olmasından anlıyorum :)
Günaydın canım kızımın gazı azaldı uyuduktan sonra yerine bıraktığım anda gözlerini açan kızım şükür uykusda düzene girdi gibi bu iki gündür bakalım devam edecek mi henüz buzlu su içmedim.yazın sık sık emzirme gerekiyor susuz kalmasinlar bizim dok diyarbakír çok sıcak su ver dedi veriyorum ama içmiyor bende biberonla ağzına sıkıyorum kiziminda idrari azaldı gündüz 12de bağladığım bez geceye kadar kuruydu bir kaç gündür daha iyi
Gunaydin tatlim
Bugun pazar mi :) ayin kaci?? Hangi aydayiz?
Hepsi birbirine girdi
Sende durumlar nasil?