2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Supersin ya hic dusunmemistim yaraticilik iste. ben bahsettigin kuvette yikiyorum yikayana kadar ben de yikaniyorum ya gerci 😃su icinde kaliyorum heheee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) benimde pek farkim kalmiyor senden lavaboyu suyla doldurup yikadigim icin kipirdadikca sulari yolluyor bana yavrum :)

:) benimde pek farkim kalmiyor senden lavaboyu suyla doldurup yikadigim icin kipirdadikca sulari yolluyor bana yavrum :)
ben bazen babası banyo ederken kucağına veriyorum kovaya su doldurup yıkıyorum ...hem banyoda buhardan sıcak olmuş oluyor ...

İyi geceler tatli ruyalar annisler ve melekleri :) herkes gun icinde burda ben ancak gece baglanabiliyorum. Gunduz baglanamiyorum maalesef :KK43: sohbetiniz de bugun almis yirumus. Okuyamadim hepsini. Atlaya atlaya amca bitirdim:KK1: insallahh bisey kacirmamisimdir. Kizimkn sacini kestik bugun. Gozune giriyodu, toka da tutmuyo saclar. Cok sirin oldu :)

Gecmis olsun canim. Sanirim insanin kendi cocugu olmayinca hassas olmuyo kimse. Esim hastaneden gelince dus almadan asla kizini kucaklamaz. Hele o formalarla hic dokunmuyo kizina, mikrop doluyum diye. Hamileyken bana bile sarilmazdi formalariyla. Ama hastanede her bebege ayni hassasiyetle yaklamiyodur eminim. Ama oper kizini, cok kizarim her seferinde ama yapcak biseey yok. Babasinin optuhu bisey degil de bazen halasi cozutuyo. Uyarinca da inadina daha cok opuyo ona sinir oluyorum. Kİrcam kalbini bi gun, o olcak. Yabancilara opturmuyorum valla ister gorgusuz desinler. Ama buyuyunce koruyamiicaz pek. Simdiden hazirlanmak lazim

Priorim hayirlii olsun tatlos. Saglikla esenlikle huzur icinde oturun. Allah agzinizin tadini bozmasin

Canim tatilde misin? İyi tatiller, bol dinlenmeler :KK34:
Aynen canım.
Herkes gelişi güzel öpüyor küçücük bu diyen yok.
İyi ki mikrop kapmadı kızım.

Günaydın, keyifli perşembeler:21::21::21: Günler iyiden iyiye uzadı, zaman geçmiyor. Dün beverly hills 90210, 21 jump street gibi çocukluk dönemi dizilerimizi çıkardım arşivden. Beni bir süre idare ederler. Sizler nasıl zaman geçiriyorsunuz?

Ev buldunuz mu canım?

İkiniz de emziriyorsunuz yanılmıyorsam. Birkaç gün karın gurultusuna ya da sizi dolaba sürükleyen duyguya karşı koyarsanız (biliyorum zor:KK9::KK9:), emzirirken hızla kilo verirsiniz. Karbohidrattan uzak durun bol protein ve sebze tüketin. Nasıl hızla verdiğinize siz de şaşırırsınız:KK76:

Maşallah büyümüş te saçları bile kesilmiş. Bruja genç kız oldu Dolunay:KK76:
Günaydın cancağızım :)
Arşiv tutman çok güzel olmuş.
Şimdi ne keyifli gelecektir sana eskileri izlemek.
Şimdiden iyi seyirler diliyorum ♥

Ev buldu sanırım eşim ama şu tatsızlıklardan dolayı taşınamadık.
Açıkçası içimde olmadığı için gitmek hiç açmıyorum konuyu.

dün akşamda sulu sulu kaka yapmaya başladı... gece emdikten sonra hemen kaka yaptı... sabaha kadar ve hala devam ediyor...ishal oldu sanırım...ne yapcam bilmiyorum...sağlık ocağına götürsem bir şey yaparlarmı acaba....

suyu yeni yeni vermeye başladık.... ama çok terliyor...en fazla ne kadar su verilebilir bilmiyorum ki...kv dem 2 çay kaşığı vermiş o kadar.... eve gelincede beni emiyor diye ben su falan vermiyorum... ama su kaybediyordur değilmi... su gibi kakası şimdi...

güle güle git gel...hayırlı yolculuklar...
dikkat edilmesi lazım...aynı memeden süt içenler kardeş olurlar nikah düşmez...

kolay gelsin canım benim....hayırllı olsun yeni eviniz inşallah...
Günaydın tatlım ♥ ♥ ♥
Biraz takip et inşallah ishal değildir.
Kızım da bir kaç gün yapmadı sonra yaptıkları suluydu bende ishal oldu heralde diye yazmıştım ama dün ve Bugün normale döndü.
İnşallah senin prenses de normale döner annesi.

Günaydın cancağızım :)
Arşiv tutman çok güzel olmuş.
Şimdi ne keyifli gelecektir sana eskileri izlemek.
Şimdiden iyi seyirler diliyorum ♥

Ev buldu sanırım eşim ama şu tatsızlıklardan dolayı taşınamadık.
Açıkçası içimde olmadığı için gitmek hiç açmıyorum konuyu.

Bebekten önce sürekli nette idim. Dizi/film ile geçerdi vakit. Özledim açıkcasi. Şimdi beraber izliyoruz. Sipa dil öğrensin:KK70::KK70::KK70::KK70:

Istemediğini biliyorum ama yeni ev belki modunuzu da değiştirir. Yeni bir ortam yeni düzen. Olumlu tarafından bakabilirsen, eğlenceli bile olur gülüm.

Günaydın tatlım ♥ ♥ ♥
Biraz takip et inşallah ishal değildir.
Kızım da bir kaç gün yapmadı sonra yaptıkları suluydu bende ishal oldu heralde diye yazmıştım ama dün ve Bugün normale döndü.
İnşallah senin prenses de normale döner annesi.
şimdi oturduğum semtteki hemşireyi aradım...
bağırsaklarının düzeni oturuyordur ded....
ateşi yoksa çok huysuz değilse telaş yapma eğer uzun süre devam ederse hastaneye götür dedi...
SNOWY su içirin demişti kv mi aradım mamadan sonra su vermesi için....
burada kızlar yazıyorya...şöyle oldu böyle oldu diye...rahat rahat yazıyorum şöyle yap böyle et...
insanın başına gelince telaşlanıyor ne yapacağını bilemiyor...
hani acillik bir durum yok şu anda ama...
benim içimde endişe diye bir kurt var...aşırı derecede büyük:KK53:
kemirip duruyor insanı...
hadi çok hastaysa....
hadi sen böyle beklerken daha çok hastalanırsa....:KK53:
yerimde duramıyorum düşündükçe...
halbuki burada kaç kişinin başına geldi....geçti...
şükür ateşide yok...amannn düşündükçeee:KK37:

Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
İkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
İshal harici yeşil kaka yapan çocuk 'çok yemek yiyor' anlamına gelir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşacak ve bebek ağlayacaktır. Bu durumu çözmek çok daha zordur. Çünkü gaz çıkarmak iyi gelmeyecektir
http://www.bebek.com/bebeknetforum/tm.aspx?m=1073268
yazının tamamını buradan okuyabilirsin...

Son düzenleme:
2 gün katıydı kakası....dün akşam sulu yapmaya başladı ...üşüğttüm galiba... nebilim evdede pek ince giydirmiyorum ama .terlemiş oluyor uyandığında... sırtı falan ....

canim havalar cok sicak terlerse soguk da carpabilir Allah korudun bence cok kat kat giydirme

Dün çocuk doktoru bıngıldak için kapanmasına çok az kalmış dedi.
Unuttum sormayı erken değil mi?
Bildiğim kadarıyla daha geç kapanıyor.

♥ İdil Deniz'im ♥

bende evde kontrol etmiştim sanki kapanmasına az kalmış geçen hafta dok gittiğimizde söyledim kapanıyor sanki oda kapansa ne olacak ki baş çevresi büyüyor sorun yok ddi

canim havalar cok sicak terlerse soguk da carpabilir Allah korudun bence cok kat kat giydirme

bnki de oyle. arada bir oksuruyor. bazen sabah bszen aksam. insallah artmaz :KK43:
bebekler doğduğunda burada paylaşacak,yazacak ne bulacağız diyordum.:KK49::emir_bebek::KK52:
nasılll yanılmışım....
ilk şaşkınlığım '' bebek gibi uyumak'' deyiminin ne kadar boş olduğu....
benim bebeğim uyumuyordukiii başlarda...halada fazla uyumuyor...ebek gibi uyusa

çok giydirmiyorum aslında..ince bir atlet...altlık ve uzun kollu çıtçıtlı okadar...uyurkende çarşaf gibi bir şey örtüyorum terlemesin diye...
bizimkinin saçları dökülüyor bazen elinde yüzünde ağzının kenarına düşüyor acaca elini ağzına sokunca boğazına mı kaçtıda öyle öksürdü...
belki senin bebeğinde havadaki kıl tüy tarzı bir şey yutmuştur...
öksürük ciğerinden gelmiyordur.... esmer de hırıltı için doktora gittiğinde burnu tıkalı demiş doktor...
belki senin miniğininde burun akıntısı boğazına akınca ondan öksürüyordur...
uyurkende öksürüyormu...

Son düzenleme:
bebekler doğduğunda burada paylaşacak,yazacak ne bulacağız diyordum.:KK49::emir_bebek::KK52:
nasılll yanılmışım....

çok giydirmiyorum aslında..ince bir atlet...altlık ve uzun kollu çıtçıtlı okadar...uyurkende çarşaf gibi bir şey örtüyorum terlemesin diye...
bizimkinin saçları dökülüyor bazen elinde yüzünde ağzının kenarına düşüyor acaca elini ağzına sokunca boğazına mı kaçtıda öyle öksürdü...
öksürük ciğerinden gelmiyordur.... esmer de hırıltı için doktora gittiğinde burnu tıkalı demiş doktor...
uyurkende öksürüyormu...

simdi senin nasil giydirgidigni duyunca ben az giydiriyomusum bunu farkettim. ben bi kolsuz citcitli badi bi de altina pantolon giydiriyorum. belki de usuyodur yani. yok canim uyanikken sabahlari oksuruyor genelde. bazen de aksam. benimkinin de saclari dokuluyor yastigi filan hep kıl oluyo. evet ondan da olabilir. ay insallah usutmemistir. usutmesin de gerisi problem degil.

insan anne olunca herseyden pimpirikleniyor. annemi simdi cok iyi anliyorum vallahi

simdi senin nasil giydirgidigni duyunca ben az giydiriyomusum bunu farkettim. ben bi kolsuz citcitli badi bi de altina pantolon giydiriyorum. belki de usuyodur yani. yok canim uyanikken sabahlari oksuruyor genelde. bazen de aksam. benimkinin de saclari dokuluyor yastigi filan hep kıl oluyo. evet ondan da olabilir. ay insallah usutmemistir. usutmesin de gerisi problem degil.

insan anne olunca herseyden pimpirikleniyor. annemi simdi cok iyi anliyorum vallahi

nisan anneleri olarak pimpirikliyiz sanırım üşütmesinden bende korkarım

ensesine bakıyorum sürekli ensesi sıcaksa ....
senin ev sıcaksa bunaltma çocuğu zaten...benim ev 12. kat ve rüzgar esince içeri buz gibi oluyor... çok cereyan yapıyor
birde bu internet hem çok iyi hemde çok kötü....
okudukça insan telaş yapıyor....sulu yeşil kaka diye yaz arama motoruna.... sanki acillik olmuşsunda haberin yokmuş gibi oluyorsun...:18:

nasılll yanılmışım....

uyurkende öksürüyormu...

canım eviniz çok mu serin bence giydirdiklerinle çok sıcaklıyordur atlet ve kısa kollu alttada şort giydir dok sordum şort giydireyim mi diye niye bu mağaradan mı gelmiş çocuğu sıkma dedi giydir tabi bırak çocuk nefes alsın sadece ceyranda kalmasın o kdar sanırım benim kızında boğazına halının tüyleri kaçıyordur onadan hırıltısı geçmiyor

Son düzenleme:

Hahhaaa tahmin ettim canim yerim onlariiii ayyy sicaktan miidit nedir bugun huysuz benimki zor uyuttum anca kahvalti yapiyorum

Hahhaaa tahmin ettim canim yerim onlariiii ayyy sicaktan miidit nedir bugun huysuz benimki zor uyuttum anca kahvalti yapiyorum

Afiyet olsun cnm benimki simdi uyandi yatmaz artik aksama kadar yatinca kalkmiyoruz kalkinca yatmiyoruz biz bu aralar huy degistiriyoruz :)

X