Günaydın tatlım ♥ ♥ ♥
Biraz takip et inşallah ishal değildir.
Kızım da bir kaç gün yapmadı sonra yaptıkları suluydu bende ishal oldu heralde diye yazmıştım ama dün ve Bugün normale döndü.
İnşallah senin prenses de normale döner annesi.
şimdi oturduğum semtteki hemşireyi aradım...
bağırsaklarının düzeni oturuyordur ded....
ateşi yoksa çok huysuz değilse telaş yapma eğer uzun süre devam ederse hastaneye götür dedi...
SNOWY su içirin demişti kv mi aradım mamadan sonra su vermesi için....
burada kızlar yazıyorya...şöyle oldu böyle oldu diye...rahat rahat yazıyorum şöyle yap böyle et...
insanın başına gelince telaşlanıyor ne yapacağını bilemiyor...
hani acillik bir durum yok şu anda ama...
benim içimde endişe diye bir kurt var...aşırı derecede büyük
kemirip duruyor insanı...
hadi çok hastaysa....
hadi sen böyle beklerken daha çok hastalanırsa....
yerimde duramıyorum düşündükçe...
halbuki burada kaç kişinin başına geldi....geçti...
şükür ateşide yok...amannn düşündükçeee
Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
İkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
İshal harici yeşil kaka yapan çocuk 'çok yemek yiyor' anlamına gelir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşacak ve bebek ağlayacaktır. Bu durumu çözmek çok daha zordur. Çünkü gaz çıkarmak iyi gelmeyecektir
http://www.bebek.com/bebeknetforum/tm.aspx?m=1073268 yazının tamamını buradan okuyabilirsin...