2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oğlan büyüme atağına girdi. 2 saate bir emzir&yatir. Besleme ve uyutma hizmetlerinde gecikme olursa basıyor çığlığı. Hafta sonuna kadar konusmayi ya da yürümeyi ogrense de ikimizin de emeğine değse bari:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bruja siz ne yaptıniz, var mi bir değişiklik?:p

Aynı benim babam, hoş bizim ailede herkes annemin ilgisini kıskanır da:KK70::KK70::KK70:

Benim eşim de çok dikkat etmesine rağmen bazen akıl almaz hatalar yapıyor, sonra kendi de pişman oluyor ama:KK70::KK70::KK70: kasti olmadıktan sonra büyütmemek lazım bence.

Aramıza hoşgeldin... Bence de konuşsun ve yürüsünler pazar günü bitsin bu iş :KK53:

Oğlan büyüme atağına girdi. 2 saate bir emzir&yatir. Besleme ve uyutma hizmetlerinde gecikme olursa basıyor çığlığı. Hafta sonuna kadar konusmayi ya da yürümeyi ogrense de ikimizin de emeğine değse bari:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bruja siz ne yaptıniz, var mi bir değişiklik?:p

Aynı benim babam, hoş bizim ailede herkes annemin ilgisini kıskanır da:KK70::KK70::KK70:

Benim eşim de çok dikkat etmesine rağmen bazen akıl almaz hatalar yapıyor, sonra kendi de pişman oluyor ama:KK70::KK70::KK70: kasti olmadıktan sonra büyütmemek lazım bence.

Merhaba güzellikler

biz ani bir kararla yollaas düşüyoruz kızımla,abimler anneme gitti Antalya'ya,kameradan görüşürken beni de gaza getirdiler gel diye,kızımla uçağa binicez ilk kez 2 saat sonra.eşim olmadan zor olucak,çok özlerim ben.o da buruldu ama napiyim,yoksa hep evdeyiz.inşallah ilk uçak deneyimimiz de güzel geçer.öpüyoruz sizi.:KK16:
Iyi tatiller tatlım :KK16:
Doğrudur cancağızım tam hatırlamıyorum.
Bir sorunu yok sadece fazlasıyla gazlı bir bebek dedi :)
Idrar tahlilinde birşey çıkmadı, kültürü bekliyoruz inşallah birşey çıkmaz.
Kiloyu, boyu vs zaten sağlık ocağında ölçüyorlar diye baktırmadım.
İlgilenen iyi bir doktor yok ki, bilmediklerimizi anlatsın.

♥ İdil Deniz'im ♥
Kuzum çok çok geçmişler olsun.. Birşey çıkmaz inşallah..
Kızlar dün hastaneden sonra annem ve kızımla 9 a kadar gezdik.
Sözde alışveriş yaptım ama giyecek birşey bulamadım :KK70:
Rahat emzire bilmek için önünü rahatça açıp giyebileceğim birşey pek bulamadım.
Havalarda çok sıcak kıyafette sorun oluyor.

♥ İdil Deniz'im ♥

Ben eski kiloma döndüm hatta 2 kilo da altındayım.. Ama gömlekler olmuyor.. Göğüslerimde büyüktü şimdi süt doluna iyice büyüyorlar :KK37:

Ben yarın taşınıyorum... Bikaçgün olmayabilirim.. Eşimin telefonundan girerim vakit olursa.. Yeni evde net yok henüz.. Kendinize ve minnak kuzulara iyi bakın.. Öpüyorum hepinizi :KK16::KK54::KK54::KK54:

Ben yarın taşınıyorum... Bikaçgün olmayabilirim.. Eşimin telefonundan girerim vakit olursa.. Yeni evde net yok henüz.. Kendinize ve minnak kuzulara iyi bakın.. Öpüyorum hepinizi :KK16::KK54::KK54::KK54:

Kolay gelsin canım. Yeni yuvaniz da hayırlı olsun, güle güle oturun:KK70:

Iyi tatiller tatlım :KK16:

Kuzum çok çok geçmişler olsun.. Birşey çıkmaz inşallah..

Ben eski kiloma döndüm hatta 2 kilo da altındayım.. Ama gömlekler olmuyor.. Göğüslerimde büyüktü şimdi süt doluna iyice büyüyorlar :KK37:

Çok sağol tatlım inşallah birşey çıkmaz.
kolay gelsin sana.
Yeni yuvanızın bereketi ve neşesi bol olsun inşallah ♥♥♥

Bende taşınacağım ama ne zaman.
Hiç gitmek istemiyorum :KK43:

♥ İdil Deniz'im ♥

Ayyy canim bneim ya cok saol ben de cikariyim bi tane ☺️ haberleselim yine cok saol canimsin 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm ilk defa sutume baktim sen soyleyince sekerli guzel, buzluktan cikardigimi simdi verirken baktim kokusu da var tadida demir gibi ama icti yavrum ama daha vermicem yogurt yaparim 4.ayinda demek farketmio onlara :)

Ahhh canim 2 cocuklu nasil cevremdekiler cok zor diyo ama senin rahattir umarim. Canim benim cok saol sorma o gunleri aynen bir yandan aman sutum cekilmesin diye guclu olmayan calisiyordum bir yandan icim kan agliuordu.dogum yapip eve kucagin bos gelmek cok kotu bir sey Allah kimseye yasatmasin cok zor bir surec atlattik ama bu gunumuze sukurler olsun. Sonumuz guzel olsun insallah.
Ben iyiyim cok sukur sezeryanin oldum tabi acil olunca baslari cok zordu ama uzun surmedi erken toparladim.

Cok zor degil ama cocuga da bagli tabi bazen oburu laf anlamazsa zor da oluyor :) herkesde farklidir simdilik iyiyiz :) evet canim o gunlerini atlatmissin en onemlisi bebisin saglikli sutun kesilmemis tebrik ederim :)

kolay gelsin sana.

♥ İdil Deniz'im ♥

Kolay gelsin canım. Yeni yuvaniz da hayırlı olsun, güle güle oturun:KK70:

Çok çok teşekkür ederim :KK19: Allah isteyen herkese daha güzellerini versin... Hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah :KK16:

Cnm ilk defa sutume baktim sen soyleyince sekerli guzel, buzluktan cikardigimi simdi verirken baktim kokusu da var tadida demir gibi ama icti yavrum ama daha vermicem yogurt yaparim 4.ayinda demek farketmio onlara :)

Canim benim cok saol ben bugun saglikocagini da aradim onlar da bozuk degildir kullanin dedi. Ayni senin dedigin gibi ben de bugun verdim icti ama yine de emin degilim.

kolay gelsin sana.

♥ İdil Deniz'im ♥

Cnm ben de gitmek istemiyorum.. Aynı katta kv nin de dairesi var... Ama kira zor.. Şimdilik taşınmıyor onlar.. Hayırlısı olsun artık :KK31:

Seni çok iyi anlıyorum..b:KK50:

Cok zor degil ama cocuga da bagli tabi bazen oburu laf anlamazsa zor da oluyor :) herkesde farklidir simdilik iyiyiz :) evet canim o gunlerini atlatmissin en onemlisi bebisin saglikli sutun kesilmemis tebrik ederim :)

Evet canim cok sukur, cok saol.
Hadi bakalim biz daha 1 tanesiyle anca bas ediyoruz. İlk olunca tabi anlarsin insan tecrubesiz daaha korkak oluyo. Sen masallah simdi cesaretlisindir

Canim benim cok saol ben bugun saglikocagini da aradim onlar da bozuk degildir kullanin dedi. Ayni senin dedigin gibi ben de bugun verdim icti ama yine de emin degilim.

Ben gazimin fazla oldugunu dusundugumde karnim agridiginda ogun buzluktan cikarip veriyorum sutude sagip ustune gazli sut yaziyorum.hahahha annem ne gulmustu.buyuyunce gaz sorunu olmaciga icin farketmez :) ama gayet guzel icti ...hic dikkat.etmemistim sen soyleyene kadar canim.bence benimkide boyleyse normal bozul degil yani

Evet canim cok sukur, cok saol.
Hadi bakalim biz daha 1 tanesiyle anca bas ediyoruz. İlk olunca tabi anlarsin insan tecrubesiz daaha korkak oluyo. Sen masallah simdi cesaretlisindir

Ay nerdeee :) ilk altini falan acamadim .3.500 kiloydu ama tutamiyodum bile cocugu kakasini silemedim.sonra herseye panik oldum sanki ilk cocuk unutmusum simdi rahatim artik panik yapsamda degismiyor onu ogreniosun zamanla :) ama cocuk kussa aman sut mu bozuktu yok usuttum mu grip mi allah niye agliyor diye donuyorum.hala evin icinde :)

Ben gazimin fazla oldugunu dusundugumde karnim agridiginda ogun buzluktan cikarip veriyorum sutude sagip ustune gazli sut yaziyorum.hahahha annem ne gulmustu.buyuyunce gaz sorunu olmaciga icin farketmez :) ama gayet guzel icti ...hic dikkat.etmemistim sen soyleyene kadar canim.bence benimkide boyleyse normal bozul degil yani

Çok güldüm gazlı süt, çok tatlısın :) :) benim her daim gazım var bebişte gazlı artık benden mi kendi gazı mı bilemiyorum

merhabalar bizde bu gün aşımızı olduk, ama verem aşısı cuma günü açılacakmış o kaldı cuma olacak, bayağı ağladı yavrum bide bandaj yğzğnden zaten sıkılıyor
gaz sortunu olan arkadaşlar kolay gelsin benim ilk kızım çok gazlıydı 4 ay kabus gibiydi bir daha çocuk yapmam diyordum ama insan unutuyor işte o günleri:KK34: elma yağı ile ayaklarının altına ve karnına masaj yapmayı deneyin biraz da olsa rahatlatıyor ama sakın çok dökmeyin yakar cildini,
kilo konusuna gelince ben hala veremedim hatta almaya bile başladım çok tatlı yiyorum yemem lazım ama bu aralar kendime engel olamıyorum

Ya kilo olayını hiç açmayın çoook moralim bozuk tam 9 kilo fazlam var kiii ben hamileliğe de normal kilomun 4 kilo fazlasında başladım :KK43: :KK43: offf offff balina gibi oldum

çocuk doktoru iyi bir ortopediste gidin dedi. büyük bir çocuk hastanesine gitmemiz lazımmış. size kim söyledi? tedavi ne kadar sürecekmiş? kadın korkuttu bizi. teselli edecek bir şey de söylemedi.

canım ne yaptınız merak ettim, umarım iyi haberlerle gelirsin

Ya kilo olayını hiç açmayın çoook moralim bozuk tam 9 kilo fazlam var kiii ben hamileliğe de normal kilomun 4 kilo fazlasında başladım :KK43: :KK43: offf offff balina gibi oldum

al benden de o kadar , kilolu hamile kaldım 15 kilo aldım 10 gitti ama 1 ini geri almışım ama hala vermem gereken 10 kilo var ve nasıl olacak bilimyorum, bide ,işin tuhafı eskiden bu kilodayken olan kıyafetlerim şimdi olmuyor:KK50:

Hahaaaa supersin valla gazli sut demek 😃 evet ya valla sonunda cozdum ya bu isi nasil rahatladim anlatamam. Ayy evet soyle bi 5-6 aylik olsalar da su gaz tamamen bitse

X