- 15 Mayıs 2009
- 292
- 25
Sağolun kızlar bilgi verdiğiniz için ...
Peki tek kat giydirsem diyorum mesela kısa kollu çıt çıtlı badi ve altına uzun bir alt ...
Abartmış mı olurum ...Tek kat içinde atlet olmadan ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki tek kat giydirsem diyorum mesela kısa kollu çıt çıtlı badi ve altına uzun bir alt ...
♥ Günaydın güzeller ve onların minik mucizeleri ♥
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
günaydın cnm benim fikrimi sorarsan adet olmuyorsan bile dikkat etmelisin çünkü her ne kadar süt koruyor denilsede insan emin olamıyor sütün koruduğu kanısına nerden varılıyor eskiler öyle derlermiş ordan gelmiş işte ama kimisi hersene hamile kalmış kimisi 2 senede bir hamile kalmış çünkü korunma yöntemi hakkında fazla bilgileri yokmuş.süt hormonu yüksek olduğu için bazıları adet görmezler ama bu illa adet olmuyosun hamilede kalmazsın demek oluyo bence sen tedbirini alda takdirin yazdığı ayrı olsun.adet olmadığım için ve süt korur dedikleri için hiç bir şey kullanmıyorum...ama cerazette için internette emziren bayanlar kullanmasın diyor...gerçi internette her ilaca öyle yazıyorlar ama...canım dediğin gibi ben bir hemşireye danışayım ne olur ne olmaz...hamile kalırım falan Allah muhafaza...
maşşallah kızına...
dediğin gibi sadakan olsun....
valla biizm ev 12. kat ve sizin oradan daha sıcak oluyor... işten eve gittiğimde kv demin kızımı uzun kollu badi yelek ve pazan battaniyeye sarmış şekilde buluyorum... ağlıyor çünkü daralmış sıcaktan...o da üşütmeyim diye o kadar giydiriyor... hemen banyo yaptırıyorum... sonra uzun kollu çıtçıtlı badi ve uzun ayaklı altlık giydiriyorum okadar onunla bile kızarıyor bazen...zaten anlarsın sıkılmasından terlemesinden...
diğer arkadaşların dediği gibi cereyanda ,rüzgarda bırakma yeter...
sana ve junior esmere günaydın
canlarım bildiğim kadarıyla size korunma yöntemleri hakkında bişiler yazıyım dedim gebelik sonrasında haplar var ama ben hiç kullanmadım hap kullananlardan da hormon bozukluğu adet düzensizliği yaptığını duydum. spiral var onada sıcak bakmıyorum ben çünkü oda döllenme olduktan sonra parçalıyor ve adet olmayı sağlıyor ve bel ağrısı yapıyor artı aynı şekilde edet düzensizliğide yapıyor.aylık iğneler veya üç aylık iğneler var onlarda kişiden kişiye değişiyor ama hormonel bozukluklar yapabiliyor. bence en güzel yöntem eşinizin korunması yani prezervatif hiç bir yan etkisi olmuyo vücudu kötü etkilemiyor ve insan kendinden emin oluyor. ben iki oğlumdan sonrada bu yöntemle korundum çocuk istediğim zaman korunmayı bıraktık.şuan için aklıma bunlar geldi sizin aklınıza takılan şeyler varsa sorarsınız.
Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet görme yaşanmaz. Ama emzirme arasında geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.
Gece emzirmeleri mesela. Ben 6-7 saat emzirmiyorum. Bu sabah adet oldum
:thumbup::thumbup: bence de en rahat yöntem. Ama geçen bir arkadaş prezervatif ile hamile kaldığını yazmıştı. Dikkatli kullanmak lazım.
Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet olmaZ. Ama emzirme aralarinda geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.
:thumbup::thumbup: bence de en rahat yöntem. Ama geçen bir arkadaş prezervatif ile hamile kaldığını yazmıştı. Dikkatli kullanmak lazım.
Atlet giydirdim bence hem terinide alır
:)) evet snowyycim senin bilgilerin beniz yazdıklarımın açıklaması ben senin kadar bilgili değilim yaşadıkça tecrübe edilenleri biliyoz işte:)) çok teşekkürler tabiki onuda kullanırken kontrol etmek lazım öylede olabiliyor. bende ne zamaz olucam diye bekliyorum diğerlerinde hemen düzenli bir şekilde adet olmuştum ama bunda kırkımız çıktıktan sonra olmadım bakalım beklemedeyiz:)
Benimde on günde bir kırmızı leke geliyor iki üç gün sürüyor nedendir anlamadım kızimda gece ve gündüz iki saatte bir emer dok aramam gerekiyor
haklısın...dikkat etmek lazım...günaydın cnm benim fikrimi sorarsan adet olmuyorsan bile dikkat etmelisin çünkü her ne kadar süt koruyor denilsede insan emin olamıyor sütün koruduğu kanısına nerden varılıyor eskiler öyle derlermiş ordan gelmiş işte ama kimisi hersene hamile kalmış kimisi 2 senede bir hamile kalmış çünkü korunma yöntemi hakkında fazla bilgileri yokmuş.süt hormonu yüksek olduğu için bazıları adet görmezler ama bu illa adet olmuyosun hamilede kalmazsın demek oluyo bence sen tedbirini alda takdirin yazdığı ayrı olsun.
atlet giydir sen yinede...Sağolun kızlar bilgi verdiğiniz için ...
Gunaydin canlar. Keyifli hafta sonlari dilerim. Dun sobayi kaldirdik. Geceden beri kizin elleri buz gibi. Burnu usumemis ama. Bugun de banyyo yapcak. Elektrikli isitici bupmak sart oldu. Allahtan koydeyiz, kapi kapi dolasip komsulardan odunc alabiliriz :)
Sen dedin, ben hayal ettim. Sabah sabah gozlerim doldu. O gunler de gelecek insallah.
Tatlod grcmis olsun meleklerine. Brnim kizcem de 3 gunnde bir yapar kaka. Ensesine kadar
Ben goremedim minik fistigimi ama eminim dunyalar guzelidir. İyi yapmissin kaldirmakla. Masallah topigimizin anne kiz esmerlerine
Tatlos ya yer degisikliginden ya da ataktan bilinmez ama huy degistirdi benim kizim da. Yok olsa da emmek istiyo, hic bi sorunu yok, hece uyuyan cocuk 2 saate bir uyanip emmek istiyo ve gunduz de hic uyumuyo. Bunlar atak belirtisi. Az uyumanin tersine cok fazla da uyuyabilir diyo belirtilerde. 12. 15. 23. Haftalarda gorulurmus. Hayirlisi. Artik sebep nnedir bilemedim ama sonucta kizcem her daim atarli :) buyume atari 12. Haftada
Ergenlige girdi resmen. Herseye isyaaaaaannnn
Benim kızın atağı uyumak olsun inşallah bu arada sanada günaydın
Günaydın, keyifli hafta sonlari
Ergenlik sendromu ha, Allah kolaylık versin
Günaydın
Aman canım dikkat. Adet görmesen de olabilir. Risk alma.
Emzirme döneminde süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu, yumurtlamayi ve adet görmeyi sağlayan hormonları baskılar; böylece yumurtlama ve adet olmaZ. Ama emzirme aralarinda geçen süre arttıkça prolaktin seviyesi düşer ve bu esnada bir yumurta olgunlaşabilir.
Ben rahattim ne güzel, hiç olmasa neden diye sormam
Katılıyorum, ara gülüm.
Biz de başladık condom kullanmaya arkadaşım hamile kaldı onunla korkmuyor değilim hani :18:
Gözün üaydın desem mi snowyycim... Bizimkinden ses Seda yok... Ama ben de geceyi 6 saate çıkardım gelir mi ki ? :44: rahattım ben
Günaydın tatlım :)Gunaydin canlar. Keyifli hafta sonlari dilerim. Dun sobayi kaldirdik. Geceden beri kizin elleri buz gibi. Burnu usumemis ama. Bugun de banyyo yapcak. Elektrikli isitici bupmak sart oldu. Allahtan koydeyiz, kapi kapi dolasip komsulardan odunc alabiliriz :)
Sen dedin, ben hayal ettim. Sabah sabah gozlerim doldu. O gunler de gelecek insallah.
Tatlod grcmis olsun meleklerine. Brnim kizcem de 3 gunnde bir yapar kaka. Ensesine kadar
Ben goremedim minik fistigimi ama eminim dunyalar guzelidir. İyi yapmissin kaldirmakla. Masallah topigimizin anne kiz esmerlerine
Tatlos ya yer degisikliginden ya da ataktan bilinmez ama huy degistirdi benim kizim da. Yok olsa da emmek istiyo, hic bi sorunu yok, hece uyuyan cocuk 2 saate bir uyanip emmek istiyo ve gunduz de hic uyumuyo. Bunlar atak belirtisi. Az uyumanin tersine cok fazla da uyuyabilir diyo belirtilerde. 12. 15. 23. Haftalarda gorulurmus. Hayirlisi. Artik sebep nnedir bilemedim ama sonucta kizcem her daim atarli :) buyume atari 12. Haftada
Ergenlige girdi resmen. Herseye isyaaaaaannnn
Walla bugünü tarihe yazıyorum
Eşim ben ağzımi bile açmadan kızımla bizi sahile kahvaltıya götürdü ve geçen onca saatte ufak bir tartışma dahi yaşamadık
Kesin birşey olacak bugün :)
♥ İdil Deniz'im ♥
Bizde o durum yaklaşık 1 buçuk aydır var cancağızım.Son birkaç gündür oğlana birşey oldu. Karnı tok gazi çıkmış bile olsa babasında durmuyor, ağlıyor; ben alınca susuyor. Resmen gözümün içine bakıyor al beni diye. Ayrılma psikolojisinin 6 . Aydan sonra olduğunu sanıyordum. Sizlerde durum nasıl?
Bizde o durum yaklaşık 1 buçuk aydır var cancağızım.
Kızım kimde olursa olsun gözlerimin içine bakarak ağlıyor durmuyor anca keyfi yerindeyse duruyor.
Anne kokusu ve süt kokusu onları rahatlatıyormuş.
♥ İdil Deniz'im ♥
Youtube den bir videoya denk gelmiştim bebek gelişimleriyle alakalı.Ben babasını yabancı sanmasina bagliyordum. Bu ara çok yoğun yaz okulu da başladı. Unuttu yüzünü diyordum. Ama sanirim bu da bir dönem, uzun sürmez inşallah. Sakin sakin yemek bile yedirmiyor