- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
sanada selamselam canlarım baya uzun zaman oldu gelemedim arada bir göz attım ama yazamadım:s ben iyiym meleğimde iyi çok şükür sizler ve kuzucuklarda iyilerdir umarım. küçük oğlum su çiçeği çıkardı çok dikkat ettim kızıma geçmesin diye ama aynı evde olunca oda çıkardı şükür ki çok ağır atlatmadı benim bağışıklığımı aldığı için hafif bir şekilde atlattı ama yine de çok küçük olduğu için çok üzüldüm ama şükür iyi bizden böyle artık gaz sancımız kalmadı bizim kendisi çıkarıyo maşallah kuzum gazını kakasını üç günde bir yapıyo oda sancısı olmadığı sürece sorun olmuyor onlar daha çok küçük olduklarından bağırsaklarda hava olmassa fazla ittiremedikleri için böyle oluyo yani yalancı kabızlık oluyo yaptıklarında katı olmuyo yani kakaları oğullarımda öleydi ek gıdaya başlayıne
geçmiş olsun...deneyimli olunca insan ne yapacağını biliyor değilmii...
en azından neye panik yapacağını biliyorsun...
maşşallah meleğine
...bakın bu cadı prenses benim kızım demek istiyorum herkese...ama nazar değer diye korkuyorum...Çok sağol teyzesi :)
Rabbim bütün kuzuları biz analarına bağışlasın.
Nazara da inanırım aslında, bak şimdi pişman oldum ama maşallah diyelim birsey olmaz Allah in izniyle.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Allah nazardan saklasın ama değer hiç sebepsiz bir sıkıntısı yokken ağladığında nazar var derler...
annem hemen yıka kızını der...
su kötü elektriği alırmış...